Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 474
Találós kérdés:
Ki az egyetlen QB a 2015-ös classból pozitív kezdő QB mérleggel?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Ilyen meccsre számítottam, a Titans offense-nek semmi identitása, ha nem adjuk el a labdát és nem hozzuk őket helyzetbe, önerőből nagyon szenvednek már egy közepesen jó védelem ellen is. Viszont a defense-ük nagyon jó, képes tartani a csapatot úgy is, hogy az offense semmit nem segít nekik. Szerencsére a hibákat sikerült minimalizálni, a fontos playeket megcsinálni, így végeredményben sima volt a meccs.

Jövő héten kíváncsi leszek a Chiefs meccsre. Mahomes meg fogja dobni a yardjait, de egyre nagyobb gondokat érzek arrafelé. A Chiefs offense képtelen - vagy Reid nem tud? - játszani az idővel. Mennek előre mint a bika, bang-bang, első negyedben is 3 perc egy támadás, a 5 perccel félidő előtt is 3 perc egy támadás, és a meccs végén is 3 perc egy támadás. Így tálcán kínálják fel az ellenfélnek, hogy menedzselje az időt. A védelmük pedig nem képes ezt megakadályozni, mert jelenleg a tavaszi fuvallat is hátra dönti őket. A futást teljesen képtelenek tartani. Jó gameplannel Lindsaynek és Freemannek nagy napja lehet.
peterk2005
Ez a 16 pont amire be van kalibrálva az offense azért vélhetően kevés lesz.
15 meccse nem szereztünk több mint 24 pontot, a KC Mahomesszel egyetlen egyszer szerzett kevesebb mint 24 pontot...

Ölni kéne az órát, de sajnos a 3rd down szituációk pont nem Flacco szakterületei. A 2 vereség után meg tuti felszívják magukat.
Szerintem kár is, a KCval foglalkozni. Ezen a 3 meccsen ahol meg lehetett mutatni a fejlődés jeleit, sikerült azt megmutatni. A következő lépcső, hogy egy sokkal erősebb ellenfél ellen mi marad a játékunkból. Ha van még olyan gyenge pont, mint az első fordulókban volt Yiadom vagy akár Nelson, azt Reid meg fogja találni, és Mahomes az egész világ előtt le fogja leplezni. Szerencsére nem csak az a kérdés, hogy ki lesz ez a gyenge pontl hanem hogy lesz-e vagy tényleg végre csapatként játszik a védelem.
Ha tudjuk játszani a KC ellen a saját játékunkat, akkor jól állunk. Ha pillanatok alatt 3-4 TD hátrányba kerülünk és fel kell adni a futást, ha valakit annyira égetnek a védelemben, hogy legkésőbb félidőben teljesen át kell szabni, vagy ha a sebezhető védelem ellen sem képes haladni az Offense vagy újra elvesszük magunktól a lehetőséget a büntetések miatt, az egy nagy lépés lenne visszafelé.

2-4 az eredmény még mindig másodlagos. Tudjuk végig játszani a saját játékunkat, kelljen minden yardért megküzdenie Mahomeséknek az akkor is pozitív, ha a végén fél perces fordító FG driveval megvernek minket. Ha nyerünk az persze még jobb, de abban bízni talán még korai.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 12 819 — SB 50 Champion @ Grund
Azt hiszem a tegnap esti produkció után ne fanyalogjunk. Én nem tudom milyen erős ez a Titans, de amit a védelem leművelt tegnap Chubb nélkül, azzal komolyan lehet mit kezdeni. Johnson-Jackson-Purcell az új kedvencek. Engem most kevésbé zavar, hogy Von annyira nem látványos, nyilván hamarosan ő viszi a prímet. Wolfe is eddig rottyon volt, erre tegnap olyan meccset tolt, amit megszoktunk tőle. A Kansas elleni mérkőzés a lehető legideálisabb számunkra. A D megmérettetik, az O akár haladhat is a földön. Mindezt mindenféle nyomás nélkül. Nekünk nem a Chiefs-et kell megvernünk idegen. Ilyenkor lehet nagyot nyerni, ez esetben beszállunk a csoportért. Itt persze nem tartunk, de az eddig legjobban várt mérkőzés lesz ez...
Zalán
Otthon játszunk a Chiefs-el most, így egy picit jobb lenne ezt nyerni, ha már ők épp gödörben vannak, de valóban még nem a kötelező győzelmek közé tartozik így se... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Azt hiszem a tegnap esti produkció után ne fanyalogjunk. Én nem tudom milyen erős ez a Titans, de amit a védelem leművelt tegnap Chubb nélkül, azzal komolyan lehet mit kezdeni. Johnson-Jackson-Purcell az új kedvencek. Engem most kevésbé zavar, hogy Von annyira nem látványos, nyilván hamarosan ő viszi a prímet. Wolfe is eddig rottyon volt, erre tegnap olyan meccset tolt, amit megszoktunk tőle. A Kansas elleni mérkőzés a lehető legideálisabb számunkra. A D megmérettetik, az O akár haladhat is a földön. Mindezt mindenféle nyomás nélkül. Nekünk nem a Chiefs-et kell megvernünk idegen. Ilyenkor lehet nagyot nyerni, ez esetben beszállunk a csoportért. Itt persze nem tartunk, de az eddig legjobban várt mérkőzés lesz ez...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 997 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ilyen meccsre számítottam, a Titans offense-nek semmi identitása, ha nem adjuk el a labdát és nem hozzuk őket helyzetbe, önerőből nagyon szenvednek már egy közepesen jó védelem ellen is. Viszont a defense-ük nagyon jó, képes tartani a csapatot úgy is, hogy az offense semmit nem segít nekik. Szerencsére a hibákat sikerült minimalizálni, a fontos playeket megcsinálni, így végeredményben sima volt a meccs.

Jövő héten kíváncsi leszek a Chiefs meccsre. Mahomes meg fogja dobni a yardjait, de egyre nagyobb gondokat érzek arrafelé. A Chiefs offense képtelen - vagy Reid nem tud? - játszani az idővel. Mennek előre mint a bika, bang-bang, első negyedben is 3 perc egy támadás, a 5 perccel félidő előtt is 3 perc egy támadás, és a meccs végén is 3 perc egy támadás. Így tálcán kínálják fel az ellenfélnek, hogy menedzselje az időt. A védelmük pedig nem képes ezt megakadályozni, mert jelenleg a tavaszi fuvallat is hátra dönti őket. A futást teljesen képtelenek tartani. Jó gameplannel Lindsaynek és Freemannek nagy napja lehet.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szép kis időutazás volt 2015be. Szar offense, domináns D#, sackfest, TO fest, minden mi szemszájnak ingere.
Jövőhéten a KC-t kell ugyanígy nullázni
Black_Adder
3 hete szenvednek, félek h fájni fog
Negritis
Szegény KC, persze, hogy fájni fog nekik 😊

több mint 6 éve
Szép kis időutazás volt 2015be. Szar offense, domináns D#, sackfest, TO fest, minden mi szemszájnak ingere.
Black_Adder
3 hete szenvednek, félek h fájni fog

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Sérülések ide vagy oda, meccsről meccsre jobbak vagyunk. Most fájhat nagyon a Jags és Bears elleni meccs ahol valamivel jobbak voltunk, de hiányzott valami...
több mint 6 éve
Foresz Denver Broncos 956 — Broncos
Ez a Callahan létezik egyáltalán? Vagy csak úgy hírlik,de még senki sem látta....??? 😉
több mint 6 éve
xrace77 Denver Broncos 4 714
több mint 6 éve
azon agyalok h a TNF utáni péntek kell-e szabinak 😀

több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 12 819 — SB 50 Champion @ Grund
Ilyen fontos láncszem lenne Jano a csapatban?
flzoli
Az első idei teljes meccsén 191 yard-ot futottunk. Kell ennél jobb magyarázat?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
flzoli
igen.
komolyan.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
@MikeKlis
·
4m
Broncos have signed FB Andy Janovich to three-year extension thru 2022 per source. He’s third-highest paid FB. #9sports
Negritis
Az idény eddigi legjobb híre. Akkor most lehet megállapodni egyes számú Harris-szel is héló...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
@MikeKlis
·
4m
Broncos have signed FB Andy Janovich to three-year extension thru 2022 per source. He’s third-highest paid FB. #9sports

több mint 6 éve
Egyébként amit Harris leművelt megint Allenen, pont azért gondolom azt, hogy ő még lejáróval együtt is komoly érték lehet. Ő ilyen védekezéssel ligaelit elkapókon pont jelentheti a különbséget a mérlegen egy komoly PO-meccsen. Win now módban gondolkodó csapatok sorban állnának érte. Persze a legjobb az lenne, ha hosszabbítana reális fizuval és még évekig így játszana.
Cruyffista
 twitter.com/MaseDenver/status/1181014566769053697

Nem értem miért nem akarja őt a csapatnál Elway, de hát végül is majd hoz valakit a posztra Langley és Yiadom után...

több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Egyébként amit Harris leművelt megint Allenen, pont azért gondolom azt, hogy ő még lejáróval együtt is komoly érték lehet. Ő ilyen védekezéssel ligaelit elkapókon pont jelentheti a különbséget a mérlegen egy komoly PO-meccsen. Win now módban gondolkodó csapatok sorban állnának érte. Persze a legjobb az lenne, ha hosszabbítana reális fizuval és még évekig így játszana.
több mint 6 éve
A fal a futójáték mögött előtt
 twitter.com/NickKendellMHH/status/1181931996135735298
 twitter.com/BrandonThornNFL/status/1181978155340435457
Black_Adder
Nem kell itt túlzásba esni, de megvan akkor a csapat Quenton Nelsonja ezek szerint 😊
Már csak Bolles kéne elfelejtse, hogy merre is van a csapata stadionja

több mint 6 éve
A fal a futójáték mögött előtt
 twitter.com/NickKendellMHH/status/1181931996135735298
 twitter.com/BrandonThornNFL/status/1181978155340435457

több mint 6 éve
Ilyen alkalomból csak le kéne győzni a Titánokat
 twitter.com/NickiJhabvala/status/1181734269938352128
Ha nagyon égetik yiadomot, hátha beáll még egy kicsit a nagy öreg
Black_Adder
Hát csak lesz Fangio-nak annyi esze, hogy Yiadom nem kerül pályára, pláne ha már itt van Sensabaugh is (tudom, naív vagyok). Már nem mintha róla túl sokat tudnék, de a statjai alapján Yiadom-nál rosszabb nem lehet. | Bár a rá dobott holding-okról sehol nem találtam adatot.... |

Egyébként nekem most jó megérzésem van a meccsel kapcsolatban, szerintem a múltheti siker beindítja a srácokat, és meg sem állunk 12-4ig.
roberto23
....és aztán jön a 3. félidő és a leolvadás
flzoli
😀
Látom is lelki szemeim előtt Bolles 2 end zone-on belüli holdingját, ami kell ehhez a részeredményhez.
Black_Adder

Ne spoilerezzünk ha lehet, biztos van aki még nem látta a meccset, és végig akarja izgulni a futás, futás, passz, out és a futás, futás, nagy passz, holding, 1 yardos passz driveokat

több mint 6 éve
Yiadom és Bolles a klasszikus Lance Ball, Goodman playerek akiket senki nem tudja miért nem baszunk ki 😀

több mint 6 éve
Ilyen alkalomból csak le kéne győzni a Titánokat
 twitter.com/NickiJhabvala/status/1181734269938352128
Ha nagyon égetik yiadomot, hátha beáll még egy kicsit a nagy öreg
Black_Adder
Hát csak lesz Fangio-nak annyi esze, hogy Yiadom nem kerül pályára, pláne ha már itt van Sensabaugh is (tudom, naív vagyok). Már nem mintha róla túl sokat tudnék, de a statjai alapján Yiadom-nál rosszabb nem lehet. | Bár a rá dobott holding-okról sehol nem találtam adatot.... |

Egyébként nekem most jó megérzésem van a meccsel kapcsolatban, szerintem a múltheti siker beindítja a srácokat, és meg sem állunk 12-4ig.
roberto23
....és aztán jön a 3. félidő és a leolvadás
flzoli
😀
Látom is lelki szemeim előtt Bolles 2 end zone-on belüli holdingját, ami kell ehhez a részeredményhez.