Denver Broncos
#FangioOUT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
OLB Bradley Chubb, DE Shelby Harris & RB Melvin Gordon III are all ACTIVE for #DETvsDEN.
— Denver Broncos (@Broncos) December 12, 2021
👀 our inactives » https://t.co/rce7AqyrYd pic.twitter.com/eC8kCRXBKq
Remélem ha másért nem is, de DT miatt mindenki 120%-on fog pörögni és szép meccsel tudunk búcsúzni tőle!
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Ember…, polgára voltál ennek a nagy városnak! Mit számít neked, öt évig-e vagy háromig? Ami a törvények szerint van, az mindenki számára méltányos! Miért rettegsz hát, ha ebből a városból elküld téged – nem valami zsarnok, nem valami igazságtalan bíró, hanem, ami annak idején ide bevezetett, maga a természet, mint ahogyan a színészt ugyanaz a játékrendező prétor bocsátja el a színpadról, aki felfogadta.
– De én nem játszottam végig az öt felvonást, csak hármat!
Mondasz valamit!
Csakhogy az életben már három felvonás is egész dráma. A befejezést az határozza meg, aki valamikor részeid összetalálkozását intézte, most pedig a fölbomlás okozója. Te magad mindkettőben ártatlan vagy. Távozz hát békében; mert az is békés szándékú, aki téged elbocsát.
(Marcus Aurelius: Elmélkedések)
A jófiú elment…
Túlságosan korán ..
Felfoghatatlan..
És felejthetetlen…
88♥️
"I love this sport. I hate this sport."
Láttam a teljes pályafutását, amíg nálunk volt, minden egyes meccsét, minden egyes elkapását...
Nem találok szavakat. Nincsenek rá szavak.
www.youtube.com/watch?v=K8vndlJoh20
So many great highlights of Demaryius Thomas. So spectacular were some of his finest plays that it initially didn’t seem possible that he’d gotten both feet in-bounds … then replay showed that he’d dragged the second foot and secured the score.
— Andrew Mason (@MaseDenver) December 10, 2021
pic.twitter.com/DG79Aedymv
.@ShannonSharpe remembers Demaryius Thomas pic.twitter.com/vOs1XCTdNW
— UNDISPUTED (@undisputed) December 10, 2021
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Szörnyű tragédia, felfoghatatlan!
Az egyik kedvenc játékosom volt (annak ellenére, hogy rendszeresen megfirkált minket), mert emberileg is nagyon normális volt!
RIP
RIP 😕Eddig annyi van, hogy egy 2019-es autóbalesetből visszamaradt egészségügyi problémák okozhatták. Idegenkezűség nem merült fel.
Tudni vmit a részletekről?
gabokocka

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Tudni vmit a részletekről?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Harminchárom évesen...
Imádtam a dinamikusságát, az egyik kedvencem volt!
Nyugodjon békében!!
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Most people saw what Demaryius Thomas could do on the field. Off the field, he was even more special.
— Nicki Jhabvala (@NickiJhabvala) December 10, 2021
These are just some of the videos I still have on my phone that swore I never would delete. Being around little kids was when Demaryius seemed the happiest. pic.twitter.com/E1UIXigpIJ
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
nekem abból a támadósorból Decker volt a kedvencemalapból nem aludtam jól, de erre kelni 😕Ugyanez, egész este forgolódtam. Egyik kedvencem volt Deckerrel. Rip champ
Negritis
Heisman
de ki tudta nem imádni DT-t?!
youtu.be/nMVnLsODqqg
Szerkesztette: Negritis, a vajda
Peyton Manning (2-of-2): “I texted with D.T. on Tuesday. He was talking about a TD audible we called vs. Arizona in 2014. Absolutely devasted.”
— Patrick Smyth (@psmyth12) December 10, 2021
I wanted to be sensitive about how DT passed away is he passed away, as family members and friends had not yet been notified.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) December 10, 2021
But it seems some of that info is out there now, DT passed away due to a seizure. Suspected to be a medical complication from his car wreck in 2019.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
alapból nem aludtam jól, de erre kelni 😕Ugyanez, egész este forgolódtam. Egyik kedvencem volt Deckerrel. Rip champ
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Legyen neki könnyű a föld 🖤
Mitörtént? Olvastam, hogy valami egészségügyi problémája volt