Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 725 — The Mathematician
Fangio-t simán el tudnám képzelni Broncos DC-nek. 😀
peterk2005
én is
Brisbane-ben

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 787 — The only discipline that lasts, is self discipline
Fangio-t simán el tudnám képzelni Broncos DC-nek. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Ha így marad, akkor 40 akárhány év után nem lesz Bronco pro bowler. Mondjuk ez egy masszív vicc, Simmons és Surtain simán a legegyértelműbb választások kozott kellett volna legyenek. Melletük még Bolles 'első számú csere'. Javonte 5. számú. Ő mondjuk nem hiányzik, de hogy röhejes 8. helyre tenni AFC-n belül az biztos.

Mondjuk ez alapvetően nem lenne olyan súlyos, a pro bowl egy vicc. De nehezen elképzelheto, hogy a szakírok majd beszavazzák az all pro csapatokba a két DB-nket, pedig megérdemelnék.

Edit:
- AFC mindhárom pro bowler irányítójával játszottunk. 3 passzolt TD, 1 futott.
- 4 AFC pro bowl WR-bol 3 ellen: 10 elkapás, 110 yard, 0 TD.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Basseyért kár. Simmons és Surtain kívételével van egy gyanúm, az egy éves szerződésesek és a kiöregedő db-k ki lesznek takarítva. Ilyen törekvő nem ujonc fiatalok nem baj, ha vannak a keretben…
Zalán
Jó lesz újra védelmet építeni ha repül mindenki. DE helyből kell majd, de egy jobb LB-t is kéne szerezni aki nem a kórházba jön egyből. Nem mintha bárkiért kár lenne a Jacksonon kívűl...

Év közben Simmons trade pletykák is voltak, szóval szerintem ő se fix pont
FLZOLI
Az még a tagelése után és a hosszabbítása elott volt, szóval Simmons azért elég biztos. Mellette Surtain, Darby, Sterns, Johnson. Hairston idén elég nagyokat játszik. Meg Jackson is marad szerintem, már tavaly elment volna Tampába, Ramsbe ha akarna. Szoval szerintem csak a CB cseresort kell erosíteni, oda csak Ojemudia van.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Basseyért kár. Simmons és Surtain kívételével van egy gyanúm, az egy éves szerződésesek és a kiöregedő db-k ki lesznek takarítva. Ilyen törekvő nem ujonc fiatalok nem baj, ha vannak a keretben…
Zalán
Jó lesz újra védelmet építeni ha repül mindenki. DE helyből kell majd, de egy jobb LB-t is kéne szerezni aki nem a kórházba jön egyből. Nem mintha bárkiért kár lenne a Jacksonon kívűl...

Év közben Simmons trade pletykák is voltak, szóval szerintem ő se fix pont

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 209
Kicsit erős egy meccs után azt írni, hogy jobb a gyerek mint egy MVP aki évek óta ezen a szinten játszik szerintem 😀 Lock is fasza volt 2 éve a Texans ellen aztán most mégsem ő a következő Manning
Vonster
Ezen a meccsen most jobb volt, 2 passzolt TD, 2 futott, ez Lamarnak még egyszer sem sikerült. Persze nagyon kicsi a minta, de azért beszédes, hogy Locknak még azon a karrier meccsén is volt intje és leolvadása. Osszesegeben 32. pick + udfa az mvp és az igéretes csere irányítojuk, ez a lényeg igazából.
Cruyffista
Ez igaz, de szerintem ez nem ilyen egyszerű. Huntleyt berakod ebbe a rendszerbe és ugyanakkora nulla lesz valószínűleg mint Teddy vagy Lock, pont ahogy pl Josh Allen is az lett volna nagy eséllyel. Huntley képességei nagyban hasonlítanak Lamaréhoz szóval szerintem annyira nem kellett belenyúlni a rendszerbe, ami alapvetően jól működik. De nem akarok ennyire belemenni a Ravens dolgaiba mert ez nem az a topic, a lényeg, hogy rengeteg múlik a rendszeren, máshol, jobb edzőkkel szerintem Lock is lehetett volna egy jó qb.
több mint 4 éve
Kicsit erős egy meccs után azt írni, hogy jobb a gyerek mint egy MVP aki évek óta ezen a szinten játszik szerintem 😀 Lock is fasza volt 2 éve a Texans ellen aztán most mégsem ő a következő Manning
Vonster
Ezen a meccsen most jobb volt, 2 passzolt TD, 2 futott, ez Lamarnak még egyszer sem sikerült. Persze nagyon kicsi a minta, de azért beszédes, hogy Locknak még azon a karrier meccsén is volt intje és leolvadása. Osszesegeben 32. pick + udfa az mvp és az igéretes csere irányítojuk, ez a lényeg igazából.
több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 209
Bassey -> Chargers

A Panthers azért Newtont benyelte, kitomte Teddy-t 60 millioval, vittek egy dobni nem tudo XFL QB-t, a Teddy-nél rosszabb Darnoldért adtak 2., 4., 6. koros pickeket meg jovore full garantált 20 misit, majd visszahoztak a washed Newtont következő szezonra átgörgethető pénzből. Én ebben olyan innovatív átmenthető megoldásokat nem látok. Mármint nálam Darnold, Walker, Newton nem boom or bust probálkozások, inkább elore lehetett tudni mi lesz. Ha már mindenképp, akkor a Ravens scoputjaitol kellene tanácsokat kérni, ez a Huntley gyerek jobban tolja mint Lamar.
Cruyffista
több mint 4 éve
Bassey -> Chargers

A Panthers azért Newtont benyelte, kitomte Teddy-t 60 millioval, vittek egy dobni nem tudo XFL QB-t, a Teddy-nél rosszabb Darnoldért adtak 2., 4., 6. koros pickeket meg jovore full garantált 20 misit, majd visszahoztak a washed Newtont következő szezonra átgörgethető pénzből. Én ebben olyan innovatív átmenthető megoldásokat nem látok. Mármint nálam Darnold, Walker, Newton nem boom or bust probálkozások, inkább elore lehetett tudni mi lesz. Ha már mindenképp, akkor a Ravens scoputjaitol kellene tanácsokat kérni, ez a Huntley gyerek jobban tolja mint Lamar.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 787 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem mondjuk pontosan Goffhoz hasonlo Teddy. Abban az ertelemben, hogy nem nezhetetlen amit muvel, csak semmit nem ad hozza. Ha a csapat nyer, o nem all az utjaba legtobbszor. De legtobbszor, ha rajta mulna a gyozelem akkor nem lesz meg. Ezzel pont sehova nem lehet jutni.

A Panthers befurdott azzal, hogy probalkoznak minden iranyba. En megis inkabb azt az iranyt favorizalom. Minstem par ev Lock utan, par ev Teddy jojjon.
ulpianus
Én is. Nekem egyébként nem az a bajom Teddyvel, hogy egy game menedzser, aki csak nem veszít meccset, de egyedül nem is nyer, hanem az, hogy nála szerintem az idei év a peak év. Ha már game menedzser irányító - azért reális esély az NFL-ben inkább erre van, mint igazi elit irányítóra -, akkor az a game manager legyen olyan, akinek a floorja a jó game menedzser szint, és van esély rá, hogy onnan időnként kifut egy annál jobb év is, amikor megközelíti az elit klubot. Esetleg 1-1 évben hozza is azt. Teddynél nem lesz ilyen, mert most játszik önmagához képest jobban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nekem mondjuk pontosan Goffhoz hasonlo Teddy. Abban az ertelemben, hogy nem nezhetetlen amit muvel, csak semmit nem ad hozza. Ha a csapat nyer, o nem all az utjaba legtobbszor. De legtobbszor, ha rajta mulna a gyozelem akkor nem lesz meg. Ezzel pont sehova nem lehet jutni.
ulpianus
Igen, ezzel egyetértek. Ezzel együtt szerintem valakitol meg fogja kapni azt a szerzodest, amit az ügynoke szeretne, hisz a hasonló középszerek is megkapják, de az biztosra vehető Paton eddigi munkássága alapján, hogy legrosszabb esetben is idehozza Folest vagy Daltont évi 5 millioért, Jimmy G-t fizucsokkentessel, de nem fog nem franchise QB-nak nagy pénzt adni.

Ha új HC lesz, ami valószínű, az mutathatja az irányt.
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

A Panthers befurdott azzal, hogy probalkoznak minden iranyba. En megis inkabb azt az iranyt favorizalom. Minstem par ev Lock utan, par ev Teddy jojjon.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Ráfūznék a 'Teddy a legalább biztos alapot hozó irányító" vonulatra.
Nem hozta õ ezt eddig sem sehol. Nagy tehetségként indult, és mindig várjuk, hogy na majd most...

Ezt a meccset még nem láttam. De a Chiefs ellen dobott 6 picket (nem ulpi csak kettõt!). Szóval még négyet elejtettek. Ami a gond, hogy arról beszélek, mellbe dobja az üres védõt. Vállalhatatlan döntései vannak minden meccsen. Lock a semmit ragozza, de attól Teddyt el kell felejteni. Ha dob két értelmeset, azonnal jön vmi döbbenet.
ulpianus
A Chiefs ellen volt a legrosszabb, de nyomás nélkül nem ez a jellemző rá. Persze hibátlan meccseket sem hoz, de ez nem is elvárás. Igazából ár-érték arányban kellett valaki, aki alapvető feladatokat meg tud csinálni, mert túl jo a csapat ahhoz, hogy megint az legyen mint tavaly. Mindenképp elorébb vagyunk, mintha Wentzet, Darnoldot, Goffot idekotottük volna hatalmas fizetéssekkel, hosszabb távú szerzodesekkel. De hogy ez tényleges előny legyen, jol is kell választani ebben az offseasonban. Én azt mondom, Teddy teljesítményét Lockhoz, a megszerezhető QB-khoz, és a megszerezhető rookiekhoz kell mérni. Stafford van ilyen szempontból előtte. Aztán lehet Fields jövöre berobban és fogjuk a fejünket. De egyelore nem is jo, nem is a legrosszabb szituácio.

Némileg kompenzál a Surtain pick is, Chase 3 darab yardja megint olyan dolog amit ki lehet tenni az ablakba.
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ráfūznék a 'Teddy a legalább biztos alapot hozó irányító" vonulatra.
Nem hozta õ ezt eddig sem sehol. Nagy tehetségként indult, és mindig várjuk, hogy na majd most...

Ezt a meccset még nem láttam. De a Chiefs ellen dobott 6 picket (nem ulpi csak kettõt!). Szóval még négyet elejtettek. Ami a gond, hogy arról beszélek, mellbe dobja az üres védõt. Vállalhatatlan döntései vannak minden meccsen. Lock a semmit ragozza, de attól Teddyt el kell felejteni. Ha dob két értelmeset, azonnal jön vmi döbbenet.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
http://www.playoffstatus.com/nfl/broncoseliminate.html
Annak, aki még számolgatna 😀
Bozontron
ha verjük a raiderst megint jön a számolgatás

több mint 4 éve
@Broncos
·
9m
Broncos QB Teddy Bridgewater has been released from the hospital and is doing well.

He will enter the NFL’s concussion protocol.

több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 979
Egy kis pozitívum: A Jags a Lions elé került az 1/1-ert folyó harcban. Mivel nem csak csúcs QB nincs, hanem igazán korszakos prospect sem, akár ki is cserélhetnek onnan. Bár nyilván nem ez a prioritás Paton fejében, de legalább egy opcio, hogy tortenjen valami.
Cruyffista
Ha eladják én felmennék, és odaadnám a nagymama ezüstétkészletét is, a három hegycsúcsból kettőt, csak történjen már valami, mert ez kibírhatatlan kezd lenni, hogy azért nem veszünk részt a ligában, mert egyetlen posztra nem tudunk egy ligaátlag játékost szerezni. Én amúgy azt mondom, draft draft draft. Ha piac, akkor Wilson nem, őt kihúzhattuk volna a nagyszerű Osweiler vagy Hillmann helyett is.. Leértékelt áruként most már ne. Ha piac, akkor Rodgers, nem érdekel az oltásellenessége, egy faszkalap ebben a kérdésben, de legalább irányítani kíválóan tud. És engem Watson ügyei sem érdekelnek. Fizesse meg a bánatpénzt és lépjünk tovább. Rajtuk kívül, senki. Cserének se, aki aztán majd mégis átveszi. mindről lehetett tudni, hogy alkalmatlan. Keenum, Flacco, Teddy, a többieket nem is említem. Többet itt ilyet nem lehet lenyomni a torkunkon. Draft, első kör, hátha csoda történik egyszer, vagy top qb méregdrágán.
(B. Browning játéka is pozitívum mellesleg.)
Zalán
Egyetértek, viszont én Wilsont továbbra is no brainer-nek tartom (persze normál keretek között, 3 elsőkörös cetli azért túlzás lenne). Oké, idén nem az igazi (bár ebben valszeg benne van a sérülése), de szerintem ő még mindig bőven top. 33 éves, teljesen jó korban van, és egy környezetváltozás rengeteget dobna rajta. Messze nem leértékelt áru ő még szerintem. 😊

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
nem leszünk lőtávolban az 1/1ért, tökmindegy kié lesz...
Szaglászunk majd Gerappa, Goff meg mondjuk Darnold körül, miközben aközött a 30 csapat között leszünk amiről leírják, hogy Rodgeres és Watson is itt akar játszani, hogy aztán hosszabbítsunk 1 év 25 millióért bH2O-val és tálaljuk, mint egy A+ dealt...
A drafton meg 1. körben BPA alapon hozunk egy EDGE-t vagy egy DB-t vagy egy RB-t az is A+ pick lesz...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Egy kis pozitívum: A Jags a Lions elé került az 1/1-ert folyó harcban. Mivel nem csak csúcs QB nincs, hanem igazán korszakos prospect sem, akár ki is cserélhetnek onnan. Bár nyilván nem ez a prioritás Paton fejében, de legalább egy opcio, hogy tortenjen valami.
Cruyffista
Ha eladják én felmennék, és odaadnám a nagymama ezüstétkészletét is, a három hegycsúcsból kettőt, csak történjen már valami, mert ez kibírhatatlan kezd lenni, hogy azért nem veszünk részt a ligában, mert egyetlen posztra nem tudunk egy ligaátlag játékost szerezni. Én amúgy azt mondom, draft draft draft. Ha piac, akkor Wilson nem, őt kihúzhattuk volna a nagyszerű Osweiler vagy Hillmann helyett is.. Leértékelt áruként most már ne. Ha piac, akkor Rodgers, nem érdekel az oltásellenessége, egy faszkalap ebben a kérdésben, de legalább irányítani kíválóan tud. És engem Watson ügyei sem érdekelnek. Fizesse meg a bánatpénzt és lépjünk tovább. Rajtuk kívül, senki. Cserének se, aki aztán majd mégis átveszi. mindről lehetett tudni, hogy alkalmatlan. Keenum, Flacco, Teddy, a többieket nem is említem. Többet itt ilyet nem lehet lenyomni a torkunkon. Draft, első kör, hátha csoda történik egyszer, vagy top qb méregdrágán.
(B. Browning játéka is pozitívum mellesleg.)

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
http://www.playoffstatus.com/nfl/broncoseliminate.html
Annak, aki még számolgatna 😀
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
legyőzzük a Dallast mindeki számolja PO-t, kikapunk az Eaglestől világvége, nem lesz több győzelmünk idén, megverjük a Chargerst, itt a PO új forgatókönyve, kikapunk a KC-tól vége a szezonnak, W a Detroit ellen újra reális a PO, vereség a Bengalstól, mindenki takarodjon.
Vasárnap legyőzzük a Raiderst, megint azt nézzük, hogy lesz ebből PO, amíg utána ki nem kapunk LA-ben...

Utoljára 2018-ban tudtunk számolgatni, akkor 6-6-tal álltunk, 3-mas győzelmi szériában, nem is akármilyen 3 győzelemmel. Akkor voltak hasonlóan ambivalens érzéseim.
Tremendous Job iránti ellenszenvem szerintem teljesen jogos alapokon nyugszik, mértéke viszont lehet túlnőtt az indokolton, akárhogyis, ha most kéne választanom egy új edző és egy 1&done között egyértelműen az előbbit választanám. Ha se PO, se edzőváltás, nem tudom mit csinálok...

Lock karrierje ott kettétört, hogy elvesztette a kezdőt, nem biztos hogy baj, ha törésre volt ítélve inkább előbb, mint utóbb, de hamár kettétörik talán jobb lett volna önerőből, akkor kevesebb kérdés motoszkál a fejekben, de a végeredmény világos. Csak hát ugye Teddy-vel a megváltóval is 3 pontot voltunk képesek felrakni és - mint mindenki - ő is 1 éves szerződéssel van itt, ha beleakarunk kapaszkodni, akkor ki kell csengetni neki a ~25 milliót, amit nem ér. Csak más opció meg nem lesz, vagy nyithatunk néhány homeopátiás szaküzletet, hátha akkor idejön egy oltásellenes szuperkúbé csak aztán majd nehogy 2 szék között beessünk az asztal alá és itt maradjunk egy szem Lockkal...

Pedig nyugodtan építhettünk volna valami csapatfélét ahelyett, hogy 1 éves szerződésekkel, kvázi sebtapaszt ragasztunk a hiányzó végtagok helyére...
Ez az idei soroslás nevetséges, bári lenne az újonc HC tálcán lett volna kínálva neki jó néhány önbizalomnövelő W, építhettünk volna egy csapatot, ki tudja lehet azzal is itt lennénk 50% között, csak ellenérzések nélkül tudnék szurkolni a győzelemért és ellenérzések nélkül csalódnék egy ilyen meccs után.

A hibátlan védelem 9 darab másodperc alatt engedett FG-t a félidő végén. Meg tette volna a meccs végén is, ha szükség van rá...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data