Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát ki lesz Raiola utódja? Egy évig kúrálják, aztán hasznosítják azt a 4 meccs kezdőrutint, amit Dallasban összekapirgált.Nagy Béla jött a Dallas waiverről, akik alighanem IR-re akarták tenni a hétfői műtétje után. Érdekes manőver.Régóta követem a Lionst, de ezt a Bill nagy igazolást marhára nem értem.
Cserébe Drew Coleman tényleg IR-re került.Höri
Sorban esnek ki a DB-k, erre hozunk egy sérült G-t.Bazzani
Szerintem ez itt az ultimate terv
több mint 12 éve
2:00 (magyar idő szerint holnap hajnal) Lions @ Ravens (tv: FOX, ESPN America)Ha esetleg valaki szintén nézni akarja.
Én megnézem, aztán irány a meló...
több mint 12 éve
Nagy Béla jött a Dallas waiverről, akik alighanem IR-re akarták tenni a hétfői műtétje után. Érdekes manőver.Régóta követem a Lionst, de ezt a Bill nagy igazolást marhára nem értem.
Cserébe Drew Coleman tényleg IR-re került.Höri
Sorban esnek ki a DB-k, erre hozunk egy sérült G-t.
több mint 12 éve
Nagy Béla jött a Dallas waiverről, akik alighanem IR-re akarták tenni a hétfői műtétje után. Érdekes manőver.Cserébe Drew Coleman tényleg IR-re került.
több mint 12 éve
ws: From Aug - 15 - 2012 thru Aug - 15 - 2012 GoLions | Jahvid Best likely to start season on PUP list
Wed, 15 Aug 2012 09:07:10 -0700
Detroit Lions RB Jahvid Best (concussion) is expected to start the season on the Physically Unable to Perform list, which would sideline him for the first six games.
Miért nem vagyok meglepve?
több mint 12 éve
Lions | Mikel Leshoure to practice next week Detroit Lions RB Mikel Leshoure (hamstring) is expected to return to practice next week.
Van egy tippem arra, hogy péntekig megsérül és nem játszik a Ravens ellen.
Lions | Kellen Moore struggles in first pro game
Detroit Lions QB Kellen Moore struggled in his first professional appearance in the preseason game Friday, Aug. 10, against the Cleveland Browns. He misfired on 10 of his 14 pass attempts, posting just 40 yards and a quarterback rating of just 9.8. Moore and QB R.J. Archer are battling for the No. 3 job behind starter QB Matthew Stafford and No. 2 QB Shaun Hill.
Kár elhamarkodott kijelentést tenni, de sztem sokkal gyengébb mint Stanton.
Lions | Reshard Langford signed
The Detroit Lions have signed free-agent CB Reshard Langford (Chiefs). Terms of the contract were not disclosed. In a corresponding move, the team released Korey Bosworth.
Egy újabb rostertöltelék.
több mint 12 éve
Na megvolt az első preseason meccsünk,amit biztos vezetésről Kellen Moore hathatós segítségével a végére csak sikerült elbukni.Nézzük mit vettem észre:
+remek volt az OLine, főleg a második számú sor, reiff nagyon dominált, mind passznál mint futásnál jól dolgoztak
+futójáték, mintegy 200yardot haladtunk így, főleg Williams (71yard+TD) és J.Bell (89yard) volt elemében
+passrush,igaz csak 3sack jött össze, de állandóan a QB nyakában voltunk, domináltuk a Browns OL-t pedig KVB és Avril nem is játszott, különösen Young és E.Brown volt elemében, de R.Lewis is omlasztotta a zsebet rendesen
+Megatron továbbra is zseniális
+Nem voltam túlságosan elégedett a secondaryvel, de Dwigt "Bill" Bentley remek volt, benyelte ugyan az első hosszú passzt (bár a cover ott is jó volt), de aztán meglepően jó volt, behúzott egy INTet Weeden passzánál
-a Stafford vezette elsőszámú offense 3 drive-ot volt fenn a pályán, 3&out, INt és punt eredménnyel, Matt nem tűnt valami meggyőzőnek
-a secondary depth nem tűnik valami erősnek, sőt...
-Kellen Moore szörnyű volt, pontatlan, erőtlen, picike, meg sem közelíti Stanton szintjét aki ilyenkor mindig hozta a preseason wineket
-Logan nem lesz jó futóként, bár elkapásokban meg egyéb trükkös játékokban remekül alkalmazható
Nem volt vészesen rossz az összkép, de ennél sokkal több kell ha akarunk valamit.
több mint 12 éve
Láttad a tegnapi Bears OL-t? Szerintem a tietek 5 klasszissal jobb 😀.Tavalyi felállás.
Hogy lesz nálatok a kezdő 5ös?
tüsi91
Backus-Sims-Raiola-Peterman-Cherilus
több mint 12 éve
Inkább legyen védele jó védelem, akkor a futójátékot le se szarom. 😀Ennél a csapatnál az kell, hogy az ilyen Saints-Packers-Giants féle csapatokat el tudja verni a PO-ban, amikor szükség lesz rá.
több mint 12 éve
Inkább legyen védele jó védelem, akkor a futójátékot le se szarom. 😀Ennél a csapatnál az kell, hogy az ilyen Saints-Packers-Giants féle csapatokat el tudja verni a PO-ban, amikor szükség lesz rá.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Láttad a tegnapi Bears OL-t? Szerintem a tietek 5 klasszissal jobb 😀. Hogy lesz nálatok a kezdő 5ös?
több mint 12 éve
Mondjuk azért annyira nem nagy tragédia, ha nincs jó futójátékotok. Ártani nem árt, de azért ahol olyan célpontok akadnak, mint Megatron, Burleson, Young, Pettigrew vagy Scheffler nem lehet gond egy silány futójáték sem. tüsi91A mínusz yardos futásainkal max. a POba kerülés lehet a cél. Komolyabb eredményhez kell futójáték. Nem azt mondom, hogy valami hajde durva, de létezzen. Stafford helyzetét is könnyítené, ha némileg a futásoktól is félnie kéne a védelemnek. Mondjuk ahhoz kéne némi runblock az OLtől.
több mint 12 éve
Mondjuk azért annyira nem nagy tragédia, ha nincs jó futójátékotok. Ártani nem árt, de azért ahol olyan célpontok akadnak, mint Megatron, Burleson, Young, Pettigrew vagy Scheffler nem lehet gond egy silány futójáték sem. tüsi91Ennek az ellenkezőjét bizonyítja a Saints. 2008-ban hiába döntötte meg majdnem a Marino rekordot Brees, közel sem volt a PO, rá egy évre, lett futójáték és a többi már történelem.
Egyszerűbb lenne a Lions helyzete is, ha lenne futójáték. Kicsit lehet, hogy sok párhuzamot látok bele a helyzetbe, de pl. tavaly is kevésbé lett volna egyoldalú a Saints elleni PO meccs, ha van futás is.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Mondjuk azért annyira nem nagy tragédia, ha nincs jó futójátékotok. Ártani nem árt, de azért ahol olyan célpontok akadnak, mint Megatron, Burleson, Young, Pettigrew vagy Scheffler nem lehet gond egy silány futójáték sem.
több mint 12 éve
Majd az 53as keretszűkítésnél kipotyog jópár RB.Inkább jöjjön valami UDFA fiatal, akiben még véletlenül lehet némi potenciál.Bazzanihát ilyenkor ilyen már nem nagyon van, szal sztem is valami veterán lenne jó, Ryan Grantről már volt szó, csak ugye sokat kért, kérdés, hogy lesz-e még rá igény valahol... de amúgy mindegy is, tavaly a Giantsnél is szar volt a futójáték aztán látjuk meddig vitték, Staffordnak idén is kinéz 5000+ yardkristof
Akkor lehet válogatni, Bestet meg IR-re rakni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Inkább jöjjön valami UDFA fiatal, akiben még véletlenül lehet némi potenciál.Bazzanihát ilyenkor ilyen már nem nagyon van, szal sztem is valami veterán lenne jó, Ryan Grantről már volt szó, csak ugye sokat kért, kérdés, hogy lesz-e még rá igény valahol... de amúgy mindegy is, tavaly a Giantsnél is szar volt a futójáték aztán látjuk meddig vitték, Staffordnak idén is kinéz 5000+ yard
több mint 12 éve
Legutoljára amikor megmentő veterán exBengals RB jött a csapathoz, akkor csináltuk a 0-16ot. Rudi Johnson volt. Inkább jöjjön valami UDFA fiatal, akiben még véletlenül lehet némi potenciál.Majd pár héten belül úgy is jön Benson, vagy valami veterán szerintem, de a Lions megint meccs/50 passzos csapat lesz.StezBentley lesz a kezdő CB Houston párjaként a mai meccsen.Persze, hogy én is fenntartásokkal kezelem ezeket a dolgokat. Én lélekben felkészültem arra, hogy sem Best sem LeShoure nem fog játszani idén. Smith lesz a kezdő pár hétig, aztán aki épp nem sérült.Bazzani
Bazza, én ezeknek a híreknek már nem hiszek, itt akárki lesérült, naponta jöttek a nyilatkozatok, hogy jól van, nem komoly a baj, rendbe jön x-edik hétre, és utána ez így ment szezon végéig, és senki sem javult.
Best persze, az orvosok szerint játszhat, mégsem edzett egyszer sem. Vicc.Stez
több mint 12 éve
Majd pár héten belül úgy is jön Benson, vagy valami veterán szerintem, de a Lions megint meccs/50 passzos csapat lesz.Bentley lesz a kezdő CB Houston párjaként a mai meccsen.Persze, hogy én is fenntartásokkal kezelem ezeket a dolgokat. Én lélekben felkészültem arra, hogy sem Best sem LeShoure nem fog játszani idén. Smith lesz a kezdő pár hétig, aztán aki épp nem sérült.Bazzani
Bazza, én ezeknek a híreknek már nem hiszek, itt akárki lesérült, naponta jöttek a nyilatkozatok, hogy jól van, nem komoly a baj, rendbe jön x-edik hétre, és utána ez így ment szezon végéig, és senki sem javult.
több mint 12 éve
Bentley lesz a kezdő CB Houston párjaként a mai meccsen.Persze, hogy én is fenntartásokkal kezelem ezeket a dolgokat. Én lélekben felkészültem arra, hogy sem Best sem LeShoure nem fog játszani idén. Smith lesz a kezdő pár hétig, aztán aki épp nem sérült.
több mint 12 éve
Bentley lesz a kezdő CB Houston párjaként a mai meccsen.Bazza, én ezeknek a híreknek már nem hiszek, itt akárki lesérült, naponta jöttek a nyilatkozatok, hogy jól van, nem komoly a baj, rendbe jön x-edik hétre, és utána ez így ment szezon végéig, és senki sem javult.
Best persze, az orvosok szerint játszhat, mégsem edzett egyszer sem. Vicc.
több mint 12 éve
Best nem úgy volt, hogy abbahagyja?AsbeeNem. Visszatért, állítólag teljesen gyógyult, mégsem edzett egyszer sem a TC alatt.
Lions | Jahvid Best could be out for a while
Detroit Lions head coach Jim Schwartz said the status of RB Jahvid Best (concussion) is still uncertain. "The only thing I will say is we're measuring Jahvid in weeks, not days. He's not day-to-day."
Fantasy Tip: This news puts Best's Week 1 availability in question; his early-season workload will be light even if he returns in the next few weeks. He was cleared for organized team activities only to be put on the shelf for contact drills this summer. Fantasy footballers should downgrade him in their rankings and view Best as a very risky RB3 or a worthwhile gamble as a fourth back.
több mint 12 éve
Best nem úgy volt, hogy abbahagyja?
több mint 12 éve
Két jobbacska hír:Lions | Louis Delmas expected to be ready for Week 1
Detroit Lions FS Louis Delmas (knee) likely will not play in any preseason games but is expected to be ready for the start of the regular season.
Lions | Mikel Leshoure hopes to practice next week
Detroit Lions RB Mikel Leshoure (hamstring) said he hopes to return to practice at some point next week. "I'm starting to run now. You never know how these days go, but I hope to get back on the field next week," Leshoure said.
Több hiányzónk lesz a Browns ellen:
Lions | Several players not expected to play in preseason game
Detroit Lions RBs Jahvid Best (concussion) and Mikel Leshoure (hamstring), WR Ryan Broyles (knee), DE Kyle Vanden Bosch (knee) and FS Don Carey (undisclosed) did not participate in practice Thursday, Aug. 9, and are not expected to play in the first preseason game Friday, Aug. 10.
több mint 12 éve
Gameday!!! Ma este (holnap hajnalban) mi is megkezdjük a szezont egy Browns elleni meccsel. Nemtudom,hogy lesz e olyan őrült aki rajtam kívül megnézi a meccset, normális streamben reménykedve.Kiválasztottam 5 játékost akit különösen figyelni fogok:
1.Patrick Edwards WR
Minden évben van egy nagy reménységem, amolyan titkos esélyes. Idén Edwards az. Nagyon nehéz lesz megcsinálnia az 53as rostert, Stovall a legnagyobb ellenfél ebben.
2. Stefan Logan mint RB
Mivel Best aligha játszik a szezonban LeShoure meg eltiltott így Logan lehet az első 2 meccsen a 2.számú RB. Smith a kezdő, de róla is tudjuk, hogy 2meccsnél többet nem tud egészséges maradni.
3. Riley Reiff OT
Persze, hogy a drukker az elsőkörös picktől várja a megváltást. A mi esetünkben ez egy olyan játékos aki alighanem keveset lesz idén a pályán, ezért a premeccseken tudjuk nagyjából felmérni a képességeit. Övé a jövő, hamár a mackóknak nem kellett.
4. Willie Young DE
Avril visszatéréséig másról sem szóltak a TC hírek, mint Young gyorsaságáról és dominanciájáról. Már tavaly is bontogatta a szárnyait, reméljük idén rettegni fognak tőle az ellen irányítói és nagyobb szerepet kap a rotációban.
5. Dwight Bentley CB
A csapatunk leggyengébb pontja (főleg Berry kirúgása és Delmas sérülése óta) a secondary lehet. Bentley lehet a fény az éjszakában. Megatronon kívül mindenkit meg tudott fogni a TC alatt, reméljük nemcsak az edzőtábor hőse lesz.
Én nagyon szeretem a preseason meccseit nézegetni, ilyenkor még mindenkiben a Probowlert és a jövő hősét látja az ember. Lényeg, hogy ne sérüljön meg senki.
több mint 12 éve
Állítólag arra is lehet esély, hogy a szezon elejére (1.-3.hét) is visszatérhet. Jó volna, mert nélküle elég szar a secondary.