Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
1. Reid bye week után a liga legjobb edzője. Szinte soha nem kap ki szünet után. Úgy maradjatok fent hogy sok elvárásotok nincs. 😀

2. 208 millióra emelkedik a cap space tavasszal. Ez azt jelenti sajátjaink megtartása mellett sztárjátékosokra is lehet pénz kínálat függvényében. Vagy QB-ra. Tehát mondhatni drafton és FA-n is sokat tehetünk a csapatba.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 898
Bizakodó vagyok, de hat a szezonban lement 11 meccs és egyszer értünk el 30 pontot, a KC pedig ilyen 10-15 pont nem lesz elég, szóval készülök a L-ra, de azért felkelek 😃
#JC6
én most nem, kicsit lemerültem a hétvégén
Negritis
A sok film meg minden egyéb… 🥸😃
több mint 4 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Én nem tudom fent tudok-e maradni, de bespájzoltam két energiaitalt a sörök mellé. 😀
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 522 — The Mathematician
Bizakodó vagyok, de hat a szezonban lement 11 meccs és egyszer értünk el 30 pontot, a KC pedig ilyen 10-15 pont nem lesz elég, szóval készülök a L-ra, de azért felkelek 😃
#JC6
én most nem, kicsit lemerültem a hétvégén

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
győzni kell, de kikapunk elég brutálisan valszeg

#FangioOUT
Negritis
Szerintem egy kevés pontos meccs lesz ahol a végén valami balfaszkodáson megy majd el a meccs.

Bár nyilván a szokásos Kelce 100+ yard és a benyalt brainfart Hill monster play megint meglesz

több mint 4 éve
győzni kell, de kikapunk elég brutálisan valszeg

#FangioOUT

több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904
Fumblekiraly Gordon valószínűleg nem játszik holnap.

Jelentősen nőtt az esélyünk a győzelemre.
roberto23
A baj az, hogy így is nagyon közel van a nullához az esélyünk 😕
Őszintén nem látom, hogy tudnánk megverni a Chiefst, mert igaz, hogy gyengébbek, mint az elmúlt években, de kezdenek magukra találni és a védelmük nem játszik rosszul. LB sorunk lutri, és még amikor nem is volt az Kelce akkor is hülyét csinált belőlünk folyamatosan. Hill még mindig Hill, Mahomes meg még mindig Mahomes. Az egyetlen esélyünk szerintem, ha a futást nullázzuk, Mahomest pedig végig nyomás alatt tartjuk, és ehhez még pontokat is fel kéne tenni, lehetőleg minél hosszabb driveokkal. Sajnos nem nagyon látom, hogy ez meg fog valósulni, de a remény hal meg utoljára, hátha most hozunk le két egymást követő jó meccset, meg aztán annak a nyeretlenségi sorozatnak is ideje lenne végre pontot tenni a végére 😀
Vonster
Hát én se látom egyelőre hogyan tudnánk megverni őket, de az elmúlt évekhez képest talán most lehet a legnagyobb esélyünk. Szerintem amúgy vagy egy nagyon csúnya meccsen vmi csoda folytán kikaparjuk a győzelmet, vagy egy baromi nagy pofonba fogunk beleszaladni.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
 youtu.be/TrKU-cC0wuA

Egy ilyen teljesítményt bármikor felpakolunk a fűre Chiefsben.. 😋

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 205

roberto23
A baj az, hogy így is nagyon közel van a nullához az esélyünk 😕
Őszintén nem látom, hogy tudnánk megverni a Chiefst, mert igaz, hogy gyengébbek, mint az elmúlt években, de kezdenek magukra találni és a védelmük nem játszik rosszul. LB sorunk lutri, és még amikor nem is volt az Kelce akkor is hülyét csinált belőlünk folyamatosan. Hill még mindig Hill, Mahomes meg még mindig Mahomes. Az egyetlen esélyünk szerintem, ha a futást nullázzuk, Mahomest pedig végig nyomás alatt tartjuk, és ehhez még pontokat is fel kéne tenni, lehetőleg minél hosszabb driveokkal. Sajnos nem nagyon látom, hogy ez meg fog valósulni, de a remény hal meg utoljára, hátha most hozunk le két egymást követő jó meccset, meg aztán annak a nyeretlenségi sorozatnak is ideje lenne végre pontot tenni a végére 😀
több mint 4 éve

több mint 4 éve
PS2 lett a hét védőjátékosa az AFC-ben 😊
Vonster
The 2021 ninth-overall pick is the first Bronco to win Defensive Player of the Week honors since Dre'Mont Jones got the nod in Week 16 of the 2019 season. Jones, linebacker D.J. Williams and outside linebacker Von Miller are the only other Broncos to win the award as rookies.

több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
PS2 lett a hét védőjátékosa az AFC-ben 😊
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Amúgy ha már a jó öreg Paxton szóba került, jelenleg a CFL-ben "játszik" a szép nevű Skatchewan Roughriders-ben.

Elképesztő pick volt...
roberto23
Saskatchewan lesz az, nem? 😀 Csak, hogy szebb legyen a neve...

Más:
Azt jól látom ugye, hogy teljesen a saját kezünkben van a sorsunk és a PO, nem? Úgy értem, ha minden hátralévő meccset nyerünk, akkor miénk a csoport. A 13. hétre fordulva azért ezt régen mondhattuk el magunkról. Jó, persze, valószínűleg primetimeban törik majd le a szarv hétvégén, de a szegény ember öröme is öröm!
Bozontron
Igen, és a Chiefs bár formában van, de idén több ízben megmutatták h képesek betlizni.

Ha a 'boys elleni formát hoznánk hozható meccs lenne ez is.
Általános Doktor
Egyrészt ilyenkor még majd mindenki sorsa a saját kezében van, ha minden meccset nyer a csapat.
Másrészt Chiefsben a győzelem csoda kategória lenne, s egy ilyen fajta ébredés Denverben. Azért nem véletlen törlik fel velünk a padlót Manning óta odaát. Mindent visszafizettek, szóval megérdemelné mindkét fél, a szerencse foegansóságát. De már az menő érzés, hogy ez egyáltalán felmerülhet bennünk. Egy ilyen eredmény realizálásához egy tökéletes D játék, és D pontok kellenek. Mert továbbra sincs qb-nk és a hc-nk sem lett professzor éppenséggel. Talán a fiatalokban tombol a csakazértis lesz belőlem nfl játékos, és összeadódnak így az energiák. Nagyon várom a vasárnapot..

több mint 4 éve
Tegnap büszkén viseltem a belvárosban a Broncos-os nyári sapkám 😃 az első percben rájöttem, hogy a fanatics akciót kihasználva, teli satyekot kellett volna venni 🤣 de kitartottam!
Denver Broncos till I die!

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Amúgy ha már a jó öreg Paxton szóba került, jelenleg a CFL-ben "játszik" a szép nevű Skatchewan Roughriders-ben.

Elképesztő pick volt...
roberto23

Más:
Azt jól látom ugye, hogy teljesen a saját kezünkben van a sorsunk és a PO, nem? Úgy értem, ha minden hátralévő meccset nyerünk, akkor miénk a csoport. A 13. hétre fordulva azért ezt régen mondhattuk el magunkról. Jó, persze, valószínűleg primetimeban törik majd le a szarv hétvégén, de a szegény ember öröme is öröm!
Bozontron
Igen, és a Chiefs bár formában van, de idén több ízben megmutatták h képesek betlizni.

Ha a 'boys elleni formát hoznánk hozható meccs lenne ez is.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve

Elképesztő pick volt...
roberto23

Más:
Bozontron
Az lesz, igen. 😀 Pedig követem félszemmel a CFL-t is, de ezeket a csapat/város/országrész neveket képtelen vagyok megjegyezni. 😀

több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553

Elképesztő pick volt...
roberto23

Más:
több mint 4 éve

Elképesztő pick volt...

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 4 éve
xrace77 Denver Broncos 4 665
PS2 😀

Szerkesztette: xrace77
több mint 4 éve
A W az csodás, felemelő, amikor végre van miért öklöt rázni a meccseken, és itt volt bőven. De a fizio csapatot dobjuk már ki a kukába, Ez nem normális, hogy nincs egy szezonunk, ahol nem sérül meg a kulcsemberek 75%-a a szezon során...
Bozontron
Nézzük a jó oldalát. Ha folyamatosan a kezdők terpeszkednek egy csapatban, oda sem engedve az éhes ifjú harcosokat, akkor sosem lesz belőlük akárki vagy valaki. Kifejezetten bírom nézni ezeket az emberkèket itt LB-ben, S-ben, DL-ben, OL-ben. A megoldás amúgy, az első negyedben küldjük fel O-ban a fizio csapat tagjait próbaképpen, s lesz mindjàrt más hozzáállás s program.. 😊
Most egy hetet álmodozok, hogy a denveri szedett-vedett valami folytán megállítja 6 év után a Kansast.. Nyilván ez nem fog megtörténni, de már az, hogy ebben a fázisban kvázi ideiglenesen tartó csoportelsőségért is hajt csapat, felettébb meglepő ezzel a HC-val és a minden mindegy Teddyvel.. 😋

több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
A W az csodás, felemelő, amikor végre van miért öklöt rázni a meccseken, és itt volt bőven. De a fizio csapatot dobjuk már ki a kukába, Ez nem normális, hogy nincs egy szezonunk, ahol nem sérül meg a kulcsemberek 75%-a a szezon során...
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Kiraly a győzelem.
Sajnos ilyenkor szokott jönni egy durva KC manhandle.
Hány éve nem vertük meg őket ? 6?
PM_the_sheriff
Jaja, 2015-ös az uccsó győzelem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Kiraly a győzelem.
Sajnos ilyenkor szokott jönni egy durva KC manhandle.
Hány éve nem vertük meg őket ? 6?

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Nos.
Nincs annál szebb érzés, mint amikor a barátom (szaba) csapatát győzzük le.
Ha jól tudom, 15/20-ra módosult tegnap/ma a mérlegünk a Bolts ellen. Impresszív.

#JC6
16-8 nektek az utóbbi 11 évben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...