NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 7 éve
Gerichill Denver Broncos 542
Mit tudni a sérültekről?
Harris akkor erre a szezonra már off gondolom, de mi a helyzet Wolfe és Jewell sérülésével?
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 907
Miért érzem ugy hogy még mindig a legneccesebb az lesz hogy mi megnyerjük minden meccsünket. Én nem is merek számolgatni.
Leonidasz007
Erősen necces, Harrissel is az lenne, és nem csak a Chargers elleni finálé, hanem a kötelezők behúzása is.
De a tavalyi szezon után, én megbecsülöm a lehetőséet, hogy decemberben még PO-t számolgathatok és nem prospekt ismertetőket bújok...
Sztem a Broncos nem végezz, 10-6-al. De megértem a reménykedést, én is reménykedek egy-két dologban Ravens kapcsán. Max annyi, h nekünk talán nagyobb az esélyünk.
KeyG
A számolgatásnak csak úgy van értelme, ha 10-6-tal számolunk. És külön-külön egyik meccset se lehetetlen hozni. Ahogy az se lehetetlen, hogy a KC legyőzi a Ravenst és a Chargerst, a Pecc és Saints legyőzi a Steelerst és kikap még egyszer a Dolphins.
Sok meccsnek kell még hogy számunkra kedvező végeredménye legyen, de kevesebb, mint 1 hete.
De cheering guide-ot írtam, nem betting guide-ot.
De az hogy POért küzdünk jobban tükrözi a csapat valódi erejét, mint amikor 3-6-nál a draftpickeket számolgattuk. Volt 2 nagyon gáz meccsünk (Ravens, Jets), de amúgy nagyon erős csapatok ellen játszottunk jó meccseket, amiket egy közepes vezetőedzővel, oc-val vagy épp dc-vel akár meg is nyerhettünk volna. Nem mi lett volna ha forgatókönyveket akarok számolgatni, de nem véletlen, hogy DVOA-ban, SRS-ben vagy PFF grade-ekben top 6-7 csapat vagyunk. Egyik se szentírás, de a három együtt talán jelent valamit, és talán alátámasztja részben a mostani winning streak is.

A legvalószínűbbnek amúgy azt tartom, hogy az utolsó fordulüban meg lesz az esélyünk, de kikapunk, és ezzel elúszik a PO. És akkor mivel az utolsó fordulóig harcban voltunk, lehet marad Joseph is. Hiába hogy legalább 2 meccset sajátkezűleg veszített el. KC, Texans.
A második legvalószínűbbnek azt, hogy a legegyértelműbb győzelmet bukjuk a 49ers ellen.
Harmadik helyre azt rakám, hogy kevés lesz a 10-6 is.

Ettől még egyetlen földtől elrugaszkodott végkimenetel sincs a számolgaátsban.
Black_Adder
Ne értsd félre, nem leszólni akartam a Broncost. Én megmondom őszintén Chargers nálatok tuti L, mégpedig azért mert ők bizony nálam csoportgyőztesek, vagy legalább ugyanúgy végeznek a KC-vel. És a Browns ellen 50-50. Nálam a Ravens és Broncos is 9-7-el végezz. De persze ezek mind számolgatások, az én részemről is. 😊

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 325 — we almost always almost win
Félre ne érts, én örülök a számolghatásnak. Vagyis örülök hogy lehet még most számolni a PO-t, de annyira megtört az elmúlt idősuzak h még nem merem elhinni se. Pedig ahogy irod, a csapat valós ereje inkább ez a jelenlegi játék. Na majd meglátjuk. Harris nélkül kicsit félek.
Leonidasz007
nem értettem félre. Általában én is inább pesszimisán szoktam számolgatni (2008 megtanított egysmásra), de most szükségem van erre, hogy elviseljem VJ bamba képét az oldalvonal mellett 😊 meg hogy mégis tudjam kinek szurkoljak az elsőre semlegesnek tűnő meccseken.

De azt hiszem teljesen érthető, aki megpróbálja óvni magát az újabb nagy csalódástól.
Tartok tőle, hogy az a döntés a Texans ellen, hogy nem mentünk közelebb, még nagyon fog fájni... Vagy az a KC ellen elrontott passz vagy az azok a hiányzó tizedmásodpercek a sikeres védekezéshez...

Meglátjuk. A vereségek VJ menesztéséhez vinnáének közelebb, mégis azt tapasztalom magamon hogy a győzelmeknek örülök, nem a vereésgeknek.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 365
Félre ne érts, én örülök a számolghatásnak. Vagyis örülök hogy lehet még most számolni a PO-t, de annyira megtört az elmúlt idősuzak h még nem merem elhinni se. Pedig ahogy irod, a csapat valós ereje inkább ez a jelenlegi játék. Na majd meglátjuk. Harris nélkül kicsit félek.
több mint 7 éve
Miért érzem ugy hogy még mindig a legneccesebb az lesz hogy mi megnyerjük minden meccsünket. Én nem is merek számolgatni.
Leonidasz007
Erősen necces, Harrissel is az lenne, és nem csak a Chargers elleni finálé, hanem a kötelezők behúzása is.
De a tavalyi szezon után, én megbecsülöm a lehetőséet, hogy decemberben még PO-t számolgathatok és nem prospekt ismertetőket bújok...
Sztem a Broncos nem végezz, 10-6-al. De megértem a reménykedést, én is reménykedek egy-két dologban Ravens kapcsán. Max annyi, h nekünk talán nagyobb az esélyünk.
KeyG
A számolgatásnak csak úgy van értelme, ha 10-6-tal számolunk. És külön-külön egyik meccset se lehetetlen hozni. Ahogy az se lehetetlen, hogy a KC legyőzi a Ravenst és a Chargerst, a Pecc és Saints legyőzi a Steelerst és kikap még egyszer a Dolphins.
Sok meccsnek kell még hogy számunkra kedvező végeredménye legyen, de kevesebb, mint 1 hete.
De cheering guide-ot írtam, nem betting guide-ot.
De az hogy POért küzdünk jobban tükrözi a csapat valódi erejét, mint amikor 3-6-nál a draftpickeket számolgattuk. Volt 2 nagyon gáz meccsünk (Ravens, Jets), de amúgy nagyon erős csapatok ellen játszottunk jó meccseket, amiket egy közepes vezetőedzővel, oc-val vagy épp dc-vel akár meg is nyerhettünk volna. Nem mi lett volna ha forgatókönyveket akarok számolgatni, de nem véletlen, hogy DVOA-ban, SRS-ben vagy PFF grade-ekben top 6-7 csapat vagyunk. Egyik se szentírás, de a három együtt talán jelent valamit, és talán alátámasztja részben a mostani winning streak is.

A legvalószínűbbnek amúgy azt tartom, hogy az utolsó fordulüban meg lesz az esélyünk, de kikapunk, és ezzel elúszik a PO. És akkor mivel az utolsó fordulóig harcban voltunk, lehet marad Joseph is. Hiába hogy legalább 2 meccset sajátkezűleg veszített el. KC, Texans.
A második legvalószínűbbnek azt, hogy a legegyértelműbb győzelmet bukjuk a 49ers ellen.
Harmadik helyre azt rakám, hogy kevés lesz a 10-6 is.

Ettől még egyetlen földtől elrugaszkodott végkimenetel sincs a számolgaátsban.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 907

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 365
több mint 7 éve
Arról inkább nem írok, hogy milyenek lesznek az esélyeink a Chargers ellen CHJ nélkül. Idén ő volt a legjobb védőnk és mögötte a legvékonyabb a depth. Riversék ellen egy Roby-Yiadom-Langley sorral, brrr. Csak belegondolok kiráz a hideg. kb mint Shanny utolsó meccse...

Mondjuk nyerhetünk akár pontháborúban is, Lindsay megállíthatatlan, most már azt is megtanulta, hogy jobb kézzel kell tisztelegni, szóval hibátlan.
#milehighsalute

több mint 7 éve
Hogy állunk PO terén?
#JC6
Újrafelfedeztem a hagyományos módját is a PO számolgatásoknak, hátralévő sorsolás minden wc+inthehunt csapatnak

Broncos: @Bengals, @9ers, Browns, @Raiders, Bolts
Chargers (7-3): @Steelers, Bengals, @Chiefs, Ravens, @Broncos
Ravens (6-5): @Falcons, @Chiefs, Bucs, Bolts, Browns
Colts (6-5): @Jax, @Texans, Cowboys, Giants, @Titans
Dolphins (5-6): Bills, @Pecc, @Vikes, Jax, @Bills
Bengals (5-6): Broncos, @Bolts, Raiders, @Browns, @Steelres
Titans (5-6): Jets, Jax, @Giants, Redskins, Colts

Week 13:
Broncos @Bengals: Broncos WIN
Chargers @Steeleres: Steelers WIN

Week 14:
Broncos @9eres: Broncos WIN
Ravens @Chiefs: Chiefs WIN
Colts @Texans: Texans WIN
Dolphins @Pecc: Pecc WIN

Week 15:
Broncos vsBrowns: Broncos WIN
Chargers @Chiefs: Chiefs WIN
Dolphins @Vikes: Vikes WIN

Week 16
Broncos @Raiders: Broncos WIN
Chargers vs Ravens: Chargers WIn

Week 17
Brocnos vs Chargers: Brocnos WIN
Colts @Tennessee: Titans WIN

félköverrel azok, ahol ha a felsorolt meccseken kívül nem történik kedvező eredmény muszáj úgy történniük ahogy írom.
dőlttel azok, ahol több meccs közül 1-nek kell teljesülnie. (1-1 Colts, Phins vereség)

De bármelyik rivális veszthet lefutottnak tűnő meccsen is... A számomra reálisnak tűnő végeredmények közül kell
5/5 Broncos meccs
4/4 a fékövér meccseken
2×1/2 a dőlt meccseken.
Néhány kiváltható egy-egy váratlan verséggel, de nem mind, Coltsnak AFCn belül kell kikapnia. Jags ellen is jó, de Dallas ellen nem vagy akkor a Giants ellen is kell, na arra nem fogadnék. Azért nyerjen csak a Cowboys hadd romoljon a Raidersnek adott pick, meg hadd veszítsenek a lendületből a csikók...

Remélem nem számoltam el semmit.

Go Broncos!
Black_Adder
Szóval, kötelező győzelem Bengals ellen - vezéráldozattal ugyan, de - megvan.
A Chargers legyőzte a Steelerst, így az a hajó kvázi elúszott, igazából innentől azért kell szurkolni, hogy nekik tétnélküli legyen a meccs.
A Ravens a várakozásoknak megfelelően legyőzte a Falconst, továbbra is 2 vereség kell tőlük, de a Bolts és KC ellen még összejöhet.
A Miami legyőzte a Billst, továbbra is előttünk, de még hátra van nekik a Pecc és a Vikes
A Jax viszont tett nekünk egy váratlan szívességet, és legyőzték a Coltsot. Így 10-6nál elvileg miénk lenne a tie breaker.
A Titans hozta a kötelezőt, de ez továbbra se jelent nekünk problémát, ha végverünk mindenkit.

vereségével egyébként a Steelers is bekerült a képbe. Ha kikapnak a Pecctől és a Saintstől, akkor vagy őket vagy a Ravenst biztoan előzzük. Ez se két lehetetlen végkimenetel.

Cheering guide
Week 14
Broncos @ 9ers
Ravens @ Chiefs
Patriots @ Dolphins

Week 15
Browns @ Broncos
Pecc @ Steelers
Dolphins @ Vikings

Week 16
Broncos @ Raiders
Ravens @ Chargers //szinte mindegy, a vesztest lehet esélyünk megverni. Ha a Steelers összeomlik és a Ravensé a divízió, akkor persze inkább Ravens, ha nem akkor inkább Bolts hogy tét nélküli legyen nekik az utolsó. Ja igen, aki kapzsi, vagy csak ha lúd már legyen kövér, ha a Ravens nyer, akkor 5th seedért megyünk az utolsó héten
Steelers @ Saints

Week 17
Chargers @ Broncos
Igen, saját kezünkben lenne a sorsunk. Kéne is, mert amúgy Browns vagy Bengals győzelemnek kéne szurkolni...

Múlthéten a Colts tűnt a legveszélyesebbnek, őket szerencsésen beelőztük most. Innentől gyakorlatilag a Chargers, Ravens, Steelers hármasból valakinek 2× ki kell kapnia. A Ravens-Chargersen egy vereség garantált valamelyiknek, egyébként olyan csapatok vannak képben, mint KC, Pecc, Saints.
Ja pesze Phinsnek is kell egy bukta a Pecc vagy Vikes vagy vki más ellen, de az azért nagyon meglepne, ha elmaradna...

több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
A következő forduló kulcsfontosságú lesz. Mi a 49-ershez, míg a Ravens a Chiefshez, a Colts a Texanshoz látogat. Sőt, a Titans a Jagsszel, és a Dolphins a Patsszel játszik. Nagyon nyerhetünk, ha minden a papírforma szerint alakul.
Cruyffista
nekünk innentől minden forduló létfontosságú

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 441
A következő forduló kulcsfontosságú lesz. Mi a 49-ershez, míg a Ravens a Chiefshez, a Colts a Texanshoz látogat. Sőt, a Titans a Jagsszel, és a Dolphins a Patsszel játszik. Nagyon nyerhetünk, ha minden a papírforma szerint alakul.
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Hogy állunk PO terén?
#JC6
1,5 meccsre a Ravenstől
beértük a colts-t

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Hogy állunk PO terén?
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Micsoda winning streak 😀

Harris sajnos kiesett, így a secondary igencsak gyér lesz, Lindsay egy állat, Chubb meg méltó párja Von-nak

több mint 7 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 799
 youtu.be/2B_4yhTsSOI
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mint egy falat kenyér annyira hiányzott Péter ember.
Végül is tényleg INT hiányban "szenvedtünk" az elmúlt hetekben 😊

Amúgy szerintem csak valamelyik Bronco szurker VJ kivágását kívánta, és karácsonyi csodaként lám Peter úr megjelent 😊

több mint 7 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 441
PETERMAN 😀😀😀DDDDDD
több mint 7 éve
hum 49
Sziasztok!
Átadó egy Nate Jackson könyv. Kiolvasva, ingyen. Kicsit megviselt állapotú, szóval komoly ajándéknak sajnos nem alkalmas. Ha érdekel, akkor írj pm-et.
több mint 7 éve
Zalán Denver Broncos 4 738 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ugye én a múltkor elköszöntem, sok-sok év után, de titkon minden meccset néztem. Egyszerűen ennek a logónak nem tudok hátat fordítani.

Emberek vagyunk, emberek vezetik a gárdát, az emberek hibáznak. Hiba volt VJ kinevezése, de a neveltetésem azt mondja: nem emberekre kell nézni.
Nézzek arra, mért szerettem meg ezt a sportot, 2005-ben, miért választottam a Broncos-t és miért nem tudok azóta sem szabadulni tőlük.

VJ is ember. Nagyon nem tetszik, sem a viselkedése, sem a hozzáállása és hozzánemértése, de Isten sem személyválogató, ígyhát a roszalló tekintetem ellenére én többet se nem írok, se nem gondolok róla rosszat. Én sem vagyok tökéletes, neki viszont ez a munkája, ebből él, biztos van családja, hitele - gondolom - és a többi, így nem szeretném, ha elveszítené a munkáját, nem akarok én neki rosszat.

Ha magától áll fel egyszer (magaslabda 😀), akkor megköszönöm azt, amit a csapatért tett és megyünk tovább, biztos talál majd új kihívást.

Egy szó mint száz: GO BRONCOS, 4EVER!
#JC6
Szép volt JC6
Helyes, a Broncos örök. Bármi van, ott kell ülni vasárnap éjszaka a képernyő elött. A tudathasadáso Bronco lét folytatódik. Jó lenne Milleréknek, Lindsay-éknek a rájátszásban szurkolni, miközben VJ elköszön év végén. Ilyen opció nincs. Hát sodródjunk az eseményekkel tét nélkül. Tulajdonképpen egy olyan év van, amikor minden jó. Ebben az is benne van, hogy visszatértél. 😊

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ugye én a múltkor elköszöntem, sok-sok év után, de titkon minden meccset néztem. Egyszerűen ennek a logónak nem tudok hátat fordítani.

Emberek vagyunk, emberek vezetik a gárdát, az emberek hibáznak. Hiba volt VJ kinevezése, de a neveltetésem azt mondja: nem emberekre kell nézni.
Nézzek arra, mért szerettem meg ezt a sportot, 2005-ben, miért választottam a Broncos-t és miért nem tudok azóta sem szabadulni tőlük.

VJ is ember. Nagyon nem tetszik, sem a viselkedése, sem a hozzáállása és hozzánemértése, de Isten sem személyválogató, ígyhát a roszalló tekintetem ellenére én többet se nem írok, se nem gondolok róla rosszat. Én sem vagyok tökéletes, neki viszont ez a munkája, ebből él, biztos van családja, hitele - gondolom - és a többi, így nem szeretném, ha elveszítené a munkáját, nem akarok én neki rosszat.

Ha magától áll fel egyszer (magaslabda 😀), akkor megköszönöm azt, amit a csapatért tett és megyünk tovább, biztos talál majd új kihívást.

Egy szó mint száz: GO BRONCOS, 4EVER!
több mint 7 éve
Újrafelfedeztem a hagyományos módját is a PO számolgatásoknak, hátralévő sorsolás minden wc+inthehunt csapatnak

Broncos: @Bengals, @9ers, Browns, @Raiders, Bolts
Chargers (7-3): @Steelers, Bengals, @Chiefs, Ravens, @Broncos
Ravens (6-5): @Falcons, @Chiefs, Bucs, Bolts, Browns
Colts (6-5): @Jax, @Texans, Cowboys, Giants, @Titans
Dolphins (5-6): Bills, @Pecc, @Vikes, Jax, @Bills
Bengals (5-6): Broncos, @Bolts, Raiders, @Browns, @Steelres
Titans (5-6): Jets, Jax, @Giants, Redskins, Colts

Kezdjük az egyszerűvel, ha bármit akarunk, akkor legyőzzük a Bengals, és mögöttünk vannak, nem kell tovább számolni velük. Ha 9-7ben gondolkozunk, akkor is nehéz elképzelni róluk most, hogy vernék a Chargerst vagy a Steelerst idegenben, ami azt illeti ha 9-7-tel számolunk, lehet nekik kell majd szurkolni a Browns ellen...

Titans ellen elvileg miénk a tie break, mert jobb a konf mérlegünk, és jobb a közös ellenfelek elleni mérlegünk is.

Phins, jobb a konferencia mérlegük, úgyhogy egy vereség kell, hogy mögénk kerüljenek. Precízebben eggyel többször kell kikapniuk, és akkor nincs mit számolni. Pecc és Vikes ellen idegenben underdognak tűnnek. Konferencia mérlegük jobb. Ha úgy leszünk 9-7, hogy a 9ers ver meg minket és ők verik a Vikest akkor egyezik konf mérlegünk is.

Colts: Itt kezd nehezedni a helyzet. Legal'bb 1 AFC meccset kéne veszteniük, de simán benne van hogy végigynerik innentől. Annyira legalább, mint nekünk. Houstonban és Tennesseeben botolhatnak talán, de a Titansnek lehet tétnélküli lesz, a Houston elleni nekik fontosabb...

Ravens: Ők jobbak egymás elleniben, szóval 2× kéne kikapniuk. KC és LAC tűnik a 2 legnehezebb meccsüknek. Én nem ülök a Lamar Jackson bandwagonon, és esélyesebbnek tartok 2 Ravens vereséet mint egy Cotls zakót, de hogy mindkettő megtörténjen az azért elég szerncsés lenne és főleg nem rajtunk múlna...

Maradt a Chargers ami a legmesszibbnek tűnik, de lehet közelebb van, mint hinnénk. 3 folyóban Steelers, Kansas Cityben a Chiefs 2 nagyon elképzelhető vereség, a harmadik pedig a saját kezünkben van. A Bengals szerintem érdemben nem fog beleszólni és nem hinném hogy akár megszorongatnák LA-ben a Chargerst, de ha jön a 2 vereség a Steelers és KC ellen, akkor a Ravens ellen tiszta szívvel szoríthatunk nekik.

Tehát
- Broncos win-out, egyébként nincs értelme miről beszélni
- 1 Miami vereség (New Englandben vagy Minnesotában van rá reális esély)
- 1 Colts vereség Jacksonvilleben, Houstonban vagy Tennesseeben (Houstonban van rá reális esély, esetleg Tennesseeben)
- 2 Ravens vereség (Kansas City és Los Angeles a 2 legnagyobb reményünk. Remélem senkinek se fáj div riválisnak szurkolni...)
- 2 Chargers vereség (+Broncos. Pittsburghben és Kansas Cityben történhet meg leginkább.)

A Miami vereség szeirntem kifejezetten esélyes.
Colts vereség legfeljebb annyira esélyes, mint Broncos vereség.
Chargersnek ki kell kapnia a Steelers és KC ellen, viszont vernie a Ravens ez így más kicsit soknak tűnik, mégha mindhárom meccsen is az esélyesebb eredmény jönne be, ezek azért szoros meccsek, billenhetnek erre is arra is. És akkor a Ravensnek még a KC ellen is ki kell kapnia.
Nem tudom a rossz idő hogy befolyásolja a KC-t, 2 győzelmet is "kérünk" tőlük.

Szóval külön-külön akár meg is történhet minden, de ha egynél több dolog nem történik meg bajban vagyunk. És akkor még mind közül a saját söprésünk áll a leggyengébb lábokan, különös tekintettel a Chargers elleni finálé, különösen ha nekik még számít.

1 csapat megelőzhet közülük, azt a helyet szerintem viszi a Colts, de ha ők elesnének, valahol, akkor a több meccstől függő Ravens-Bolts párosból csak az egyiknek kell a kezünkre játszania...

10% alá teszik az esélyeinket. Azt hiszem ez nincs távol a valóságtól, annyi meccsnek kell bejönnie, hogy ha egyenként papírformák is, összességében akkor is alacsony a valószínűsége, hogy mind bejön.
De meg van a lista, lehet rajta pipálni az eredményeket, amíg élnek az esélyeink.

Week 13:
Broncos @Bengals: Broncos WIN
Chargers @Steeleres: Steelers WIN

Week 14:
Broncos @9eres: Broncos WIN
Ravens @Chiefs: Chiefs WIN
Colts @Texans: Texans WIN
Dolphins @Pecc: Pecc WIN

Week 15:
Broncos vsBrowns: Broncos WIN
Chargers @Chiefs: Chiefs WIN
Dolphins @Vikes: Vikes WIN

Week 16
Broncos @Raiders: Broncos WIN
Chargers vs Ravens: Chargers WIn

Week 17
Brocnos vs Chargers: Brocnos WIN
Colts @Tennessee: Titans WIN

félköverrel azok, ahol ha a felsorolt meccseken kívül nem történik kedvező eredmény muszáj úgy történniük ahogy írom.
dőlttel azok, ahol több meccs közül 1-nek kell teljesülnie. (1-1 Colts, Phins vereség)

De bármelyik rivális veszthet lefutottnak tűnő meccsen is... A számomra reálisnak tűnő végeredmények közül kell
5/5 Broncos meccs
4/4 a fékövér meccseken
2×1/2 a dőlt meccseken.
Néhány kiváltható egy-egy váratlan verséggel, de nem mind, Coltsnak AFCn belül kell kikapnia. Jags ellen is jó, de Dallas ellen nem vagy akkor a Giants ellen is kell, na arra nem fogadnék. Azért nyerjen csak a Cowboys hadd romoljon a Raidersnek adott pick, meg hadd veszítsenek a lendületből a csikók...

Remélem nem számoltam el semmit.

Go Broncos!

több mint 7 éve
Andy Dalton IR-on fejezi be az évet, szóval már biztos, hogy Driskel kezd ellenünk.
Ez most vagy nagyon jó hír, vagy nagyon rossz. 😀
Gerichill
én nem szeretem ha ellenünk kezd először egy QB, akkor se ha valami low profile név. A jobb DC-ket is meg lehet lepni 1-2 meccs erejéig, Woods meg se nem elég tapasztalt se nem elég jó, ahhoz hogy vakon bízzak benne.

Ellenben van fél meccs videónk róla és vélhetően egy Daltonnál szerényebb képességű irányító, de szerintem nem is ez lesz a tényező. Ők épp szétesőben vannak, mi meg végre megszreztük a momentumot 2 szoros győzelemmel. Cserébe VJ-vel még nem nyertünk keleti parti 1 órás meccset (a játékosok biológiai órája szerint az délelőtt 11-kor van, ilyenkor a felkészülés egy edzői kihívás, amin VJ eddig még mindig elbukott, és nem csak top csapatok ellen, lásd idén Jets)

de én most optimista vagyok. Rég törték már darabokra a reményeimet, most újra lehetőséget adok rá.
Black_Adder
Akkor most minden szép és jó és maradjon VJ?
#JC6
Ezzel azért poénkodni se! 😀
De újra azt hiszem, hogy a csapat sokkal erősebb, mint a 5-6os mérleg alapján gondolná az ember, csak egyszerre szar a HC, OC, DC. Ellenben erőből is lehet meccseket nyerni.

Írtam egyet, hogy mire alapozom az optimizmusom, talán még aktuális.
Írtam többet szezon közben, hogy míg a mérleg és a power rankingok alapján a liga alján voltunk, az advanced metrikákban többnyire elől.

Steelers meccs előtt 7-ek voltunk DVOA ratingben, úgy hogy az eddigi sorsolásunk a 2. legnehezebb, a hátralévő, a 23. (Az eleje (KC, LAR, CHI, NO, LAC, PIT)
week 13) Bengals 5-6, mint mi, de mekkora különbség az elmúlt hetekben. Ők 19. DVOA-ban, a védelmük 27. amúgy kb a legtöbb yardot és pontot engedik.
week 14) 49ers 2-9. 26. DVOA-ban. Offense 27, Defense 19
week 15) Browns 4-6-1. Mindössze fél meccsel vannak mögöttünk, úgyhogy elég sokat Hue Jacson MESTERrel játszottak. Ők megszabadultak láncaiktól. A DVOA a 25. helyre teszi őket, 29. offense, 8. defense. Várahtóan ezek a helyezések javulnak mire találkozunk és az a top10 védelem nem fog ízleni, de ennél jobb csapatokkal játszottunk szoros meccset és ha szoros a meccs, hazai pályán az inkább felénk kell hogy billenjen.
week 16) Raiders 2-9. A 30. helyen, offense 20, defense 29. Ahogy most állnak a dolgok, ők ámr a következő szezonra fognak készülni, kisebb sérüléssel balódó veteránok helyett rookiekkal. Div rangadó idegenben sosem lefutott, de ha ott kikapunk, az nagyon fájdalmas lenne...
week 17) Chargers 8-3. Az egyetlen csapat a hátralévő soroslásból, ami DVOA-ban előz minket, ők az 5-ek. 4th offense, 11th defense. 3 meccsel vezetnek előttünk, de sokkal nehezebb soroslásuk van, és hullanak ki a kulcsjátékosok, ez minimum egy ki-ki meccs lehet, ahol vagy számukra lényegtelen lesz az eredmény, vagy akár egymással küzdhetünk a WC helyért...

A PFR simple rating system alapján, ami a strength of scehdule és a Margin of Vitory-ból számol, az AFC-ben a hatodikok vagyunk. KC, PITT, BAL, LAC, NE, DEN. Az előttünk álló 5-ból 4-gyel jászottunk, összesen 5×.
Liga szinten további 4 csapat előttünk, NO, LAR, CHI, HOX, 2-vel közülük is játszottunk.
A Margin of Victory pont 0, (252-252), az SRS érték számszerűsítve 2.4
A hátralévő sorsolás
week 13) Bengals (5-6) -3.4
week 14) 49ers (2-9) -6,4
week 15) Browns (4-6-1) -0,5
week 16) Raiders (2-9) -11,5
week 17) Chargers (8-3) 5,3
Szintén egyedül a Chargers van előttünk, és rajtuk kívül egyedül a Browns van közel hozzánk. Kicsit könnyebb sorsolással kicsit rosszabb MoV. (-30, az egy Cards elleni meccs...)

PFF overall grade alapján a 6. vagyunk 88,4-gyel. offense 75.5, Defense 83.6, ST 84.2. Ne kérdezzétek ebből hogy jön ki 88,4. Egyedül a RDEF jobb nála 90.5-tel. Ne kérdezzétek hogy hogy a fenébe esik elit kategóriába a futás elleni védelmünk, a két 200 yardos futó után...
A lista eleje: RAms, Saints, KC, Pecc, Bears, Broncos.
Az első néggyel szerintem nem nagyon lehet vitatkozni, biztos top5-be tenném mind a 4-et. 3 meccsünk van ellenük, 3 szoros vereség. KC×2, Rams.
A hátralévő sorolás csak mögöttünk lévő csapatok ellen
week 13) Bengals (5-6): 20th, 80.3 OVER, 73.8 OFF, 73.3 DEF, 65.3 ST
week 14) 49ers (2-9): 28th, 72.7 OVER, 74.5 OFF, 60.2 DEF, 60.7 ST
week 15) Browns (4-6-1) 29th, 70.3 OVER, 69.5 OFF, 67.6 DEF, 43.9 ST
week 16) Raiders (2-9) 30th, 69.0 OVER, 68.6 OFF, 63.6 DEF, 64.7 ST
week 17) Chargers (8-3) 9th, 86.5 OVER, 81.8 OFF, 75.9 DEF, 72.5 ST
mégegyszer Broncos (5-6) 6th, 88.4 OVER, 75.5 OFF, 83.6 DEF, 84.2 ST
Megállapítom, hogy a PFF szerint is 2 csapat van kikapható közelségben a Bengals és a Bolts. De előbbi csak jó indulattal és épp darabokban hevernek.

Sajnos az nem áll, hogy csak nálunk jobb csapattól kaptunk volna ki. (Mindhárom szerint vernünk kellett volna a Texanst és a Jetset. 3-ból 2 alapján a Ravenst is. Ezek közül csak a Texans meccshez volt közünk.) Ennek az első számú oka, hogy az edzők nincsenek grade-elve, nincsenek külön értékelve egyik kimutatásban se.

Itt most kicsit megvágom a dolgot, mert itt senki kedvenc edzőjébe nem akarok beleállni, úgyhogy csak a hátralevő soroslásról

week 13) Bengals (5-6): Marvin Lewis. (+ Hue Jackson)
week 14) 49ers (2-9): Kicsi Shanny. QB-val jobban megy neki mint anélkül, de ahogy most áll, ellenünk is anélkül kell készülnie...
week 15) Browns (4-6-1): Gregg Bountygate Williams. Huehoz képest nagy előrelépés, remélem pár győzelem nem lesz elég a hosszabbításhoz mert rájuk férne már egy winning season. Biztosan többet tud a szakmáról, mint VJ és talent levelben közelebb a Browns, mint a 49ers, de azért rázendítenék a VJ takaroggyra, ha otthon nem húznánk be.
week 16) Raiders (2-9): Gruden. Van még több mint 9 éve, most már nem hiszem hogy idén mutatja meg fosztogatókörmeit...
week 17) Chargers (8-3): Lynn. A miénknél nem gyengébb kerettel, nyernie kéne, de "otthon" se sikerült neki valahogy.

Azt az utolsó meccset közvetlen előtte kell majd vizsgálni. Könnyen lehet hogy a Chargersnek már fix a no5 seed és a kezdőket óvják a sérüléstől és B kerettel játszanak ellenünk.
Hasonlóan könnyen lehet az is, hogy két 10-5-os csapat küzd a 6th seedért. Denverben. Ebben az esetben a hazai pálya mellett a pillanatnyi forma is mellettünk lenne. És ha otthon verjük őket, a tie brakerünk is jobb ellenük, ha mi mondjuk 9-6tal állnánk. 2 vereség akár papírformának is tekinthető Pittsburghben és Kansas Cityben.

A Colts idegesít nagyon, ha verik a Houstont, akkor nem tudom ki ellen botlanak, a Houston meg nagyon messze van, hogy ők kerüljenek mögénk és a meglepetés győzelmeket leginkább a Titans szerezheti ellenük, akik szintén előttünk vannak. tartok tőle, hogy nagyon fog még hiányozni az a kihagyott FG a Texans ellen vagy az a néhány yard amivel közelebb mehettünk volna, mert az idő engedte volna...

De még így is papíron könnyebb dolgunk van, mint pályán. De nem érdekel. Szeretem amikor nyer a csapat, és van miért szurkolni, ha az utolsó utáni szalmaszál is az...
Black_Adder
Egyébként ha összejönne a PO, akkor valszeg maradna VJ. Igazából ha az utolsó fordulóban még van esély, már akkor is necces a helyzet.
Az előrelépés megkérődjelezhetetlen, de még mindig kevés, és a fejldősé üteme nem elég. A KC elleni otthonit és a Texans ellenit sajátkezűleg vesztette el, a Chargers ellen is többet hibázott a végjátékban, csak ők mégtöbbet. A Steelers ellen már kérnie kellett volna az időket, hogy legyen esélyünk még egyet támadni az egyenlítésük után. Ezt a kettőt megúszta. Igazából amilyen pechesek voltunk korábban megérdemeltük, hogy minden felénk pattanjon, de az nem coaching, hogy a labda 2milivel az endzonón belül megy ki és ezért mi jövünk 20-ról nem ők 1-ről.
Teli van talenttel ez a csapat, meg kiöregedő kulcsjátékosokkal. Az összkép 2011hez hasonló, csak most sokkal erősebb az AFCW, ellenben a wildcardért lehet teperni, és amíg van esély, szeretném is ha tepernénk, mert
1.) Bowlen most megy be HOF-be. Ne egy losing seasonnel asszisztáljunk hozzá
2.) 72 óta nem volt back2back losing season, ne kezdjük el újra
3.) A draftpicknél fontosabb a culture. A winning culture-t leromboltuk tavaly, de még nem építettünk losing culture-t. Kéne legalább 8, de inkább 9 győzelem, hogy a következő szezont úgy kezdjük, hogy a POért küzdünk, ne pedig úgy hogy majd meglátjuk..

Ennek a negatív hozománya lehet, hogy VJ marad. 3-6-ról 9-7et csinálni egészen más mint 6-3-ról ugyanezt. És tavalyhoz képest jobb edző lett VJ, de ez nem jelenti azt hogy jó ezdővé vált volna. És ha marad, akkor marad Musgrave és Woods is.
A Mugrave offense Keenummal nem működik, és legalább még egy évig Keenumban kell gondolkozni.
Woods kezei alatt lassan de biztosan amortizálódik a védelem. Most hogy Marshallnak és Stewartnak lefőtt a kávé, meg Peko-nak, hogy Simmons teljesítménye - STt nem nézve ahol istencsászár - visszaesett az elmúlt két évhez képest, Roby pedig lassan a ligában maradásért küzd mint vaddisznó a jégen - amúgy a Jets/Rams meccs óta össze szedte magát, de JuJu 97 yardából legalább 50 az övé volt - szóval arra akarok kilyukadni, hogy ha valamikor akkor most van itt az ideje új alapokra helyezni a védelmet.
nem rossz, csak a korábbiakhoz képest. A back2back 200 yardos futók óta egy 100 yardosat se engedtünk, cserébe Rivers és Big Ben 400 fölött passzolt. Lyukas a mennyezet, kézzel álljuk újtáj a befolyó víznek, de egyik helyen eltömjük újabb akkor a másik helyen csorog be.
Akik jók, és akikre alapozni kéne a jövőben, Von Miller, CHJ, Csabi és én Shelby Harrist is ide veszem, nem csak a legutóbbi meccs alapján.
Sematikus szinten nem tudom elemezni, de CHJ és Von 3 különböző sémában is jók voltak, Csabi kapcsán van olyan vélemény, hogy 43ba jobban illene, mert 3 pontosból gyorsabb lenne. Shelby Harrist nem tudom.
Akárhogy is, 2017ben foggal körömmel védtem volna a Phillips34-et, most nem sok lenne a kockán ha váltanánk valami másra. Ha VJ marad nem fogunk.
Musgrave annyira se tetszik, mint Woods, ellenben a falunk komolyan gondolom hogy Shannyvel volt utoljára ilyen jó. ráférne az ugprade a 2 szélen, de futás blokkolásban kiváló, és pass protectionben is elfogadható. Ha Manning állna mögöttük és Gase hívná a palyeket, fel nem tűnne hogy vannak gondok pass protban. Max Bolles brainfart holdingjai. Nem tudom ez mennyire Musgrave érdeme ha valami miatt, akkor ezért maradhatna, de akkor olyan QB kéne, aki nem playactionből jó, meg aki bármikor passzol 40-50-et egy meccsen. Mondjuk ez meg pazarlás Lindsayre nézve, aki megint mindössze 14 labdát kapott...

Szóval mielőtt túl hosszú lennék, vannak dolgok, amiket megtartanék, vannak amiket lecserélnék, élen VJ-vel, és ha azon múlik sok mindent beáldoznék hogy ez megtörténjen, és ezen egy 1&done PO szereplés se sokat változtat. Persze ha eljutunk addig, és tényleg söpörjük a hátralévő sorsolást lehet megváltozik...
Most úgy gondolom, hogy ha marad, akkor hasonlóan küzdellmes lenne a következő év is. Idén az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, igazából az is, ohgy VJ jobb ezdő lett, de erről a szintről már nehezebb előbbre lépni. Ha ez lenne VJ első éve egy más által elért 5-11 után fel sem merülne a menesztése, de ő egy 9-7et vett át és második évében se érezném azt, hogy akár a tudása közelében játszana a csapat.

A Chargers és Steelers ellen egyáltalán nem lepett meg hogy szoros meccset játszottunk, mert ez egy jó csapat. Ami meglepett, hogy be tudtuk fejezni a szoros meccset, mégha egy kis segítséggel is az ellenféltől. A hátralévő sorsolából valamiért a 49ers érzem trap game-nek, Shanny szerintem megmutatja Elwaynek hogy miért őt kellett volna kinevezni, de ez csak érzés, nem láttam még teljes egészében 9ers meccset idén...
Amitől még félek, hogy 1-től kell játszani a Bengals ellen (VJ mérlege ezeken 0-sok), a 9ers meccset trap game-nek érzem, a Browns most épp feljövőben vannak, ők ugyanúgy elkaphatnak egy jó sorozatot, mint mi és csak fél meccsel vannak mögöttünk, a Raiders ellen idegenben, csoportrangadó sosem lefutott, a Chargers pedig jelenleg azért jobb csapat mint mi, kérdés persze marad-e 45 nevezhető játékosuk addigra...

tl;dr:
Reális esélyt láltok, ami nem jelenti azt hogy össze is jön. Lehet a 10-6 is kevés és olyan winning streak kéne amúgy is, amilyen VJ még tán videón se látott.
De én most addig szurkolok a CSAPATnak, amíg van matematikai esély és minden vereség után követelem VJ menesztését.
PO-nak és VJ kirúgásának most egyformán örülnék, sajnos pár héttel ezelőtthöz képest 0-nál nagyobb esélyt látok, hogy egyik se történik meg, de még mindig nagyobb esélyt látok arra hogy repül ha nem jön össze a PO.

több mint 7 éve
Gerichill Denver Broncos 542
Andy Dalton IR-on fejezi be az évet, szóval már biztos, hogy Driskel kezd ellenünk.
Gerichill
én nem szeretem ha ellenünk kezd először egy QB, akkor se ha valami low profile név. A jobb DC-ket is meg lehet lepni 1-2 meccs erejéig, Woods meg se nem elég tapasztalt se nem elég jó, ahhoz hogy vakon bízzak benne.

Ellenben van fél meccs videónk róla és vélhetően egy Daltonnál szerényebb képességű irányító, de szerintem nem is ez lesz a tényező. Ők épp szétesőben vannak, mi meg végre megszreztük a momentumot 2 szoros győzelemmel. Cserébe VJ-vel még nem nyertünk keleti parti 1 órás meccset (a játékosok biológiai órája szerint az délelőtt 11-kor van, ilyenkor a felkészülés egy edzői kihívás, amin VJ eddig még mindig elbukott, és nem csak top csapatok ellen, lásd idén Jets)

de én most optimista vagyok. Rég törték már darabokra a reményeimet, most újra lehetőséget adok rá.
Black_Adder
#JC6
Szerintem butaság a csapatnak rosszat kívánni azért, hogy VJ megszívja, és mennie kelljen.
több mint 7 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 799
Én most már eljutottam oda, hogy minden rosszat VJ számlájára írok. 🙂 Pl. ha fagyaszt az első félidő végén, akkor az a trükkös TD nem jött volna össze. Volt egy halom időkérésünk.
több mint 7 éve
Zalán Denver Broncos 4 738 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Gerichill

Black_Adder
#JC6
épp itt az ideje, hogy leszánkóztassuk a sziklás hegységből

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”