Denver Broncos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Legalább Surtain DROY statement meccs.
Surtain pick egyre jobban néz ki, főleg hogy Fuller és Callahan sokat nem tesz hozzá a szezon soránAll of George Paton's Day 1/Day 2 picks have been major contributors and are playing at a relatively high level:
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) November 28, 2021
Round 1: CB Pat Surtain II
Round 2: RB Javonte Williams
Round 3: G Quinn Meinerz, ILB Baron Browning
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
a sérülések sztem kicsinálták és nem nagyon lesz belőle már semmiMeg mostanában akkor is katasztrófa a vége, ha épp nincs időnk felkészülni. Legutóbb Doki átfáradt a fórum önmarcangoló gyülekezetébe, s lett nagy csinnadratta győzelem potens ellenfél ellen. Erre én elkezdtem elhinni, átmentem a jók vagyunk csak nüansz hiányzik optimista kollektívába, erre akkora nyaklevest kaptunk, hogy még most is zúg a fülem.. Nem tudom mit várjunk, amúgy is egy hektikus bajnokság ez. csak kapkodom a fejem. chubb visszatér, de én benne nem sok jövőt látok.. Este vagyunk, ez a legjobb hír, ami most lehet..Chubb-ban szerintem lenne potenciál, ha egy kompetens védőkoordinátor alá kerülne és nem lenne állandóan valami nyavalyája.
Zalán
Kicsit sok a ha, de én meg normális HC/DC alatt meg megnézném, mielőtt lemondok róla.
roberto23
de még így is jobb mint shane ray
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
All of George Paton's Day 1/Day 2 picks have been major contributors and are playing at a relatively high level:
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) November 28, 2021
Round 1: CB Pat Surtain II
Round 2: RB Javonte Williams
Round 3: G Quinn Meinerz, ILB Baron Browning
Herbert ma megfingat minket... ez vanDef-ünk simán hagyja hogy meccsbe legyetek, minden meccsünk a végén dől el, ez ma se lesz másképp...
Heisman
👀 our inactives for #LACvsDEN » https://t.co/GMTT3YBkiK pic.twitter.com/4Ba8TciciU
— Denver Broncos (@Broncos) November 28, 2021
Meg mostanában akkor is katasztrófa a vége, ha épp nincs időnk felkészülni. Legutóbb Doki átfáradt a fórum önmarcangoló gyülekezetébe, s lett nagy csinnadratta győzelem potens ellenfél ellen. Erre én elkezdtem elhinni, átmentem a jók vagyunk csak nüansz hiányzik optimista kollektívába, erre akkora nyaklevest kaptunk, hogy még most is zúg a fülem.. Nem tudom mit várjunk, amúgy is egy hektikus bajnokság ez. csak kapkodom a fejem. chubb visszatér, de én benne nem sok jövőt látok.. Este vagyunk, ez a legjobb hír, ami most lehet..Chubb-ban szerintem lenne potenciál, ha egy kompetens védőkoordinátor alá kerülne és nem lenne állandóan valami nyavalyája.
Zalán
Kicsit sok a ha, de én meg normális HC/DC alatt meg megnézném, mielőtt lemondok róla.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
"I love this sport. I hate this sport."
vénembör meg bambul bambula előtt nem féltem hogy mi lesz bye week utánremélem sikerül valahogy nyerni maHát nem tudom, ha sok időnk van felkészülni valakire annak mindig totális katasztrófa a vége, de legyen ahogy mondtad 😀
de ettől még #FangioOUT
Negritis
Vonster
most se csak most tudom hogy bukni fogunk
remélem sikerül valahogy nyerni maHát nem tudom, ha sok időnk van felkészülni valakire annak mindig totális katasztrófa a vége, de legyen ahogy mondtad 😀
de ettől még #FangioOUT
Negritis
de ettől még #FangioOUT
Lindsay végül Miami-ban kötött ki. Remélem ott meg tud ragadni hosszabb távon is.pedig bíztam benne hogy a Titanshoz megy
Szurkolok neki.
roberto23
Szurkolok neki.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Congratulations to @DeMarcusWare on being named a semifinalist for the @ProFootballHOF Class of 2022!
— Denver Broncos (@Broncos) November 24, 2021
📰 » https://t.co/ZGQsuBeEsn pic.twitter.com/GtXVZ8jzFu
Prime time cumiAkkor másnap asszem szabi
Kell ez nekünk? 😀
A 13. fordulóban a Chiefs elleni meccs átkerült, SNF lesz.
Broncos-Chiefs game next Sunday at Arrowhead has been FLEXED to Sunday night, 6:20 pm kickoff on 9News. #9sports
— Mike Klis (@mikeklis) November 23, 2021
xrace77
2018-ban Sutton és Patrick 1. és 3. legnagyobb drop százalékkal dolgoztak a ligában. Bele kell tenni a munkát, ennyi.
Cruyffista
Most targets without a drop this season among all NFL WR:
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) November 23, 2021
1. Courtland Sutton 67
2. Tim Patrick 53@Broncos WRs refuse to drop the rock. pic.twitter.com/UICXuyaqJY
Kell ez nekünk? 😀
A 13. fordulóban a Chiefs elleni meccs átkerült, SNF lesz.
Broncos-Chiefs game next Sunday at Arrowhead has been FLEXED to Sunday night, 6:20 pm kickoff on 9News. #9sports
— Mike Klis (@mikeklis) November 23, 2021
Szerkesztette: xrace77
Nyilván semmit, év végén 1-2 millióért lenne helye, de most semmi értelme leigazolni.Közben Lindsey-t kivágta a Texans.Remelem valami olyan helyre megy ahol “megbecsülik” és kap játék időt hogy tudjon bizonyítani.
Itt az idő visszahozni.
dreadman
Itt csak lehuzná magát a klotyon. Ha akkor nem kellett amikor nr 1 RB volt a rosterünkön akkor most milyen szerepet kapna?
PM_the_sheriff
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Közben Lindsey-t kivágta a Texans.Remelem valami olyan helyre megy ahol “megbecsülik” és kap játék időt hogy tudjon bizonyítani.
Itt az idő visszahozni.
dreadman
Itt csak lehuzná magát a klotyon. Ha akkor nem kellett amikor nr 1 RB volt a rosterünkön akkor most milyen szerepet kapna?
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
Itt az idő visszahozni.
Positive Vibration
Ha már.. Hintonnak is dobjunk egy harmincmillió négy évet. Szórakoztató a srác, és qb kérdésben is kisegít, ha szükség hozza. Arany egy ilyen playa a csapatban. 😊én meg aszittem Hinton 😀Judit? 😀Ki a 3.? Hamlernek kéne még ugrania, Fant meg TEThe Best WR duo in the league stays!!! 😊*trio
Heisman
Általános Doktor
Heisman
esanders10
Negritis
Szerkesztette: Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
én is 😀 Jeudy sérülése bekavart nekemén meg aszittem Hinton 😀Judit? 😀Ki a 3.? Hamlernek kéne még ugrania, Fant meg TEThe Best WR duo in the league stays!!! 😊*trio
Heisman
Általános Doktor
Heisman
esanders10
Negritis
én meg aszittem Hinton 😀Judit? 😀Ki a 3.? Hamlernek kéne még ugrania, Fant meg TEThe Best WR duo in the league stays!!! 😊*trio
Heisman
Általános Doktor
Heisman
esanders10