Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Oje fejlődik, de még sokat kell tanulnia. Nekem most a jó dolgok mellett nagyon megmaradt egy hosszú play, amit rajta kaptunk, 3rd down volt, le akarta ütni a labdát, nem a WR-t a földre vinni, az nagy hiba volt, ezekben kell még fejlődia mindenképpen. Jó lehet ő simán, csak nem szabad ott se átesni a ló túl oldalára...Az nem Bausby volt? Mind1 is, az a play nekem is megmaradt, mind1is h melyik üdvöske csinálta.
StormST
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Nem nézek egyetemi focit szóval tőlem ilyet nem hallottál az tuti 😊elhangzott az elején hogy ez a 3. körös CB pick is mehet a kukába Yiadom mellé 😀Én tuti nem pécéztem ki pont őt. Összességében tuti szidtam a CB állományt korábban, de amióta nincs Roby vagy Yiadom mester nincs kimondottan gyenge pont. Erős se, de legalább szélsőérték nincs 😊Ez a meccs szerintem nem Lockról szólt alapvetően. A plafonja ennél magasabb kell legyen.amennyire szétszedtétek Oje-t az elején (jogos volt a kritika) annyira szépen muzsikál az utóbbi meccseken
Manus, Reed, Ojemudia hozott extrát nekik jár a keksz mindenképp. Lindsay is jól mozgott. Patrick is simán jó WR3 lehet majd.
FLZOLI
mondjuk nem is kap akkora tesztelést és Mahomes valszeg durván megégeti majd
amúgy Csabit sem szabad elfelejteni sztem és Jacksonnak is jó időben megejtett szerelései voltak
Negritis
FLZOLI
Negritis
De egyébként nem tolnám hátrébb akkor sem ha Boyue visszatér, meg kellene nézni, hogy konstans is tud e jól teljesíteni ha a No 1-2 WR-en védekezik végig
Bár Hill ellen gondolom sebessegben max ő tudja felvenni a versenyt és itt azért benne van egy nagyobb égetés is. Jó lenne ha nem amiatt kerülne hátrébb a depth-en
több mint 5 éve
csak Bouye sérülése után megkapta a kezdőt és Ben szétégette. Pedig ott is volt egy gyönyörű intje, ami A. Johnson faszsága miatt elvettek. A srác nagyon tehetseges, ez tök világos 5 meccs után. Bármi is lehet belőle még. Nekem kedvencem. Nem a második csapattal a padon ülve fejlődik. Lesznek még hibái. Jót fog neki tenni Bouye visszatérése.Csak a szépre emlékezzünk, én már az első meccse után mondtam h ő lesz a legjobb 3. körös CB-nk, azóta sztem ennél a khhm... nem túl magas lécnél is magasabbakat ugrott már meg, abszolút van benne potenciál.elhangzott az elején hogy ez a 3. körös CB pick is mehet a kukába Yiadom mellé 😀Én tuti nem pécéztem ki pont őt. Összességében tuti szidtam a CB állományt korábban, de amióta nincs Roby vagy Yiadom mester nincs kimondottan gyenge pont. Erős se, de legalább szélsőérték nincs 😊Ez a meccs szerintem nem Lockról szólt alapvetően. A plafonja ennél magasabb kell legyen.amennyire szétszedtétek Oje-t az elején (jogos volt a kritika) annyira szépen muzsikál az utóbbi meccseken
Manus, Reed, Ojemudia hozott extrát nekik jár a keksz mindenképp. Lindsay is jól mozgott. Patrick is simán jó WR3 lehet majd.
FLZOLI
amúgy Csabit sem szabad elfelejteni sztem és Jacksonnak is jó időben megejtett szerelései voltak
Negritis
FLZOLI
Negritis
Általános Doktor
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Oje fejlődik, de még sokat kell tanulnia. Nekem most a jó dolgok mellett nagyon megmaradt egy hosszú play, amit rajta kaptunk, 3rd down volt, le akarta ütni a labdát, nem a WR-t a földre vinni, az nagy hiba volt, ezekben kell még fejlődia mindenképpen. Jó lehet ő simán, csak nem szabad ott se átesni a ló túl oldalára...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Csak a szépre emlékezzünk, én már az első meccse után mondtam h ő lesz a legjobb 3. körös CB-nk, azóta sztem ennél a khhm... nem túl magas lécnél is magasabbakat ugrott már meg, abszolút van benne potenciál.elhangzott az elején hogy ez a 3. körös CB pick is mehet a kukába Yiadom mellé 😀Én tuti nem pécéztem ki pont őt. Összességében tuti szidtam a CB állományt korábban, de amióta nincs Roby vagy Yiadom mester nincs kimondottan gyenge pont. Erős se, de legalább szélsőérték nincs 😊Ez a meccs szerintem nem Lockról szólt alapvetően. A plafonja ennél magasabb kell legyen.amennyire szétszedtétek Oje-t az elején (jogos volt a kritika) annyira szépen muzsikál az utóbbi meccseken
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Negritis

több mint 5 éve
elhangzott az elején hogy ez a 3. körös CB pick is mehet a kukába Yiadom mellé 😀Én tuti nem pécéztem ki pont őt. Összességében tuti szidtam a CB állományt korábban, de amióta nincs Roby vagy Yiadom mester nincs kimondottan gyenge pont. Erős se, de legalább szélsőérték nincs 😊Ez a meccs szerintem nem Lockról szólt alapvetően. A plafonja ennél magasabb kell legyen.amennyire szétszedtétek Oje-t az elején (jogos volt a kritika) annyira szépen muzsikál az utóbbi meccseken
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Én tuti nem pécéztem ki pont őt. Összességében tuti szidtam a CB állományt korábban, de amióta nincs Roby vagy Yiadom mester nincs kimondottan gyenge pont. Erős se, de legalább szélsőérték nincs 😊Ez a meccs szerintem nem Lockról szólt alapvetően. A plafonja ennél magasabb kell legyen.amennyire szétszedtétek Oje-t az elején (jogos volt a kritika) annyira szépen muzsikál az utóbbi meccseken
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
Egyébként így, hogy nyertünk végül nem bánom annyira Lock 2 int-jet, nagyon jó lecke lesz ez neki. Ha elment volna rajta a meccs nagyon más lenne, de így hosszútávon meg bőven jól jöhet ez neki.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Ez a meccs szerintem nem Lockról szólt alapvetően. A plafonja ennél magasabb kell legyen.amennyire szétszedtétek Oje-t az elején (jogos volt a kritika) annyira szépen muzsikál az utóbbi meccseken
FLZOLI
több mint 5 éve
Azért ilyen mondatok mondjuk Keenum meg Siemien idején is rendszeresen előjöttek, hogy pocsékok a számok de jól mozgott meg jó esetben nyertünk is. Csak szkeptikus vagyok már azzal kapcsolatban, hogy a kis dolgokba próbálunk kapaszkodni, és ezt évek óta.Attól függ mit tekintünk az idei év fő céljának. Ha a PO-ba jutast akkor ez egy értékes győzelem lehet a végén tök mindegy milyen körülmények között.A második mondatoddal qvara nem értek egyet, Locknak ezen a meccsen fel lehet hozni egy benyelt sacket, meg két mélységi labdát (a kb 8ból), amiben erősen benne volt az INT. De a statokból kiindulni bőreség, nem nézek utána de kb. PM-nél kell keresni egymás után 6 pontszerző driveot, és nem 10 yardokat tettünk meg a pontokért. A droppokkal megint nem tud mit csinálni, rengeteg yard és 2-3 TD maradt benne most.
Ha Lock fejlődése, akkor szintén tök mindegy a körülmény, a 190yard 0 TD és 2 INT pocsék teljesítmény.
FLZOLI
Bőven van mit csiszolni, de a fejlődése szempontjából inkább egy nyertes meccsen tanuljunk.
Általános Doktor
Egyébként én se vagyok a másik térfélen mint ahogy gondoljátok 😊 Meghat még mindig jobb győztes meccsből kiszedni a pozitívumokat mint egy vesztesből.
Ez a meccs szerintem nem Lockról szólt alapvetően. A plafonja ennél magasabb kell legyen.
több mint 5 éve
Attól függ mit tekintünk az idei év fő céljának. Ha a PO-ba jutast akkor ez egy értékes győzelem lehet a végén tök mindegy milyen körülmények között.A második mondatoddal qvara nem értek egyet, Locknak ezen a meccsen fel lehet hozni egy benyelt sacket, meg két mélységi labdát (a kb 8ból), amiben erősen benne volt az INT. De a statokból kiindulni bőreség, nem nézek utána de kb. PM-nél kell keresni egymás után 6 pontszerző driveot, és nem 10 yardokat tettünk meg a pontokért. A droppokkal megint nem tud mit csinálni, rengeteg yard és 2-3 TD maradt benne most.
Ha Lock fejlődése, akkor szintén tök mindegy a körülmény, a 190yard 0 TD és 2 INT pocsék teljesítmény.
FLZOLI
Bőven van mit csiszolni, de a fejlődése szempontjából inkább egy nyertes meccsen tanuljunk.

több mint 5 éve
Nyilván, meg kicsi is a minta az idei évben. Sokkal jobb mint Rypien meg a hasonlóak, de a végén majdnem bedobta a csapatot a busz alá. Az csúnya volt gyors egymás utánban, de nem mozgott egyébként rosszul és azért haladt az O# is.Attól függ mit tekintünk az idei év fő céljának. Ha a PO-ba jutast akkor ez egy értékes győzelem lehet a végén tök mindegy milyen körülmények között.Viszont ha Lock fejlődését nézzük nincs olyan, hogy mindegy a körülmény. Csak a számok alapján nem lehet megítélni.
FLZOLI
roberto23
több mint 5 éve
Fant amúgy mennyire sérült? mikor térhet vissza?Chiefs ellen elvileg visszatér Bouye-al együtt.
Zalán
több mint 5 éve
Attól függ mit tekintünk az idei év fő céljának. Ha a PO-ba jutast akkor ez egy értékes győzelem lehet a végén tök mindegy milyen körülmények között.Viszont ha Lock fejlődését nézzük nincs olyan, hogy mindegy a körülmény. Csak a számok alapján nem lehet megítélni.
FLZOLI
több mint 5 éve
Fant amúgy mennyire sérült? mikor térhet vissza?
több mint 5 éve
Attól függ mit tekintünk az idei év fő céljának. Ha a PO-ba jutast akkor ez egy értékes győzelem lehet a végén tök mindegy milyen körülmények között.Ha Lock fejlődése, akkor szintén tök mindegy a körülmény, a 190yard 0 TD és 2 INT pocsék teljesítmény.
több mint 5 éve
Kis adat : Lock a legfiatalabb QB aki nyerni tudott a Gillette Stadiumban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Szerintem abszolút pozitívum, hogy úgy nyertünk idegenben a Pats ellen, hogy rengeteget hagytunk a meccsben és végig mi irányítottuk azt. Locknak a végén csúnya volt a két intje, de ugyanakkor még a droppok minőségét is nézzük: maradt 50 yardos passz is meg TD is az elkapókban, sok labda nagyon szépen volt megdobva, és bátran beleállt ezekbe.Emellett amellett se menjünk el szó nélkül, hogy a támadófal megint jó volt Lock irányításával. A védelem csak hab a tortán. Persze az tiszta, hogy nem ez a mi reális szintünk, nem fogunk mindig így játszani, és hamar helyünkre is kerülhetünk a KC ellen. De Lock megint franchise QB-nak tűnt úgy, hogy se Fant, se Sutton, se Hamler, se Gordon. Ez, és a végeredmény pozitívum. Ne feledjük azt sem, hogy Fant és Sutton a két legjobb RZ-célpontunk így most újakat kell éles meccseken felépíteni, kapcsolatot kialakítani. Nem egyszerű. + Lindsay-t öröm volt nézni ahogy élvezi a játékot.
több mint 5 éve
twitter.com/NFLonCBS/status/1317944584299814913?s=19
több mint 5 éve
Ez egy fos volt.
több mint 5 éve
A legjobb éveid előtt állsz Black 😊2006. szeptember 24.uhh, ne tegyünk úgy mintha ez olyan nagy szó lenne, mert nagyon öregnek érzem magam...
A nap, amikor utoljára nyertünk a Pats ellen idegenben.
Zalán
Black_Adder
több mint 5 éve
2006. szeptember 24.uhh, ne tegyünk úgy mintha ez olyan nagy szó lenne, mert nagyon öregnek érzem magam...
A nap, amikor utoljára nyertünk a Pats ellen idegenben.
Zalán
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Azért el se menjünk a 2INT mellett csak úgy. Mégiscsak NFL meccsről van szó, az a dolga minden játékosnak, hogy oldja meg a feladatát a pénzéért. Ha egy irányító 2 possession-ös vezetésnél az utolsó 3 és fél percben 2 INT-et szór a saját térfelén, az sz********, függetlenül attól, hogy hogyan játszott előtte. Ilyent nem lehet csinálni és pont, mindegy, hogy ki nem értette meg a másikat.Ezzel együtt is, a csapatot ilyen meccs után dícsérni kell, mert fejben jól felkészültek, ott voltak a pályán, a védelem jól is játszott, és az offense is korrekt teljesítményt tett le az asztalra, kivéve a TD nélküliséget és a meccs végét. Utóbbival kezdeni kell majd valamit, de ezt tudjuk is azok után, hogy hamard kiderült, hogy az offensive juggernaut, aminek a reménye tavasszal fel-fel villant egy pillanatra, hiú ábránd volt idényre. Lock nem a mai meccs miatt lesz vagy nem lesz franchise irányító, úgyhogy a W az W, minden héten háború van, lássuk mi lesz jövő vasárnap. Addig meg lesz legalább 1 elégedett hetünk. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
youtu.be/goBc4Pd0HXQ2006. szeptember 24.
A nap, amikor utoljára nyertünk a Pats ellen idegenben. Köszönet az infóért a Patses szakembereknek.. Az irányítónkat úgy hívják, Jake Plummer. Akkor 17 pont is elég volt. Furcsa ennyi nézőt látni a lelátón. Ha innen nézzük, történelmi a mai W. Van minek örülni. Mindegy ki baszta el azt az Intet. De persze a kritika is helyén való. Felemás meccs volt, és ez a Pats azért nem az a Pats, de még mindig BB a chéf odaát és az egyik legnagyobb riválisunk az elmúlt húsz évben. Egy biztos, hogy Lockkal csapatként nézünk ki. Foghíjasak vagyunk mindenhol, de ez egy ilyen abnormális szezon lesz, a legtöbb csapat ugyanezzel vagy épp a coviddal szenved. A D is elkezdett magára találni. Ha ebben az ütemben keményedünk fel, még lehet belőle értékelhető idény. 2 W idegenben egymás után, kár, hogy nem a Miami meccs következik. A Kansas ellen nincs keresnivaló, de lesz miért szurkolni. Én erre a meccsre mondtam azt, ha nyerünk, maradok a pozitív oldalon, ha ismét balfaszok leszünk, átugrom a Fangio takarodjra. Tehát maradtam optimista, egyelőre Lockba szerelmes vagyok, és erre fókuszálok. 😊
több mint 5 éve
a pff is értékelheti Lockot akárhogy...kiváncsi lennék hogy milyen értékelést kapott ezen a meccsen
Black_Adder
sztem alapvetően jó döntéseket hoztak és ugye a drop-okat elvileg nem nézi a PFF csak azt hogy a WR-nek ment-e a passz