Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Közben Izsiáh Meg Kenzi jobb mint Dishon Hamilton, s jobb mint Kédzsé Háemler… 😋😋

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 521 — The Mathematician
Lock ma újjáéled hamvaiból.
#JC6
Tebow áldásával?
Heisman
remélem orton ad neki valamennyi piát hátha kell a célzóvíz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 669 — "Montoya por favor!"
#JC6
Tebow áldásával?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 895
több mint 4 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Boldog karácsonyt! 🙂
Szerintem a Raiders ellen Lockkal csak úgy lehet esélyünk, ha leginkább a futásra tesszük a hangsúlyt.
Gerichill
Szerintem ez igaz volt Teddyre is 😀
Vonster
Igaz, csak itt hatványozottan így gondolom. 😅
Lock ha eladja a labdát az általában nagyobb agyfasz, mint a múltkori meccsen is.
több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Boldog karácsonyt! 🙂
Szerintem a Raiders ellen Lockkal csak úgy lehet esélyünk, ha leginkább a futásra tesszük a hangsúlyt.
Gerichill
Szerintem ez igaz volt Teddyre is 😀
több mint 4 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Boldog karácsonyt! 🙂
több mint 4 éve
a raiderst verni kell, de egy vereség "jobb" lenne a csapatnak

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
Először is boldog karácsonyt, Broncok 😊
Teddyről tudunk valamit? Mi lesz vasárnap?
Bozontron
Ő biztos nem lesz, Lock a QB
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Először is boldog karácsonyt, Broncok 😊
Teddyről tudunk valamit? Mi lesz vasárnap?
több mint 4 éve
Fangio-t simán el tudnám képzelni Broncos DC-nek. 😀
peterk2005
én is
Brisbane-ben

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Fangio-t simán el tudnám képzelni Broncos DC-nek. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Ha így marad, akkor 40 akárhány év után nem lesz Bronco pro bowler. Mondjuk ez egy masszív vicc, Simmons és Surtain simán a legegyértelműbb választások kozott kellett volna legyenek. Melletük még Bolles 'első számú csere'. Javonte 5. számú. Ő mondjuk nem hiányzik, de hogy röhejes 8. helyre tenni AFC-n belül az biztos.

Mondjuk ez alapvetően nem lenne olyan súlyos, a pro bowl egy vicc. De nehezen elképzelheto, hogy a szakírok majd beszavazzák az all pro csapatokba a két DB-nket, pedig megérdemelnék.

Edit:
- AFC mindhárom pro bowler irányítójával játszottunk. 3 passzolt TD, 1 futott.
- 4 AFC pro bowl WR-bol 3 ellen: 10 elkapás, 110 yard, 0 TD.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Basseyért kár. Simmons és Surtain kívételével van egy gyanúm, az egy éves szerződésesek és a kiöregedő db-k ki lesznek takarítva. Ilyen törekvő nem ujonc fiatalok nem baj, ha vannak a keretben…
Zalán
Jó lesz újra védelmet építeni ha repül mindenki. DE helyből kell majd, de egy jobb LB-t is kéne szerezni aki nem a kórházba jön egyből. Nem mintha bárkiért kár lenne a Jacksonon kívűl...

Év közben Simmons trade pletykák is voltak, szóval szerintem ő se fix pont
FLZOLI
Az még a tagelése után és a hosszabbítása elott volt, szóval Simmons azért elég biztos. Mellette Surtain, Darby, Sterns, Johnson. Hairston idén elég nagyokat játszik. Meg Jackson is marad szerintem, már tavaly elment volna Tampába, Ramsbe ha akarna. Szoval szerintem csak a CB cseresort kell erosíteni, oda csak Ojemudia van.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Basseyért kár. Simmons és Surtain kívételével van egy gyanúm, az egy éves szerződésesek és a kiöregedő db-k ki lesznek takarítva. Ilyen törekvő nem ujonc fiatalok nem baj, ha vannak a keretben…
Zalán
Jó lesz újra védelmet építeni ha repül mindenki. DE helyből kell majd, de egy jobb LB-t is kéne szerezni aki nem a kórházba jön egyből. Nem mintha bárkiért kár lenne a Jacksonon kívűl...

Év közben Simmons trade pletykák is voltak, szóval szerintem ő se fix pont

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Kicsit erős egy meccs után azt írni, hogy jobb a gyerek mint egy MVP aki évek óta ezen a szinten játszik szerintem 😀 Lock is fasza volt 2 éve a Texans ellen aztán most mégsem ő a következő Manning
Vonster
Ezen a meccsen most jobb volt, 2 passzolt TD, 2 futott, ez Lamarnak még egyszer sem sikerült. Persze nagyon kicsi a minta, de azért beszédes, hogy Locknak még azon a karrier meccsén is volt intje és leolvadása. Osszesegeben 32. pick + udfa az mvp és az igéretes csere irányítojuk, ez a lényeg igazából.
Cruyffista
Ez igaz, de szerintem ez nem ilyen egyszerű. Huntleyt berakod ebbe a rendszerbe és ugyanakkora nulla lesz valószínűleg mint Teddy vagy Lock, pont ahogy pl Josh Allen is az lett volna nagy eséllyel. Huntley képességei nagyban hasonlítanak Lamaréhoz szóval szerintem annyira nem kellett belenyúlni a rendszerbe, ami alapvetően jól működik. De nem akarok ennyire belemenni a Ravens dolgaiba mert ez nem az a topic, a lényeg, hogy rengeteg múlik a rendszeren, máshol, jobb edzőkkel szerintem Lock is lehetett volna egy jó qb.
több mint 4 éve
Kicsit erős egy meccs után azt írni, hogy jobb a gyerek mint egy MVP aki évek óta ezen a szinten játszik szerintem 😀 Lock is fasza volt 2 éve a Texans ellen aztán most mégsem ő a következő Manning
Vonster
Ezen a meccsen most jobb volt, 2 passzolt TD, 2 futott, ez Lamarnak még egyszer sem sikerült. Persze nagyon kicsi a minta, de azért beszédes, hogy Locknak még azon a karrier meccsén is volt intje és leolvadása. Osszesegeben 32. pick + udfa az mvp és az igéretes csere irányítojuk, ez a lényeg igazából.
több mint 4 éve
Bassey -> Chargers

A Panthers azért Newtont benyelte, kitomte Teddy-t 60 millioval, vittek egy dobni nem tudo XFL QB-t, a Teddy-nél rosszabb Darnoldért adtak 2., 4., 6. koros pickeket meg jovore full garantált 20 misit, majd visszahoztak a washed Newtont következő szezonra átgörgethető pénzből. Én ebben olyan innovatív átmenthető megoldásokat nem látok. Mármint nálam Darnold, Walker, Newton nem boom or bust probálkozások, inkább elore lehetett tudni mi lesz. Ha már mindenképp, akkor a Ravens scoputjaitol kellene tanácsokat kérni, ez a Huntley gyerek jobban tolja mint Lamar.
Cruyffista
több mint 4 éve
Bassey -> Chargers

A Panthers azért Newtont benyelte, kitomte Teddy-t 60 millioval, vittek egy dobni nem tudo XFL QB-t, a Teddy-nél rosszabb Darnoldért adtak 2., 4., 6. koros pickeket meg jovore full garantált 20 misit, majd visszahoztak a washed Newtont következő szezonra átgörgethető pénzből. Én ebben olyan innovatív átmenthető megoldásokat nem látok. Mármint nálam Darnold, Walker, Newton nem boom or bust probálkozások, inkább elore lehetett tudni mi lesz. Ha már mindenképp, akkor a Ravens scoputjaitol kellene tanácsokat kérni, ez a Huntley gyerek jobban tolja mint Lamar.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem mondjuk pontosan Goffhoz hasonlo Teddy. Abban az ertelemben, hogy nem nezhetetlen amit muvel, csak semmit nem ad hozza. Ha a csapat nyer, o nem all az utjaba legtobbszor. De legtobbszor, ha rajta mulna a gyozelem akkor nem lesz meg. Ezzel pont sehova nem lehet jutni.

A Panthers befurdott azzal, hogy probalkoznak minden iranyba. En megis inkabb azt az iranyt favorizalom. Minstem par ev Lock utan, par ev Teddy jojjon.
ulpianus
Én is. Nekem egyébként nem az a bajom Teddyvel, hogy egy game menedzser, aki csak nem veszít meccset, de egyedül nem is nyer, hanem az, hogy nála szerintem az idei év a peak év. Ha már game menedzser irányító - azért reális esély az NFL-ben inkább erre van, mint igazi elit irányítóra -, akkor az a game manager legyen olyan, akinek a floorja a jó game menedzser szint, és van esély rá, hogy onnan időnként kifut egy annál jobb év is, amikor megközelíti az elit klubot. Esetleg 1-1 évben hozza is azt. Teddynél nem lesz ilyen, mert most játszik önmagához képest jobban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nekem mondjuk pontosan Goffhoz hasonlo Teddy. Abban az ertelemben, hogy nem nezhetetlen amit muvel, csak semmit nem ad hozza. Ha a csapat nyer, o nem all az utjaba legtobbszor. De legtobbszor, ha rajta mulna a gyozelem akkor nem lesz meg. Ezzel pont sehova nem lehet jutni.
ulpianus
Igen, ezzel egyetértek. Ezzel együtt szerintem valakitol meg fogja kapni azt a szerzodest, amit az ügynoke szeretne, hisz a hasonló középszerek is megkapják, de az biztosra vehető Paton eddigi munkássága alapján, hogy legrosszabb esetben is idehozza Folest vagy Daltont évi 5 millioért, Jimmy G-t fizucsokkentessel, de nem fog nem franchise QB-nak nagy pénzt adni.

Ha új HC lesz, ami valószínű, az mutathatja az irányt.