Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 7 éve
Aqib Taleave 😕ouch
Heisman Trophy
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 7 éve
Aqib Taleave 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Úgy néz ki h ebben az esetben nincs rossz vér a csapat és a játékos között, elegáns búcsú:twitter.com/AqibTalib21/status/972199666220662784/photo/1
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 7 éve
Sajnos most a 11 misi cap space jobban kellett, mint egy megkopóban lévő elit CB...Attól nem félek, hogy Roby tudja őt pótolni. Csak Roby-t ki fogja pótolni nickelben... Langley?
Sajnálom, hogy elmegy, remélem Roby tudja majd pótolni, vagy aki jön FA-n/drafton...
StormST
Ha emberezünk, a CB sor csak annyira lesz jó, mint a leggyengébb tagja, hatalmas különbség van 3 jó CB és 2 jó CB között.
Persze Lynchékkel az egészet a hajunkra kenhetjük, szóval nem volt ez így rossz döntés, én lehet inkább a DT/Sanders páros egyikének köszöntem volna meg előbb, de pénzügyileg ez volt a legkézenfekvőbb. Meg QB-nak is könnyebb udvarolni 2 WR-rel mint 3 CB-vel...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 7 éve
Sajnos most a 11 misi cap space jobban kellett, mint egy megkopóban lévő elit CB...Sajnálom, hogy elmegy, remélem Roby tudja majd pótolni, vagy aki jön FA-n/drafton...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Erre gondoltam én is. Phillips kapott 3 elég korrekt CB-t: Talib, Peters, Sam Shields
több mint 7 éve
egy 5. kör. Nem sok, de valakiért akire ha nincs vevő cutoljuk, a semminél azért több.Azért kezd Los Angelesben is jól kinézni a secondary...
több mint 8 éve
A Ramsbe ment, az ellenértékét még nem tudni...Úgy néz ki egy 5. kört kaptatok érte...A 49ers-el folytatunk tárgyalásokat Talib elcseréléséről, de a kiszivárgott hírek szerint nemigazán akar haladni a dolog, Talib ugyanis nem akar csere keretében elkerülni sehova, azt akarja h vágjuk ki és a Peccbe mehessen.Nekik CB kell, nekünk QB.
Így vagy úgy, az már látszik h ő nem lesz itt jövőre. Egyrészt sajnálom, mert az egyik alapköve volt a #noflyzonenak + 1-2 jó év még sztem benne van, másrészt viszont a szerződése és a Roby-Harris páros miatt eléggé adta magát a távozása.
Most már csak azt remélem, hogy értelmesen használjuk fel azt a 10 misit, amit ezzel felszabadítunk...
Általános Doktor
Ha Gerappát küldik cserébe, akkor részemről mehet, aláírom a teljesítésigazolást.
Bármekkora tahota volt, én nagyon bírtam a játékát és a csapaton belüli szerepét. Najó, a szemkinyomásnál hümmögtem. A fuksztépésnél pedig csak nevettem. Ott két seggfej egymásra talált.
Zalán
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 8 éve
Tálibot sikerült elsózni az NFC-be
több mint 8 éve
A 49ers-el folytatunk tárgyalásokat Talib elcseréléséről, de a kiszivárgott hírek szerint nemigazán akar haladni a dolog, Talib ugyanis nem akar csere keretében elkerülni sehova, azt akarja h vágjuk ki és a Peccbe mehessen.Nekik CB kell, nekünk QB.
Így vagy úgy, az már látszik h ő nem lesz itt jövőre. Egyrészt sajnálom, mert az egyik alapköve volt a #noflyzonenak + 1-2 jó év még sztem benne van, másrészt viszont a szerződése és a Roby-Harris páros miatt eléggé adta magát a távozása.
Most már csak azt remélem, hogy értelmesen használjuk fel azt a 10 misit, amit ezzel felszabadítunk...
Általános Doktor
Ha Gerappát küldik cserébe, akkor részemről mehet, aláírom a teljesítésigazolást.
Bármekkora tahota volt, én nagyon bírtam a játékát és a csapaton belüli szerepét. Najó, a szemkinyomásnál hümmögtem. A fuksztépésnél pedig csak nevettem. Ott két seggfej egymásra talált.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Mayfield... azért mondhatja bárki hogy ilyen stat meg olyan stat, Big 12 védelmek ellen jött a nagyja, és azért hiába raktak fel sok pontot a Georgia ellen, végül mégis megállították
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
A 49ers-el folytatunk tárgyalásokat Talib elcseréléséről, de a kiszivárgott hírek szerint nemigazán akar haladni a dolog, Talib ugyanis nem akar csere keretében elkerülni sehova, azt akarja h vágjuk ki és a Peccbe mehessen.Így vagy úgy, az már látszik h ő nem lesz itt jövőre. Egyrészt sajnálom, mert az egyik alapköve volt a #noflyzonenak + 1-2 jó év még sztem benne van, másrészt viszont a szerződése és a Roby-Harris páros miatt eléggé adta magát a távozása.

több mint 8 éve
Jósolsz, Black? 😀2018 2. héten a Dallas ellen. Fedex Air player of the week volt | de lehet hogy csak jelölve volt |Keenum? Most komolyan? Egy one-year-wondert (Siemian) akarunk egy másikra lecserélni? Akkor már inkább bárki a drafton...Siemian mikor volt wonder?
Én személy szerint Kuzinnak is csak akkor örülnék, ha valami normális szerződést kapna, mert ha miatta megy Wolfe és/vagy Sanders és/vagy bárki más kezdő, akkor a fene megette az egészet...
StormST
Wyatt
Tartott ameddig csak lehetett...
Black_Adder

több mint 8 éve
2018 2. héten a Dallas ellen. Fedex Air player of the week volt | de lehet hogy csak jelölve volt |Keenum? Most komolyan? Egy one-year-wondert (Siemian) akarunk egy másikra lecserélni? Akkor már inkább bárki a drafton...Siemian mikor volt wonder?
Én személy szerint Kuzinnak is csak akkor örülnék, ha valami normális szerződést kapna, mert ha miatta megy Wolfe és/vagy Sanders és/vagy bárki más kezdő, akkor a fene megette az egészet...
StormST
Wyatt
Tartott ameddig csak lehetett...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Megjött a pólóm 😀 😛www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/03/07/294IMG_9761.jpg
több mint 8 éve
Siemian mikor volt wonder?Mindig is az volt.
Wyatt
"I wonder if he'll ever be an NFL quarterback."

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Nekem semmikor, de annyian és annyit harcoltak mellette, mintha az lett volna... 😀Keenum? Most komolyan? Egy one-year-wondert (Siemian) akarunk egy másikra lecserélni? Akkor már inkább bárki a drafton...Siemian mikor volt wonder?
StormST
Wyatt

több mint 8 éve
Keenum? Most komolyan? Egy one-year-wondert (Siemian) akarunk egy másikra lecserélni? Akkor már inkább bárki a drafton...Siemian mikor volt wonder?
StormST

több mint 8 éve
Én úgy gondolom - bár lehet tévedek - hogy Kirk-el többet veszítenénk, mint nyernénk. Egyszerűen túl sokba lenne, a lyukak meg nem lennének betömve, illetve lehet a zsíros szerződés elkényelmesítené, de ha nem is, akkor meg megmentené Jóska állását. Ördögi kör. Én nem szeretném.Szerintem egy Mayfield/Rosen pick, illetve FA-ról megszerezni Norwellt és/vagy Nate Soldert, megoldaná a gondokat Coloradoban. 😀
Inkább draft és OL. Hátha..
Bár tökmindegy mit akar egy egyszerű, hétköznapi szurkoló a balkánról 😀
#JC6
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Én úgy gondolom - bár lehet tévedek - hogy Kirk-el többet veszítenénk, mint nyernénk. Egyszerűen túl sokba lenne, a lyukak meg nem lennének betömve, illetve lehet a zsíros szerződés elkényelmesítené, de ha nem is, akkor meg megmentené Jóska állását. Ördögi kör. Én nem szeretném.Inkább draft és OL. Hátha..
Bár tökmindegy mit akar egy egyszerű, hétköznapi szurkoló a balkánról 😀
több mint 8 éve
Mr.Breaker
1 934
Nem akartam én vitázni, csak akkor ezek szerint félreértettem a kijelentésed és az offseasonba vetett optimizmusodat,ami valljuk be muszáj is míg Józsi bácsi az edző itt. 😀Ejjha, ezekkel a következtetésekkel a választásokra hangolsz vagy csak hosszas vitában reménykedsz?Legutóbb egy, echte dome QB-val voltunk bajnokokAkkor Manning = Keenum értem.
Black_Adder
Manning karereje sosem volt probléma,Keenum ezzel szemben liga utolsók között van karerőben.A gyenge karerő,a nyitott stadion és a hideg pedig sohasem egy jó párosítás.
De oké akkor jön Keenum és bevágtáztok az SB-be,csak nehogy helyette megint a top5ben draftoljatok. 😉
Mr.Breaker
Egyelőre se nem jön ide se nem nyerünk Supre Bowlt se nem húzunk top 5, oh wait, azt pont igen.
Nem én mondom, hogy ő lehet a befutó, hanem az insiderek. Én csak annyit mondok, hogy az hogy dome QB, nem fog annyit számítani, mint azt hinnéd. Ha nem ő jön ide, akkor se ezért lesz így. Bár a gyenge kar nagyobb szerepet játszhat ebben, mert Elway szerelmes a magasan lévő vállból kinövő erős karokba, de jelenlegi tudásunk alapján látszólag mégis ő a 2. azon a listán, amin az első pont az ő helyére megy Minnesotába szintén ugyanezen tudás alapján...
Most persze Elway éppen 2-es losing streakben van QB választás szempontjából, úgyhogy lehet feltételezni, hogy Keeenummal ez már 3-ra nőne, de én már március 1-én bejelentettem optimizmusomat, és mivel számomra az eddig felvázolt opciókból egyik se egyértelműen jó vagy rossz igyekszem tartani magamat ehhez és a poharat úgy szemlélni, hogy félig teli van.
Black_Adder
több mint 8 éve
Mármint arra a 35 yardos passzra gondolsz lejáró óránál saját 30-ról, amit egyébként szar helyre dobott, mert ha nem bassza el a védő, akkor esélye nem lett volna kimenni a WR-nek megállítani az órát és még akkor is 50+-os FG lett volna belőle? Erős és jó passz volt, tényleg... 😀Liga utolsók között? Láttad te a Minnesota Miraclet? Azaz azt a playt amikor a Saints ellen Diggsnek dobott egy bombát az utolsó másodpercekben? Azt is elég lazán dobta meg... Szóval nem tudom hova gondolsz...Legutóbb egy, echte dome QB-val voltunk bajnokokAkkor Manning = Keenum értem.
Black_Adder
Manning karereje sosem volt probléma,Keenum ezzel szemben liga utolsók között van karerőben.A gyenge karerő,a nyitott stadion és a hideg pedig sohasem egy jó párosítás.
De oké akkor jön Keenum és bevágtáztok az SB-be,csak nehogy helyette megint a top5ben draftoljatok. 😉
Mr.Breaker
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈
Érdekes fogalmaid vannak a "bomba" szóról, ajánlanám figyelmedbe Rodgers Hail Mary passzait, meg mondjuk Stafford pár hosszabb passzocskáját, lehet akkor ráérzel, hogy mi is igazán a "bomba"... 😀
Szerkesztette: StormST

több mint 8 éve
Liga utolsók között? Láttad te a Minnesota Miraclet? Azaz azt a playt amikor a Saints ellen Diggsnek dobott egy bombát az utolsó másodpercekben? Azt is elég lazán dobta meg... Szóval nem tudom hova gondolsz...Legutóbb egy, echte dome QB-val voltunk bajnokokAkkor Manning = Keenum értem.
Black_Adder
Mr.Breaker
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 8 éve
Mas kerdes h a Vikings hogy az anyjaba fog beferni a sapka ala jovore (iden meg csak-csak), de ez legyen az o gondjuk.Általános DoktorBele fognak, lesz kb. 70 milliójuk (Cousins-al 40+), és Barr-t ill Floyd-ot kell megtartaniuk (a nagyobb pénzigényűeket nézve). Az azért nem megoldhatatlan.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Elvileg már csak a Jets és a Vikings van versenyben Cousinsért, egy alternatívával kevesebb...Ez par napos hir, amit a denveri insiderek mar cafoltak, de ettol eleg egyertelmu h nem mi vagyunk az eselyesek.
Vonster
Mas kerdes h a Vikings hogy az anyjaba fog beferni a sapka ala jovore (iden meg csak-csak), de ez legyen az o gondjuk.
Ha nem jonne Kirk, akkor en tovabbra is a QB draft mellett vagyok, nem mintha ez szamitana... 😂😂