Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
2006 óta Javonte dolgozik a legjobb forced missed tackle százalékkal a ligában, ami jelenleg 34. Második helyen Nick Chubb és Lynch 31 százalékos szezonnal.
több mint 4 éve
Én simán belelátok egy 10-7-et is. A Bengals ellen nehéz lesz, de szerintem abszolút fogható, a Lions ciki, ha nem sikerül, a Raiders szétesőben folyamatosan, a Chargers ellen már egyszer sikerült bizonyítani, a Chiefs ellen meg egyszer csak átfordul a dolog (főleg, ha nekik esetleg tét nélküli lesz az utolsó meccs, és Mahomes padozik vagy mittudomén). Jó, tudom, ez alapján 11-6... 😀Hát ha a 2 nagymacskás csapatot elkapjuk, akkor nagyobb esély lenne rá. De én már a Bengalstól is nagyon tartok. Szerintem az a tipikusan nyerhető meccsnek tűnik előre, amiből hatalmas zakó lesz. Philly elleni meccs 2.0-ra számítok ott.
Bozontron
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Én simán belelátok egy 10-7-et is. A Bengals ellen nehéz lesz, de szerintem abszolút fogható, a Lions ciki, ha nem sikerül, a Raiders szétesőben folyamatosan, a Chargers ellen már egyszer sikerült bizonyítani, a Chiefs ellen meg egyszer csak átfordul a dolog (főleg, ha nekik esetleg tét nélküli lesz az utolsó meccs, és Mahomes padozik vagy mittudomén). Jó, tudom, ez alapján 11-6... 😀
több mint 4 éve
Hát elnézve a sorsolásunkat az utolsó 5 meccsre, a lehető legrosszabb forgatókönyv fog megvalósulni szerintem. A Lions-Bengals-Raiders-Chargers négyesből reálisan azt mondanám most, hogy 2 meccset húzhatunk be, szóval a Chiefs elleni utolsó fordulós zakóval együtt nagyon impozáns 8-9-es mérlegünk lehet, amivel faszán lecsúszunk a PO-ról és a jó draftpoziról is.Szerk: sőt, kicsit játszottam a PO kalkulátorral, és a 9-8al is csak neccesen lehetne meg a PO, ami jelenleg amúgy is csoda kategória lenne, mivel képtelenek vagyunk értékelhető teljesítményt lerakni 2 egymást követő meccsen.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Milyen jelenet ez 🙂Jó lenne ha hosszú távon kezdő tudna maradni, simán kedvenc kaliber lehet
twitter.com/BrandonPerna/status/1467853608020418563?t=ugS5oxZex9Df4KhzNotdzQ&s=19
több mint 4 éve
Szerintem se lesz jövőre QB-nk és sajnos az álolasz kókler is itt fog trónolni.Tuat esetleg be lehet próbálni ha Watson végül nem szappanra markol jövőre a dutyiban hanem elmegy Floridába.
több mint 4 éve
Az kicsit más tészta azért, Rodgerst nem fenyegeti a börtön veszélye, Watsont igen 😀 De egyébként, ha Watson körül lecsengene ez az egész, akkor inkább ő mint Rodgers.Tehát akkor ezen az elven szerinted Watson az egyetlen értelmes megoldás? Ha már mindegy, hogy a pályán kívül mit csinál, és legalább 10 évig még a ligában van? Nem kötekszem, kérdezek 😊Amíg az öltözőre nincs hatással és a mutatott játék rendben van, tőlem azt hisz amit akar, engem ami inkább zavarna, hogy ő is átmeneti megoldás lenne, ő is a karrierje vége felé tart már azért, de akkor legalább lenne pár évünk kinevelni az utódot, abban meg már csak reménykedni tudok, hogy ez nem úgy sülne el, mint legutóbb...Ja és felreppentek a pletykák ugye, hogy Rodgers a Steelersbe mehet jövőreKövezzetek meg érte, de akármennyire is kilátástalan a QB helyzet most, én nem szeretném, hogy egy oltásellenes ésvagy homeopátiában hívő ember legyen az irányítónk...
Vonster
Black_Adder
Vonster
Bozontron
több mint 4 éve
Tehát akkor ezen az elven szerinted Watson az egyetlen értelmes megoldás? Ha már mindegy, hogy a pályán kívül mit csinál, és legalább 10 évig még a ligában van? Nem kötekszem, kérdezek 😊Amíg az öltözőre nincs hatással és a mutatott játék rendben van, tőlem azt hisz amit akar, engem ami inkább zavarna, hogy ő is átmeneti megoldás lenne, ő is a karrierje vége felé tart már azért, de akkor legalább lenne pár évünk kinevelni az utódot, abban meg már csak reménykedni tudok, hogy ez nem úgy sülne el, mint legutóbb...Ja és felreppentek a pletykák ugye, hogy Rodgers a Steelersbe mehet jövőreKövezzetek meg érte, de akármennyire is kilátástalan a QB helyzet most, én nem szeretném, hogy egy oltásellenes ésvagy homeopátiában hívő ember legyen az irányítónk...
Vonster
Black_Adder
Vonster
több mint 4 éve
Tényleg jogos, ti nem adtatok érte annyit, nálunk elégé túl lett fizetve. Meg arra lehet jó lesz hogy valakit draftoltok és őt bevezeti az alapokba.Nem hiába váltunk meg Teddy-től, kedves ember, meg vannak szép megmozdulásai, de nem egy QB1. Nem tud konstans jó eredményt hozni... neki is valószínű a sérülések tettek be, hogy úgy kizökkentették, hogy nem tudta megtalálni azt a szintet ami lehetett volna, bár ez csak spekulálás már. De! örülök hogy nem nálunk van. Kitartást nektek!Ez is igaz lehet, de szerintem az is az, hogy legalább úgy hozza a középszer QB szintet, hogy 6.kör volt, olcsónak számító fizuval. Elnézve a többi tavaszi opció eddigi teljesítményét, csak Stafforddal lennénk egyértelműen előrébb. Esetleg még Mac Jones vitatható, de akkor a Surtain adta pluszt le kell vonni.
onDier
Cruyffista
Szerkesztette: onDier
több mint 4 éve
Amíg az öltözőre nincs hatással és a mutatott játék rendben van, tőlem azt hisz amit akar, engem ami inkább zavarna, hogy ő is átmeneti megoldás lenne, ő is a karrierje vége felé tart már azért, de akkor legalább lenne pár évünk kinevelni az utódot, abban meg már csak reménykedni tudok, hogy ez nem úgy sülne el, mint legutóbb...Ja és felreppentek a pletykák ugye, hogy Rodgers a Steelersbe mehet jövőreKövezzetek meg érte, de akármennyire is kilátástalan a QB helyzet most, én nem szeretném, hogy egy oltásellenes ésvagy homeopátiában hívő ember legyen az irányítónk...
Vonster
Black_Adder
Szerkesztette: Vonster
több mint 4 éve
Rodgers és Watson az eseteik miatt - még ha nem is akarom egy kalap alá venni a kettőt - szerintem nem feltétlen reálisak. Bár Paton bárkit túl tudna licitálni, és szerintem továbbra is csábító a csapat QBknak, van egy szint amikor lesz külső beleszólás a munkájába. Ez pedig pont az ilyen esetek. Az hogy ki a csapat arca és milyen értékeket képvisel, egyáltalán nem mindegy. Hiába építette direkt úgy a csapatot, hogy első sorból hozzunk klasszis QB-t, ha lehet.Wilson kifejezetten nem jó mostanában. Szerintem Carr például az utóbbi 2 év alapján jobb volt. Ha mindkettő elérhető, lehet inkább utóbbira mennék. Habár nehéz, mert Wilson korszakos játékos és bármikor ráteheti a csörgős sapkát a fikázóira. Amúgy bár sokat érveltem ellene, lehet Bridgewater resign és draft lesz ebből, ha nem jön nagy név.
több mint 4 éve
Ja és felreppentek a pletykák ugye, hogy Rodgers a Steelersbe mehet jövőreKövezzetek meg érte, de akármennyire is kilátástalan a QB helyzet most, én nem szeretném, hogy egy oltásellenes ésvagy homeopátiában hívő ember legyen az irányítónk...
Vonster
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Nem hiába váltunk meg Teddy-től, kedves ember, meg vannak szép megmozdulásai, de nem egy QB1. Nem tud konstans jó eredményt hozni... neki is valószínű a sérülések tettek be, hogy úgy kizökkentették, hogy nem tudta megtalálni azt a szintet ami lehetett volna, bár ez csak spekulálás már. De! örülök hogy nem nálunk van. Kitartást nektek!Ez is igaz lehet, de szerintem az is az, hogy legalább úgy hozza a középszer QB szintet, hogy 6.kör volt, olcsónak számító fizuval. Elnézve a többi tavaszi opció eddigi teljesítményét, csak Stafforddal lennénk egyértelműen előrébb. Esetleg még Mac Jones vitatható, de akkor a Surtain adta pluszt le kell vonni.
onDier
több mint 4 éve
Ja és felreppentek a pletykák ugye, hogy Rodgers a Steelersbe mehet jövőre, nyilván nem lehet még erre alapozni, de ha ez igaz, és jövőre is hasonló lesz a QB helyzet (ahogy látom az idei draft class elég gyenge) én a kardomba dőlök. Wilson jöhetne még szóba, de az idei szezon után én kicsit félek tőle, mindenesetre jövőre már tényleg kéne egy hatalmas upgrade irányító fronton, mert a SB óta ugyanaz a nóta minden szezonban, a védelem megteremtette a helyzetet a győzésre, csak az impotens O nem képes pontokat tenni a táblára, marhára unom...
több mint 4 éve
Nem hiába váltunk meg Teddy-től, kedves ember, meg vannak szép megmozdulásai, de nem egy QB1. Nem tud konstans jó eredményt hozni... neki is valószínű a sérülések tettek be, hogy úgy kizökkentették, hogy nem tudta megtalálni azt a szintet ami lehetett volna, bár ez csak spekulálás már. De! örülök hogy nem nálunk van. Kitartást nektek!
több mint 4 éve
Én is belealudtam a meccsbe, de annál felemelőbb nincs, mint amikor arra ébredsz, hogy "ÉS MEGINT ELADJA BRIDGEWATER!! PICK...SIX...TOUCHDOWN!!! És ezzel eldőlt a meccs!" 😀
több mint 4 éve
Ezt a meccset meg kellett volna nyerni. Mármint jóval gyengébb volt a Chiefs, mint várta bárki szerintem. Sajna Teddy most teljesen értelmezhetetlen volt. Mintha sérüléssel játszana és fájna neki minden dobás. Szánalmasan keveset passzoltunk. Lionst és Bengalst verni kell, de van egy olyan sejtésem egyiktől kikapunk és 7-7 lesz. Én most először kérnék QB cserét. Kivideózatlan Rypien time.Spencer erőssége abban van, hogy nem ejti el. Ok, most megtette, de szerintem ha videózni lehet talán nem ítélik szabályosnak, nem magától ütötte ki Sterns.
több mint 4 éve
Nyilván hülye voltam és felkeltem megnézni a meccset, kellett is egy fél óra a meccs után, hogy lecsillapodjak, mert ezt a fostengert nagyon nem egyszerű megemészteni, én nem is akarom már szaporítani a szót, csak annyit mondok, hogy #FangioOUT
több mint 4 éve
Sajnos (az eredményt látva nem sajnos) belealudtam a meccsbe, így csak arról tudok nyilatkozni, amit láttam.A meccs elején first downt se nagyon tudtak csinálni, ellenben a védelem sem volt túl acélos, bár ők később összébb kapták magukat.
Offenseben én szégyentelenül futottam volna Williamsszel, rövid checkdown passzok esetleg. Volt pár jó megoldás is amíg láttam, kétszer megoldani negyedik kísérletet pl tök rendben volt, ellenben volt sok brainfart dolog is, kezdve a támadófal munkájával, buta büntetéseken át, Teddy egyes megoldásai. Középcsapat vagyunk, szerintem a playoff kb esélytelen, ebből a középszerből elmozdulni tényleg egy új edzői stábbal és QB-val lehet. De legalább idén nyerünk is meccseket, a velünk egy szinten lévő, vagy gyengébb csapatok ellen nem szenvedés nézni a csapatot, illetve volt egy-két meglepetés győzelem, de ebben a garnitúrában ennyi van, ez a plafon nagyjából.
több mint 4 éve
Teddy pénzét meg adjátok oda Williamsnek 😉
több mint 4 éve
Ja, még annyit, hogy Spencert vagy vágjuk ki, vagy menjen takarítani, mert én nála butább returnert még nem láttam és ez most nagyon fájdalmas hiba volt, eddig legalább csak szar helyekről is erőltette a returnt, de ez már sokkal nagyobb gáz volt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Engem az zavar az egészben leginkább (azon kívül, hogy felkeltem erre a fosra, mert az az én hülyeségem), hogy ez a KC simán verhető lett volna. 1 értelmes drive-ot raktak össze, az elsőt, utána csak FG-ig jutottak, a védelem összekapta magát, amikor kellett, de nem lehet ilyen fos playcalling-al és megvalósítással komoly eredményt elérni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Inkább nem is mondok semmit…Zsinórban 0-12 a KC ellen.
És ebben sokkal több volt.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
— Mike Vrabel (@CoachVrabel50) December 6, 2021
több mint 4 éve
1. Reid bye week után a liga legjobb edzője. Szinte soha nem kap ki szünet után. Úgy maradjatok fent hogy sok elvárásotok nincs. 😀Egyszer minden történet véget ér ! 😉
2. 208 millióra emelkedik a cap space tavasszal. Ez azt jelenti sajátjaink megtartása mellett sztárjátékosokra is lehet pénz kínálat függvényében. Vagy QB-ra. Tehát mondhatni drafton és FA-n is sokat tehetünk a csapatba.
Cruyffista
"I love this sport. I hate this sport."