Detroit Lions

34 feliratkozó

1 napja
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 357 — Josh testamentuma
A tron jogos orokose visszatert a Tronszirtre. Lets gooo
Blevi
Mac volt az első hímoroszlán itt. Én meg a trónbitorló aki a területére tévedt.
Még valahol az index fórumon az nfl.hu előtt.
Bazzani
Hiányoztál!!! 😊
2 napja
Beki New York Jets 806
Be lehet írni már a vasárnapi meccset is W-nek. A 9-1-re mit mondanak az Amos könyvek? 😀
iktriad
Annyira geci jók vagyunk, hogy iktriad jinxét is megtörtük.
MacPhisto
Így h a legnagyobb divatdrukkeretek visszatért a fórumra Bazzani személyében, teret és NFL-t is hajlítotok. 😀
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 613 — Kinek mit intézett a kormánya
A mai napon ott tartunk, hogy SB favorit a csapat Vegasnál.
Teljesen érthető okokból és joggal.
2 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 642 — Axel Foley
Ez az Anzalone sérülés fájni fog.
Jack Campbellnek szintet kell lépni.
Mondjuk amíg az O# így megy addig egy átlagos D# teljesítmény is elég lehet.

3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 836 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Annyi szenvedés után nagyon megérdemlik Detroitban, hogy ilyen csapatuk/HC-jük legyen, mint az idei.
3 napja
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 438 — playoffs???
Nice win! Anzalone egesz sokaig birta iden, a playoffra ha visszajon, az boven eleg is! Addig majd Rodrigo besegit.

3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 836 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ilyet még Bazzani se látott.
3 napja
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 788 — Detroit vs. everybody
Anzalone 6-8 hétre out

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
3 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 613 — Kinek mit intézett a kormánya
Be lehet írni már a vasárnapi meccset is W-nek. A 9-1-re mit mondanak az Amos könyvek? 😀
iktriad
MacPhisto
Nem jinxelni próbáltam, tényeket közöltem a meccs előtt.
iktriad
Nálad ez a kettő ugyanaz
3 napja
iktriad
MacPhisto
Nem jinxelni próbáltam, tényeket közöltem a meccs előtt.
3 napja
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 788 — Detroit vs. everybody
iktriad

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
3 napja
A Lionsnál nagyon tisztelik a hagyományokat.
3 napja
Ma látható mi a difi egy NAGYON JÓL és egy NAGYON ROSSZUL menedzselt csapat között. A Lionsra jó ránézni, kb nem is kellett még a punternek feljönni a pályára. A Jags Honvéd szint Trevor nélkül...
3 napja
Ha ma kikapunk akkor én stábot cserélnék.
HC Bamba Jabba Caldwell
DC Rakétamérnök Patricia
OC Joe Lombardi
Vissza kell térni a jól megszokott útra.
Múltkor egy Lions pólós gyereket láttam az Intersparban Vásárhelyen, nem lehetünk divatcsapat nekünk nem az az identitásunk.
Bazzani
Pont akkor nem kellene cserélni, mert ezek alapján az a Lions W.
Ha nyertek kell stábot cserélni, hogy ezt itt nem lehet, itt ki kell kapni mindig xdd 😀😀
3 napja
Előre is gratula a teljesen megérdemelt W-hez és sok sikert majd a PO-ban!

HC Bamba Jabba Caldwell
DC Rakétamérnök Patricia
OC Joe Lombardi
Múltkor egy Lions pólós gyereket láttam az Intersparban Vásárhelyen, nem lehetünk divatcsapat nekünk nem az az identitásunk.
Bazzani
Én nem merek a Lionsra fogadni, így hogy visszatértél.
KeyG
Akkora győzelem lesz ebből, hogy Jacksonvilleben fejek fognak hullani utána. (Amúgy sanszos, hogy HC és még akár GM váltás is lesz nálunk, ha nagyon beleszaladunk a késbe, amihez minden adva van.)
Szóval kocsit, házat, kocsit, hitelt fel lehet rakni nyugodtan a Lions W-re!
3 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 477
HC Bamba Jabba Caldwell
DC Rakétamérnök Patricia
OC Joe Lombardi
Bazzani
Én nem merek a Lionsra fogadni, így hogy visszatértél.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
HC Bamba Jabba Caldwell
DC Rakétamérnök Patricia
OC Joe Lombardi

6 napja
Blevi
Mac volt az első hímoroszlán itt. Én meg a trónbitorló aki a területére tévedt.
Még valahol az index fórumon az nfl.hu előtt.

6 napja
Blevi 8 354 — Lions & Cowboys fan
6 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 846
Sziasztok!
Egy hete vagyok Oroszlán drukker.
Azért választottam ezt a csapatot, mert mindig nyernek.
Nem igazán szeretem a sikertelen franchise-okat.
Ez az edző nektek szimpatikus? Kicsit olyan szigorú arcnak tűnik nekem, jobb szeretem a nyugodtabb nagypapa jellegű edzőket.
Akar valaki itt ismerkedni?
Nem tudom vannak e még további Lions drukkerek itt. Látom ez a Mac srác nagyon lelkes, biztos ő is új arc még.
Bazzani
Mennyit voltál távol?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Pár napot max.
Bazzani
De tényleg, komolyan!
bcsarli, Udvari Főkóstoló
2-3év
Bazzani
Egészséged? Lányodnak a görkori megy még?
Szokol
Túl vagyok a 6.hasnyálmirigy gyulladásomon, most egy ideje csendben van.
A lányom korizik még (közben ifjúsági válogatott lett és kinn volt az EB-n), de pont a következő szezontól már kisebb időt szentelünk ennek. Sajnos anyagilag már ez nem fenntartható.
Sajnos éppen válófélben vagyok, így meg pláne.
Elkezdte az atlétikát, reméljük abban is ügyes lesz.
Bazzani
További jó egészséget kívánok, ez a legfontosabb, meg rendeződjenek a dolgok odahaza.
Képzeld mióta nincs Rodgers a hülye bírók nem segítik a GB-t, sőt.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 117 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Sziasztok!
Ez az edző nektek szimpatikus? Kicsit olyan szigorú arcnak tűnik nekem, jobb szeretem a nyugodtabb nagypapa jellegű edzőket.
Nem tudom vannak e még további Lions drukkerek itt. Látom ez a Mac srác nagyon lelkes, biztos ő is új arc még.
Bazzani
Vasárnap majd egy másik Mac is kellemes pillanatokat okoz majd a turnovereivel. Örülök, hogy visszatértél! Még 3 nap és már 9-1-el fogtok állni!

Nem látni ki állítaná meg a gépezetet…
Janek
Akinek van egy normális futás elleni védekezése. Mert ha csak Goffon múlik ott azért lehet probléma.

Vagy a másik opció, hogy a másik csapatnak is van normális támadósora, és egy pontháborúban sok minden megtörténhet
kapitnono
Jaja ha Goffon múlik.

"In the last six games, Detroit has more touchdowns (28) than incompletions (24)."
MacPhisto
“Egy pontháborúban sok minden megtörténhet” ez amolyan Zombori Sanyis megállapítás volt!😃kapitnono
Utley
8-1 a legveszelyesebb merleg, innentol barmi megtortenhet.
Hendrix
iktriad
mi asszem nyócegy voltunk, amikor a Green Baytől az utolsó percben kikaptunk, utána lejtmenet, bocsi a jinxért

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
6 napja
Sziasztok!
Bazzani
Vasárnap majd egy másik Mac is kellemes pillanatokat okoz majd a turnovereivel. Örülök, hogy visszatértél! Még 3 nap és már 9-1-el fogtok állni!

Nem látni ki állítaná meg a gépezetet…
Janek
Akinek van egy normális futás elleni védekezése. Mert ha csak Goffon múlik ott azért lehet probléma.

Vagy a másik opció, hogy a másik csapatnak is van normális támadósora, és egy pontháborúban sok minden megtörténhet
kapitnono
Jaja ha Goffon múlik.

"In the last six games, Detroit has more touchdowns (28) than incompletions (24)."
MacPhisto
“Egy pontháborúban sok minden megtörténhet” ez amolyan Zombori Sanyis megállapítás volt!😃kapitnono
Utley
8-1 a legveszelyesebb merleg, innentol barmi megtortenhet.
Hendrix

Szerkesztette: iktriad
6 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 861 — Csodabogár
kibaszott bandwagon fanok mindenhol 😀

szasz moretti 😊

6 napja
An NFL Agent spoke to JC Sports he said what the Lions did to Za’Darius Smith was a ‘classy gesture’

Backstory, Za’Darius Smith hasn’t been able to go to his home in Florida, and survey the damage of a hurricane that hit his area, because of the NFL season.

The Detroit Lions recognized that, and upon trading for Za’Darius Smith they knew it was Cleveland’s BYE week so they held him out for personal reasons.

NFL Agent said, “They didn’t need to do that, but they did it because they respect players. That goes a long way.” Adding, “Not many teams would do that, truthfully”

Szép gesztus.

7 napja
warr_b Washington Commanders 24 080 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Üdv újra, Bazza 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta