Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 524 — The Mathematician
szal "papíron" ez még úgy összeállhat többször is, mint a hétvégén.
Általános Doktor
papíron jó a védelem
de mint szurkoló nézve nagyon nem tűnik annak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Itt arra gondolsz, hogy érdemes lett volna lehajolni Staffordért? 😀 Viccet félretéve nagyon meglepő, hogy még mindig itt tart a srác, mert az első három meccs után nem volt akkora csoda, de hogy azóta is nagyjából azonos területen legyen a grafikonon… Mondjuk ehhez erősen kellettek garbage time passzok is azt hiszem.
Bozontron
Ez a grafikon a QB teljesítményére nézve picit csalóka azért, mert a completion pct erősen függ a dropoktól (Teddynek Murray-el, Wilsonnal és Prescottal karöltve a legkevesebb dropolt labdája van a ligába eddig, százalékosan kevesebb, mint fele annyi, mint pl. Staffordnak, Herbertnek, Carrnak, Mayfieldnek, Wentznek, stb.). Az EPA per play meg egyrészt kevésbé egyéni stat, inkább az egész egységről mond többet, másrészt ezt valóban fel lehet turbózni garbage time-al. Két, visszaálló, fellazuló védelem ellen elért garbage time TD az egekbe tudja lőni. (Blake Bortlesnek volt egy olyan éve, hogy top3-as irányító volt EPA per play alapján, miközben a Jaguars 20 pontokkal kapott ki rendszeresen.) Ettől függetlenül Teddy szerintem is az eddigi egyik legjobb évét futja, ha nem a legjobbat.

Viszont még egy ilyen Teddyvel is, ez az offense meccsenként jelenleg körülbelül 20 pontra van kalibrálva. Kilenc meccs után átlagban 20.7 pontot szerzünk, amiben már a védő pontok is benne vannak. És nem is érzem azt, hogy ebben lényegi előrelépés lehetne még idén, a hátralevő időben. Ha mondjuk nagyon sok goal line TD szerzési lehetőséget elrontottunk volna, vagy belefutottunk volna egy rossz 3rd down sorozatba, vagy mondjuk a fal nagy része sérült lett volna eddig, és most térne vissza, akkor lenne valami, amire rá lehetne mutatni, hogy egy statisztikai deviancia, és várható, hogy lényegit javul. De nincs ilyen. Egy-két időlegesen kieső játékos van, és nagyjából kiegyensúlyozottan eloszlik, hogy miért nem tudunk jobban haladni, több pontot feltenni. A 21 pont átlagban meg a mai fociban kevés. Ilyennel jó csapatok ellen 1-1 vasárnapihoz hasonló meccset kivéve csak úgy lehet nyerni, ha a védelem nagyon, de nagyon jó. Gyakorlatilag elit. Esetleges playoffban valószínűleg még úgy se. Ez a védelem jó, de ennyire nem az. (Szerintem ennyire a mai szabályok mellett nem is nagyon lehet jó. Pár meccs kifuthat, de egyébként elmúltak azok az idők, amikor 13-15 pontokon lehetett tartani az ellenfeleket.)
peterk2005
Két kieggel élnék, hátha valaki más is rákapcsolódik:

- a 3rd down mutatónk bántóan gyenge (bottom 5 volt az elmúlt két meccsig), ha valaki reményt akar akkor ebbe, meg a sérültek (AlbertO, Jerry) visszatérésében bízhat;
- a védelem érdekes, sztem sem elit, de minden lényegi mutatóban top 10-es

szal "papíron" ez még úgy összeállhat többször is, mint a hétvégén.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Itt arra gondolsz, hogy érdemes lett volna lehajolni Staffordért? 😀 Viccet félretéve nagyon meglepő, hogy még mindig itt tart a srác, mert az első három meccs után nem volt akkora csoda, de hogy azóta is nagyjából azonos területen legyen a grafikonon… Mondjuk ehhez erősen kellettek garbage time passzok is azt hiszem.
Bozontron
Ez a grafikon a QB teljesítményére nézve picit csalóka azért, mert a completion pct erősen függ a dropoktól (Teddynek Murray-el, Wilsonnal és Prescottal karöltve a legkevesebb dropolt labdája van a ligába eddig, százalékosan kevesebb, mint fele annyi, mint pl. Staffordnak, Herbertnek, Carrnak, Mayfieldnek, Wentznek, stb.). Az EPA per play meg egyrészt kevésbé egyéni stat, inkább az egész egységről mond többet, másrészt ezt valóban fel lehet turbózni garbage time-al. Két, visszaálló, fellazuló védelem ellen elért garbage time TD az egekbe tudja lőni. (Blake Bortlesnek volt egy olyan éve, hogy top3-as irányító volt EPA per play alapján, miközben a Jaguars 20 pontokkal kapott ki rendszeresen.) Ettől függetlenül Teddy szerintem is az eddigi egyik legjobb évét futja, ha nem a legjobbat.

Viszont még egy ilyen Teddyvel is, ez az offense meccsenként jelenleg körülbelül 20 pontra van kalibrálva. Kilenc meccs után átlagban 20.7 pontot szerzünk, amiben már a védő pontok is benne vannak. És nem is érzem azt, hogy ebben lényegi előrelépés lehetne még idén, a hátralevő időben. Ha mondjuk nagyon sok goal line TD szerzési lehetőséget elrontottunk volna, vagy belefutottunk volna egy rossz 3rd down sorozatba, vagy mondjuk a fal nagy része sérült lett volna eddig, és most térne vissza, akkor lenne valami, amire rá lehetne mutatni, hogy egy statisztikai deviancia, és várható, hogy lényegit javul. De nincs ilyen. Egy-két időlegesen kieső játékos van, és nagyjából kiegyensúlyozottan eloszlik, hogy miért nem tudunk jobban haladni, több pontot feltenni. A 21 pont átlagban meg a mai fociban kevés. Ilyennel jó csapatok ellen 1-1 vasárnapihoz hasonló meccset kivéve csak úgy lehet nyerni, ha a védelem nagyon, de nagyon jó. Gyakorlatilag elit. Esetleges playoffban valószínűleg még úgy se. Ez a védelem jó, de ennyire nem az. (Szerintem ennyire a mai szabályok mellett nem is nagyon lehet jó. Pár meccs kifuthat, de egyébként elmúltak azok az idők, amikor 13-15 pontokon lehetett tartani az ellenfeleket.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 838 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Amúgy kíváncsi vagyok nálatok ki a top3 kedvenc a jelenlegi rosterről?
Ki az akiért még odaültök meccset nézni egyáltalán

Sutton, Jeudy, Shelby, Jackson nálam, de az első kettő még nagyon az elején jár, utóbbi kettő meg azért elerte már a plafont
FLZOLI
Bár szurkoló nem vagyok, de

Glasgow, Meinerz (ha játszana), Jeudy
alatriste
Glasgow valszeg idénre kiesett
Egyik szemem sír a másik nevet. Remélem Quinn felveszi a liga ritmusát.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
A QB kérdés is fura, én nem vagyok Bridgewater fan, én nem őt választottam volna a nyáron, sztem ezt nem kell bemutatni, de stat alapon meg ezt látja az ember:

Általános Doktor
Bozontron
Volt egy kimutatás erről is és valójában nem dobja meg szignifikánsan a számait (Lockkal volt összehasonlítva és pl Locknál ez jobban kijött).

Staffordnál meg tedd azért hozzá McVayt, sztem ő az eddigi karrierje alatt már bizonyította h a) önálló jogon | zseni OC nélkül is | top15 QB b) egyedül kevés, ha mellette a franchise/csapat diszfunkciós.

Szerk.: Érdekességképpen a PFF-nél Stafford 16. legjobb QB (78.8 rating), Teddy 17. (78.4) /min 100 snap/

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
A QB kérdés is fura, én nem vagyok Bridgewater fan, én nem őt választottam volna a nyáron, sztem ezt nem kell bemutatni, de stat alapon meg ezt látja az ember:

Általános Doktor
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904
Csoport meccseket ki kell hozni 3-3ra
Eagles-bengals-lions ellen hozni 2t és akkor amúgy szavunk nem lehet
Kar hogy akkor takarítás se lesz még jó draftvse
Negritis
Hát ha ez így lenne a PO simán meg is lehetne, amilyen körbeverések vannak idén az AFC-ben. És nekem is ez a félelmem, hogy ha vmi csoda folytán tényleg összejönne, akkor Mastermind tuti maradna jövőre is. Akkor viszont kardomba dőlök.

Bár ilyenkor szokott jönni a kijózanító pofon, szóval engem nem lepne meg, ha vasárnap a sasok legyalulnálak, és akkor már nem is kellene, jó magyar szokáshoz híven, számolgatni.
roberto23
Hát nem tudom, a Chiefs idén nem acélos, a Raidersnél már egyre több a felleg, a Bolts ugyan jó, de ők is el-el dobnak meccseket.
A hétvégi meg elég meggyőző volt, a labda mindkét oldalán (kivéve ST), nyilván benne volt h a 'boys lebecsült bennünket, de ez nem egy ilyen szerencsésen meglett meccs volt. Ha ezt a formát tartjuk, akkor a további 5 győzelem reálisan benne van, azpedig sanszosan elég lesz a PO-hoz.
Általános Doktor
Hát ha tudjuk tartani a Dallas elleni teljesítményt, akkor teljesen egyetértek. Csak a Fangio érában nem nagyon emlékszem olyanra, hogy egymás után 2 ilyen teljesítményt le tudtunk vna tenni az asztalra. Bár az is igaz, hogy ilyen domináns meccsre sem emlékszem az utóbbi évekből, plusz nem lebecsülve az Eagles-t, de ilyen szempontból tényleg kedvezőbb ellenfél talán.

Mindenesetre nekem a hétvégi meccs visszaadta a tüzet a szezonnal kapcsolatban, amit a 4 vereség | és a WFT elleni győzelem | és a Von trade kezdett lelombozni. Szóval nagyon várom a vasárnapot, még ha van is bennem félelem bőven, hogy megint pofára esés lesz a nagy várakozásból.
roberto23
Nekem ambivalens az egész, egyrészt bennem is van már egy olyan félsz, hogy Vic kevés lesz a nagy pillanatokban, ugyanakkor a keretet meg továbbra is jónak tartom.

Idén ugyan sokkal könnyebb a sorsolásunk, mint tavaly volt, ezt kár lenne vitatni, sérült fronton is jobban állunk | (bár azért idén is elég sok a kidőlő puzzle, de mélyebbnek is érzem a keretet, hogy elbírja ezt) | , de ha PO-ba jutunk és ott netán haladunk is, akkor mérsékelten látom majd megalapozottnak a kirúgás témát.

Általános Doktor
Teddy nekem a szezon meglepetése. Bőven az elvárások felett teljesít, mégha sokszor látja is az ember a limitációit. Bőven karrierévet hoz eddig, és ha PO jutunk szvsz elvitathatatlan érdemei lesznek benne.

Jelenleg 14-5 TD/INT mutatóval áll, és ha így folytatja a termelést szezon végére 25-26 TD körül lesz/lehet, ami az elmúlt évekhez képest kimagasló lenne mérföld magasan. Ja és ha az Eagles ellen legalább egyet dobni fog, akkor mindössze 10 meccs alatt beállítja az eddigi legjobb szezonját TD szempontból.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Negritis
Hát ha ez így lenne a PO simán meg is lehetne, amilyen körbeverések vannak idén az AFC-ben. És nekem is ez a félelmem, hogy ha vmi csoda folytán tényleg összejönne, akkor Mastermind tuti maradna jövőre is. Akkor viszont kardomba dőlök.

Bár ilyenkor szokott jönni a kijózanító pofon, szóval engem nem lepne meg, ha vasárnap a sasok legyalulnálak, és akkor már nem is kellene, jó magyar szokáshoz híven, számolgatni.
roberto23
Hát nem tudom, a Chiefs idén nem acélos, a Raidersnél már egyre több a felleg, a Bolts ugyan jó, de ők is el-el dobnak meccseket.
A hétvégi meg elég meggyőző volt, a labda mindkét oldalán (kivéve ST), nyilván benne volt h a 'boys lebecsült bennünket, de ez nem egy ilyen szerencsésen meglett meccs volt. Ha ezt a formát tartjuk, akkor a további 5 győzelem reálisan benne van, azpedig sanszosan elég lesz a PO-hoz.
Általános Doktor
Hát ha tudjuk tartani a Dallas elleni teljesítményt, akkor teljesen egyetértek. Csak a Fangio érában nem nagyon emlékszem olyanra, hogy egymás után 2 ilyen teljesítményt le tudtunk vna tenni az asztalra. Bár az is igaz, hogy ilyen domináns meccsre sem emlékszem az utóbbi évekből, plusz nem lebecsülve az Eagles-t, de ilyen szempontból tényleg kedvezőbb ellenfél talán.

Mindenesetre nekem a hétvégi meccs visszaadta a tüzet a szezonnal kapcsolatban, amit a 4 vereség | és a WFT elleni győzelem | és a Von trade kezdett lelombozni. Szóval nagyon várom a vasárnapot, még ha van is bennem félelem bőven, hogy megint pofára esés lesz a nagy várakozásból.
roberto23
Nekem ambivalens az egész, egyrészt bennem is van már egy olyan félsz, hogy Vic kevés lesz a nagy pillanatokban, ugyanakkor a keretet meg továbbra is jónak tartom.

Idén ugyan sokkal könnyebb a sorsolásunk, mint tavaly volt, ezt kár lenne vitatni, sérült fronton is jobban állunk | (bár azért idén is elég sok a kidőlő puzzle, de mélyebbnek is érzem a keretet, hogy elbírja ezt) | , de ha PO-ba jutunk és ott netán haladunk is, akkor mérsékelten látom majd megalapozottnak a kirúgás témát.

több mint 4 éve
Negritis

roberto23
Általános Doktor

több mint 4 éve
Negritis

roberto23

több mint 4 éve
Negritis

roberto23
amúgy 1meccsre leszünk az 50%tól addig megy majd a számolgatás 😊

több mint 4 éve
Negritis

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
A fiatal Shanny, amilyen jó nézni az offense-ét, ha működik, majdnem annyi "ezt meg miért csinálta" pillanata is van. Elment már ezen Superbowl is valószínűleg. És a Ninersnél valami érezhetően nem kóser. Egy QB whisperer támadó zsenitől azért én azt várnám inkább, amit JimmyG-vel a superbowlig műveltek, nem azt, ami azóta. Mert manapság vele is sokkal kevésbé működik az egész, pedig az emberanyag szerintem nem rosszabb.

De nem egy, nem kettő "majdnem" edző volt már, aki addig próbálta, addig küzdött, amíg végül csak bejött neki. Andy Reid például. Ez Shannyben is benne lehet. (Persze Reid-nél is ott van ugye, hogy bár látjuk, hogy rendkívül kreatív, kiváló edző. De mégiscsak egy Mahomessel sikerült végül neki a dolog, nem egy Joe Flaccoval. Egy Mahomessel meg azért számos edző képes lenne nyerni. Akkor meg hol is érvényesül pluszként az a zsenialitás? Szóval sokféleképpen lehet nézni, és a HC kiválasztása így is lutri meg úgy is.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Ugye az öreg Shanny bukását is az hozta el szvsz itt h a védelmet nem tudta rendbe rakni mind edzői mind játékosi szinten, szal korszakos edzők is tudnak bukni a labda túloldalán, a Saintsnek is voltak ilyen évei Sean Payton alatt pl., felé nagyobb volt a türelem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Azért ha a szezon végén mondjuk Shanahant kidobják és nem nálunk köt ki mert az olasz exgigolo még itt parádézik HC sapkában én teljesen elengedem ezt a csapatot.

Egyébként rég nem látott domináns meccs, senkit se érdekel, hogy ehhez egy true balfasz NFC East csapat kellett 🙂
FLZOLI
Hat nem tudom, nekem Shanahan kicsit kérdőjeles lett idén. Oke, idén is sok a sérült náluk (ahogy mondjuk nálunk is), de az SB óta mintha vmi nem akarna összeállni nála. Bár nem kovetem a 49ers meccseit, szóval nem akarok hülyeséget írni.

Ettől függetlenül persze bármikor elfogadnám Fangio helyett HC-nak, mégha a tegnapi meccs odabaszos is volt.
roberto23
miért kell bárkinek is HCnek Shanahan? idén is szar a csapat. sérültek?
tegnap játszott Kittle, Bosa, Trent Williams, Samuel, Warner, összes allpro kaliber ember + a QB1, OLből csak McGlinchey nem, de ő nem is jó játékos, defenseből pár kezdő nem játszott de ennyi sérült mindig mindenhol van. Szóval kb 90%ban a teljes csapat játszott a Murray, Hopkins, Green, Edmonds, Watt nélküli Cardinals ellen. Eredmény sima zakó hazai pályán.
Egy nagyon jó offenzív koordnátor és jó playdisegner, gyenge HC.
32-40es mérleg...
A tegnapi vállalhatatlan volt.
braxa88
Mert aki bizonyítottan jó HC és jól megy neki, annak van állása. Akiknek meg nincs megfelelő HC-je azok vállogathanak a koordinátorok és megbukott HCk közül.
Hát nekem most sokkal inkább ez utóbbi. Jöjjön valaki, akinek már volt HC tapasztlata, volt valami sikere HCként, tudja mivel jár, esetleg tudja mi ment félre és a hibákból tanulva próbálkozzon újra.
TremendousJob borzalmas HC ráadásul HCként a védelmet sem sikerült összeraknia.
Kókler mondjuk koordinátornak is szar volt, de ettől még HC-nak se lett jó.
Ellenben Kubes hiába bukott meg kis részsikerek után Houstonban, velünk SB-t nyert,
Fox hiába bukott meg HCként korábban, nálunk Tebow-val rájátszásba vitte a csapatot, a Super Bowlt se azért vesztettük el, mert a Panthersszel is elvesztette. Bár úgy is lehet rá tekinteni, hogy volt egy ismert korlátja, amin nem tudott átlépni.
Az előtt jmd mint sztárigazolás sztárOC-ből, megintcsak tragédia volt.
Ami előtt viszont Shanny hiába bukott meg a Raidersszel annyira, hogy Al ki se fizette őt (és jótékony célokra se használta fel azt a pénzt Shanny kérésére), nálunk a csapat legsikeresebb HC lett.
Wade Phillips so-so. Egyrészt ő volt előtte interim HC, amit most nem biztos hogy HC tapasztalatnak számolnék, másrészt nálunk valójában inkább csak Placeholder volt, ha nincs Shanny szerintem maradhatott volna 3. évre, így meg ki tudja mi lett volna belőle.
Reeves is nehéz kérdés. Legalábbis sokan sikeresnek tartják. Szerintem ahhoz képest hogy támadó elme elég keveset hozott ki Elwayből, össze nem hasonlítanám Shannyvel, ha meg nincs Elway szerintem 2-3 év alatt megbukik, de ezek a feltételezések világa. Aki akarja számolhatja sikeres koordinátori kinevezésnek én a rendelkezésre álló információk ellen nem nevezném sem sikeresnek sem sikertelennek.
Red Miller sem annyira egyértelmű. Ő eleve nem koordinátorból eltt, hanem OL coachból. Másrészt megadta a csapatnak az utolsó lökést, de karbantartani már nem tudta, szépen leépült alatta 4 év alatt.
Ralstonnal zárom a sort, hogy egyetemi edzőre is legyen példa, másrészt az ő színrelépésétől lehet komolyan venni a franchise-t. Ő felépítette az Orange Crusht, de sikerre váltani valahogy nem tudta. Most elfogadnék egy ilyen építkezős időszakot csak végre építsünk is valamit amellett, hogy a romok romjait romboljuk tovább...

Ja szóval nekem jöhet Shanny. Meg amúgy ha már itt tartunk jöhet Zimmer is. Elhiszem neked, ha azt mondod, Shannynek manapság nagyon nem megy a 9ersszel. Azzal sem vitatkozok aki szerint Zimmernek nem megy a Vikes-szal. De ők valamikor valami pozitívat HCként is össze tudtak hozni, ha kapnak egy második lehetőséget és magukkal hozzák, amik a sikerhez kellettek míg hátrahagyják a hibákat, amik miatt idén nem ment nekik, jó HC jelöltek lennének. Én legalábbis nem tudok róluk olyat, ami miatt esélytelen lenne nekik, hogy máshol magukra találnak. jmd-t pl - más kérdés hogy neki részsikerei se voltak hc-ként - egy idióta kisgyereknek tartom, akit nem érdekelnek a döntéseinek a következményei, mert az egész dolgot a saját játszóterének tartja. Mellé meg egy csaló, szóval amúgy se látnám szívesen.

De nem kizárt hogy Zimmer végleg kiégett és hogy Shannyt összetörte az elvesztett SB és mindkettő karrierjének érdemben vége, de előbb látom őket talpra állni, mint valami koordinátorból előléptetett újoncot elsőre bevállni. Bieniemy - hagyjuk most a KC hullámvölgyet - ki tudja mennyi az ő része a sikerből és mennyi Reidé. Egyáltalán ha van része a sikerben, azt mennyire tudja magával vinni a HC pozícióba. Tremendous Job milyen jónak tűnt 1st time HC-nak, aztán mire jutunk vele?
jmd, brr a hideg is kiráz pedig megint pörögni fog a neve valami miatt a piacon. Aztán nem is tudom linkeltek egy listát korábban, hogy kik forognak szóban denverben, hát én inkább imádkozok egyszerre az összes istenhez Shannyért, mint közülük bárki

Inkább valaki, akinél láttam milyen az amikor mennek a dolgok és milyen az amikor nem. Most mindegy hogy rögtön bukás után, mint Foxot vagy a KC Reidet, ha már szóba hoztam, vagy valakit, aki a bukása úta eggyel visszalépett, mint Shanny vagy Kubiak.

De nem akarom elkezdeni konkretizálni a listát, amíg itt van a vén demens fasz, nehogy csináljunk valami 8-9-et ezzel a gagyi soroslással, aztán adjunk neki még egy évet elvesztegetni. Mert aztán megverjük az Eaglest és hirtelen a PO-t kezdi számolgatni a denveri szaksajtó...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egyébként bennem az merült fel, hogy Teddy passzait és a minőségi offense játékot valószínűleg nagyben elősegítette, hogy Jeudy visszatérésével pont annyival több lehetőség nyílt a pályán, hogy nem volt elég, ha a Cowboys hibátlanul levédekezi Suttont. Ez mondjuk tökéletesen látszik is, hogy utóbbinak volt kereken egy elkapása a meccsen. Egyszerűen magasabb minőségű védelmi teljesítmény kell, ha mindketten a pályán vannak, és ahhoz, hogy 2-3 ilyen szinten játszó elkapót levédekezz, nagyon elit passzvédekezésre van szükség. Nem?
Bozontron
A Dallas azért nagyon indiszponált volt, az eddig év védője esélyes Diggs konkértan amatőr szinten tolta kb.
De igen, egy PM, TB, Mahomes, ARod féle kaliber egy ilyen WR, TE és elkapni tudó RB állománnyal űrszámokat hozna kb. és ilyenkor tök mindegy a védelem is mert ennyi embert egyszerre nem tudsz levédeni max valami ultra agresszív emberező LOB féle és minőségű sorral.

több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Egyébként bennem az merült fel, hogy Teddy passzait és a minőségi offense játékot valószínűleg nagyben elősegítette, hogy Jeudy visszatérésével pont annyival több lehetőség nyílt a pályán, hogy nem volt elég, ha a Cowboys hibátlanul levédekezi Suttont. Ez mondjuk tökéletesen látszik is, hogy utóbbinak volt kereken egy elkapása a meccsen. Egyszerűen magasabb minőségű védelmi teljesítmény kell, ha mindketten a pályán vannak, és ahhoz, hogy 2-3 ilyen szinten játszó elkapót levédekezz, nagyon elit passzvédekezésre van szükség. Nem?
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Azért ha a szezon végén mondjuk Shanahant kidobják és nem nálunk köt ki mert az olasz exgigolo még itt parádézik HC sapkában én teljesen elengedem ezt a csapatot.

Egyébként rég nem látott domináns meccs, senkit se érdekel, hogy ehhez egy true balfasz NFC East csapat kellett 🙂
FLZOLI
Hat nem tudom, nekem Shanahan kicsit kérdőjeles lett idén. Oke, idén is sok a sérült náluk (ahogy mondjuk nálunk is), de az SB óta mintha vmi nem akarna összeállni nála. Bár nem kovetem a 49ers meccseit, szóval nem akarok hülyeséget írni.

Ettől függetlenül persze bármikor elfogadnám Fangio helyett HC-nak, mégha a tegnapi meccs odabaszos is volt.
roberto23
miért kell bárkinek is HCnek Shanahan? idén is szar a csapat. sérültek?
tegnap játszott Kittle, Bosa, Trent Williams, Samuel, Warner, összes allpro kaliber ember + a QB1, OLből csak McGlinchey nem, de ő nem is jó játékos, defenseből pár kezdő nem játszott de ennyi sérült mindig mindenhol van. Szóval kb 90%ban a teljes csapat játszott a Murray, Hopkins, Green, Edmonds, Watt nélküli Cardinals ellen. Eredmény sima zakó hazai pályán.
Egy nagyon jó offenzív koordnátor és jó playdisegner, gyenge HC.
32-40es mérleg...
A tegnapi vállalhatatlan volt.
több mint 4 éve

FLZOLI

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 669 — "Montoya por favor!"
a Tampa meccs ugrik be ami emiatt ilyen szoros egy top csapat ellen lett nekik.
Heisman
Amit ott nyertek a vámon, bukták a réven ha figyelembe vesszük a rúgásban ott hagyott 7 pontot és a hazai pályás no-call OPI-t, de nem akarom feltépni a szeptemberi sebemet. 😊 A lényeg, hogy megérdemelten nyert Broncos, így kell büntetni az ellenfelet a hibákért.
gyeek
már régen volt, nekem ez maradt meg... sporik persze tudjuk kiknek fújnak 😀
nem kötözködni akartam én se 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
a Tampa meccs ugrik be ami emiatt ilyen szoros egy top csapat ellen lett nekik.
Heisman
Amit ott nyertek a vámon, bukták a réven ha figyelembe vesszük a rúgásban ott hagyott 7 pontot és a hazai pályás no-call OPI-t, de nem akarom feltépni a szeptemberi sebemet. 😊 A lényeg, hogy megérdemelten nyert Broncos, így kell büntetni az ellenfelet a hibákért.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 669 — "Montoya por favor!"
Szerintem az is benne volt ma, hogy Teddy nem adta el fontos pillanatban a labdát. A Dallasnak jól jöttek ki a turnoverek nagyon a szezon során, most így hirtelen a Tampa meccs ugrik be ami emiatt ilyen szoros egy top csapat ellen lett nekik. Jól meg tudtuk alapozni a futást szerencsére, utána pedig Patrickék jöttek és lerakták amit kell. Minden jól sült el, és pont az erősségünk volt a mai Dallas ellenszere.

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Azért ebben a Sutton-Patrick-Jeudy-Hinton-Hammler-Fant-Okwe kapkodóbrigádban van aranytartalék..
Teddyben meg azt bírom, hogy olyan mint aki a lábtörése után a második életét éli ès semmi veszítenivalója nincs. (Egy agydaganat utàn én csak tudom milyen ez) Senki nem veszi komolyan, hülye neve van, élcelődnek a nevén, az se számít, ő is nevet, eldobálgat, nem idegeskedik, az is jó, ha sikerül, az sem baj ha nem, ő van, élvezi minden nap ajandékát.
Zalán
Általában nem szoktam "érezni" ezeket a "megérzéses / benyomásos" leírásaidat, de most kivételesen tű pontosan ugyanez az én benyomásom is. Tényleg úgy néz ki az ember, mint akinek nincs semmi veszíteni valója, és csak élvezi, hogy játszhat.

Ettől függetlenül, ez egy kegyelmi időszak, nem ez a csapat jövője. De ettől még nyugodtan lehetünk szurkolók és kiélvezhetjük a kiélvezhető pillanatokat. 😊

(Ha már "benyomások", akkor a mai meccsen az volt a benyomásom, hogy Dak visszatérése pont az ellenkező hatást váltotta ki a Dallasra, mint aminek be kellett volna következnie. Nem felpumpálta őket, hanem tudat alatt elhitette velük, hogy elég a mezt kiküldeni a pályára. És meccs közben már nem tudtak kijönni a dekoncentráltságból. Szóval a győzelem értékét még majd meg kell találnom, mert most még nem tudom hova tegyem. Viszont a W az W és azt kell megverni, aki éppen szembe jön.)