Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Mhr en a szavazás elég mókás…

How would you grade the Broncos performance against the Chargers in Week 17?

Válasz pedig egy van: F

😅

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 669 — "Montoya por favor!"
legalább egy lépéssel közelebb vagyunk Fangio kibaszásához a Mile Highból

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
7 perc alatt több mint 800 komment a Fangio video alatt 😂😂😂
#JC6
Abból 750 a kérlek maradj … 🙏🙏

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 895
7 perc alatt több mint 800 komment a Fangio video alatt 😂😂😂
több mint 4 éve
Egy hét !!
És top10 pick..

több mint 4 éve
Denver Broncos = siralomház.

Meccs előtt rám írt Ravens-ös haverom, hogy fogadjunk Fangio fog ma vakon piros zászlót dobni? Mondtam neki, hogy ez túl könnyű...
De amire bedobta, srácok, a sírás kerülget azóta is.

Lock és Fant megérdemelte a TD-t, de az egész meccsen olyan érzésem volt, mintha a Bolts a döglött lovat rugdosná.

VJ alatt nem voltam ennyire letörve, Fangio tényleg egy kükler, bebizonyosodott kilencedjére is.

Szebb jövőt!

#fangioout
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904
Na hat akkor kezdődhet a HC keresés.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 521 — The Mathematician
#fangioout

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Hát a csicska rédörsz nyert, ennyit rólad Negri 😕
#JC6
Rólam????

több mint 4 éve
Hát a csicska rédörsz nyert, ennyit rólad Negri 😕
több mint 4 éve
Kedves Zalán,

A Broncos-csapatból senkit sem ismerek. Dühös voltam, mert nem tetszett az írásod, viszont semmilyen bántó szándék nem volt az enyémben. Ha személyeskedés lett volna benne vagy súlyos ellenérzéseket váltott volna ki belőled, őszintén kérek elnézést.

Azért mert “teoretikusan”, nagy általánosságban beleböfögtem a virtuális térbe - nem ismervén téged - a második esélyről való szavakat, egyáltalán nem az volt a cél, hogy elszámolj előttem az életeddel, hiszen ki vagyok én, hogy bármit számonkérjek rajtad? Senki.

Szavaim félreérthetőek voltak, mégegyszer elnézést.

Olvasva soraid, teljes mértékben igazad van: a tehetség utat tör magának. Neked sikerült és hatalmas tisztelet azért, hogy soha nem adtad fel.

Őszintén gratulálok és jó egészséget, sok sikert kívánok!

Őszinte tisztelettel:
JC

GO BRONCOS!
#JC6
Én csak Negrit és Stormot ismerem személyesen, egyszer találkoztam velük. Köszönöm az elismerő és kedves szavaid. Sokszor vagyunk itt forrófejűek, de mind ugyanazt szeretnénk, egy eredmènyes és sikeres Denver Broncost.. Én szeretem megbeszélni, ha valami rosszul esik. És Apám tanítása: Kisfiam, mindig a gondolataidat közöld, sose az indulataidat. Én nagyon bírlak téged, ezt őszintén mondom. Teddy sérülésénèl is melléd álltam a követőben.. 😊 Szóval minden rendben… A követőben találkozunk.. Go Broncos.,, Akkor is.., 🤗
Zalán
Majd megiszunk valamit a szezon végén a városban. Megünnepljük Fánktrió menesztését 😀
több mint 4 éve
xrace77 Denver Broncos 4 665
több mint 4 éve
Kedves Zalán,

A Broncos-csapatból senkit sem ismerek. Dühös voltam, mert nem tetszett az írásod, viszont semmilyen bántó szándék nem volt az enyémben. Ha személyeskedés lett volna benne vagy súlyos ellenérzéseket váltott volna ki belőled, őszintén kérek elnézést.

Azért mert “teoretikusan”, nagy általánosságban beleböfögtem a virtuális térbe - nem ismervén téged - a második esélyről való szavakat, egyáltalán nem az volt a cél, hogy elszámolj előttem az életeddel, hiszen ki vagyok én, hogy bármit számonkérjek rajtad? Senki.

Olvasva soraid, teljes mértékben igazad van: a tehetség utat tör magának. Neked sikerült és hatalmas tisztelet azért, hogy soha nem adtad fel.

Őszinte tisztelettel:
JC

GO BRONCOS!
#JC6
Én csak Negrit és Stormot ismerem személyesen, egyszer találkoztam velük. Köszönöm az elismerő és kedves szavaid. Sokszor vagyunk itt forrófejűek, de mind ugyanazt szeretnénk, egy eredmènyes és sikeres Denver Broncost.. Én szeretem megbeszélni, ha valami rosszul esik. És Apám tanítása: Kisfiam, mindig a gondolataidat közöld, sose az indulataidat. Én nagyon bírlak téged, ezt őszintén mondom. Teddy sérülésénèl is melléd álltam a követőben.. 😊 Szóval minden rendben… A követőben találkozunk.. Go Broncos.,, Akkor is.., 🤗

Szerkesztette: Zalán

több mint 4 éve
Kedves Zalán,

Őszinte tisztelettel:
JC

GO BRONCOS!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
[irony]Kit érdekel a Lock projekt?? Ha kikap a Steelers, a Dolphins, a Ravens, mi meg verjük a Chargerst, még nem estünk ki!!!!44!!négy
[/irony]
több mint 4 éve
Teddy hozza a tőle várható legjobbat, ami köztudottan kevés bármihez is, többen mondtuk szezon előtt, hogy Lock legjobbja ennél több lenne, de ő most így nagyon messze került attól a "legjobbtól" (mondjuk 2019 @Texans), nem volt akkora szerencséje az ellenfelekkel, de azzal a lehetőséggel kellett volna élnie, ami kínálkozott, nem sikerült neki.
Black_Adder
Drew Lock
22/27
309 yrd
TD 3
INT 1

Hát igen.
#JC6
Már csak a győzelem vereség mutatót kellene idebiggyeszteni.. Ez nagyon pici minta, semmit nem jelent. A Lock projekt halott.. egy percet sem pazarolnék rá többet.. egy Teddy B legyőzte egy nyílt tc versenyfutásban. Sok mindent Fangiora hányhatunk, jogosan, de ha egyetlen játékk jobb lett volna mint Teddy, övé a kezdő. Az eredményjelző tábla nem hazudik. Az elmúlt két évben semmit nem tudott bizonyítani, max azt, hogy a a Lynch-Osweiler-Siemian-Keenum-Flacco csodacsapatnak meghúzhatja a fütykösét egyesével köszönésképp, és csatlakozhat a brigádhoz teljes joggal…
Zalán
Vipera írta, én csak a statot hoztam. Igenis több jó meccse volt, mint TBW-nak.

Reméljük veled a munkában vagy bárhol az életben nem történik olyan, mint vele. Hogy beleszagol a légkörbe, ahol egyre jobb teljesítményt nyújt, pedig egy PO vagy kiegyensúlyozott teljesítmény totál messze van a csapattól, és a totális fejetlenség az úr pályán belül s kívül egyaránt, mégis látni rajta a küzdést (pl Eagles L alatt Teddy szerelési kísérlete vs Lock szerelése a Bengals ellen). Aztán egyik pillanatról a másikra minden bizalmat megvonnak tőle, padra teszik és elássák. Ez mellett, ahol csak lehet (press) belerúgnak, akkor is, ha nem “csak” rajta múlik 1-1 vereség.
Soha ne történjen ilyen veled, hogy kettétörik a pályafutásod, amiről nem te tehetsz, rajtad kívül áll, hogy nem kapsz egy második esélyt, hanem elásnak élve, aztán amikor tüzet kell oltani, mert a QB1 kiesik, és hibázol, akkor leköpnek.
Ahogy te is, sokszor az írásoddal.
#JC6
Nevem: Salát Zalán Péter
Foglalkozásom: vizuális tervező, art director, koncepcióművész
Ez most Off, és nem idevaló. De ahogy Black mondta, úgy sincs miről beszélni.
Elöljáróban annyit, egész biztosan nem vagyok olyan hatással az amerikai futballra, és Andrew Stephen Lock lelkivilágára, hogy az itt (egy magyar fórum) leírt mondtataimmal átgázoljak rajta, vagy innen verbálisan leköpjem. Határozottan visszautasítom ezt a kijelentésed.
Eddig is a saját nevemmel írtam itt, de most nyíltan felvállalom önmagam. Amint látod, olyan névvel élem az életem, amelyből egy van a világon. Az összes fb és insta megjelenésem nyilvános.
Megmartál. Személyeskedsz. Felkérdezel. Rólam lesz szó.
Hát mesélek neked.
Vizuális világokat teremtek. Esztétika, ízlés, intuíció, belőlem fakad.. Minden "A könyv"-ből indul ki. Háromszor többet kellett tennem érte, mint az igazi zseniknek, a talentumoknak.. Lassan fedeztem fel az értékeimet. Autodidakta módon sajátítottam el a tanokat. Ennek rengeteg hátránya van, és kétségkívül előnyei is. Bonyolult ügy ledolgozni, állandó önmarcangolás, s nincs egy nagy mester, akire felnézel, akitől kérdezel.. Húsz év befelé pakolás.. 2015, és 2017. A Német Formatervezési Tanács levelet küld mindkét évben. A szervezetet a Bundestag alapította a második világháború után, céljuk, a romokban lévő német ipar és az ország helyreállítása. Mondhatni, sikerült. A levélben az áll: Német Formatervezési Díj – arany fokozat. Három év alatt kétszer fődíj, ez még Németországból nézve is rendkívüli, szabadúszó alkotóként. Frankfurtba hívnak, fel a színpadra, és a Tanács tagjaival és az aranyéremesekkel közös díszvacsorára. Mile High-nyi méretű kivetítőn a munkám. A német formatervezés krémje a közönség, 1400 fős csarnok a Frankfurt Messében. Fekete öltönyösök, fekete garbók, kosztümök, szarukeretes szemüvegek. Előttem a BMW dizájnerei mennek fel a színpdra, utánam az Audi tervezőmérnökei. Nekem szól a méltóságteljes tapsuk. A frankfurti iparművészeti múzeumban a kiállítás fókuszában a produktumom. Gyönyörű installáció. A díszvacsorán a weimari Bauhaus egyetem professzorával egy asztalnál... Ő távozik előbb. Belebokszol a vállamba köszönés- és elismerésképpen. Ott, azon a színpadon, a formatervezési ipar összes szakágát beleértve, magyar tervező rajtam kívül még nem állt. Újra itthon. A Szépművészeti Múzeumban töltöm az időm nagy részét. Nekik dolgozom egy évtizede. Hazataláltam. A múzeum a közegem. Nem csak a Szépmű, hanem a magyar muzeológia. Ez a felismerés. Az elismerés itthon azonban átok. Megjelennek az irigyek. Egy hat fős teamem van. Elképesztő dolgokat hozunk létre. Rengeteg rajongónk van a muzeológiában. Rengeteg elismerés övezi a teljesítményünket. Szárnyalunk. A munkánkból most a Capa Központ rendez kiállítást. Toronyi Zsuzsanna, a Magyar Zsidó Múzeum igazgatója és Péterfy Gergely író nyitja meg a tárlatot. A tömeg be sem fér a terembe. Sosem szóltak. Sosem hívtak beszélgetésre. Nem mondták, Zalán, üljünk le. Meg kell beszéljük. Valami nem működik. Nem követtem el szerződésszegést, sem etikai vétséget. Az utolsó találkozásom a Baánnal, "Zalán, nevezzetek, gratulálok a munkához". 2016. augusztus 1. A kommunikációs vezető kér találkozót tőlem. Ő hozza a hírt. A szerkesztőbizottság nem veled szeretné folytatni... Indoklás? – Az nincs. – De akkor miért rúgtok ki? Legalább mondj valamit. Csak csend. Nahh mindegy, ne szorongj, te nem tehetsz róla. Remek volt együtt dolgozni Zoli. A csapatom egyesével üzent: nélküled nem dolgozunk, ne is keressenek. Ne hősködjetek, ez mindenkinek egzisztenciális kérdés is. Senkire nem fogok haragudni, aki marad. Üzenjük nekik, hogy emailt se írjanak, nem maradunk. Felállt mindenki, soha nem dolgoztunk együtt ebben a felállásban. Egy műhely véget ért. A pályafutásom kettétörték. Három nappal később. 2016. augusztus 4. Apámmal ülünk a Klinikák kertjének egyik padján. Gyönyörű napsütés. Egy papírt szorongatok. Két perce nyomta a kezembe egy növér. Hónapok óta vizsgálták, keresték.. Csendben ülünk. Tizenöt perce csend. Nincsenek szavaink, és most nem is kell. Csak épp most alakul át a világ bennünk. Apában és fiában. Agydaganat, 23 mm. A műtét az egyetlen esély, nincs más lehetőség. Nem az apám, hanem az én fejem pontosan közepén. Traumatikus egy hét, mit mondjak. Már nem számít semmi semmit. Elveszítettem a munkám, de időm sincs nyalogatni a sebeimet. Mert az élet megállított így is, úgy is. Semmi nem számít, de tényleg semmi. Nincs projekt, nincs meeting, nincs semmi. Csak az, hogy még élek, létezem, hogy lélegzem, hogy érzem, hogy ver a szívem, hogy ma még vagyok, hogy süt a nap, hogy itt ül apám mellettem... Apa – szólalok meg, szelíden, de határozottan. Apa. Amit az élet most rám osztani fog, azt sztoikus nyugalommal fogom elviselni. Ha ez az elmúlás, akkor azt fogom elfogadni, végigcsinálom. És egy projekt maradt. Megtalálni a legjobb sebészorvost, aki kanyarít egy nagyot a fejemben. És ha ez megvan, újjászületni. Két nap múlva az Amerikai úton a műtőosztályon ülök. Besétálok pacekra. Ez a pali eszelős, gondolja rólam a főnövér. Itt semmi keresnivalóm. Nincs beutalóm, de én innen addig ki nem megyek, amíg nem lesz egy időpontom Czirják professzorhoz, mondom bájosan mosolyogva, akinek nincs már semmi veszitenivalója. Öt hétre lett. Októberben műtött meg a Tanár Úr. Hónapokig tartó iszonyatos fejfájás, rengeteg kontroll, hormonméricskélés, tűszúrások.. Professzor úr, mitől lehetett, mit csináljak másképp? Ne akard tudni. Nem tudhatod. Én sem tudhatom. Ne kösd semmihez. Lehet veled születetett rendellenesség. Menj vissza az életbe. Terheld magad ugyanúgy. Nem, még jobban terheld, ne kíméld magad, éld az életet. Fél év múlva találkozunk. Hát visszamentem az életbe. Berlinből keresnek. Meghívnak egy versenypályázatra. Tudjuk, hogy még gyógyulsz, de szeretnénk ezzel a lehetőséggel támogtni az újrakezdést... Megnyertem a versenyt, a mi koncepciónk valósul meg. Megterveztük és felépítettük a Lipcsei Könyvvásár magyar pavilonját, címe: Csend legbelül. Érzelmes munka. Ez is nyert Frankfurtban, igaz, csak winnert. Az arany egy Mondrian-kiállításé lett. A Magyar Formatervezési Díjon azonban fődíjas, Kováts Adél, a Radnóti Színház igazgatója ír hozzá méltatást. És jött az új élet, új projektek, egyre komolyabbak, mélyebbek. Közben húsz év után újra sport, futás, gym, és minusz húsz kg. Most tartok ott, hogy azt mondom, előrébb vagyok, mint ha a múzeumból nem száműznek. Kösz, hogy megtettétek. Nincs betegségtudatom, semmi félelem az éves kontrollon, minden leletem negatív, a sérelmeim miatt nem állok állandóan boxállásban. Viszont akik segítettek a gyógyulásomban, velük ölelőállásban vagyok örökre. Túlléptem a fájdalmakon, és nem haragszom senkire. Az élet ilyen. Ha van fel, akkor van le is. És ha van le, akkor van újra fel. Lehetőségeket ad, és teljesen eltérő sorsokat. Neked a saját feladataiddal kell megbirkóznod. Ez az én történetem. Megtörtént, amit nem kívánsz nekem. Felálltam belőle, önmagamnak adtam egy második esélyt. Magamtól álltam fel. Aki el akart pusztítani, aki gáncsolt, az csak erősebbé tett. A dac nem a legjobb energia, de hasznos is tud lenni. Mindez nem ad felhatalmazást, hogy leköpjek bárkit is. Ez egy fórum, vannak adminok. Ha minősíthetetlen viselkednék, az adminok a fejemre koppintanak. De a fejemet légyszi neee. A műtét óta nem szeretem, ha a fejemet bántják.. Kritikus vagyok Lockkal. Ez van. És ez egy Denver Broncos ügyeivel foglalkozó szurkolói fórum, ahol ezt leírhatom. Egyrészt megkapta a lehetőséget. Övé volt konkurens nélkül a tavalyi idény. Nem bizonyított semmit. Idén kapott egy vetélytársat, aki vicc kategória. Ez a vetélytárs legyőzte a tc-n. De, legyőzte, mert ő lett a kezdőnk. És a pályán az a magasabb padló meglátszik. Egyszerűen meglátszik. Iszonyat gyomorremegés, amikor elindítja a labdát Lock, és az elkapó nincs a képernyőn. Idén csereirányító. A csere feladata, minden pillanatban készen állni, beállni. Erre készül, egész héten. Idén háromszor kellett beállnia, egyszer kezdőként. Egy olyan sportember, aki kezdő qb szeretne lenni, ezt meg kell oldja, abban a rövid periódusban be kell bizonyítania, hogy jobb, mint a lesérült kezdő. Lock minden alkalommal felsült. Értem én, hogy hányjunk mindent Fangióra. Alig várom, hogy kiürítse a hc szoba íróasztalfiókját. Így vagyok Teddyvel is. És Lockkal is. Egyikből sem lesz semmi. Bebizonyosodott. (Mellesleg összehasonlítani Teddy Philys mozzanatát Lock Bengals elleni szerelési kísérletével, nem fair. Röhögünk itt Teddyn, mert van egy ilyen nyeglegyerek stílusa, de emlékeztetnélek rá, hogyan sérült meg legutóbb. Milyen odaadásaal rohant a yardokért és állt fejjel a földbe.) Érzelemvezérelt az az álláspont, ha azt mondjátok, hogy őt Fangio tette tönkre. Ez a túlzás kategória. Egy aranyos, laza, amerikai srác. Én is bírtam, ahogy kedvenc zenére gesztikulkált első évében egy td után. Én is felruháztam, ő a tehetség, csak még tanulnia kell, még egy picit várni, és hamarosan ő lesz a mi megoldásunk. Az annyira vágyott megoldásunk. Felruháztuk valamivel, ami innen nézve és szurkolóként nem hiba. De be kell látnunk most már, nem volt ő olyan jó, nem őt kerestük. A tehetség ugyanis mindig utat tör magának. Minden esetben. Lesz még csapata a ligában, mert qb mindig kell. Azonban kétlem, hogy komoly pályafutása legyen. Időben ki kell tudni szállni. Nekem ennyi éppen elég volt belőle. Lépjünk tovább...
A témát lezártam.
On

Szerkesztette: Zalán

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nyilván minden példánál valamennyire különböznek a körülmények, de Alex Smith talpra állt onnan, hogy elvesztette a kezdő párharcot Shaun Hillel (?) szemben, pedig nem volt rosszabb, talpra állt onnan, hogy hiába játszott jól, míg sérült volt odaadták permanensen a kezdő pozíciót másnak mert nem volt elég tetkó a karján, szószerint talpra állt onnan, hogy majdnem elvesztette a lábát... Nem az az 1/1 akiben reménykedsz, de PFM óta nálunk senki nem ér a nyomába.
Kurt Warner is talpra állt onnan, hogy nem fért rosterre majd talpra állt onnan, hogy már csak backup QB-ként gondoltak rá, mondjuk az nem feltétlen önbizalomösszeomlással összefüggésben volt, persze az ember jellemétől is függ, hogy elfogadja ezeket a döntséeket vagy összetörik őt...Black_Adder
És például Steve Young is visszajött a bust státusból. Szóval tényleg lehet. És Tannehill is új karrierre talált Tennessee-ben. De mindegyikhez kellett, hogy vagy másik csapathoz kerüljön, vagy a csapatánál teljes tisztogatás legyen. És ezek a feltámadások már döntően úgy történtek, hogy backupként játszottak valahol, aztán ilyen vagy olyan okból a kezdő helyett be kellett álniuk, és megragadtak. Ez az esélye Locknak is meglesz, nem hiszem, hogy nyom nélkül eltűnne. Kapni fog backup szerepet valahol, és pályára is fog még kerülni, aztán a többi rajta múlik (de nem jók az oddsok).

Backupként egyébként itt is maradhatna. Ha összejönne a legfontosabb - egy potens edzői gárda -, akkor az a backup irányítónak is jót szokott tenni.

BÚÉK srácok!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904
Boldog új évet mindenkinek!

Reméljük jövőre több sikerben lesz részünk!😊

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Boldog, Broncos-győzelmekben gazdag új évet srácok!
több mint 4 éve
Tremendous meg az anyád
 twitter.com/MaseDenver/status/1477005641948352513?t=527zqIEQcLAcaECwxpNoCw&s=19

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Lockkal kapcsolatban red flag volt már a draftnál is, hogy nem igazán fejlodott egyetemen pályafutása eleje és vége között. Rossz managementet kapott, de nem tudhatjuk, hogy pl McVay tobbet tudott-e volna belőle kihozni, vagy csak a playbookot írta volna úgy, hogy jonak tűnjon (lásd Goff). Van azért ellenpélda is, hogy egy rosszabb csapatban egy nyers QB érvényesül gyenge edzők ellenére. Ez egy olyan dolog amire legfeljebb akkor kapunk egyértelmű választ, ha máshol fr QB lesz. De például én a Josh Allen féle népszerű menedzselési példával Lock kapcsán nem értek egyet a párhuzammal. Allenért egy erős classban felcseréltek, hogy elvigyék a Heisman győztes Lamar, és a korábbi 1/1 favorit Rosen előtt. Lábon a liga tőrténeték egyik legerősebb játékosa volt a kezdetektől. Teljesen másfajta lehetőségeket kínált, nem volt azért ő akkora csiszolatlan gyémánt, mint Lock.

Szerintem Lock amúgy kapott bizalmat. Ebben a szezonban nem, de tavaly ne feledjük, hogy Brady ügynöke előszor minket és a Chargerst keresett meg a hírek szerint, mielőtt elment Tampába.

Na mindegy, remélem elkerül a Saintsbe mondjuk és bizonyít. Remélem jövőre ilyenkor már a potenciális PO ellenfélről értekezünk.

Szerk: Milyen ironikus, hogy Allen kapcsán folyamat baszogattak minket a draft elott, hogy majd Elway jol idehozza a legnagyobb bust QB-t, mert magas és fehér. Aztán valahogy pont azt nem merte meghúzni, ami így utolag talán egész denveri GM karrierje legnagyobb hibájának tűnik. Persze nem tudjuk hogy nézne ki itt. De amikor 60% alatt hajigált a liga leggyengébb elkapo sorának, akkor is simán PO-ban volt a Buffalo ahol hosszabbításban estek ki. Már akkor is annyit tudott hozzátenni lábon és nagy dobásokban, ami ellensúlyoz.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
De Lock önbizalma derékba lett törve, és én nemigazán tudok precedenst arra, hogy innen talpra lehet-e állni...
Általános Doktor
Nyilván minden példánál valamennyire különböznek a körülmények, de Alex Smith talpra állt onnan, hogy elvesztette a kezdő párharcot Shaun Hillel (?) szemben, pedig nem volt rosszabb, talpra állt onnan, hogy hiába játszott jól, míg sérült volt odaadták permanensen a kezdő pozíciót másnak mert nem volt elég tetkó a karján, szószerint talpra állt onnan, hogy majdnem elvesztette a lábát... Nem az az 1/1 akiben reménykedsz, de PFM óta nálunk senki nem ér a nyomába.
Kurt Warner is talpra állt onnan, hogy nem fért rosterre majd talpra állt onnan, hogy már csak backup QB-ként gondoltak rá, mondjuk az nem feltétlen önbizalomösszeomlással összefüggésben volt, persze az ember jellemétől is függ, hogy elfogadja ezeket a döntséeket vagy összetörik őt...

Persze ritka az, amikor valakinek sikerül ez, Locknak Denverben nem fog. 2db meccse maradt, akármit csinál ezen a 2 meccsen, fizikailag nem lehet elég, hogy ne hozzanak jövőre egy kezdőt elé, akár TBW az, akár más. Akármit csinál, az "csak 2 meccs" lesz, senkinek nem lesz elég, hogy rábízza a következő évet... Ha nem trade-eljük el, jövőre nem lesz TC harc a kezdőért, rá mint backupra számítunk. Onnan is lehet csodát tenni, de ha Karácsonykor nem sikerült neki, akkor valami realisztikusabb utat kell választani, ami mondjuk környezetváltozással kezdődik.

Az egészben nem is az a legszomorúbb, hogy derékbe lett törve a karrierje, hanem hogy egy Teddy Bridgewater miatt lett...
Tebow is megérdemelt volna még egy évet, de ő egy 1st ballot HOF-er áldozata lett, aki 2 konference bajnoki címet és 1-1 MVP ill bajnoki címet szerzett 4 év alatt, nem egy szürke eminenciás volt, aki 1 évre jött, amiben teljesen egyértelmű volt mindenki számára, hogy nem váltja meg a világot...
Plummer is megérdemelt volna még egy évet, de ő nem volt az a kaliber, amikor a draft class egyik legjobb QB-ját van esélyed behúzni, akkor muszáj vállalni a kockázatot, mégha nem is jött be. Ha nem is próbálsz QBt szerezni nem is lesz QBd

Sokan vannak akik játszanak, pedig padot érdemelnének, És vannak, akiket lecserélnek pedig játékidőt érdemelnének. Nekik mit tudsz adni? ... Még a legbölcsebbek se látják mindennek a végét.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Annyival vitatkoznék | -aztán felőlem zárható a téma- | , hogy Teddy "legyőzte" volna a TC alatt. Qvára nem ez történt. Vic még egy héttel a döntés előtt is "evenstven"-nek írta le a helyzetet. A tábor alatt Locknak jobb TD/INT aránya volt, míg a "döntő" TC meccsen emlékezhetünk h Teddyvel hány negyedik kísérletnek mentünk neki, ellentétben Lockkal. Szal valójában annyi történt h két hasonló QB közül a magasabb padlót választotta a stáb, mert féltette a seggét. Sztem vérlázító döntés volt, de ezt már leírtam egy párszor...

Ha Lock kapja meg a kezdőt (és azt a három kezdő meccset, ami így Teddynek jutott), akkor meggyőződésem h önbizalommal kicsordulva ment volna neki a nehezebb meccseknek | , aztán láttunk volna egy turnovergyár O#-t, de cserébe rendszeresen lettek volna nagy passzjátékok is | .

De Lock önbizalma derékba lett törve, és én nemigazán tudok precedenst arra, hogy innen talpra lehet-e állni...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Lockban szerintem is volt esély. Emberileg sajnálom is őt azért, mert nem sikerült az esélyt megjátszania. Sokkal, sokkal jobb esélyei lettek volna, ha olyan supportot kap, mint pl. Mac Jones idén.

De Zalánnak ezzel együtt is igaza van szerintem. Az NFL a futball csúcsa, ebben a ligában a lehetőség csak rövid ideig áll rendelkezésre, és ha nem élnek vele, akkor az elszalasztott lehetőség lesz, és az is marad. Muszáj tovább lépni, és más lehetőséget megjásztani. Lock-al egyszerűen nem éri meg már kockáztatni. Második körös volt, és jövőre a 4. évébe lép. Az ilyen irányítónak most kellene megkapnia a második szerződését, mint franchise irányító. Ez az egyetlen "út az álláshoz". Más út nincs, mert nincs értelme egy veteránná váló irányítóval kísérletezni. Ugyanaz a helyzet, mint Bridgewaterrel. Ha nincs más, akkor ő is elviszi a csapatot, de ennyit tud, nem többet. Nincs benne több. Lock optimális esetben ezt tudná, ebbe meg nem érdemes évekre befektetni.

Ez van, a Lock projekt elment. Reméljük olyan stáb jön majd, amelyik a következő projektet képes is lesz felépíteni. Itt lenne az ideje már.
peterk2005
Persze, én nem azt mondom, hogy nyomjuk Lock-kal, mert ez a hajó elment, engem csak az bánt és zavar, ahogy megnyilvánulnak róla emberek, pedig ez 70%-ban rajta kívül álló okok miatt süllyedt el. Aztán a szezon elment, más QB nincs, srác szerintem mindent megtesz, nem ezt érdemli. Ennyit akartam.