Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904
Aszongyák a Cinci fórumon hogy W-vel számolnak hétvégén.
Hát, sok sikert, ha otthon játszánának, azt mondanám 50-50, de a MH-on, idegenben? Neeeeeeeeeee 😃
#JC6
Szerintem ez nekünk kb döntő jelentőségű lesz. Ha nyerünk, akkor még összejöhet a PO, ha veszítünk, akkor kb vége.

Baromira várom már.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 521 — The Mathematician
Hát, sok sikert, ha otthon játszánának, azt mondanám 50-50, de a MH-on, idegenben? Neeeeeeeeeee 😃
#JC6
sztem ez semleges pályán 50-50
amúgy hazaiank 60-40
mind2 edzőgárda véleményes

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
@AdamSchefter
·
1m
Broncos’ kicker Brandon McManus named the Week 15 NFLPA Community MVP after he donated more than $50,000 of resources to support Denver families in need through his 25 Days of Giving campaign.

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 898
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ezt a nyolc percet most ideteszem, ha már Bengals week van, és po csata..
 youtu.be/abwiNC6YBv4

micsoda nevek.. Alkesz, Ocho.. Stokley, Marshall …
Asszem a legemlékezetesebb Cincy mérkőzés, amit valaha láttam.. Egy ilyen végeredménnyel kiegyeznék vasárnap is.. 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
xrace77 Denver Broncos 4 665
több mint 4 éve
McManus AFC ST player of the week. 😊

több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
 www.denverbroncos.com/video/a-tribute-to-d-t

😥

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Én azért "fázok" tőle, mert állandó rivális csapatot irányít, és ez szerintem nem csak nálam bigno. Hanem például nála is 😊
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 898
Nemtom, én fázok Carr-tól, nem nagyon láttam huzamosabb ideig jól teljesíteni, szerintem nagyon hullámzó a srác és nem mondanám biztos kezűnek, de a nagyok majd úgyis kiokosítanak róla.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Rodgers-nél a covid nem szempont. Ő az a kaliber, hogy bőven beleférne, hogy idényenként egy meccsen nem játszik covid protokoll miatt. Carr-nál már nem.

Egyébként Carr is bőven elég lenne (sőt szerintem például Garoppolo is), ha olyan stáb jönne össze, amelyik tudja használni az irányítókat. Nyilván egy Rodgers alapból contenderséget hoz, középszer edzőkkel is, ha a védelem nem esik szét. De amúgy a mai NFL-ben lehet jó csapatot építeni "csak" jó irányítóval is, ha tudják azt az irányítót használni. Ha olyan a stáb, amelyik nem tudja, akkor meg hiába hívnak Deshaun Watsonnak vagy Trevor Lawrence-nek (az utóbbi hónapokban Russel Wilsonnak), nem segít.

(Rodgersért egyébként őrült aki 3 első kört ad. Azt Watsonért lehet kiadni, ő van abban a korban. A három első kör még Wilsonért is sok.)
peterk2005
Stafford lesz kb a mérce, egy korban vannak. Azt azért nem kell ecsetelni, hogy kettejük között mennyi különbség van...
FLZOLI
Háát tudja fene. Picit aggasztó ami Wilsonnal történik az utóbbi hónapokban. Lehet, hogy csak belesz*rik, vagy így akar elkerülni Seattle-ből, de jelenleg nem mondanám, hogy nagy a különbség. Sőt, jelenleg szvsz Stafford jobb is. Pedig ő sem az a csodacsatár egyelőre LA-ben, mint amit sok szakértő jósolt. (Most éjjel mondjuk nagyon jól játszott.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve

Matthew99
reggel már belinkeltem 😊
Negritis
Akkor bocs. Nem néztem vissza.
Matthew99
semmi gond, jó lett befér többször

több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 253 — Invisible man

Matthew99
reggel már belinkeltem 😊
Negritis
Akkor bocs. Nem néztem vissza.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve

Matthew99
reggel már belinkeltem 😊

több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 873 — Apu ökölbeszorított keze
Egy jo Minso magic 10m alatt pl

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintem eléggé. Arra mindenképp elég kéne legyen, hogy stabil PO csapat legyünk, kb ilyen Titans felett Chiefs alatt szintet lőnék be vele. Viszont az utóbbi években van nála egy felfele tartó fejlődési ív, míg Wilson már huzamosabb ideje nem tűnik olyan jónak. Így én ha lehet, nem kockáztatnék. A Raiders szerintem meg is elégedne 2 elso korrel, a Seahawks hármat akar. Erkölcsi dolgokat figyelmen kívül hagyva: Watsonnal a bizonytalanság, Rodgersszel pedig az a probléma, hogy a covid amíg ő aktív játékos, szinte biztosan tényezője lesz a világnak. Nyilván Arod kategóriákkal jobb QB, mint Carr, meg igazából mint bárki Brady-n és Mahomeson kívül, de itt 3 elso kör + egyéb értékek csomagról beszélünk. Nem lehet bizonytalanság. Amúgy bár Teddy karrier évet hoz, elkapojátékban rengeteget hagyunk. Falat minoseg és coaching szinten is tudjuk fejleszteni, Javonte klasszis lesz. Szóval szerintem Carr tudása elég lenne nekünk. Eléggé terítéken van az elküldése a Raiders media olvasgatása alapján.
Cruyffista
Rodgers-nél a covid nem szempont. Ő az a kaliber, hogy bőven beleférne, hogy idényenként egy meccsen nem játszik covid protokoll miatt. Carr-nál már nem.

Egyébként Carr is bőven elég lenne (sőt szerintem például Garoppolo is), ha olyan stáb jönne össze, amelyik tudja használni az irányítókat. Nyilván egy Rodgers alapból contenderséget hoz, középszer edzőkkel is, ha a védelem nem esik szét. De amúgy a mai NFL-ben lehet jó csapatot építeni "csak" jó irányítóval is, ha tudják azt az irányítót használni. Ha olyan a stáb, amelyik nem tudja, akkor meg hiába hívnak Deshaun Watsonnak vagy Trevor Lawrence-nek (az utóbbi hónapokban Russel Wilsonnak), nem segít.

(Rodgersért egyébként őrült aki 3 első kört ad. Azt Watsonért lehet kiadni, ő van abban a korban. A három első kör még Wilsonért is sok.)
peterk2005
Stafford lesz kb a mérce, egy korban vannak. Azt azért nem kell ecsetelni, hogy kettejük között mennyi különbség van...

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem eléggé. Arra mindenképp elég kéne legyen, hogy stabil PO csapat legyünk, kb ilyen Titans felett Chiefs alatt szintet lőnék be vele. Viszont az utóbbi években van nála egy felfele tartó fejlődési ív, míg Wilson már huzamosabb ideje nem tűnik olyan jónak. Így én ha lehet, nem kockáztatnék. A Raiders szerintem meg is elégedne 2 elso korrel, a Seahawks hármat akar. Erkölcsi dolgokat figyelmen kívül hagyva: Watsonnal a bizonytalanság, Rodgersszel pedig az a probléma, hogy a covid amíg ő aktív játékos, szinte biztosan tényezője lesz a világnak. Nyilván Arod kategóriákkal jobb QB, mint Carr, meg igazából mint bárki Brady-n és Mahomeson kívül, de itt 3 elso kör + egyéb értékek csomagról beszélünk. Nem lehet bizonytalanság. Amúgy bár Teddy karrier évet hoz, elkapojátékban rengeteget hagyunk. Falat minoseg és coaching szinten is tudjuk fejleszteni, Javonte klasszis lesz. Szóval szerintem Carr tudása elég lenne nekünk. Eléggé terítéken van az elküldése a Raiders media olvasgatása alapján.
Cruyffista

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Az irányító draftot én egy életre kihúznám a szeretett csapatunknál, legendásan rosszul megy 😊 A tegnapi meccshez csak annyit fűznék hozzá, hogy DT emlékét nem csak a felfestett 88-assal sikerült megidézni, hanem ilyen összeszedett játékot a labda mindkét oldalán utoljára kb az ő idején láttam, ami felőlem lehetett volna a kaposvári darazsak ellen is, akkor is jól esett.
Bozontron
Én játszottam abban a csapatban, szóval társulok, nekem is jól esett volna egy Denver elleni meccs 😀
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Az irányító draftot én egy életre kihúznám a szeretett csapatunknál, legendásan rosszul megy 😊 A tegnapi meccshez csak annyit fűznék hozzá, hogy DT emlékét nem csak a felfestett 88-assal sikerült megidézni, hanem ilyen összeszedett játékot a labda mindkét oldalán utoljára kb az ő idején láttam, ami felőlem lehetett volna a kaposvári darazsak ellen is, akkor is jól esett.
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Ha a Raiders el is engedné - amit kétlek -, akkor se cserélnék hozzánk.
Általános Doktor
Meglátjuk. Ha elcserélsz egy kvázi fiatalnak számító QB-t anélkül, hogy távozni akarna, akkor nem tartod elég jónak. Én ebbol indulok ki. Másik szempont, hogy a Raidersnek nincs most assetje a potlásra, így muszáj a legjobb ajánlatot vinniük válogatás nélkül. Ha cserélik.
több mint 4 éve
Én sem hinném, hogy Carr bármikor is ide fog kerülni, de én nem is örülnék neki annyira. Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy pont vele lennénk kint a vízből. Teddy-nél jobb lenne, ez majdnem biztos, de ahogy olvasgatom a Raiders topicot, bőven vannak Carr-nak is limitációi. Ő nem az a típusú játékos, aki a hátán elviszi a csapatot. Márpedig egy olyan játékosért, aki jelentős support nélkül maximum egy erős közepes qb-nak mondható (remélem nem bántok meg ezzel senkit, ha rosszul látom egy Raiders fan nyugodtan kijavíthat), én biztosan nem adnék 1 első körös picket se, nemhogy kettőt.

Akkor már sokkal inkább Wilson, mert hiába tűnik most "rosszabbnak", benne ott van az elit qb, ami egy új környezetben simán előjöhet újra.

Nálam a sorrend kb így néz ki:
1. Wilson
2. ARod
3. Draft

Plusz esetleg Watson, ha nem megy a sittre. De ő nagyon necces most. Tua esetleg egy próbát megérne, ha úgy dőlnének a dominók, de őt most max egy upgrade-elt Teddy-nak tudom elképzelni fiatalabb kiadásban.

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Rodgers, Wilson, Watson. Esetleg még Tua is, jóárasítva.
peterk2005
nálam
1. Carr
2. Wilson
3. Draft felcsere top3-ba
4. Tua
Cruyffista
Carr-ral annyira előbbre lennénk?
Assurbanapli
Cruyffista
Ha a Raiders el is engedné - amit kétlek -, akkor se cserélnék hozzánk.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
peterk2005
nálam
1. Carr
2. Wilson
4. Tua
Cruyffista
Assurbanapli
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding
Félelmetes amúgy, hogy az öreg mennyire nem tudja használni a piros zászlót 😀
#JC6
Miért ne tudná, tegnap is bedobta 😁

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 952
peterk2005
nálam
1. Carr
2. Wilson
4. Tua
Cruyffista