NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
F I R E V A N C E J O S E P HMég el se kezdődött a meccs és már el is kezdted a szurkolást? 😊
Zalán
több mint 6 éve
F I R E V A N C E J O S E P H
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Lehet én vagyok túl romantikus, de én ekkora lavinába a játékosok elküldését illetően nem igazán kezdenék.a klasszikus retool vs rebuild kérdés
Cruyffista
én előbbi mellett vagyok, mert a csapat adott és jó sztem
pl ha jönne chucky 2.0 és elküldené Miller 2 első körösért én felkoncolnám
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Lehet én vagyok túl romantikus, de én ekkora lavinába a játékosok elküldését illetően nem igazán kezdenék.
több mint 6 éve
Nem olyan vészes azért a FA lista:ezzel csak egy problémám van, hogy két első kör megy a trashbe a töltelékkel és a hatalmasat égettel. 😕
www.spotrac.com/nfl/free-agents/denver-broncos/
Mostani állás szerint jövőre lesz $44,593,525 költőpénz
Akik érdekesebb nevek szerintem:
Paradist szerintem evidens, hogy 5-7 évre itt kell tartani. Ő gondolom 10 millió körül kap majd mint top ember a posztján. Jó lenne a sérülés miatt valami akciót kialkudni itt.
Barrett a maga kb 7 milliójával túl drága lesz, megy isten hírével.
Ray töltelék ember, ha marad töltelék pénzért ám legyen.
Roby hatalmasat égett idén, én simán elzavarnám. Maximum CB3-4 pénzért szabad megtartani.
Veldheer passz, amennyit most keres annyit nem ér.
Garcia mehet amerre lát
-------------------
Spórolás
Sajnos az egyik kedvenc Sanders a maga 12 milliós fizetésével jó eséllyel lapátra kerül (DM: 2,6m)
Wolfe baromi drága a maga 11m fizetésével, földindulás esetén ő is benne lehet a pakliban (DM: 2,3m)
Stewart instant kuka a 6.4m fizetésével, a fele pénzből jobb safety-t lehet összeszedni a piacról. (DM: 2.8m)
Marshall 9m, vicc érte, még a nagyobb halott pénz (DM: 4m) ellenére is mehetne
flzoli
több mint 6 éve
Legjobb esetben mikor jelentik be hogy VJ out? Vagy lesz még egy reggeli?Az utolsó, jól sikerült edzés után természetesen
...😆
#JC6
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Legjobb esetben mikor jelentik be hogy VJ out? Vagy lesz még egy reggeli?...😆
több mint 6 éve
előre örülök hogy holnap megyek Pokolgép koncretre
több mint 6 éve
Nem olyan vészes azért a FA lista:Amilyen sezrencscénk van RTkkel nem bánnám ha maradna Veldheer.
www.spotrac.com/nfl/free-agents/denver-broncos/
Paradist szerintem evidens, hogy 5-7 évre itt kell tartani. Ő gondolom 10 millió körül kap majd mint top ember a posztján. Jó lenne a sérülés miatt valami akciót kialkudni itt.
Roby hatalmasat égett idén, én simán elzavarnám. Maximum CB3-4 pénzért szabad megtartani.
Garcia mehet amerre lát
-------------------
Spórolás
Sajnos az egyik kedvenc Sanders a maga 12 milliós fizetésével jó eséllyel lapátra kerül (DM: 2,6m)
Wolfe baromi drága a maga 11m fizetésével, földindulás esetén ő is benne lehet a pakliban (DM: 2,3m)
Stewart instant kuka a 6.4m fizetésével, a fele pénzből jobb safety-t lehet összeszedni a piacról. (DM: 2.8m)
flzoli
Roby a nagy fejtörés. De a többi csapatnak is, ez után a szezon után minimum kockázatos #2 CB fizetést ajánlani neki...
Wolfe képeségű veteránt most nem szerzel 11 misiért, de én is úgy érzem benne lehet a pakliban, főleg ha változik a D# séma.
Sanders nagyon esetleg egy tündérmesében maradhat. Ha nem lett volna a sérülése úgy játszott, hogy lehívtuk volna a 12 milliós opciót, az achillesszel ez valószínűtlen, de nem kizárt.
Stewart és Marshall szerintem már össze is pakoltak.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Van capspace bőven, és egyedül Paradis az, akit semmi esetre se engednék el, de ha túl sokat kér, őt is el fogjuk.Vannak többen akik hosszabbításának örülnék, pl Barrett, de a Barretteket eddig Elway inkább elengedte és hozott más low profile jáéktosokat helyükre, akik 3-4 év alatt kinőtték magukat. Ezzel nincs gond.
Roby a nehéz kérdés, bár szerintem ő menekülni próbál majd ez után a szezon után, de ha mégse eléggé levitte a saját árát ahhoz, hogy adjunk neki egy lehetőséget hátha magára talál.
+1 első kör jól jönne, csak szerintem Elway sincs abban a helyzetben, hogy megengedjen még egy losing seasont, szóval fog húzni az 1. körös pickkel szvsz. Ha lenne valaki, akiért hajlandók lennének 1. kört adni, azt viszi magunknak, esetleg EDGE jöhet szóba, aki nekünk nem kell és boltolunk.
Persze ha jön ajánlat és elfogadjuk azt az jó lenne, annyiból nem kizárt, hogy Keenumnak sincs szerződése 2020ra és most legalábbis kérdéses hogy vele képzeljük-e el a következő évtized kezdetét...
De haladjunk sorjába, vár még ránk egy vereség holnap, aztán könnyes búcsút veszünk VJ-től és nagyon remélem hogy Musgrave és Woods is követi. Utóbbi maradhat DB coachnak ha szeretne. Aztán jöjjön az FA első hete, nagy aktivitással. Nem kell feltétlen olyan mint 2014ben, de kéne egy high profile DB, felőlem visszajöhet Talib is. Ha Sanders megy a achillesze miatt, akkor egy mebízható veterán WR, ha megy Veldheer akkor egy RT-t kell túlfizetni, aki képes legalább annyira mint ő.
Aztán jöhet a draft. Addigra látni fogjuk, hogy megengedhetjük-e hogy jövő évire cseréljük a pickeket anélkül hogy a 2019-es versenyképességünket veszélyeztetnénk. Ha igen, akkor tényleg csak vevő kell rá.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Wolfe sztem messze nem baromi drága, de ha hosszabbítunk vele akkor ez alá kell menniamit ő lehet be is vállal, ahogy anno is bevállalta a azt h áron alul írt alá
több mint 6 éve
Nem olyan vészes azért a FA lista: www.spotrac.com/nfl/free-agents/denver-broncos/
Garcia mehet amerre lát
-------------------
Spórolás
több mint 6 éve
Hát igen, tényleg nagyon jó lenne egy megbízható corner hosszútávra, és akár esélyünk is lehet kivenni a legjobbat a classból, de... Jövőre mégiscsak egy kivételes QB-class jön ki, és hát ha meg akarjuk nyalni a sót, akkor bizony szükségünk lesz a két elsőre így vagy úgy. Én úgy vettem észre, hogy ez az előre gondolkodás működőképesebb. Ráadásul ki tudja, lehet így belenyúlunk és pont egy top5-ös vagy top10-es első körünk lesz, ahonnan nem kell annyit feladni, hogy kivegyük az általunk legjobbnak vélt QB-t.Btw, csak most néztem rá, hogy mennyien lesznek szabadügynökök nemsokára, aggasztóbb a helyzet, mint gondoltam. Jó lenne a fontosabb arcokkal egyből hosszabbítani.
több mint 6 éve
Grier szerintem nem fog lecsúszni így hogy Herbert marad, de ha van egy QB, akiben ltnak fantáziát az okosok, akkor akár agresszív feltrade-el is el kell hozni. Ez sajnos az a műfaj, amiben addig próbálkozok míg össze nem jön. try-and-fail....Ha nincs QB, akkor se cserélném el az első kört jövő évire, mert nagyon nagy szükség van egy 1. körös DB talentre. Roby kicsit összeszedte magát a szezon végére, de a hangsúly sajnos a kicsin van és vele is csak 2 használható CB lenne, Yiadom inkább 4th, persze fejlődhet, csak a drafton ne előlegezzük meg neki.
És Stewart is felejtős. Ő sajnos nagyon. Simmons oké-oké, de kéne mellé valaki dominánsabb Safety, aki Simmons válláról is levesz jócskán. Parks depthnek jó, Sua Cravens nem váltotta meg a világot, kezdőbe nem számolnám őt draft előtt semmi esetre se.
A legjobb CB vagy S, ha megéri a picket azt el kell hozni.
A többi lyuk nem nagyon érdekel,
- ILBt akasztunk le a fáról ha kell Marshall helyére vki Nem fontos poszt, ha Yiadom és Davis marad a kezdő páros. az se probléma.
- WRből egy veterán kell, ha nem hívjuk le Sanders opcióját, fiatal tehetségből van elég
- TE mondjuk úgy is jön, egyszerűen nincs Broncos draft sérült TE nélkül, aki első évét IR-en tölti, de második évében is el van adva megváltóként. Heuerman, Butt, Fumagalli, ... Lassan többet árt, hogy anno Julius thomas bejött, mint amennyit használt 2012-13-ban...
- OL majd kiderül ki marad a Paraid, Leary, Garcia, Veldheer sorból. McGovern és Bolles 2 biztos pont, a maradék 3 kezdő posztot hosszabbításokkal, vagy nagy rosterbonuszok kifezetésével lehet megoldani, vagy a drafton. Amúgy Bolles nem egy nagy sztár, Ramczyk továbbra is sokkal jobb picknek tűnik, de határozottan jobb mint tavaly vagy mint év elején...
Amúgy is azt szeretem, ha a drafton nem needre jön ember, hanem a jövő évi needre, vagy a 2 év múlvai needre. Amikor ezt a luxust nem engedhettük meg magunknak, az olyan tragédiaához vezetett, mint Paxton Lynch, és hát Bolles helyett is lett volna jobb pick.
QB (a lehetőségek függvényében) és DB valszeg muszáj lesz, de ha nem sikerül túl jól a nagy takarítás más kedőt nem kell hőzni, esetleg az OLbe.
több mint 6 éve
A szokásos RB-TE duó teljesen el fog idén maradni, ebben majdnem biztos vagyok. Az elején WR-OT-CB trió fog kelleni, utánuk OG, DT, S, és akkor ehhez még esetleg egy QB, na meg elférne igazából két CB és WR is. (jó mondjuk az FA-t is meg kell várni persze)
több mint 6 éve
Szerintem az lenne a logikus, ha Keenum maradna, és az első körösünket elcserélnénk egy jövő évire egy olyan csapattal, akik legkevésbé várhatóak jónak az érdeklődők közül. Ha Grier nagyon lecsúszik, őt kivenném idén (nem első körben).én max lejjebb cserélnék, de az első körben bőven lenne mit húzni
Aligha leszünk rosszabbak, mint idén, szóval ha top10 picket akarunk QB-ra, ahhoz kettő első kör fog kelleni szerintem. Na meg persze kevés olyan szarul teljesítő csapat, akik irányítóra mennek. Én a Tua-Fromm-Eason trió közül bármelyiknek örülnék jelenleg, de ez még a jövő zenéje.
Cruyffista
QB-t meg próbának lehet húzni 4-5. körben valakit aki aztán nem válik be
jah és persze a 2. napos RB-TE 😀
több mint 6 éve
Szerintem az lenne a logikus, ha Keenum maradna, és az első körösünket elcserélnénk egy jövő évire egy olyan csapattal, akik legkevésbé várhatóak jónak az érdeklődők közül. Ha Grier nagyon lecsúszik, őt kivenném idén (nem első körben).Aligha leszünk rosszabbak, mint idén, szóval ha top10 picket akarunk QB-ra, ahhoz kettő első kör fog kelleni szerintem. Na meg persze kevés olyan szarul teljesítő csapat, akik irányítóra mennek. Én a Tua-Fromm-Eason trió közül bármelyiknek örülnék jelenleg, de ez még a jövő zenéje.
több mint 6 éve
balfasz osztag?A proveit szerződés neki, kb az lenne, mint amivel Keenum van, itt tartanak a QB salaryk. A padra ennyit fizetni akár neki akár Keenumnak nem lenne jó, max úgy jöhetne, hogy Keenum megy.Ez teljesen jogos, köszi a választ!
idén lehetett volna bridgewater is, de az fo keenumot választotta. így azt hiszem nincs reális esélye bridgewaternek.
Amúgy nem tudom beljebb lennénk-e egyáltalán Bridgewaterrel. Ő szerintem ugyanúgy csak megfelelő systemben lenne jó, megfelelő system viszont Keenumra is lenne, csak inkompetens OC-nk (és HCnk van). Először úgy is ezen kell változtatni...
Black_Adder
Amúgy a HC inkább a BO tagja? 😀
Gerichill
több mint 6 éve
A proveit szerződés neki, kb az lenne, mint amivel Keenum van, itt tartanak a QB salaryk. A padra ennyit fizetni akár neki akár Keenumnak nem lenne jó, max úgy jöhetne, hogy Keenum megy.Ez teljesen jogos, köszi a választ!
idén lehetett volna bridgewater is, de az fo keenumot választotta. így azt hiszem nincs reális esélye bridgewaternek.
Amúgy nem tudom beljebb lennénk-e egyáltalán Bridgewaterrel. Ő szerintem ugyanúgy csak megfelelő systemben lenne jó, megfelelő system viszont Keenumra is lenne, csak inkompetens OC-nk (és HCnk van). Először úgy is ezen kell változtatni...
Black_Adder
Amúgy a HC inkább a BO tagja? 😀
több mint 6 éve
A proveit szerződés neki, kb az lenne, mint amivel Keenum van, itt tartanak a QB salaryk. A padra ennyit fizetni akár neki akár Keenumnak nem lenne jó, max úgy jöhetne, hogy Keenum megy.idén lehetett volna bridgewater is, de az fo keenumot választotta. így azt hiszem nincs reális esélye bridgewaternek.
több mint 6 éve
Sziasztok!Szerintetek Bridgewater a Broncos szempontjából egyáltalán nem jöhetne szóba, ha a Panthers ellen esetleg jól játszik?
Tudom, itt van Keenum élő szerződéssel, de ha idén a draftron se számíthatunk erős QB prospectekre, akkor nem lehetne érdemes megpróbálkozni vele, leigazolni versenytársnak?
Salary capben mondjuk azt hiszem nem áll jól a csapat, de szerintem megér egy próbát, akár egy prove it szerződéssel. Még azért elég fiatal, bár tudom, hogy a sérülése miatt kockázatos, meg hát a Vikingsban sem játszott azért God modeban.
több mint 6 éve
Szerintem a csoportmeccseken kívül nem volt olyan egetrengető a sorsolásunk, kinéztem azért idény elején egy WC helyet a csapatból.Szerintem viszont nem volt ez olyan könnyű sorsolás,pláne ha az idény közbeni formákat nézzük.
Így utólag meg főleg... a KC, HOU, SF, CLE elleni meccsek apróságokon, edzői bénaságokon múltak.
És a Rams is fogható volt, szóval, mindenféleképpen csalódás ez a teljesítmény, mivel jó volt a sorsolásunk.
#JC6
Pl. a Cleveland és a 49ers ebben a szezonban ismét életjeleket mutatott,sőt....A Browns ellen szinte senki sem mehet már biztosra.
Úgy gondolom viszont,hogy az idény közben remekül játszó csapatok ellen ( Rams,KC,Bolts) becsületesen helytálltunk,számomra inkább ez okozta a meglepetést.Őszintén szólva nagyobb buktákra számítottam a meccsek előtt.
Szóval vegyes érzéseim vannak a szezonnal kapcsolatban,és sajnos nehéz megmondani hogy hol tartunk a csapattal,hiszen rengeteg sérültünk lett az alapszakasz második felére.A győzelem/vereség arányunk szerintem nem tükrözi a reális tudásunkat a ligában.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a csoportmeccseken kívül nem volt olyan egetrengető a sorsolásunk, kinéztem azért idény elején egy WC helyet a csapatból. Így utólag meg főleg... a KC, HOU, SF, CLE elleni meccsek apróságokon, edzői bénaságokon múltak.
És a Rams is fogható volt, szóval, mindenféleképpen csalódás ez a teljesítmény, mivel jó volt a sorsolásunk.
több mint 6 éve
Mondjuk, ha valakinek nem kell féltenie a székét De verben, az pont Elway. Ezzel szemben eljöttaz idő, hogy ismét kipakolja a tökeit az asztalra.Másrészt azért az Afcw harmadik hely sem lesz olyan egyszerű, lévén a Raiders is elkezdett megmoccanni, szerintem jó úton járnak. Nagyon kemény lesz a csoportunk, már idén is ez a csoport hozta a legtöbb W-t. De az is igaz, hogy a visszaeséssel ilyenkor nem számolunk, pedig az önkénytelenül érkezik, Mahomes ide, Rivers oda
több mint 6 éve
Így értem már a hasonlatot. Elsőre én úgy értettem, hogy a mostani Rams-t hasonlítod össze a jelenlegi Bronco kerettel, mert LA-ben egy All-Star keret van kis túlzással. (McVay magic azért elfed sok hiányosságot)Én mondjuk továbbra sem látom azt az eszeveszett nagy talentet a csapatban, hogy itt egy HC-ra volnánk az SB-től. Az LB, CB, SS, WR, TE poszt szerintem teljesen lyukas, legjobb esetben is olcsó, fiatal világtalanok rohangálnak és próbálják nem lerontani a húzóembereket.mert a Ramsről megmondtad Bajusszal, hogy majd ilyen jók lesznek?
Rams 2.0 eléggé barokkos túlzásnak tűnik....
flzoli
Meg mert teli van az AFC tökéletes rosterekkel. Most a wild cardért a Colts, Texans, Dolphins van harcban. Hát izé, ebből a Coltsból félek lesz valami a jövőben, de idén a keretünk nem hinném hogy gyengébb lett volna az övékénél...
Ezzel a kerettel lőtávolban voltunk a legjobb csapatokkal. Stewarttal, Robyval, Brockkal, az éppen aktuális balfasz TE-el és a többi zsenivel. Azok között a szoros meccsek között voltak olyanok, ahol egészen konkrét edzői hibákra tudnék mutogatni amik nem a mi irányunkba billentették a meccs végkimenetelét...
A QB-t amúgy nem is írtad, pedig egy Davis-Jewell ILB páros szerintem bőven elég oda, ahova már Keenum nagyon kevés... Na Goffról se gondoltam volna hernyó korában hogy majd ilyen szép pillangó lesz belőle, de tartok tőle, hogy Keenum már túl van a báb formáján és ennyit tud. Használhatjuk jobban, használhatjuk többet a nála jobb játékosokat #30#28, de egy 15öshöz mérhető védelem kéne mögé, hogy komolyan vegyenek minket, ahhoz meg nem 1 hanem 2 CB kéne...
Egy Kubiak szintű edzővel szerintem kb saját kezünkben lenne a sorsunk wild cardra. Oké, az még messze a Rams 2.0tól, de akkor még csak a game time decisionökről beszéltem.
Mindegy, párszor még szóba fog jönni, remélem az új edzőnél kiderül, hogy mit tud a roster és nem egy újabb kókler jön.
A sorsolás sajnos sokkal könnyebb nem lesz, mert elsősorban a KC és a Bolts miatt ilyen kva nehéz, de első lépésnek nekem az is elég lenne, ha AFCW 3. helyén csípnénk el 6th seedet.
Az is lehet hogy nem sikerül, de a csapat eredményei történelmi mélységekben, pedig a roster messze nem.
Black_Adder
Egyébként az egy tök jó példa, hogy hogyan kell fiatal, de annál ambiciózusabb edzőt találni és a meglévő fiatal és tehetséges magra agresszívan ledöngölni az FA piacot. Sajnos ehhez a pályaívhez Elway túl konzervatív lesz (=félti a székét),úgyhogy vagy az edző, vagy a FA piacon lesz töketlen és tutista.
(Remélhetőleg nem mind a kettőn, mert akkor még 1 felesleges év következik majd)