Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Az se baj ha hozza az egész stábot.az a baj egy egyetemi edzővel hogy itt nem csak a HC a gond hanem mind3 fő koordinátort váltani kelleneMivel úgy gondolom, hogy Fangio 100%, hogy megy, felhozom a témát itt is. Tegnap a követőben már elkezdtük boncolgatni a Dan Quinn-nel kapcsolatos pletykákat, kíváncsi vagyok ki mit gondol. Én személy szerint nem igazán tudnék lelkesedni érte, mivel megint egy DC, én meg inkább az O-t akarnám jó kezekben tudni. Plusz Atlantaban eléggé szétesett a projektje, igaz volt egy SB évük, de én azt valahogy inkább Shanny számlájára írnám, tekintve, hogy amint lelépett, a csapat is elkezdett hanyatlani. Aztán lehet én látom rosszul, javítsatok ki, ha tévedek.Illene a kókler vonalba amit követünk.
Vonster
Szét kell nézni az egyetemeken és valami topmanager szemléletű progresszív embert kéne berakni aztán hadd szóljon. Az egoista vén stricik menjenek inkább Floridába vagy New Yorkba edzősködni.
Vagy ha már a rutin akkor valami Kubiak, Dungy féle ember jöjjön, aki összetartja az öltözőt és delegálja azokat a feladatokat amikhez nem ért.
FLZOLI
ahhoz meg fontos lenne a kapcsolati tőke
Negritis
Harbough-val nem tudom mi van de tán őt is be lehetne próbálni.
több mint 4 éve
az a baj egy egyetemi edzővel hogy itt nem csak a HC a gond hanem mind3 fő koordinátort váltani kelleneMivel úgy gondolom, hogy Fangio 100%, hogy megy, felhozom a témát itt is. Tegnap a követőben már elkezdtük boncolgatni a Dan Quinn-nel kapcsolatos pletykákat, kíváncsi vagyok ki mit gondol. Én személy szerint nem igazán tudnék lelkesedni érte, mivel megint egy DC, én meg inkább az O-t akarnám jó kezekben tudni. Plusz Atlantaban eléggé szétesett a projektje, igaz volt egy SB évük, de én azt valahogy inkább Shanny számlájára írnám, tekintve, hogy amint lelépett, a csapat is elkezdett hanyatlani. Aztán lehet én látom rosszul, javítsatok ki, ha tévedek.Illene a kókler vonalba amit követünk.
Vonster
Szét kell nézni az egyetemeken és valami topmanager szemléletű progresszív embert kéne berakni aztán hadd szóljon. Az egoista vén stricik menjenek inkább Floridába vagy New Yorkba edzősködni.
Vagy ha már a rutin akkor valami Kubiak, Dungy féle ember jöjjön, aki összetartja az öltözőt és delegálja azokat a feladatokat amikhez nem ért.
FLZOLI
ahhoz meg fontos lenne a kapcsolati tőke
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mivel úgy gondolom, hogy Fangio 100%, hogy megy, felhozom a témát itt is. Tegnap a követőben már elkezdtük boncolgatni a Dan Quinn-nel kapcsolatos pletykákat, kíváncsi vagyok ki mit gondol. Én személy szerint nem igazán tudnék lelkesedni érte, mivel megint egy DC, én meg inkább az O-t akarnám jó kezekben tudni. Plusz Atlantaban eléggé szétesett a projektje, igaz volt egy SB évük, de én azt valahogy inkább Shanny számlájára írnám, tekintve, hogy amint lelépett, a csapat is elkezdett hanyatlani. Aztán lehet én látom rosszul, javítsatok ki, ha tévedek.Illene a kókler vonalba amit követünk.
Vonster
több mint 4 éve
Mivel úgy gondolom, hogy Fangio 100%, hogy megy, felhozom a témát itt is. Tegnap a követőben már elkezdtük boncolgatni a Dan Quinn-nel kapcsolatos pletykákat, kíváncsi vagyok ki mit gondol. Én személy szerint nem igazán tudnék lelkesedni érte, mivel megint egy DC, én meg inkább az O-t akarnám jó kezekben tudni. Plusz Atlantaban eléggé szétesett a projektje, igaz volt egy SB évük, de én azt valahogy inkább Shanny számlájára írnám, tekintve, hogy amint lelépett, a csapat is elkezdett hanyatlani. Aztán lehet én látom rosszul, javítsatok ki, ha tévedek.
több mint 4 éve
Külön Zalánnak 😃Ebből vegyük le a td drive-ot és azt a 63 yardot a már nemmeccsben… kozmetika-idő 😋 6-34-es mintázatban.. 🙈
Drew Lock
18/25 - 245 passzolt, 10 futott yard - 1 TD
😜
#JC6
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Scoring D#-ben passz ellen 5., futás ellen 3-ik, de igazándiból nekem mérsékelten van kedvem védeni ezt a stábot, szal egyezzünk ki abban h szarok.DVOA-ban pl. 19. overall (passz ellen 13., futás ellen 23.), szal cáfonám a fentit.Nálunk azért rossznak nem mondható a védelem, a releváns statokban top10-es, de ettől "érzetre" nem az igazi az sem.Van ez így h vki D-minded HC-ként beég és a védelme sem jó, pedig előtte utána mint DC jó munkát végez a védelemmel, lásd pl. Todd Bowles.Fangio tipikus DCnak elit, de mint HC csapnivaló, ahogy több feladatot kell ellátnia a védelem mellett szètesik… remélem kivágják, s vissza jön Chicagoba 😄a védelmünket néze annak se jó
ricsiii83
Negritis
empty taxi
Általános Doktor
empty taxi
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
DVOA-ban pl. 19. overall (passz ellen 13., futás ellen 23.), szal cáfonám a fentit.Nálunk azért rossznak nem mondható a védelem, a releváns statokban top10-es, de ettől "érzetre" nem az igazi az sem.Van ez így h vki D-minded HC-ként beég és a védelme sem jó, pedig előtte utána mint DC jó munkát végez a védelemmel, lásd pl. Todd Bowles.Fangio tipikus DCnak elit, de mint HC csapnivaló, ahogy több feladatot kell ellátnia a védelem mellett szètesik… remélem kivágják, s vissza jön Chicagoba 😄a védelmünket néze annak se jó
ricsiii83
Negritis
empty taxi
Általános Doktor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
nyilván keserű geci vagyok és a védelem papiron tényleg nem rosszNálunk azért rossznak nem mondható a védelem, a releváns statokban top10-es, de ettől "érzetre" nem az igazi az sem.Van ez így h vki D-minded HC-ként beég és a védelme sem jó, pedig előtte utána mint DC jó munkát végez a védelemmel, lásd pl. Todd Bowles.Fangio tipikus DCnak elit, de mint HC csapnivaló, ahogy több feladatot kell ellátnia a védelem mellett szètesik… remélem kivágják, s vissza jön Chicagoba 😄a védelmünket néze annak se jó
ricsiii83
Negritis
empty taxi
Általános Doktor
csak a nevek alapján még jobb is lehetne
több mint 4 éve
Nálunk azért rossznak nem mondható a védelem, a releváns statokban top10-es, de ettől "érzetre" nem az igazi az sem.Van ez így h vki D-minded HC-ként beég és a védelme sem jó, pedig előtte utána mint DC jó munkát végez a védelemmel, lásd pl. Todd Bowles.Fangio tipikus DCnak elit, de mint HC csapnivaló, ahogy több feladatot kell ellátnia a védelem mellett szètesik… remélem kivágják, s vissza jön Chicagoba 😄a védelmünket néze annak se jó
ricsiii83
Negritis
empty taxi
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Van ez így h vki D-minded HC-ként beég és a védelme sem jó, pedig előtte utána mint DC jó munkát végez a védelemmel, lásd pl. Todd Bowles.Fangio tipikus DCnak elit, de mint HC csapnivaló, ahogy több feladatot kell ellátnia a védelem mellett szètesik… remélem kivágják, s vissza jön Chicagoba 😄a védelmünket néze annak se jó
ricsiii83
Negritis

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Fangio tipikus DCnak elit, de mint HC csapnivaló, ahogy több feladatot kell ellátnia a védelem mellett szètesik… remélem kivágják, s vissza jön Chicagoba 😄a védelmünket néze annak se jó
ricsiii83
több mint 4 éve
Fangio tipikus DCnak elit, de mint HC csapnivaló, ahogy több feladatot kell ellátnia a védelem mellett szètesik… remélem kivágják, s vissza jön Chicagoba 😄
több mint 4 éve
Külön Zalánnak 😃Drew Lock
18/25 - 245 passzolt, 10 futott yard - 1 TD
😜
több mint 4 éve
Heti program: Szombat esti (meccs)láztöbb mint 4 éve
Mhr en a szavazás elég mókás… How would you grade the Broncos performance against the Chargers in Week 17?
Válasz pedig egy van: F
😅
több mint 4 éve
legalább egy lépéssel közelebb vagyunk Fangio kibaszásához a Mile Highból
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
7 perc alatt több mint 800 komment a Fangio video alatt 😂😂😂Abból 750 a kérlek maradj … 🙏🙏
#JC6
több mint 4 éve
7 perc alatt több mint 800 komment a Fangio video alatt 😂😂😂
több mint 4 éve
Egy hét !! És top10 pick..
több mint 4 éve
Denver Broncos = siralomház.Meccs előtt rám írt Ravens-ös haverom, hogy fogadjunk Fangio fog ma vakon piros zászlót dobni? Mondtam neki, hogy ez túl könnyű...
De amire bedobta, srácok, a sírás kerülget azóta is.
Lock és Fant megérdemelte a TD-t, de az egész meccsen olyan érzésem volt, mintha a Bolts a döglött lovat rugdosná.
VJ alatt nem voltam ennyire letörve, Fangio tényleg egy kükler, bebizonyosodott kilencedjére is.
Szebb jövőt!
#fangioout
több mint 4 éve
Na hat akkor kezdődhet a HC keresés.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
#fangioout
több mint 4 éve
Hát a csicska rédörsz nyert, ennyit rólad Negri 😕Rólam????
#JC6
több mint 4 éve
Hát a csicska rédörsz nyert, ennyit rólad Negri 😕
több mint 4 éve
Majd megiszunk valamit a szezon végén a városban. Megünnepljük Fánktrió menesztését 😀Kedves Zalán,Én csak Negrit és Stormot ismerem személyesen, egyszer találkoztam velük. Köszönöm az elismerő és kedves szavaid. Sokszor vagyunk itt forrófejűek, de mind ugyanazt szeretnénk, egy eredmènyes és sikeres Denver Broncost.. Én szeretem megbeszélni, ha valami rosszul esik. És Apám tanítása: Kisfiam, mindig a gondolataidat közöld, sose az indulataidat. Én nagyon bírlak téged, ezt őszintén mondom. Teddy sérülésénèl is melléd álltam a követőben.. 😊 Szóval minden rendben… A követőben találkozunk.. Go Broncos.,, Akkor is.., 🤗
A Broncos-csapatból senkit sem ismerek. Dühös voltam, mert nem tetszett az írásod, viszont semmilyen bántó szándék nem volt az enyémben. Ha személyeskedés lett volna benne vagy súlyos ellenérzéseket váltott volna ki belőled, őszintén kérek elnézést.
Azért mert “teoretikusan”, nagy általánosságban beleböfögtem a virtuális térbe - nem ismervén téged - a második esélyről való szavakat, egyáltalán nem az volt a cél, hogy elszámolj előttem az életeddel, hiszen ki vagyok én, hogy bármit számonkérjek rajtad? Senki.
Szavaim félreérthetőek voltak, mégegyszer elnézést.
Olvasva soraid, teljes mértékben igazad van: a tehetség utat tör magának. Neked sikerült és hatalmas tisztelet azért, hogy soha nem adtad fel.
Őszintén gratulálok és jó egészséget, sok sikert kívánok!
Őszinte tisztelettel:
JC
GO BRONCOS!
#JC6
Zalán