NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Egyértelműen John Harbaugh-t kell megcélozni, ha valóban megköszönik egymásnak Baltimore-ban (bár ez már egy hónapos sztori, lehet változtak a dolgok). Ha Kubiak tényleg egészséges, akkor nálam ő a másik jelölt. Esetleg McDaniels again, ha valahogy nem jön össze a Packers.Josh McDaniels?😂
Cruyffista
több mint 6 éve
Egyértelműen John Harbaugh-t kell megcélozni, ha valóban megköszönik egymásnak Baltimore-ban (bár ez már egy hónapos sztori, lehet változtak a dolgok). Ha Kubiak tényleg egészséges, akkor nálam ő a másik jelölt. Esetleg McDaniels again, ha valahogy nem jön össze a Packers.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Denver Broncos fired Vance Joseph - nfl.com
több mint 6 éve
NFL.com-on is kint vanNa akkor földet rá, ki kit látna itt szívesen? 😊
több mint 6 éve
Bár még nem hivatalos, de biztinek tűnik 😊 twitter.com/RapSheet/status/1079748231188398080
twitter.com/AdamSchefter/status/1079747677393510400
több mint 6 éve
mondjuk halkan tegyük hozzá, Schefter tavaly is lehozta, hogy kibaszták 😀 akkor erős pofon lett a vége.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
After its first back-to-back losing seasons, Denver now has fired head coach Vance Joseph, per source. - Schefter
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Mostanában érdemes elkezdeni csapkodni az F5-öt, Elway és Joseph most találkoznak a székházban.Tiszta ideg vagyok esküszöm 😀 😀
Cruyffista
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Mostanában érdemes elkezdeni csapkodni az F5-öt, Elway és Joseph most találkoznak a székházban.
több mint 6 éve
jó, de jövőre Kubes húzNézzük a jó oldalát, 9. helyen húzunk a drafton, előttünk csak a Giants és a Jaguars, akinek qb kell, esetleg a Tampa. Leszarom, milyen a class, áprilisra úgy is felértékelődnek, én qb-t akarok, mert ez nem mehet így tovább.Maximum a hátsó körökben valami Mahomes féle baseball sztárt. Elway úgysem tud jól draftolni kúbét, kár magas picket ellőni erre
Zalán
flzoli
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Nézzük a jó oldalát, 9. helyen húzunk a drafton, előttünk csak a Giants és a Jaguars, akinek qb kell, esetleg a Tampa. Leszarom, milyen a class, áprilisra úgy is felértékelődnek, én qb-t akarok, mert ez nem mehet így tovább.Maximum a hátsó körökben valami Mahomes féle baseball sztárt. Elway úgysem tud jól draftolni kúbét, kár magas picket ellőni erre
Zalán
több mint 6 éve
Nézzük a jó oldalát, 9. helyen húzunk a drafton, előttünk csak a Giants és a Jaguars, akinek qb kell, esetleg a Tampa. Leszarom, milyen a class, áprilisra úgy is felértékelődnek, én qb-t akarok, mert ez nem mehet így tovább.
több mint 6 éve
A Tampa már lépett, mi előbb reggelizünk. 😨
több mint 6 éve
Mondjuk ezt a meccset az elkövetkezendő szilveszteri kabarékban mutogathatják majd minduntalan...Tebow's record as a starter in Denver 8 wins 6 losses, Keenum's record as a starter 6 wins 10 losses
#JC6
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ezt a meccset az elkövetkezendő szilveszteri kabarékban mutogathatják majd minduntalan...
több mint 6 éve
Back to back loosing season since 1971/72..2018 Home record 3-5
99 yrd büntetés...
A Bolts 5 éve nem futott TD-t Denverben...
....
...
..
.
...és lehetne sorolni az egész idényben a negtívabbnál negatívabb sorozatokat...
Holnap fekete hétfő.
Én minden jót kívánok VJ-nek.
Csak nem itt.
#JC6
2017: 4-4
Mile High magic
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Back to back loosing season since 1971/72..99 yrd büntetés...
A Bolts 5 éve nem futott TD-t Denverben...
....
...
..
.
...és lehetne sorolni az egész idényben a negtívabbnál negatívabb sorozatokat...
Holnap fekete hétfő.
Én minden jót kívánok VJ-nek.
Csak nem itt.
több mint 6 éve
szépen búcsúztunk. meglett a 10-6, csak fordítva.
több mint 6 éve
joseph ! óráid vannak hátra !!!