Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 12 712 — SB 50 Champion @ Grund
Bealudtam a végére, még jó is, úgy látom...

Az a jó, hogy minden héten sikerül más módot találni a vereségre. Most épp a futójátékot felejtettük el teljesen, főleg a második félidőben, még jó, hogy visszajött Janovich. Hulla fáradt védelemmel miért nem lehet Lindsay-vel 2&8-nak nekimenni futással? Miért kell két drive-ot egymás után így zárni: 2 yard run, incomplete, incomplete?

Az alábbi hosszúságú drive-jaink voltak a második félidőben: 1:39, 0:54, 1:35, 1:22. Igen, ebben az utolsó TD lett, de ott is talán egy kicsit kellett volna még pörgetni az órát, mert túl sokat hagytunk így rajta, ez sima amatőrizmus...

Flakon meg nem volt vészesen rossz, de az én szememben még mindig sokat hibázik kulcs szituációkban. Egy kivételével az összes sikertelen 3rd down incomplete passz lett. Márpedig a QB ott keresi meg a pénzét, 3rd down-nál, szóval neki nem járna most igazán a fizu. Persze ebben a fal is benne van, szar playcall is és igen, volt 3rd down, amit megoldott, de a második félidőben egyet se sikerült...

A védelem meg... Az első félidő jó volt, aztán jött az a hosszú drive, pár hibával (zászló 3rd down-nál, 3&14-nél szerencsétlenkedés, stb.), onnan meg már csak a lejtőn mentek lefelé. Én most nem ekézném őket annyira, mint eddig, eltűnt mellőlük az offense majdnem egy teljes félidőre, nulla pihenéssel ezt nem lehet csinálni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Egy 90second FG driveval vesztettünk, de a valójában ezt az eseményhalmazt venném elé.
A félidő végi INT, az abból kapott FG, a félidő eleji 2 órás Jags támadás, azt aztán produkált 3&out, és az azután kapott 80+ yardos TD
Ez elég hosszú felsorolás, hogy ne beszéljünk semmi pozitívról, de
 twitter.com/RyanKoenigsberg/status/1178485261589794817

Szerencsére az első 3 meccsen kellően alacsonyra tettük a lécet, mondhatni a szivacs alá, ...bőven. De szemre is látni valamit támadó oldalon. Flacco nem precíz, az elkapóknak rendre meg kell törtniük a ritmust, visszafordulni, visszalépni, most Sanderst annyival elvétette, hogy INT lett belőle, de egyébként olyan dobásokat meg tud oldani, amit PFM óta itt csak a vendég QBk.
Suttonnak tavaly voltak nagyon jó playei, idén elég konzisztens is lett.
A futás visszaesett tavalyhoz képest, de vannak jelek, hogy ha végig vezetnénk, akkor lenne benne annyi, hogy kontrolláljuk az órát.

Hogy a védelem, hogyan lett ennyire gyenge, az viszont megfejthetetlen. Mármint én nem gondoltam, hogy valaki jó DC, akkor biztos, hogy HCként is jó D# rak össze, a sémaváltástól is mindig félek, de ez nem "nem jó" defense, ez Slowik/Martindale szintű szánalom/borzalom.
Elbasztuk a time managementet, nem kicsit. Fasz se tudja miért nem lehetett futni 2-t 5 yardon belül, de 15ben csak örült volna neki a D# hogy lehet még sackeket gyűjteni. Most eddig 0/2 a must stop driveokban. És itt 30 mp is elég lett volna. 90 alatt simán TD-t csinálnak, ha TD kell nekik, közünk nem volt a drivehoz. És nem úgy mint tavaly Mahomes, amikor megfordította, itt nem kellett semmi varázslat, semmi balkezes passz, nem kellett semmi ojbektívan mérhető szabály be nem tartása, itt csak mindig ott volt egy könnyű play, amivel előre jönnek annyit amennyit kell, és könnyedén nyernek.

Igen voltak végre sackek, egy darabig tartott is a védelem. Az a hosszú drive, és hogy utána nem tudtak pihenni az nyírta ki őket.
De egyrészt olyan volt a védelem, mint a vaj a napon, az elején kemény, de megállíthatatlanul puhult el.
Másrészt, ez a mi hazai pályánk, annak hogy mérföld magasan játszunk előnynek kéne lennie, nem hátránynak. Sírtam mondjuk TC alatt is hogy mennyire nincs depth, de attól azért többet kéne rotálni, ha annak hiánáyban ez történik a kezdőkkel.

A time managementet is elbaszta a staff, meg az erőbeosztást is. Persze szar védelemből nehéz főzni, de miért szar ez a védelem? Ez ennél Woodsszal is sokkal jobb volt. Ha Marshall hiányzik ennyire hozzuk vissza, nincs csapata ha jól tudom. Ha Peko hiányzik ennyire, miért kellett kirúgni. Ha ez a legjobb 25, akkor miét bottom 1 a védelem Millerrel, Chubbal, Harrisszel?
Nem lesz jobb ha elküldjük Donatellt. Ez Fangio védelme és Fangio hívja a playeket....

Idegenbeli meccs jön, de LAben talán nem lesz akkora hangzavar abban a féligtölött játékstadionban, szóval az offensenek nem nagyon kéne visszaesnie. A liga legszarabb defense-e viszont Rivers, KA13 és egy visszatérő Gordon ellen.... Tavaly volt már back-to-back 200 yardos futó ellenünk, beállíthatjuk azt a rekordot, vagy Rivers dönthet meg valami hasonlóan megalázót ránk nézve...

A liga bohócai lettünk...

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 907
Azon már fent sem akadok, hogy a védelem egy átjáróház lett Fangio alatt, de hogy egy csapat félidő után úgy jön ki 17-6os vezetés után a pályára, mintha az elmúlt 15 percben teljesen elfeljetettek volna focizni, az számomra teljesen elfogadhatatlan. Mert azt, hogy a védelem és a támadók egyszerre dobják le az ékszíjat az bizony coaching hiba. Oké, Scangarello sem állt a helyzet magaslatán a 3. negyedben, de ettől függetlenül én ezt Fangio számlájára írom. Pont múlthéten került szóba, hogy lehet csak egy győzelem kell, hogy átszakadjon a gát és működni kezdjen a dolog. És az első félidőben számomra ez is tükröződött. Ment az offense, ment a defense (magához képest), gyakorlatilag lehoztunk egy teljesen korrekt és vállalható félidőt (oké, az int nem kellett volna a végén, de ez nem lehet mentség egy ekkora leolvadásra). Viszont a tegnapi után ki merem jelenteni, hogy hacsak gyökeresen meg nem változnak a dolgok nem fogunk meccset nyerni. Mindig lesz vmi (egy fumble, egy int, egy leolvadás, egy bármi) amivel lábon lőjük magunkat és vége a meccsnek, hiába játszunk jól vagy tartjuk magunkat egészen addig. Bele se merek gondolni mi lesz vasárnap a Chargers ellen.

És lehet korai, de szvsz nem Fangio lesz az, aki újra PO-ba vezet minket. Lehet egy idő után fejlődik, és akár egy jobb napjain lévő VJ szintet is tud állandósítani, de ez baromi kevés.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 912
Ennyit lecsúszni védőket támadókról még 15 év alatt nem láttam összesen, mióta NFL-t nézek, mint tegnap.
Mintha be lett volna kenve olajjal az egész Jax O#.
A 3.negyed kritikán aluli, én nem akarok browns-i mélységeket, nem megbántva őket.
Fangio totál homály, ebben Elway is felelős... sötét a jövő nagyon.
több mint 6 éve
Ha Fangio idény közben kihajitja a DC-t akkor maradjon HC és nyomja végig a szezont, de ha nem akkor alkalmatlan erre és mehet ő is a busz elé.

Sanders, Von, Harris ők maradtak hírmondónak az egykorvolt kedvencek közül, a többiekben eddig lúzer vér csörög.
flzoli
O hozta Donatell-t, kizártnak tartom, hogy kirúgja/kirugassa. Plusz Fangio a playcaller, ő felel gyakorlatilag mindenért a védelemben. Ha valakit ki kell rúgni az ő. De én max egy 0-16as szezonnál látok esélyt rá, hogy ez be fog következni.

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha Fangio idény közben kihajitja a DC-t akkor maradjon HC és nyomja végig a szezont, de ha nem akkor alkalmatlan erre és mehet ő is a busz elé.

Sanders, Von, Harris ők maradtak hírmondónak az egykorvolt kedvencek közül, a többiekben eddig lúzer vér csörög.

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 6 éve
Pedig jól indult....
Elaludtam a 3.negyed elején (vagy csak a szívem akart megkímélni a bánattól), de ez megint egy szánalmas eredmény. Ha normális csapat lenne itt szerintem nem lenne vészes a sorsolás, szinte mind kétarcú csapatok jönnek (kivéve a KC mint nagycsapat) ahol simán lehetne nyerni párat, de minek

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljutunk ebbe a szakaszba, de lassan tényleg a vereségeknek kell szurkolni a jobb pick érdekében...

Hozzáteszem, szerintem nem vagyunk olyan szar csapat, mint amit ez a 0-4 mutat, de a sorsolást elnézve nem tudom lesz-e könnyebb meccsünk a mainál. Azért

Flaccóval szerintem nincs különösebb probléma, azért ő Siemianhez, Keenumhoz képest bőven jobb QB. De lehet inkább őt kéne valahogy elcserélni egy PO-csapathoz ahol majd lesérül a kezdő QB és nincs backup. Ugyanis ha ilyen szarok maradunk és top3-ban fogunk húzni, akkor irányítót kell pickelni, nincs mese, az FA-ról pedig támadófalat felhúzni elé. Szóval kis túlzással felesleges lenne maradnia, mert Lock is ott van.
több mint 6 éve
Ez szvsz egy rebuild eleje srácok. Vannak tehetségek, de akit lehet(Sanders, Harris) be kéne váltani assetekre. Addig is fel a fejjel, és verjétek meg valahogy a másik 3 AFC South csapatot. Sok sikert!
iktriad
Ja 30+ éves irányítóval rebuild. 30+ éves veterán FA safety igazolással rebuild.
Szimplán szarok vagyunk, a többi csak tálalás kérdése.

Ha elcseréljük Sanderst és Harrist semmi értelme nem marad meccseket nézni. Megszakad a sellout sorozatunk is, az egyetlen amit még VJnek se sikerült tönkre tennie.

Nincs realitása hogy ezzel a védelemmel bárkit megverjünk önerőből. És egyre kevésbé hiszek abban, hogy majd varázsütésre megjavul...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Véletlenül sem akartam birozni, sorry ha úgy tűnt. Csak szimplán nem értettem mire dobták a zászlót. De így már vágom, csak nem figyeltem, hogy Miller hozzáért Minshew arcához. 😊

több mint 6 éve
kb 500 yarrd büntetést kapott a Jax, lehet nem ez a legalkalmasabb idő bírózni...

Nem kellett volna a 3. negyed beli rövid zárlat
Nem kellett volna egy 11 perces drive után 30mp-s 3&out
Nem kellett volna hagyni Fournettet 200 yardot futni egy félidő alatt teljesen egyértelmű futó szituációkból
Nem kellett volna elbaszni a time managementet a végén és másfél percet hagyni az órán
Nem kellett volna hagyni hogy kényelmesen végig gyalogoljanak a pályán az utolsó drive-ban

Másodosztályú védelmünk van, és erről nem a bírók tehetnek...

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hozzáért Minshew arcához, ezt ha észreveszik, befújják. Nem kell 240 yard futást engedni Fournette-nek és akkor nem kell azzal foglalkozni, hogy odaér-e véletlenül Miller keze vagy sem...

Ez a Broncos nem rosszabb a tavalyinál, de lúzerebb.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Az offense tényleg teljesen korrekt. De hogy mi volt az a másfél negyedes rövidzárlat.... Rejtély.

A védelemre viszont nincsenek szavak. Pont amikor igazán kéne mondják be az unalmast. Oké, már volt sack. De ez a futás elleni védekezés mi a bubanat volt? Fournette-nek több mint 200 yardot engedni szánalmas egyszerűen. A védelmi géniusz Fangio eddig 4 meccs alatt 1 félig meddig elfogadható félidőt produkált a védelemmel. Ez baromi gyenge. Egyszerűen nem látok most olyan csapatot, akit képesek lennénk megverni. Azért ez a Jacks (véletlenül sem bántva őket) Minshew mánia ide vagy oda bőven verhető lett volna. De ilyen játékkal a büdös életben nem fogunk meccset nyerni.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 747 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez szvsz egy rebuild eleje srácok. Vannak tehetségek, de akit lehet(Sanders, Harris) be kéne váltani assetekre. Addig is fel a fejjel, és verjétek meg valahogy a másik 3 AFC South csapatot. Sok sikert!
több mint 6 éve
Tényleg ez a roughing the passer mi volt megint? Véletlenül sem akarom erre fogni, de úgy osztogatják rá a 15 yardokat, mintha muszáj lenne. Pedig én megint semmi olyan durvát nem láttam Miller-tol, amire indokolható lett volna. Persze én a laikus szemeimmel nem vagyok éppen mérvadó.

több mint 6 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
Ezeket a Roughing the Passereket nem értem miért ellenünk fújják be mindig a végén, a Bears ellen is meg most is

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 6 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 952
viszont végre volt sack. rögtön öt is. az offense csinált néhány játékra emlékeztető dolgot. szikrák vannak. de a fény, hát, az még nagyon messze van.
több mint 6 éve
A 3. negyed teljesen értékelhetetlen. Azt leszámítva az offenseben továbbra is látni a fejlődést kivéve Flacco precizitásában. A védelemnél viszont NCAAban sincs szarabb...

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
0-16 here we come

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve

xrace77
Karcolni fog a DB állomány.

több mint 6 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
több mint 6 éve
Janovich aktív. A nap híre eddig.

több mint 6 éve
Tavaly is folyamatosan hátrányban játszottunk, Malik Jackson óta nincs értékelhető inside rush, és tavaly is volt gyenge pont a secondaryben, mégis voltak sackek. És nem játszottunk még jó offense ellen idén...
Black_Adder
A Packers szerintem elég jó offense (lásd ma hajnal).
iktriad
A hajnalit nem láttam, de nem kizárt, hogy menet közben összeáll és jó lesz, de ettől még az első 3 fordulóban egyáltalán nem nyűgözött le, és mi az első 3 fordulóban játszottunk velük.
Ugyanígy összeállhat a mi védelmünk is év végére, de ettől még aki az első 3 fordulóban játszott ellenünk, az egy bottom 5 védelem ellen játszott

Azt is lehet mondani, hogy nem kellett több az offesnetől és nem lőtték el a puskaporukat, de a mi szemszögünkből akkor úgy igaz, hogy puskapor nélkül szuronyokkal győztek le minket... Az egészen 100%ig biztos, hogy a védelem döntötte el az ő javukra, a félidő véig és félidő eleji labdaszerzéssel az offense meg az első drive után inkább a kihagyott lehetőségekről szólt. 4 évente játszunk a Packers ellen, ez volt szerintem az eddigi legdöcögősebb offense a részükről ellenünk. Persze lehet csak más az elvárás feléjük a múlt és a névsor alapján...
Egyébként olyan szempontból mindegy is, hogy tavaly bztosan játszottunk jó offense ellen, és sokkal jobban mutatott a védelmünk ellenük (ez nem feltétlen azt jelenti, hogy jó votl a védelmünk, hanem hogy lehetett volna jó, csak az utolsó drive vagy csak egy buta szabálytalanság vagy egy 5-10 eprces áramszünet. Idén kapaszkodó sem volt eddig a reménynek), mint idén az ezekszerint "elég jó offense"-ek ellen. A mondandó lényege, hogy hiába gyűjti össze a körülményeket bárki, nem rosszabbak mint tavaly, mégis elmaradnak a sackek....

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 747 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tavaly is folyamatosan hátrányban játszottunk, Malik Jackson óta nincs értékelhető inside rush, és tavaly is volt gyenge pont a secondaryben, mégis voltak sackek. És nem játszottunk még jó offense ellen idén...
Black_Adder
A Packers szerintem elég jó offense (lásd ma hajnal).
több mint 6 éve