Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Félelmetes amúgy, hogy az öreg mennyire nem tudja használni a piros zászlót 😀
több mint 4 éve
Én rendesen kezdek aggódni egyébként, hogy Fangio marad jövőre is, nyilván jó lenne behúzni a hátralévő meccsek többségét és PO-ba jutni, de ott úgy is kikapunk rögtön és akkor Fangio is marad, szóval kettős érzések vannak bennem, lehet a csapat jövője szempontjából jobb lenne földbeállni, de ennek nem tudok szurkolni. Csak remélni tudom, hogy bármi is lesz a szezon végeredménye, Paton nem elégszik meg a középszerűséggel.
több mint 4 éve
Na egy W-vel beljebb vagyunk. Szép meccs volt, bár a 2. negyedben elkívántam mindenkit a halál f@szára, de szerencsére összekapták magukat a srácot, és szépen sikerült elbúcsúzni DT-től. A meccs eleji gesztus pedig nagyon megható volt. 2 győzelem kell még, hogy újra pozitív szezonunk legyen, 3 pedig a PO-hoz. A hétvégi Cinci meccs lesz a döntő, mert ha őket meg tudnánk verni lenne esély, hogy a maradék 3 csoportmeccsből 2-őt valahogy behúzzunk, pláne, hogy a Raiders kezd teljesen szétesni (persze amennyi szar történt velük idén csoda, hogy eddig tartották magukat). De ha hétvégén kikapunk szerintem vége a dalnak.
Akármi is lesz innentől, legalább azt elmondhatjuk, hogy december közepén még mindig versenyben vagyunk a PO-ért, ritka manapság ez errefelé.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kötelező de szép W.Az utolsó drive-unk 88 yardos volt.
Positive Vibration
több mint 4 éve
Rodgers, Wilson, Watson. Esetleg még Tua is, jóárasítva.nálam
peterk2005
1. Carr
2. Wilson
3. Draft felcsere top3-ba
4. Tua
több mint 4 éve
Rodgers, Wilson, Watson. Esetleg még Tua is, jóárasítva. Utóbbi is képes arra, amire ez a sérülés utáni Bridgewater, de szerintem nem is kell rá menni, nincs a ligában három másik csapat, ahová az első három név reálisan igazolhatna. Tudás alapján persze 20+ is lehetne, de az aktuális helyzet alapján nem. Szóval felesleges annyi pénzt kiadni, jöhet helyette másik, vagy jobb, vagy nagyjából hasonló kaliber, töredék áron.A stábot már nem menti meg a szememben, de azért az idei szezon tetszik. A sok veszteség ellenére - Miller elvesztése csak savanyú hab a tortán - van gerince a csapatnak, és megteszi amit lehet. Oké, persze, nagyon kedvező schedule is kell hozzá, de csak azt tudjuk megverni, akivel játszunk. Hát legalább megverjük, akiket meg tudunk / meg kell/kéne tudnunk. (Kár, hogy esetleg a valóságosnál jobb rekord megmentheti a stábot, mert azt viszont nem kéne.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Edit: Átrakom sima linkekre ne fagyjon le senkinek, 4 tweet megjelenítés egybe kicsit soktwitter.com/Broncos/status/1470138376204562438?t=JGu1UU5hdNzOAiTdGPDilQ&s=19
twitter.com/Broncos/status/1470183631608070146?t=xvXDogcu34JxVWtKeB4OtA&s=19
twitter.com/Broncos/status/1470180624606638082?t=B7C0RPOQ_qjWp7qz6CK-yw&s=19
twitter.com/Broncos/status/1470175968958599177?t=dV3s349KrNhC7X0Lg7ubkw&s=19
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Csapják hozzá Lockot is
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Mehet nyugodtan.Friss hír, hogy Bridgewater 1 év 25 millió, 2 év 50 millió dealre lett bemérve az ügynoke által amit más csapat megadna neki. Szóval kevés a sansz, hogy megtartsuk.Hat ennyiért ne is maradjon.
Cruyffista
Nekem nincs bajom vele, nem tolja rosszul idén, de ez finoman szólva túlzás szerintem.
roberto23
több mint 4 éve
Friss hír, hogy Bridgewater 1 év 25 millió, 2 év 50 millió dealre lett bemérve az ügynoke által amit más csapat megadna neki. Szóval kevés a sansz, hogy megtartsuk.Hat ennyiért ne is maradjon.
Cruyffista
Nekem nincs bajom vele, nem tolja rosszul idén, de ez finoman szólva túlzás szerintem.
több mint 4 éve
Friss hír, hogy Bridgewater 1 év 25 millió, 2 év 50 millió dealre lett bemérve az ügynoke által amit más csapat megadna neki. Szóval kevés a sansz, hogy megtartsuk.
több mint 4 éve
kötelező behúzva#FangioOUT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Érzelmekkel teli meccs lesz. Ég veled, DT! OLB Bradley Chubb, DE Shelby Harris & RB Melvin Gordon III are all ACTIVE for #DETvsDEN.
— Denver Broncos (@Broncos) December 12, 2021
👀 our inactives » https://t.co/rce7AqyrYd pic.twitter.com/eC8kCRXBKq
több mint 4 éve
Na hát akkor előre ma is a győzelemért! Remélem ha másért nem is, de DT miatt mindenki 120%-on fog pörögni és szép meccsel tudunk búcsúzni tőle!
több mint 4 éve
Tizenkettedik könyv, 36. leckeEmber…, polgára voltál ennek a nagy városnak! Mit számít neked, öt évig-e vagy háromig? Ami a törvények szerint van, az mindenki számára méltányos! Miért rettegsz hát, ha ebből a városból elküld téged – nem valami zsarnok, nem valami igazságtalan bíró, hanem, ami annak idején ide bevezetett, maga a természet, mint ahogyan a színészt ugyanaz a játékrendező prétor bocsátja el a színpadról, aki felfogadta.
– De én nem játszottam végig az öt felvonást, csak hármat!
Mondasz valamit!
Csakhogy az életben már három felvonás is egész dráma. A befejezést az határozza meg, aki valamikor részeid összetalálkozását intézte, most pedig a fölbomlás okozója. Te magad mindkettőben ártatlan vagy. Távozz hát békében; mert az is békés szándékú, aki téged elbocsát.
(Marcus Aurelius: Elmélkedések)
A jófiú elment…
Túlságosan korán ..
Felfoghatatlan..
És felejthetetlen…
88♥️
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Sejtettem hogy valami rossz történt a hozzászólások számából, de ez egyszerűen letaglózott. Nagyjából velem egykorú volt...Láttam a teljes pályafutását, amíg nálunk volt, minden egyes meccsét, minden egyes elkapását...
Nem találok szavakat. Nincsenek rá szavak.
www.youtube.com/watch?v=K8vndlJoh20
So many great highlights of Demaryius Thomas. So spectacular were some of his finest plays that it initially didn’t seem possible that he’d gotten both feet in-bounds … then replay showed that he’d dragged the second foot and secured the score.
— Andrew Mason (@MaseDenver) December 10, 2021
pic.twitter.com/DG79Aedymv
.@ShannonSharpe remembers Demaryius Thomas pic.twitter.com/vOs1XCTdNW
— UNDISPUTED (@undisputed) December 10, 2021
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Nyugodjék békében!Szörnyű tragédia, felfoghatatlan!
Az egyik kedvenc játékosom volt (annak ellenére, hogy rendszeresen megfirkált minket), mert emberileg is nagyon normális volt!
RIP
több mint 4 éve
Nem tudtam elhinni amikor megláttam a hírt. Nyugodjon békében! 🖤
több mint 4 éve
Nyugodjék békében!
több mint 4 éve
RIP 😕Eddig annyi van, hogy egy 2019-es autóbalesetből visszamaradt egészségügyi problémák okozhatták. Idegenkezűség nem merült fel.
Tudni vmit a részletekről?
gabokocka

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
RIP 😕Tudni vmit a részletekről?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Nekem ő volt a kedvencem Manning célpontjai közül. Egyértelműen a Hall of fame-be vártam mindig. Már az is nagyon rosszul érintett, amikor elment tőlünk, de ez...Harminchárom évesen...
több mint 4 éve
😕 R.I.P. Imádtam a dinamikusságát, az egyik kedvencem volt!