Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
Miller szenved, de esze ágában sincs elmenni, nyáron is lenyilatkozta, hogy akármi van, ő csak itt akar játszani. Ráadásul szerintem az amit a csapathoz hozzáad az öltözőben, karizmában, meg a csapat eladhatóságában, az fontosabb, mint pl egy második körös, vagy első kör végi draftcetli.

Én inkább Flacco és Harris cserélését tartom reálisnak.
Cruyffista
Harris ha jól tudom szezon végén szabadugynok lesz. Így senki nem fog cserélni érte.
roberto23
Dehogynem. Akik úgy gondolják, hogy ennyire vannak az SB-től és van helyük.
Cruyffista
Hello Eagles/Chiefs.
iktriad
Harris akkor megy a Chiefsbe, ha Ramsey a Coltsba. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 474
Miller szenved, de esze ágában sincs elmenni, nyáron is lenyilatkozta, hogy akármi van, ő csak itt akar játszani. Ráadásul szerintem az amit a csapathoz hozzáad az öltözőben, karizmában, meg a csapat eladhatóságában, az fontosabb, mint pl egy második körös, vagy első kör végi draftcetli.

Cruyffista
Harris ha jól tudom szezon végén szabadugynok lesz. Így senki nem fog cserélni érte.
roberto23
Cruyffista
Hello Eagles/Chiefs.
iktriad
na ha a KCba tradeeljük Harrist, akkor én fogom vezetni az Elway takaroggy vonatot...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 317 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Cruyffista
roberto23
Cruyffista
Hello Eagles/Chiefs.
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981

Cruyffista
roberto23
Cruyffista
Hát ha találunk is ilyen csapatot nem fogunk kapni túl nagy értéket. Legalábbis akkorat biztos nem, amiért megérné. Persze a semminél több.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071

Cruyffista
roberto23
több mint 6 éve

Cruyffista

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Szóval akkor Chubb out 1 évre, Harris megint meglátta a számlakivonatát a bankjánál. Remekül alault ez a hét is. Remélem hamarosan Sanders és Von cserét kér majd, csak hogy még szebb legyen ez az egész.

Amennyire örültünk Fangio HC kinevezésének, annyira nézz ki rosszul az egész projekt. Ezek szerint nem volt véletlen, hogy 60+ évesen lesz valaki újonc vezetőedző. Van aki alkalmas erre, van aki nem.
flzoli
Mar a nyaron is pletykaltak Miller kiarusitasat, mivel a Broncos szemmel lathatolag hosszu tavra tervez, igy az idosodo ertekeit minel hamarabb pickekre kellene valtania. Akkor tagadtak, hogy elcserelnek, most a nyaron szerintem siman benne van, hogy tenyleg eladjak, tekintve, hogy o is kezd besokallni az allandoan szenvedo csapattol. Egy frusztralt es rosszkedvu jatekos hosszu tavon egyik oldal szamara sem kifizetodo. De most az evek ota tarto balfaszkodas utan hogy ne legyen frusztralt szerencsetlen Miller? Ertheto az o oldala is valahol.
Stez
Én egyelőre nem látom ezt a hosszútávú tervezést. Inkább kapkodast és tuzoltast.
Viszont ha ez a szezon kudarc lesz (márpedig az lesz) muszáj lesz a teljes rebuild. Bár Miller-t nagyon nem akarom más mezben látni.

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 48 263 — Whoops, looks like something went wrong.
Szóval akkor Chubb out 1 évre, Harris megint meglátta a számlakivonatát a bankjánál. Remekül alault ez a hét is. Remélem hamarosan Sanders és Von cserét kér majd, csak hogy még szebb legyen ez az egész.

Amennyire örültünk Fangio HC kinevezésének, annyira nézz ki rosszul az egész projekt. Ezek szerint nem volt véletlen, hogy 60+ évesen lesz valaki újonc vezetőedző. Van aki alkalmas erre, van aki nem.
flzoli
Mar a nyaron is pletykaltak Miller kiarusitasat, mivel a Broncos szemmel lathatolag hosszu tavra tervez, igy az idosodo ertekeit minel hamarabb pickekre kellene valtania. Akkor tagadtak, hogy elcserelnek, most a nyaron szerintem siman benne van, hogy tenyleg eladjak, tekintve, hogy o is kezd besokallni az allandoan szenvedo csapattol. Egy frusztralt es rosszkedvu jatekos hosszu tavon egyik oldal szamara sem kifizetodo. De most az evek ota tarto balfaszkodas utan hogy ne legyen frusztralt szerencsetlen Miller? Ertheto az o oldala is valahol.

több mint 6 éve
Gerichill Denver Broncos 547

flzoli
Chubb mondjuk ettől tök független, de elkeserítő, az biztos.
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 12 820 — SB 50 Champion @ Grund
Hiába haladunk nagy léptekkel a 0-16 felé, a fasztraktor Miami miatt még így sem leszünk 1/1-ek.
Cruyffista
Szerintem lesz 3-4 győzelmetek.
A Redskins is elég fasztraktor ha az 1/1-et figyeljük.
Bazzani
Elvitték Kínomot, mit vártak? 😀

Igaz hamar padra is került, hamarabb, mint nálunk...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 227 — Axel Foley
Hiába haladunk nagy léptekkel a 0-16 felé, a fasztraktor Miami miatt még így sem leszünk 1/1-ek.
Cruyffista
Szerintem lesz 3-4 győzelmetek.
A Redskins is elég fasztraktor ha az 1/1-et figyeljük.

több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Cruyffista
Ezt kifejezést sem hallom sűrűn...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 227 — Axel Foley
Malik Reed lesz az új Von Miller.

több mint 6 éve
Öles léptekkel haladunk a 0-16 felé. Egyébként nagyon kíváncsi lennék egy ilyen szezont tulelne-e Fangio.

több mint 6 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 279
 twitter.com/AdamSchefter/status/1178730186730299393

😕
Negritis
És ráadásul bagóért elment Shaq Barrett a Tampába ahol 4 meccs alatt 9 sacknél jár. Hihetetlen balszerencs hullám sújt titeket. Fangiot nem akarják az égiek HC-nem az is tuti...

több mint 6 éve
A büdös picsába, hát ilyen nincs már komolyan...
Cruyffista
Inkább ebben a szezonban, mint egy olyanban, mint amikor esetleg lehet is esélyünk valamire.
Persze ettől még baromira sajnálom, egyik kedvenc játékosom 😕

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 6 éve
A büdös picsába, hát ilyen nincs már komolyan...
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 000 — The Mathematician
 twitter.com/AdamSchefter/status/1178730186730299393

😕

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Vonster Denver Broncos 1 209
RB: Itt van egy kisebb visszaesés, de alapvetően meg vagyok elégedve az egységgel. Tetszik, hogy így rotálva van Lindsay és Freeman, öröm nézni őket. Jano visszatérésével már tegnap jobbak voltak szerintem mint az első három hétben, remélem tovább javulnak, hiányoznak azért azok az 50 yardos Lindsay futások 😀
Vonster
Nagyrészt egyetértek azokkal, amiket írtál, csak ezzel nagyon nem...

Megnézve a 2 futónk teljesítményét hétről hétre:
W1: 21 futás 99 yard 4,74 átlag, ha leveszem az egy hosszú 26 yard-os futást, akkor 20 futás 73 yard 3,65 yard
W2: 24 futás 90 yard 3,75 átlag (hosszabb futás nélkül)
W3: 36 futás 144 yard 4-es átlag
W4: 15 futás 69 yard 4,6 átlag, ha leveszem az egy hosszú 28 yard-os futást, akkor 14 futás 41 yard 2,93 yard

Egy futás kivételével a legrosszabb meccsünk volt futás szempontjából...
StormST
Én statisztikailag nem néztem utána, szóval lehet az a 28 yardos miatt emlékeztem úgy, hogy jobb volt, tévedtem ezek szerint 😀
több mint 6 éve
Gerichill Denver Broncos 547
"...
Kicsit hosszú iromány lett ez, próbáltam azért tömöríteni a mondandóm amennyire lehet, hogy senkinek ne menjen el a kedve az olvasástól amikor meglátja 😀"
[/quote]Nekem Flaccoval pont az a gondom, hogy a kulcs szituációkban vannak nagyon homály dobásai, labdaeladásai.

A WR-ekkel én is nagyon elégedett vagyok, ők tényleg üde színfolt.
több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 12 820 — SB 50 Champion @ Grund
RB: Itt van egy kisebb visszaesés, de alapvetően meg vagyok elégedve az egységgel. Tetszik, hogy így rotálva van Lindsay és Freeman, öröm nézni őket. Jano visszatérésével már tegnap jobbak voltak szerintem mint az első három hétben, remélem tovább javulnak, hiányoznak azért azok az 50 yardos Lindsay futások 😀
Vonster
Nagyrészt egyetértek azokkal, amiket írtál, csak ezzel nagyon nem...

Megnézve a 2 futónk teljesítményét hétről hétre:
W1: 21 futás 99 yard 4,74 átlag, ha leveszem az egy hosszú 26 yard-os futást, akkor 20 futás 73 yard 3,65 yard
W2: 24 futás 90 yard 3,75 átlag (hosszabb futás nélkül)
W3: 36 futás 144 yard 4-es átlag
W4: 15 futás 69 yard 4,6 átlag, ha leveszem az egy hosszú 28 yard-os futást, akkor 14 futás 41 yard 2,93 yard

Egy futás kivételével a legrosszabb meccsünk volt futás szempontjából...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
xrace77 Denver Broncos 4 714