Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 898
Félelmetes amúgy, hogy az öreg mennyire nem tudja használni a piros zászlót 😀
több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Én rendesen kezdek aggódni egyébként, hogy Fangio marad jövőre is, nyilván jó lenne behúzni a hátralévő meccsek többségét és PO-ba jutni, de ott úgy is kikapunk rögtön és akkor Fangio is marad, szóval kettős érzések vannak bennem, lehet a csapat jövője szempontjából jobb lenne földbeállni, de ennek nem tudok szurkolni. Csak remélni tudom, hogy bármi is lesz a szezon végeredménye, Paton nem elégszik meg a középszerűséggel.
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904
Na egy W-vel beljebb vagyunk. Szép meccs volt, bár a 2. negyedben elkívántam mindenkit a halál f@szára, de szerencsére összekapták magukat a srácot, és szépen sikerült elbúcsúzni DT-től. A meccs eleji gesztus pedig nagyon megható volt.

2 győzelem kell még, hogy újra pozitív szezonunk legyen, 3 pedig a PO-hoz. A hétvégi Cinci meccs lesz a döntő, mert ha őket meg tudnánk verni lenne esély, hogy a maradék 3 csoportmeccsből 2-őt valahogy behúzzunk, pláne, hogy a Raiders kezd teljesen szétesni (persze amennyi szar történt velük idén csoda, hogy eddig tartották magukat). De ha hétvégén kikapunk szerintem vége a dalnak.

Akármi is lesz innentől, legalább azt elmondhatjuk, hogy december közepén még mindig versenyben vagyunk a PO-ért, ritka manapság ez errefelé.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 521 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
dreadman Denver Broncos 171
Kötelező de szép W.
Az utolsó drive-unk 88 yardos volt.

Positive Vibration
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Rodgers, Wilson, Watson. Esetleg még Tua is, jóárasítva.
peterk2005
nálam
1. Carr
2. Wilson
3. Draft felcsere top3-ba
4. Tua
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Rodgers, Wilson, Watson. Esetleg még Tua is, jóárasítva. Utóbbi is képes arra, amire ez a sérülés utáni Bridgewater, de szerintem nem is kell rá menni, nincs a ligában három másik csapat, ahová az első három név reálisan igazolhatna. Tudás alapján persze 20+ is lehetne, de az aktuális helyzet alapján nem. Szóval felesleges annyi pénzt kiadni, jöhet helyette másik, vagy jobb, vagy nagyjából hasonló kaliber, töredék áron.

A stábot már nem menti meg a szememben, de azért az idei szezon tetszik. A sok veszteség ellenére - Miller elvesztése csak savanyú hab a tortán - van gerince a csapatnak, és megteszi amit lehet. Oké, persze, nagyon kedvező schedule is kell hozzá, de csak azt tudjuk megverni, akivel játszunk. Hát legalább megverjük, akiket meg tudunk / meg kell/kéne tudnunk. (Kár, hogy esetleg a valóságosnál jobb rekord megmentheti a stábot, mert azt viszont nem kéne.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Edit: Átrakom sima linkekre ne fagyjon le senkinek, 4 tweet megjelenítés egybe kicsit sok

twitter.com/Broncos/status/1470138376204562438?t=JGu1UU5hdNzOAiTdGPDilQ&s=19

twitter.com/Broncos/status/1470183631608070146?t=xvXDogcu34JxVWtKeB4OtA&s=19

twitter.com/Broncos/status/1470180624606638082?t=B7C0RPOQ_qjWp7qz6CK-yw&s=19

twitter.com/Broncos/status/1470175968958599177?t=dV3s349KrNhC7X0Lg7ubkw&s=19

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Csapják hozzá Lockot is

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 898
Friss hír, hogy Bridgewater 1 év 25 millió, 2 év 50 millió dealre lett bemérve az ügynoke által amit más csapat megadna neki. Szóval kevés a sansz, hogy megtartsuk.
Cruyffista
Hat ennyiért ne is maradjon.

Nekem nincs bajom vele, nem tolja rosszul idén, de ez finoman szólva túlzás szerintem.
roberto23
Mehet nyugodtan.
több mint 4 éve
Friss hír, hogy Bridgewater 1 év 25 millió, 2 év 50 millió dealre lett bemérve az ügynoke által amit más csapat megadna neki. Szóval kevés a sansz, hogy megtartsuk.
Cruyffista
Hat ennyiért ne is maradjon.

Nekem nincs bajom vele, nem tolja rosszul idén, de ez finoman szólva túlzás szerintem.

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 521 — The Mathematician
kötelező behúzva

#FangioOUT

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
xrace77 Denver Broncos 4 665
Érzelmekkel teli meccs lesz. Ég veled, DT!
több mint 4 éve
Na hát akkor előre ma is a győzelemért!

Remélem ha másért nem is, de DT miatt mindenki 120%-on fog pörögni és szép meccsel tudunk búcsúzni tőle!

több mint 4 éve
 youtu.be/Ve7ck20UTo8
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Tizenkettedik könyv, 36. lecke
Ember…, polgára voltál ennek a nagy városnak! Mit számít neked, öt évig-e vagy háromig? Ami a törvények szerint van, az mindenki számára méltányos! Miért rettegsz hát, ha ebből a városból elküld téged – nem valami zsarnok, nem valami igazságtalan bíró, hanem, ami annak idején ide bevezetett, maga a természet, mint ahogyan a színészt ugyanaz a játékrendező prétor bocsátja el a színpadról, aki felfogadta.
– De én nem játszottam végig az öt felvonást, csak hármat!
Mondasz valamit!
Csakhogy az életben már három felvonás is egész dráma. A befejezést az határozza meg, aki valamikor részeid összetalálkozását intézte, most pedig a fölbomlás okozója. Te magad mindkettőben ártatlan vagy. Távozz hát békében; mert az is békés szándékú, aki téged elbocsát.
(Marcus Aurelius: Elmélkedések)

A jófiú elment…
Túlságosan korán ..
Felfoghatatlan..
És felejthetetlen…
88♥️

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Sejtettem hogy valami rossz történt a hozzászólások számából, de ez egyszerűen letaglózott. Nagyjából velem egykorú volt...
Láttam a teljes pályafutását, amíg nálunk volt, minden egyes meccsét, minden egyes elkapását...
Nem találok szavakat. Nincsenek rá szavak.
 www.youtube.com/watch?v=K8vndlJoh20

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Nyugodjék békében!

Szörnyű tragédia, felfoghatatlan!

Az egyik kedvenc játékosom volt (annak ellenére, hogy rendszeresen megfirkált minket), mert emberileg is nagyon normális volt!

RIP
több mint 4 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Nem tudtam elhinni amikor megláttam a hírt. Nyugodjon békében! 🖤
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 733 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nyugodjék békében!
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 253 — Invisible man
RIP 😕

Tudni vmit a részletekről?
gabokocka
Eddig annyi van, hogy egy 2019-es autóbalesetből visszamaradt egészségügyi problémák okozhatták. Idegenkezűség nem merült fel.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding
RIP 😕

Tudni vmit a részletekről?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 952
Nekem ő volt a kedvencem Manning célpontjai közül. Egyértelműen a Hall of fame-be vártam mindig. Már az is nagyon rosszul érintett, amikor elment tőlünk, de ez...
Harminchárom évesen...
több mint 4 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
😕 R.I.P.
Imádtam a dinamikusságát, az egyik kedvencem volt!