Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Reméljük veled a munkában vagy bárhol az életben nem történik olyan, mint vele. Hogy beleszagol a légkörbe, ahol egyre jobb teljesítményt nyújt, pedig egy PO vagy kiegyensúlyozott teljesítmény totál messze van a csapattól, és a totális fejetlenség az úr pályán belül s kívül egyaránt, mégis látni rajta a küzdést (pl Eagles L alatt Teddy szerelési kísérlete vs Lock szerelése a Bengals ellen). Aztán egyik pillanatról a másikra minden bizalmat megvonnak tőle, padra teszik és elássák. Ez mellett, ahol csak lehet (press) belerúgnak, akkor is, ha nem “csak” rajta múlik 1-1 vereség.#JC6
Lockban szerintem is volt esély. Emberileg sajnálom is őt azért, mert nem sikerült az esélyt megjátszania. Sokkal, sokkal jobb esélyei lettek volna, ha olyan supportot kap, mint pl. Mac Jones idén.

De Zalánnak ezzel együtt is igaza van szerintem. Az NFL a futball csúcsa, ebben a ligában a lehetőség csak rövid ideig áll rendelkezésre, és ha nem élnek vele, akkor az elszalasztott lehetőség lesz, és az is marad. Muszáj tovább lépni, és más lehetőséget megjásztani. Lock-al egyszerűen nem éri meg már kockáztatni. Második körös volt, és jövőre a 4. évébe lép. Az ilyen irányítónak most kellene megkapnia a második szerződését, mint franchise irányító. Ez az egyetlen "út az álláshoz". Más út nincs, mert nincs értelme egy veteránná váló irányítóval kísérletezni. Ugyanaz a helyzet, mint Bridgewaterrel. Ha nincs más, akkor ő is elviszi a csapatot, de ennyit tud, nem többet. Nincs benne több. Lock optimális esetben ezt tudná, ebbe meg nem érdemes évekre befektetni.

Ez van, a Lock projekt elment. Reméljük olyan stáb jön majd, amelyik a következő projektet képes is lesz felépíteni. Itt lenne az ideje már.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 895
Teddy hozza a tőle várható legjobbat, ami köztudottan kevés bármihez is, többen mondtuk szezon előtt, hogy Lock legjobbja ennél több lenne, de ő most így nagyon messze került attól a "legjobbtól" (mondjuk 2019 @Texans), nem volt akkora szerencséje az ellenfelekkel, de azzal a lehetőséggel kellett volna élnie, ami kínálkozott, nem sikerült neki.
Black_Adder
Drew Lock
22/27
309 yrd
TD 3
INT 1

Hát igen.
#JC6
Már csak a győzelem vereség mutatót kellene idebiggyeszteni.. Ez nagyon pici minta, semmit nem jelent. A Lock projekt halott.. egy percet sem pazarolnék rá többet.. egy Teddy B legyőzte egy nyílt tc versenyfutásban. Sok mindent Fangiora hányhatunk, jogosan, de ha egyetlen játékk jobb lett volna mint Teddy, övé a kezdő. Az eredményjelző tábla nem hazudik. Az elmúlt két évben semmit nem tudott bizonyítani, max azt, hogy a a Lynch-Osweiler-Siemian-Keenum-Flacco csodacsapatnak meghúzhatja a fütykösét egyesével köszönésképp, és csatlakozhat a brigádhoz teljes joggal…
Zalán
Vipera írta, én csak a statot hoztam. Igenis több jó meccse volt, mint TBW-nak.

Reméljük veled a munkában vagy bárhol az életben nem történik olyan, mint vele. Hogy beleszagol a légkörbe, ahol egyre jobb teljesítményt nyújt, pedig egy PO vagy kiegyensúlyozott teljesítmény totál messze van a csapattól, és a totális fejetlenség az úr pályán belül s kívül egyaránt, mégis látni rajta a küzdést (pl Eagles L alatt Teddy szerelési kísérlete vs Lock szerelése a Bengals ellen). Aztán egyik pillanatról a másikra minden bizalmat megvonnak tőle, padra teszik és elássák. Ez mellett, ahol csak lehet (press) belerúgnak, akkor is, ha nem “csak” rajta múlik 1-1 vereség.
Soha ne történjen ilyen veled, hogy kettétörik a pályafutásod, amiről nem te tehetsz, rajtad kívül áll, hogy nem kapsz egy második esélyt, hanem elásnak élve, aztán amikor tüzet kell oltani, mert a QB1 kiesik, és hibázol, akkor leköpnek.
Ahogy te is, sokszor az írásoddal.
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Teddy hozza a tőle várható legjobbat, ami köztudottan kevés bármihez is, többen mondtuk szezon előtt, hogy Lock legjobbja ennél több lenne, de ő most így nagyon messze került attól a "legjobbtól" (mondjuk 2019 @Texans), nem volt akkora szerencséje az ellenfelekkel, de azzal a lehetőséggel kellett volna élnie, ami kínálkozott, nem sikerült neki.
Black_Adder
Drew Lock
22/27
309 yrd
TD 3
INT 1

Hát igen.
#JC6
Már csak a győzelem vereség mutatót kellene idebiggyeszteni.. Ez nagyon pici minta, semmit nem jelent. A Lock projekt halott.. egy percet sem pazarolnék rá többet.. egy Teddy B legyőzte egy nyílt tc versenyfutásban. Sok mindent Fangiora hányhatunk, jogosan, de ha egyetlen játékk jobb lett volna mint Teddy, övé a kezdő. Az eredményjelző tábla nem hazudik. Az elmúlt két évben semmit nem tudott bizonyítani, max azt, hogy a a Lynch-Osweiler-Siemian-Keenum-Flacco csodacsapatnak meghúzhatja a fütykösét egyesével köszönésképp, és csatlakozhat a brigádhoz teljes joggal…

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Black_Adder
Drew Lock
22/27
309 yrd
TD 3
INT 1

Hát igen.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
VJ hiába volt kókler HC, legalább emberileg és morálisan egyben tartotta az öltözőt és nem köpködött kifelé.
Fangio egy tipik Urban Meyer szerű figura, csak míg előbbi full gázon nyomja az egoista kretent addig az öreg mindent csak 60%-on.
All a cerka, impotenciával nem lehet vádolni de támadni nem tudsz még vele. Celba pisilni jó, erre jók vagyunk 🙂

több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Lock kezd.. Fasza.. vele még a futás sem megy. Én amúgy a D csapat helyében kicsit elbeszélgetnék az O prominenseivel olyan Talib stilusban..
Zalán
Te nagyon kivagy erre a gyerekre, csak nem értem miért. Nem egy Manning, persze, de nem is olyan rossz, mint ahogy hónapok óta nyomod.
Persze hogy miatta nem működött a futás múlt héten, nem is azért mert a LV HC/OC megfojtotta a futásunkat a tele tömött boxszal, rákényszerítve Lock-ot a passzjátékra, ennek ellenére a mi HC/OC duónk továbbra is erőltette a futást.
Természetesen Lock miatt hagyta ki Meki a FG-t és miatta vagyunk szopóágon jó pár hete, úgy, hogy nem is játszik.
Bezzeg Teddy, olyan lelkesedéssel lép pályára Broncos mezben, hogy öröm nézni..
#JC6
van egy olyan olvasata is a szituációnak, hogy Lock ellen tele lehet tömni a boxot, mivel úgyse bíznak benne, hogy akkor több passz legyen. btw, Márcsak emiatt sem jó a médiában kritizálni az egyik QB-d...
...Meg azért sem, mert így Lock önbizalma romokban. Teddy hozza a tőle várható legjobbat, ami köztudottan kevés bármihez is, többen mondtuk szezon előtt, hogy Lock legjobbja ennél több lenne, de ő most így nagyon messze került attól a "legjobbtól" (mondjuk 2019 @Texans), nem volt akkora szerencséje az ellenfelekkel, de azzal a lehetőséggel kellett volna élnie, ami kínálkozott, nem sikerült neki.

Jól ebből így már nem lehet kijönni, szarabbul még igen, ha hosszabbítunk Teddyvel... Ez ilyen szempontból is egy kidbott év, kiderülhetett volna végérvényesen a pályán, hogy van-e értelme tovább foglalkozni a Lock projekttel, most még egy évet remélem nem krnak el ilyen jellegű kísérletezgetéssel. De még mindig inkább az, mint még egy szerződés bH2O-nak, pedig az is egy éves lenne, és megírnák milyen okos szerződés, csak épp kompetitív csapat nem lennénk attól még... Ettől a forgatókönyvtől is hasonlóan félek, attól h marad tremendousjob...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Lock kezd.. Fasza.. vele még a futás sem megy. Én amúgy a D csapat helyében kicsit elbeszélgetnék az O prominenseivel olyan Talib stilusban..
Zalán
Te nagyon kivagy erre a gyerekre, csak nem értem miért. Nem egy Manning, persze, de nem is olyan rossz, mint ahogy hónapok óta nyomod.
Persze hogy miatta nem működött a futás múlt héten, nem is azért mert a LV HC/OC megfojtotta a futásunkat a tele tömött boxszal, rákényszerítve Lock-ot a passzjátékra, ennek ellenére a mi HC/OC duónk továbbra is erőltette a futást.
Természetesen Lock miatt hagyta ki Meki a FG-t és miatta vagyunk szopóágon jó pár hete, úgy, hogy nem is játszik.
Bezzeg Teddy, olyan lelkesedéssel lép pályára Broncos mezben, hogy öröm nézni..

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Broncos coach Vic Fangio said Monday he “absolutely” deserves to return as the team’s coach in 2022, the final season of his contract.
Ennek az embernek tényleg semmi önkritikája nincs. Azt nyilván nem mondhatja, hogy ki leszek baszva, méghozzá teljesen jogosan, de ez a duma nettó szánalom. 3 ilyen szezon után Paton helyében én már csak ezért a mondat miatt is azonnal elküldeném a picsába.
roberto23
lol, kíváncsi vagyok milyen az a teljesítmény amire szerinte nem érdemelné meg a még egy évet...

Mint HC konkrétan a kóklerrel van egy szinten, a legalsón, messze-messze jmd alatt, és ami azt illeti nem egy jel mutat amellett, hogy ha jmdhez hasonló hatalmat kapna, akkor ahhoz mérhető pusztítást végezne... Hármójuk közül, komolyan leginkább még kóklert választanám, ha nincs ciántabletta 4. opcióként...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 669 — "Montoya por favor!"
Broncos coach Vic Fangio said Monday he “absolutely” deserves to return as the team’s coach in 2022, the final season of his contract.
Ennek az embernek tényleg semmi önkritikája nincs. Azt nyilván nem mondhatja, hogy ki leszek baszva, méghozzá teljesen jogosan, de ez a duma nettó szánalom. 3 ilyen szezon után Paton helyében én már csak ezért a mondat miatt is azonnal elküldeném a picsába.
roberto23
Én is láttam ezt a megjegyzését tegnap, jót röhögtem rajta. Szerencsére két olyan meccsel zárjuk a szezont, ahol szerintem akkora verést kapunk, hogy győzzük majd szidni az egész stáb anyját. A Chargersnek muszáj villantania mert veszélyben a PO, plusz még egyszer nem fognak olyan szarul játszani mint legutóbb. A Chiefs meg a Chiefs, mint láttuk akkor sem tudjuk megverni őket, ha Mahomesék nem csinálnak semmit, és most még jó formában is vannak...

Lemegy ez a két meccs, esélyünk nem lesz, Paton belátja, hogy ennek nincs értelme és kibassza Fangiot szépen. Hogy ki jön utána az jó kérdés, nekem személy szerint elegem van a "védő gurukból", jöjjön egy jó támadó elme, mert hányingerem van már attól, hogy minden first downért vért kell izzadni.
Vonster
Matt Nagy
KeyG
az hiányozna márcsak...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mondjuk az már nem rossz helyzet (végre itt tartunk), hogy a szarhauzer boomer ilyeneken mereng... Akkor nem érzi biztonságban magát, beszédes. De azért nálam simán benne van, hogy Elwayt cumizza, és biztos az a pozíció, csak Paton bábú még nem tud róla... Ne legyen így.. Takaroggyon mindeki el !!

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 803
roberto23
Én is láttam ezt a megjegyzését tegnap, jót röhögtem rajta. Szerencsére két olyan meccsel zárjuk a szezont, ahol szerintem akkora verést kapunk, hogy győzzük majd szidni az egész stáb anyját. A Chargersnek muszáj villantania mert veszélyben a PO, plusz még egyszer nem fognak olyan szarul játszani mint legutóbb. A Chiefs meg a Chiefs, mint láttuk akkor sem tudjuk megverni őket, ha Mahomesék nem csinálnak semmit, és most még jó formában is vannak...

Lemegy ez a két meccs, esélyünk nem lesz, Paton belátja, hogy ennek nincs értelme és kibassza Fangiot szépen. Hogy ki jön utána az jó kérdés, nekem személy szerint elegem van a "védő gurukból", jöjjön egy jó támadó elme, mert hányingerem van már attól, hogy minden first downért vért kell izzadni.
Vonster
Matt Nagy

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 521 — The Mathematician
Vonster
vic fire
shurmur promote

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
roberto23

több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Ezt most nem Teddy miatt osztom meg, mert az ennyire szubjektív alapú rendszerezéseket nem szeretem, illetve amennyire néztem az edzői plusz nincs is benne megfelelően súlyozva, de Ryan nagy kerek nullája helpnél annyira szélsőségesen kilóg, hogy az már például mindenképp beszédes.

52 millió maradt a szerződéséből még 2 szezonig, 41-et kellene benyelni a Falconsnak ha június előtt cserélik. Mivel rebuild elején vannak pickek minosége, plusz másik konferencia is segít. Tavaly még túl drága lett volna, most előbb felírnám a nevét a többiek mellé, mint Tuát vagy Hurtsöt. De az elmúlt 2 év Wilsonjánál is simán jobb. Ez egy járható út lenne.

több mint 4 éve
 twitter.com/i/status/1475536948832108544
Assurbanapli
Az 52 éves Manning álmából felkelve jobban hajít, mint Lock, Teddy, Keenum, Flacco … együttvéve.. Hát ezt eddig is tudtuk… 😋

több mint 4 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 952
 twitter.com/i/status/1475536948832108544
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintem ez már az a szint, hogy egy rutinos QB-t kukázva Basic gameplannel is jobb tamadasokat lehetne összerakni.

Vicc az egész, kíváncsi vagyok, hogy a három, funkcionális retardált csapatból (Lions edző van, QB, talent nincs, Jags QB van, edző, talent zero és Broncos talent van, QB, edző nuku) melyik virít valamit a nyáron

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Én nem találtam ilyen beszólást Fangio nyilatkozataiban, azt mondja voltak szép dobásai, de a teljes offense szarul játszott, ami 15 futott yarddal és 8 fd-vel a valóság. Mindezt nem valami ligaelit D elleni csoportmeccsen. A Raiders végig szándékosan teletomte a boxot futás ellen, az volt a gameplanjük hogy Lockot kénytelen legyen dobáltatni Shurmur a hiányos secondary ellen. Aki megbukott benne és le lett meccselve. 3 pontot csinált az O onerobol ha szigorúak vagyunk. Egy _jól_ játszó irányítóval viszont ez rossz playcallinggal és Cushenberry hiányával is képtelenség szinte.

Na mindegy, remélem Allbrightnak igaza lesz, és hetek ota eldolt hogy lesz edzocsere. Ez az egész HC-QB kérdés kezd toxikussá válni. Remelem Paton leszarja a tulajkérdést, és kivárás nélkül építi a csapatot.
több mint 4 éve
Nálam Fangio egyre mélyebbre ássa magát. Olvasgattam a twittert, és számomra megint minősíthetetlenül beszélt Lock-ról. Melóból sajnos nem tudom beszerkezteni a tweet-eket, de gyomorforgató. Most megint ő lett kikiáltva bűnbaknak, úgyh nem csak a tavalyi szezon, de úgy látszik az idei is miatta lesz szar. Még szerencse, hogy teddy-vel szárnyalt a csapat...

Mi bassza amúgy a csőrét a vén szarházinak? Lock kikezdett a lányával, vagy mi? Vagy egyszer csúnyán nézett rá, és a vén barom egója nem bírja elviselni?
roberto23
Pedig amúgy Lock játéka egyáltalán nem volt rossz, csak az idióta playcalling teljesen szabotálta, hirtelen brainfart dobás sem ugrik be, szóval a vén fasz nyugodtan befoghatja, ettől még nem Lock a megoldás, csak vegyük már elő a megfelelő embereket, ha már a busz alá dobunk valakit...
Vonster
Egyetértek. Szerintem sem volt vészes Lock, Susmus viszont annál inkább. De ő meg mondjuk a kretén McMahon nyilván nem hibás semmiben. A stáb maga a megtestesült tökéletesség. Elképesztő, mennyire nincs önkritikája ennek az embernek. Gondolom emiatt is van, hogy nemhogy nem fejlődik, mint HC, hanem inkább visszafelé lépdel. VJ is katasztrófa HC volt, de emberileg legalább nem volt ennyire alja. Pazar 2 utolsó HC választás Elway-től.

Kíváncsi leszek amúgy McManus-t mikor veszi elő Fangio. Vissza mert pofázni, plusz ki is hagyta a FG-t? Egyértelműen rajta ment el a meccs (meg ugye Lock-on, de az evidens).

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Nálam Fangio egyre mélyebbre ássa magát. Olvasgattam a twittert, és számomra megint minősíthetetlenül beszélt Lock-ról. Melóból sajnos nem tudom beszerkezteni a tweet-eket, de gyomorforgató. Most megint ő lett kikiáltva bűnbaknak, úgyh nem csak a tavalyi szezon, de úgy látszik az idei is miatta lesz szar. Még szerencse, hogy teddy-vel szárnyalt a csapat...

Mi bassza amúgy a csőrét a vén szarházinak? Lock kikezdett a lányával, vagy mi? Vagy egyszer csúnyán nézett rá, és a vén barom egója nem bírja elviselni?
roberto23
Pedig amúgy Lock játéka egyáltalán nem volt rossz, csak az idióta playcalling teljesen szabotálta, hirtelen brainfart dobás sem ugrik be, szóval a vén fasz nyugodtan befoghatja, ettől még nem Lock a megoldás, csak vegyük már elő a megfelelő embereket, ha már a busz alá dobunk valakit...
több mint 4 éve

több mint 4 éve
most lehet erre fanyalogni, de az a nem megpróbált negyedik kísérlet volt a kulcs, és az, hogy a végén puntolt a csapat.,, ez mindkét esetben kizárólag HC döntés.

egyébként fogalmam sincs, mi lesz itt a holtszezonban, de ez megint egy ok volt arra, hogy lassan semmi örömömet ne leljem az NFLben - "más csapatnak nem tudok szurkolni, a Denvernek meg minek" alapon 😊 ha jövőre Fangioval és Teddyvel (vagy akárki hasonszőrűvel) vágunk neki a szezonnak, én esküszöm el fogok gondolkodni, hogy kövessem-e...
Bozontron
Igen, ez a legszomorúbb érzés. Már jó páran kikövették a csapatot. Minden tiszteketem Iktriadé, Baztanié, Bekié, a Browns és Bills fanoké a hosszú vegetálss miatt, és mindenkié, aki marad, annak ellenére, hogy csapata tízéves távlatban alkalmatlan bármire is
Zalán
Idővel átalakul ez a rajongás dolog.
Régen állandóan ezen agyaltam.
Ha kikaptunk nagyon bántott.
A PO esélyeket számolgattam még melóban is.
Most meg? Ha épp úgy van belenézek, de leginkább csak a hosszú összefoglalót.
Rájöttem, hogy ez csak egy játék.
Bazzani
Elgondolkodtató. Ez vajon a teljes eredménytelenség miatt van, vagy egyszerűen eltelt az idő. Én 2008 óta nézem rendszeresen a meccseket. 12 év alatt szerintem egy meccset sem hagytam ki, max volt 1-2 amit felvételről pótoltam. Az elmúlt 2 évben simán kihagytam 4-5 meccset mindkét szezonban és ingerem sem van rá, hogy pótoljam. Amit meg nézek abból is jópárat csak félszemmel. Pedig nekünk még akadt is pár jó évünk. Szóval annyira szeretném tudni, hogy egy értelmes csapat aki örömet okoz meg izgalmakat vissza tudná e hozni a teljes lelkesedést. Én örülnék neki 😊

Bocs az offért
peach
Nincs miről másról beszélnünk úgyse...
Én 2005 után úgy voltam vele, hogy mindig hittem, h a következő év a mi évünk lehet, aztán 2009-ben amikor gyakorlatilag a szemem láttára ütötték szét az egészet azt valóságos tragédiaként éltem meg.

A Super Bowl óta most eleinte ugyanaz a várakozás, hogy a következő a mi évünk lehet, amíg azt vettem észre, hogy szép lassan ki lett cserélve majdnem a teljes csapat és csak kifogások vannak hogy miért nem megy felelősök nincsenek. Valahol a 2020-as holtszezonban rájöttem, hogy ugyanabba folyóba lépünk újra és újra, ugyanazokat a hibákat követjük el, gyökeres változás nélkül nem lesz itt semmi. És akkor haladunk teljes gőzzel a rossz úton, kifejezetten rossz HC-val, egyszer erős örökölt keret van, aztán amikor kiderül hogy nem, akkor fiatal keret persze mert kényszerből játszanak a fiatalok, aztán közben már veteránok azok a fiatalok és egy történelmien gyenge sorsolással se kerülünk PO közelébe se.

Vannak rosszabb csapatok, vannak nehezebb szurkolósorsok, de 2020 óta a mi helyzetünk is kilátástalan. Biztos befolyásolja az érzelmeket, hogy mióta kilátástalan egy csapat helyzete, én dühöt érzek egy-egy dolog miatt, Von Miller trade, shotout mentes sorozat megszakadása, amikor 15mpvel a vége előtt még vezetünk, amikor megkapja az ellenfél a labdát, és elvesztünk ilyen helyzetből 3-4 meccset 1 évben vagy amikor 24-0-ról kapunk ki simán, de már ezek is egyre kevésbé érik el az ingerküszöböm, boccs tudom h nehezebb szitációkon edződtetek, de nekem ezek is nehezek voltak. Aztán amikor tavaly az uccsó meccsen gordon 2× kifut OB-ra pedig lepörgethettük volna az órát, gyakorlatilag fel sem ment a már a vérnyomásom. Talán kevesebb olyan konkrét szituáció van mint korábban csak az eredménytelenség maradt a régi, talán belefásultam az egészbe, most leginkább az érdektelenség vette át az egészet. Nem izgat ha TD-t szerzünk, nem izgat ha TD-t kapunk, megszokásból nézem a meccset, nem érzem magam jól alatta, nem érzem magam jól utána, másnap melóban dolgozok, és nem is nagyon rágódok az este történteken...
Nihil.

Leginkább lemondtam erről a csapatról amíg tremendousjob az ezdőnk. Vagy legalábbis az elbaszott rostermenedzsment még több negatív hullámot ver bennem mint az elbaszott gamemenedzsment. Choker elfelejti kikérni az időket, hagyja hogy az ellenfél lepörgesse az órát 0-ra és FG-vel nyerjen, inkább csak nevetek kínomban, hozzuk Boone-t pickért relatíve sok pénzért, hogy legyen 4db futása, Lindsayt meg elengedjük, elcseréljük a franchise arcát szotyiért és úgy tálalják mint egy A+ cserét, ezek azért még tönkre tudják tenni a napom. De most azt hiszem eljutottunk arra a pontra, hogy nem a csapat terén sem lehet olyan változás, ami tovább rontana a megítélésemen. Változás hiánya még igen, ha marad tremendousjob lehet szüneteltetem is ezt az egészt, de ha elcserélik az egész keretet egy kondicionális 7. körért, meh, őszintén kétlem hogy ezen a poszton a játékosok bármit tudnának tenni, hogy PO legyen, szinte mindegy is a keret, tulaj kell, HC kell, talán GM is, de egy rossz év után Patont ne temessem még... Nem lenne semmi világmegrengető abban, ha a jelenlegi keretből senki nem lenne részese egy Broncos PO runnak, max néhány jelentéktelen ST playa. Meg lehetne fordítani ezt 1 év alatt is, csak nehéz ilyennel fantáziálni is, amíg nincs tulajunk és a vén demens fasz az edzőnk...

több mint 4 éve
Akkor innentől újra go L !! A 7-10-zel ismét meg lesz a top9 vagy a top10-es draftcetli. Onnan lehet felfelé ugrabugrálni. És talán az azt jelenti, hogy Fangio, Shurmur, Lock, Teddy kuka. Szörnyű öt év van mögöttünk, és ez a tegnapi 8 first down mindennek a legalja. Ott tartunk, hogy az nem vicc, hogy ezt a nemirányító Hinton is hozza. Innentől csak azt várhatjuk, legyen mihamarabb vége. Van azért hozadéka is az idénynek, Javontee és PS2 feltűnése, de az van, hogy nincs a keretben olyan játékos, aki nélkül eljépzelhetetlen a jövő. Ilyet nem mondok, hogy akkor nem nézem, ha… Mert sztán eljön a szeptember; és úgy is nézed.. Van mibe kapaszkodni. Én nagyon remélem, hogy tulajdonosi oldalon kezdődik a rendteremtés, ha ez jön, a nem a még nagyobb káosz..
Zalán
Jó, hát úgy néz ki idén se nyerünk Super Bowlt, nade van egy extra 2. és 3. körös pickkünk!!! A Chiefs meg a többi loser csapat bohóckodhat majd januárban, februárban, nekünk máris A+ ez a szezonunk (is)...
Black_Adder
Hát ha Fangio meg a stábja lapátra kerül, az nem is lehet más, mint A++++. 😀