Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
StormST Denver Broncos 12 792 — SB 50 Champion @ Grund
Nyugodj békében, DT! 😢

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 278 — NFL bracket champion '26
Atyaúristen.
Nyugodjon békében!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 379 — LIGHTS OUT!
RIP

több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 864 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Front Schefter
Demaryius Thomas, a first-round pick, five-time Pro-Bowl selection and Super Bowl champion for Denver Broncos, was found dead at his home in Roswell, Ga. He would have turned 34 Christmas Day.

Roswell, Ga., police said Thursday night Thomas was found dead in his home and preliminary reports, according to police, were Thomas’ death may have resulted from a medical issue. Thomas had officially announced his retirement from the NFL this past June with a short video with a peace sign and his characteristic smile.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 743 — Így remélem megfelelek nektek.....
Why????😰😰😰 RIP
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Atyaúristen...
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 864 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
DT... 33 évesen...RIP

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 397 — Invisible man

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 812 — "Montoya por favor!"
ha droy necces is, pro bowl és all pro második csapat akár ki is nézhet surtainnek
Cruyffista
DROY azért necces mert Parsons bitang szezont tol sajnos. Vannak ilyen évek is, hogy van több játékos aki megérdemli, máskor meg úgy kell valakit választani hogy csak kapjon valaki díjat.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ha droy necces is, pro bowl és all pro második csapat akár ki is nézhet surtainnek
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 727 — The Mathematician
Ps2t jelöltük a sportsmanship awardra

twitter.com/NickKosmider/status/1468958639478083598?t=szVJPXoYHPXu5v7IScE0pA&s=19

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
elvileg hozzátok hajlandó lenne russell wilson menni
 dailysnark.com/2021/12/08/report-russell-wilson-is-now-open-to-waiving-his-no-trade-clause-for-these-three-teams/
Fontos_Vidra
Attakurta hany ilyet olvasott mar a csori denver szurkolo az emult evekben.
Majd ha lehet rendelni a mezt akkor elhiszem.
PM_the_sheriff
Jelenleg erre van felhúzva a csapat, mind capspace ügyileg, mind O# fegyvertár szempontból, szal ez nem véletlen.

Más kérdés h Wilson idén semmivel sem jobb, mint Teddy és csak remélni lehet nála h ez csak egy egyszeri kisiklás, nem pedig a hanyatlás kezdete.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
 dailysnark.com/2021/12/08/report-russell-wilson-is-now-open-to-waiving-his-no-trade-clause-for-these-three-teams/
Fontos_Vidra
Attakurta hany ilyet olvasott mar a csori denver szurkolo az emult evekben.
Majd ha lehet rendelni a mezt akkor elhiszem.

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 630
több mint 4 éve
2006 óta Javonte dolgozik a legjobb forced missed tackle százalékkal a ligában, ami jelenleg 34. Második helyen Nick Chubb és Lynch 31 százalékos szezonnal.
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 979
Én simán belelátok egy 10-7-et is. A Bengals ellen nehéz lesz, de szerintem abszolút fogható, a Lions ciki, ha nem sikerül, a Raiders szétesőben folyamatosan, a Chargers ellen már egyszer sikerült bizonyítani, a Chiefs ellen meg egyszer csak átfordul a dolog (főleg, ha nekik esetleg tét nélküli lesz az utolsó meccs, és Mahomes padozik vagy mittudomén). Jó, tudom, ez alapján 11-6... 😀
Bozontron
Hát ha a 2 nagymacskás csapatot elkapjuk, akkor nagyobb esély lenne rá. De én már a Bengalstól is nagyon tartok. Szerintem az a tipikusan nyerhető meccsnek tűnik előre, amiből hatalmas zakó lesz. Philly elleni meccs 2.0-ra számítok ott.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Én simán belelátok egy 10-7-et is. A Bengals ellen nehéz lesz, de szerintem abszolút fogható, a Lions ciki, ha nem sikerül, a Raiders szétesőben folyamatosan, a Chargers ellen már egyszer sikerült bizonyítani, a Chiefs ellen meg egyszer csak átfordul a dolog (főleg, ha nekik esetleg tét nélküli lesz az utolsó meccs, és Mahomes padozik vagy mittudomén). Jó, tudom, ez alapján 11-6... 😀
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 979
Hát elnézve a sorsolásunkat az utolsó 5 meccsre, a lehető legrosszabb forgatókönyv fog megvalósulni szerintem. A Lions-Bengals-Raiders-Chargers négyesből reálisan azt mondanám most, hogy 2 meccset húzhatunk be, szóval a Chiefs elleni utolsó fordulós zakóval együtt nagyon impozáns 8-9-es mérlegünk lehet, amivel faszán lecsúszunk a PO-ról és a jó draftpoziról is.

Szerk: sőt, kicsit játszottam a PO kalkulátorral, és a 9-8al is csak neccesen lehetne meg a PO, ami jelenleg amúgy is csoda kategória lenne, mivel képtelenek vagyunk értékelhető teljesítményt lerakni 2 egymást követő meccsen.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Milyen jelenet ez 🙂
Jó lenne ha hosszú távon kezdő tudna maradni, simán kedvenc kaliber lehet

twitter.com/BrandonPerna/status/1467853608020418563?t=ugS5oxZex9Df4KhzNotdzQ&s=19

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintem se lesz jövőre QB-nk és sajnos az álolasz kókler is itt fog trónolni.

Tuat esetleg be lehet próbálni ha Watson végül nem szappanra markol jövőre a dutyiban hanem elmegy Floridába.

több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 209
Ja és felreppentek a pletykák ugye, hogy Rodgers a Steelersbe mehet jövőre
Vonster
Kövezzetek meg érte, de akármennyire is kilátástalan a QB helyzet most, én nem szeretném, hogy egy oltásellenes ésvagy homeopátiában hívő ember legyen az irányítónk...
Black_Adder
Amíg az öltözőre nincs hatással és a mutatott játék rendben van, tőlem azt hisz amit akar, engem ami inkább zavarna, hogy ő is átmeneti megoldás lenne, ő is a karrierje vége felé tart már azért, de akkor legalább lenne pár évünk kinevelni az utódot, abban meg már csak reménykedni tudok, hogy ez nem úgy sülne el, mint legutóbb...
Vonster
Tehát akkor ezen az elven szerinted Watson az egyetlen értelmes megoldás? Ha már mindegy, hogy a pályán kívül mit csinál, és legalább 10 évig még a ligában van? Nem kötekszem, kérdezek 😊
Bozontron
Az kicsit más tészta azért, Rodgerst nem fenyegeti a börtön veszélye, Watsont igen 😀 De egyébként, ha Watson körül lecsengene ez az egész, akkor inkább ő mint Rodgers.
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Vonster
Kövezzetek meg érte, de akármennyire is kilátástalan a QB helyzet most, én nem szeretném, hogy egy oltásellenes ésvagy homeopátiában hívő ember legyen az irányítónk...
Black_Adder
Amíg az öltözőre nincs hatással és a mutatott játék rendben van, tőlem azt hisz amit akar, engem ami inkább zavarna, hogy ő is átmeneti megoldás lenne, ő is a karrierje vége felé tart már azért, de akkor legalább lenne pár évünk kinevelni az utódot, abban meg már csak reménykedni tudok, hogy ez nem úgy sülne el, mint legutóbb...
Vonster
Tehát akkor ezen az elven szerinted Watson az egyetlen értelmes megoldás? Ha már mindegy, hogy a pályán kívül mit csinál, és legalább 10 évig még a ligában van? Nem kötekszem, kérdezek 😊
több mint 4 éve
onDier Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 1 039
Nem hiába váltunk meg Teddy-től, kedves ember, meg vannak szép megmozdulásai, de nem egy QB1. Nem tud konstans jó eredményt hozni... neki is valószínű a sérülések tettek be, hogy úgy kizökkentették, hogy nem tudta megtalálni azt a szintet ami lehetett volna, bár ez csak spekulálás már. De! örülök hogy nem nálunk van. Kitartást nektek!
onDier
Ez is igaz lehet, de szerintem az is az, hogy legalább úgy hozza a középszer QB szintet, hogy 6.kör volt, olcsónak számító fizuval. Elnézve a többi tavaszi opció eddigi teljesítményét, csak Stafforddal lennénk egyértelműen előrébb. Esetleg még Mac Jones vitatható, de akkor a Surtain adta pluszt le kell vonni.
Cruyffista
Tényleg jogos, ti nem adtatok érte annyit, nálunk elégé túl lett fizetve. Meg arra lehet jó lesz hogy valakit draftoltok és őt bevezeti az alapokba.

Szerkesztette: onDier
több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 209
Vonster
Black_Adder

Szerkesztette: Vonster
több mint 4 éve
Rodgers és Watson az eseteik miatt - még ha nem is akarom egy kalap alá venni a kettőt - szerintem nem feltétlen reálisak. Bár Paton bárkit túl tudna licitálni, és szerintem továbbra is csábító a csapat QBknak, van egy szint amikor lesz külső beleszólás a munkájába. Ez pedig pont az ilyen esetek. Az hogy ki a csapat arca és milyen értékeket képvisel, egyáltalán nem mindegy. Hiába építette direkt úgy a csapatot, hogy első sorból hozzunk klasszis QB-t, ha lehet.

Wilson kifejezetten nem jó mostanában. Szerintem Carr például az utóbbi 2 év alapján jobb volt. Ha mindkettő elérhető, lehet inkább utóbbira mennék. Habár nehéz, mert Wilson korszakos játékos és bármikor ráteheti a csörgős sapkát a fikázóira. Amúgy bár sokat érveltem ellene, lehet Bridgewater resign és draft lesz ebből, ha nem jön nagy név.