Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
Csak a fontosabb pillanatokat láttam (később megnézem az egészet), de szerintem ez egyszerűen a turnovereken ment el. Mínusz hármas turnover mutatóval nem lehet nyerni Green Bay-ben. A sack / nyomás hiányát nem is értem, bár nem ezen a meccsen. Ez az idei Green Bay offense nem fogja engedni Rogerst 50-szer sackelni, itt nehéz dolgunk volt. Viszont a 3 meccses nullázás elfogadhatatlan.Ettől függetlenül én a játékban nem látom a top5-ben draftoló csapatot, mint tavaly. Az idei csapatban lenne fantázia - ha nem is bajnoki persze, de egy jó szezon -, csak eddig lúzerkedik. Lehangoló, de messze még a vége, fordulhat ez még.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ja és ha már Elway. Nem akarom 3 meccs után leírni, de Fant eddig nagyon kevés. Azért egy első körös TE-tol többet várna az ember. Szanalom, hogy továbbra is Heuerman a legjobb TE.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Én nagy kritikusa vagyok Elwaynek. Szóval GreenBayben persze ki lehet kapni, de...Egyetértek. Itt már csak az segítene. Ha nem akarunk ebben a langyos takonyban maradni évekig.
Sanszosan mindrn idők leggyengébb eredménye jön, készüljünk fel. Hát, ezt jobb már nem látja Bowlen bácsi. Jöhet a teljes rebuild. Elkerülhetetlen
Zalán
több mint 6 éve
Én nagy kritikusa vagyok Elwaynek. Szóval GreenBayben persze ki lehet kapni, de... Sanszosan mindrn idők leggyengébb eredménye jön, készüljünk fel. Hát, ezt jobb már nem látja Bowlen bácsi. Jöhet a teljes rebuild. Elkerülhetetlen
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
Egyébként én eddig próbáltam vakon bízni Elway-ben, de ha Fangio megint vakvagany lesz (amire elég nagy az esély) én mostmár őt is elovennem. Nem tud irányítót találni Manning óta, úgy látszik HC-t se nagyon, viszont a keret lassan de biztosan épül lefelé szépen.
több mint 6 éve
Így lezülleszteni egy kiválóan működő csapategységet egy elvileg védelmi géniusz stábjának, ez már-már művészi teljesítmény szerintem. Nincs nyomás, a secondaryben mindig van valaki, aki másik meccset néz.Flacco nekem továbbra is kevés, kulcs szitukat nem tud megoldani és kb. Macska szintjén van a "neszorongasddobkiapicsábaapályáról" dologban, félelmetes mennyit szorongatja a labdát, kivéve persze amikor megütik a kezét, mert akkor már annyira nem. Az az INT meg totál nem tudom mi volt, azonos irányítószámon nem volt azzal a labdával Broncos játékos...
Az egyetlen dolog, ami tetszik, az a futás, de csak azzal nem fogunk megélni, ahogy most látszott is...
Ha lesz 3-4 győzelmünk, az csoda lesz, ezzel a játékkal mindenki laposra fog minket verni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
legalább megoldjuk az irányítókérdéstHa így folytatódik legalább idén élesben is lecsekkolhatjuk Lock-ot. Bár lehet az inkább kibaszas lenne szegény sráccal.
Zalán
több mint 6 éve
legalább megoldjuk az irányítókérdést
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
0-16lehet meccset nyerni véletlenül is, de tudásból nem fogunk.
3 meccs, 0 sack baszki, annyira meg lett szakértve ez a védelem, hogy a liga messze legszarabbja lett. taps.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Szánalmas ez az idény eddig. Elway ha menteni akarja a valagát minnél hamarabb kipöcköl pár nyomorultat az edzői stábból.Egyébként nagyon kíváncsi leszek, ha ez az idény megint csúfos bukta lesz mi lesz Elway-el. Mert eddig Fangio nem tűnik egy HC zseninek eddig finoman szólva (oké, 3. meccse csak, de LeFleur-nek is, és ő 3-0val áll).
flzoli
több mint 6 éve
3 turnover.... Így nem lehet meccset nyerni. Meg is erdemeljuk ez a 0-3at. Ja és továbbra is 0 sack....
több mint 6 éve
Szánalmas ez az idény eddig. Elway ha menteni akarja a valagát minnél hamarabb kipöcköl pár nyomorultat az edzői stábból.
több mint 6 éve
De ez micsoda, hogy Callahan a Raiders ellen Q volt, úgy volt hogy játszik aztán mégsem és azóta még mindig nem? Ez már egy új sérülés?
több mint 6 éve
Davis ma már játszani fog, Callahan viszont nem. #yiadomtime
több mint 6 éve
Drew Litton szépen osztja bolles-t 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=10218593874572469&set=a.1487527782563&type=3&theater
több mint 6 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=10218583337509049&set=a.1487527782563&type=3&theater
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
gedam
6 478
nem, az a két oszlop maga bollesNo, kiderült, hogy miért van Bolles-nak annyi holdingja. Az NFL bíráskodás változott, idén jóval többet fújnak be. Bolles valószínűleg úgy döntött, hogy elémegy a trendnek.Akkor ezek szerint Bolles nem szar,csak egyszerűen konzervatív.... 😀
peterk2005
Foresz
több mint 6 éve
Az irány alatt azt érti, hogy 10 yardot hátra holding miatt?Elways asked about the @Broncos season so far: “I feel better abt 0-2 this year than when we were 2-0 last year because of the direction we’re going on.”
— Joe Rubino (@RubinoJC) September 19, 2019
roberto23
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Elways asked about the @Broncos season so far: “I feel better abt 0-2 this year than when we were 2-0 last year because of the direction we’re going on.”
— Joe Rubino (@RubinoJC) September 19, 2019
több mint 6 éve
Sajnos ő erről a szóról max a kukorica konzervre asszocialna...No, kiderült, hogy miért van Bolles-nak annyi holdingja. Az NFL bíráskodás változott, idén jóval többet fújnak be. Bolles valószínűleg úgy döntött, hogy elémegy a trendnek.Akkor ezek szerint Bolles nem szar,csak egyszerűen konzervatív.... 😀
peterk2005
Foresz
több mint 6 éve
No, kiderült, hogy miért van Bolles-nak annyi holdingja. Az NFL bíráskodás változott, idén jóval többet fújnak be. Bolles valószínűleg úgy döntött, hogy elémegy a trendnek.Akkor ezek szerint Bolles nem szar,csak egyszerűen konzervatív.... 😀
peterk2005
több mint 6 éve
No, kiderült, hogy miért van Bolles-nak annyi holdingja. Az NFL bíráskodás változott, idén jóval többet fújnak be. Bolles valószínűleg úgy döntött, hogy elémegy a trendnek.Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)