Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ilyen meccsre számítottam, a Titans offense-nek semmi identitása, ha nem adjuk el a labdát és nem hozzuk őket helyzetbe, önerőből nagyon szenvednek már egy közepesen jó védelem ellen is. Viszont a defense-ük nagyon jó, képes tartani a csapatot úgy is, hogy az offense semmit nem segít nekik. Szerencsére a hibákat sikerült minimalizálni, a fontos playeket megcsinálni, így végeredményben sima volt a meccs.Jövő héten kíváncsi leszek a Chiefs meccsre. Mahomes meg fogja dobni a yardjait, de egyre nagyobb gondokat érzek arrafelé. A Chiefs offense képtelen - vagy Reid nem tud? - játszani az idővel. Mennek előre mint a bika, bang-bang, első negyedben is 3 perc egy támadás, a 5 perccel félidő előtt is 3 perc egy támadás, és a meccs végén is 3 perc egy támadás. Így tálcán kínálják fel az ellenfélnek, hogy menedzselje az időt. A védelmük pedig nem képes ezt megakadályozni, mert jelenleg a tavaszi fuvallat is hátra dönti őket. A futást teljesen képtelenek tartani. Jó gameplannel Lindsaynek és Freemannek nagy napja lehet.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Szegény KC, persze, hogy fájni fog nekik 😊Szép kis időutazás volt 2015be. Szar offense, domináns D#, sackfest, TO fest, minden mi szemszájnak ingere.3 hete szenvednek, félek h fájni fog
Jövőhéten a KC-t kell ugyanígy nullázni
Black_Adder
Negritis
több mint 6 éve
Szép kis időutazás volt 2015be. Szar offense, domináns D#, sackfest, TO fest, minden mi szemszájnak ingere.3 hete szenvednek, félek h fájni fog
Jövőhéten a KC-t kell ugyanígy nullázni
Black_Adder
több mint 6 éve
Szép kis időutazás volt 2015be. Szar offense, domináns D#, sackfest, TO fest, minden mi szemszájnak ingere.Jövőhéten a KC-t kell ugyanígy nullázni
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Sérülések ide vagy oda, meccsről meccsre jobbak vagyunk. Most fájhat nagyon a Jags és Bears elleni meccs ahol valamivel jobbak voltunk, de hiányzott valami...
több mint 6 éve
Ez a Callahan létezik egyáltalán? Vagy csak úgy hírlik,de még senki sem látta....??? 😉
több mint 6 éve
azon agyalok h a TNF utáni péntek kell-e szabinak 😀
több mint 6 éve
Ilyen fontos láncszem lenne Jano a csapatban?Az első idei teljes meccsén 191 yard-ot futottunk. Kell ennél jobb magyarázat?
flzoli

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Ilyen fontos láncszem lenne Jano a csapatban?igen.
flzoli
komolyan.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Ilyen fontos láncszem lenne Jano a csapatban?
több mint 6 éve
@MikeKlisAz idény eddigi legjobb híre. Akkor most lehet megállapodni egyes számú Harris-szel is héló...
·
4m
Broncos have signed FB Andy Janovich to three-year extension thru 2022 per source. He’s third-highest paid FB. #9sports
Negritis
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
@MikeKlis·
4m
Broncos have signed FB Andy Janovich to three-year extension thru 2022 per source. He’s third-highest paid FB. #9sports
több mint 6 éve
Egyébként amit Harris leművelt megint Allenen, pont azért gondolom azt, hogy ő még lejáróval együtt is komoly érték lehet. Ő ilyen védekezéssel ligaelit elkapókon pont jelentheti a különbséget a mérlegen egy komoly PO-meccsen. Win now módban gondolkodó csapatok sorban állnának érte. Persze a legjobb az lenne, ha hosszabbítana reális fizuval és még évekig így játszana.twitter.com/MaseDenver/status/1181014566769053697
Cruyffista
Nem értem miért nem akarja őt a csapatnál Elway, de hát végül is majd hoz valakit a posztra Langley és Yiadom után...
több mint 6 éve
Egyébként amit Harris leművelt megint Allenen, pont azért gondolom azt, hogy ő még lejáróval együtt is komoly érték lehet. Ő ilyen védekezéssel ligaelit elkapókon pont jelentheti a különbséget a mérlegen egy komoly PO-meccsen. Win now módban gondolkodó csapatok sorban állnának érte. Persze a legjobb az lenne, ha hosszabbítana reális fizuval és még évekig így játszana.
több mint 6 éve
A fal a futójátékNem kell itt túlzásba esni, de megvan akkor a csapat Quenton Nelsonja ezek szerint 😊mögöttelőtt
twitter.com/NickKendellMHH/status/1181931996135735298
twitter.com/BrandonThornNFL/status/1181978155340435457
Black_Adder
Már csak Bolles kéne elfelejtse, hogy merre is van a csapata stadionja
több mint 6 éve
A fal a futójáték twitter.com/NickKendellMHH/status/1181931996135735298
twitter.com/BrandonThornNFL/status/1181978155340435457
több mint 6 éve
😀....és aztán jön a 3. félidő és a leolvadásIlyen alkalomból csak le kéne győzni a TitánokatHát csak lesz Fangio-nak annyi esze, hogy Yiadom nem kerül pályára, pláne ha már itt van Sensabaugh is (tudom, naív vagyok). Már nem mintha róla túl sokat tudnék, de a statjai alapján Yiadom-nál rosszabb nem lehet. | Bár a rá dobott holding-okról sehol nem találtam adatot.... |
twitter.com/NickiJhabvala/status/1181734269938352128
Ha nagyon égetik yiadomot, hátha beáll még egy kicsit a nagy öreg
Black_Adder
Egyébként nekem most jó megérzésem van a meccsel kapcsolatban, szerintem a múltheti siker beindítja a srácokat, és meg sem állunk 12-4ig.
roberto23
flzoli
Látom is lelki szemeim előtt Bolles 2 end zone-on belüli holdingját, ami kell ehhez a részeredményhez.
Black_Adder

Ne spoilerezzünk ha lehet, biztos van aki még nem látta a meccset, és végig akarja izgulni a futás, futás, passz, out és a futás, futás, nagy passz, holding, 1 yardos passz driveokat
több mint 6 éve
Yiadom és Bolles a klasszikus Lance Ball, Goodman playerek akiket senki nem tudja miért nem baszunk ki 😀
több mint 6 éve
😀....és aztán jön a 3. félidő és a leolvadásIlyen alkalomból csak le kéne győzni a TitánokatHát csak lesz Fangio-nak annyi esze, hogy Yiadom nem kerül pályára, pláne ha már itt van Sensabaugh is (tudom, naív vagyok). Már nem mintha róla túl sokat tudnék, de a statjai alapján Yiadom-nál rosszabb nem lehet. | Bár a rá dobott holding-okról sehol nem találtam adatot.... |
Black_Adder
Egyébként nekem most jó megérzésem van a meccsel kapcsolatban, szerintem a múltheti siker beindítja a srácokat, és meg sem állunk 12-4ig.
roberto23
flzoli
Látom is lelki szemeim előtt Bolles 2 end zone-on belüli holdingját, ami kell ehhez a részeredményhez.
több mint 6 éve
Nagyon meglepne, ha 1 hét alatt be tudnánk építeni a rendszerbe.Ilyen alkalomból csak le kéne győzni a TitánokatHát csak lesz Fangio-nak annyi esze, hogy Yiadom nem kerül pályára, pláne ha már itt van Sensabaugh is (tudom, naív vagyok). Már nem mintha róla túl sokat tudnék, de a statjai alapján Yiadom-nál rosszabb nem lehet. | Bár a rá dobott holding-okról sehol nem találtam adatot.... |
Black_Adder
roberto23
Szemre CHJ emberezik a legveszélyesebb elkapón, a többiek zónáznak. 1 hét alatt szerintem nagy kihívás megtanulni a zónahatárokat, összeszokni a többi CB-vel és safetyvel.
Preventbe D-be, meg STbe esetleg.
De akkor itt most halkan azt is hozzáteszem, hogy ha olyan jó lenne, akkor nem lenne csapat nélkül október 9-én...
több mint 6 éve
....és aztán jön a 3. félidő és a leolvadásIlyen alkalomból csak le kéne győzni a TitánokatHát csak lesz Fangio-nak annyi esze, hogy Yiadom nem kerül pályára, pláne ha már itt van Sensabaugh is (tudom, naív vagyok). Már nem mintha róla túl sokat tudnék, de a statjai alapján Yiadom-nál rosszabb nem lehet. | Bár a rá dobott holding-okról sehol nem találtam adatot.... |
Black_Adder
roberto23
több mint 6 éve
Ilyen alkalomból csak le kéne győzni a TitánokatHát csak lesz Fangio-nak annyi esze, hogy Yiadom nem kerül pályára, pláne ha már itt van Sensabaugh is (tudom, naív vagyok). Már nem mintha róla túl sokat tudnék, de a statjai alapján Yiadom-nál rosszabb nem lehet. | Bár a rá dobott holding-okról sehol nem találtam adatot.... |
Black_Adder
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Ilyen alkalomból csak le kéne győzni a Titánokattwitter.com/NickiJhabvala/status/1181734269938352128