Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Na akkor még a cutok előtt csinálok egy 53as roster tippet.Offense(24):
QB(3) Stafford, Sh.Hill, Moore
RB(4) Smith, LeShoure, Logan, K.Williams
WR(5) Megatron, Burleson, Titus, Broyles, Stovall
TE(3) Pettigrew, Scheffler, Heller
OL(9) Backus, Sims, Raiola, Peterman, Cherilus, Reiff, Hilliard, Fox, Gandy
Defense(26):
CB(5) Houston, Bentley, Lacey, Phonso, Miller
S(4) Delmas, Wendling, Coleman, Spievey
LB(7) Levy, Tulloch, Durant, Palmer, Hogue, T.Lewis, Whitehead
DL(10) Avril, KVB, Young, Jackson, R.Lewis, Fluellen, Suh, C.Williams, Fairley, Sa.Hill
ST(3)
K Hanson
P Donahue
LS Muhlbach
PUP/IR Best, Greenwood, Nagy
Amíg LeShoure eltiltását tölti addig J.Bell lesz helyette rosteren.
PS tipp (8):
Gerberry C
J.Green CB
Edwards WR
Austin G
Archer QB
Messina LB
Green RB
Silva S
több mint 12 éve
Olyan a csapatunk mint az én régi BMW-m. Megjavítunk valamit rajta rögtön elromlik valami más.Mindent elmond a meccsről, hogy Pryorból igazi sztárt csináltunk. A secondarynk botrányos. A kezdő még elmegy (a két safety Wendling és Coleman kellemes meglepetés) a két kezdő corner is okés azon kívül, hogy mindkettő megsérült, de depth az nulla. Phonso, Miller, Green, Spievey mind kuka.
A meccs egyetlen igazi pozitívuma a ST játéka.
RunD borzalom, futásaink nincsenek már egy 0yardos futásért is vért kell izzadnia az RB-inknek.
Passrush mint olyan nem létezett. A DTinket csak akkor lehet észrevenni ha véletlen offside-ot csinálnak.
Az paszjátékunkal nem lesz gond, az igazi nagy játékainkat okosan rejtegettük ma. Mondjuk Hill botrányosan gyenge volt, Moore meg egy ügyetlen törpe. Nem lennék meglepve ha a végén csak 2 QB lenne a rosteren vagy hoznánk helyette valakit.
Tudom, hogy ez csak premeccs, de sokkal többet vártam.
Remélem a 4.premeccsen a kezdők pályára sem lépnek.
Ja és kérjük vissza az eredeti bírókat, mert ezek a helyettesek viccnek is rosszak.
több mint 12 éve
Lions | Matthew Stafford's injury not considered seriousSat, 25 Aug 2012 18:43:02 -0700
Updating a previous report, Detroit Lions head coach Jim Schwartz said he thinks QB Matthew Stafford (hand) will be fine after suffering a left hand injury in the third preseason game Saturday, Aug. 25.
Comment (0) | Share: | Source: The Detroit News - Chris McCosky
--------------------------------------------------------------------------------
Lions | Kevin Smith injury update
Sat, 25 Aug 2012 18:41:51 -0700
Updating a previous report, Detroit Lions RB Kevin Smith (ankle) suffered an ankle injury in the third preseason game Saturday, Aug. 25, and is questionable to return.
Comment (0) | Share: | Source: DetroitLions.com - Tim Twentyman
--------------------------------------------------------------------------------
Lions | Two CBs injured in preseason game
Sat, 25 Aug 2012 18:22:49 -0700
Detroit Lions CBs Bill Bentley (shoulder) and Chris Houston (ankle) suffered injuries during the third preseason game Saturday, Aug. 25
több mint 12 éve
Egy Mojo, LeShoure, Smith hármas ideális lenne, ha Avrilt cserélnénk el.Nem voltam biztos az első körben. Sztem Mojo mellé K Smith elèg lenne, és nem is lenne annyi ideje megsérülni. Persze az Avril Mojo trade jobb es logikusabb lenne.Írtad a jags topicban h nem oda való, ezért itt válaszolok. Ha Mojo egészséges hasznára lesz a csapatnak. Leshoureból még semmit sem láttunk, bár tény hogyha odaadjuk, akkor az érte adott első kör kuka.BleviEgyrészt második körös volt, másrészt nem kuka mert ott van (lenne) ugye MoJo.
Érdekes akkor lesz igazán a kérdés, ha LeShoure valami pazar teljesítményt hoz le este.
Én sokkal nagyobb értelmét látnám, ha Avrilt adnánk oda Mojo-ért egy az egyben.Bazzani
Leshoure mondjuk egy percet nem játszott itt másfél év alatt, szoval nem tudhatjuk Vele mit veszítenénk ha menne.Blevi
Avril év végén elmegy amúgy is, ha jól néztem akkor a Jaxnél éppen passrusher hiány van sérülések miatt. Avril és MoJo is megkapná a hosszútávú szerződést amit akar.
Nálunk pedig KVB, L.Jackson, Young, E.Brown, Fluellen elvinné a DE posztot, wide9ben könnyebb dolguk van.
több mint 12 éve
Nem voltam biztos az első körben. Sztem Mojo mellé K Smith elèg lenne, és nem is lenne annyi ideje megsérülni. Persze az Avril Mojo trade jobb es logikusabb lenne.Írtad a jags topicban h nem oda való, ezért itt válaszolok. Ha Mojo egészséges hasznára lesz a csapatnak. Leshoureból még semmit sem láttunk, bár tény hogyha odaadjuk, akkor az érte adott első kör kuka.BleviEgyrészt második körös volt, másrészt nem kuka mert ott van (lenne) ugye MoJo.
Érdekes akkor lesz igazán a kérdés, ha LeShoure valami pazar teljesítményt hoz le este.
Én sokkal nagyobb értelmét látnám, ha Avrilt adnánk oda Mojo-ért egy az egyben.Bazzani
Leshoure mondjuk egy percet nem játszott itt másfél év alatt, szoval nem tudhatjuk Vele mit veszítenénk ha menne.
több mint 12 éve
Írtad a jags topicban h nem oda való, ezért itt válaszolok. Ha Mojo egészséges hasznára lesz a csapatnak. Leshoureból még semmit sem láttunk, bár tény hogyha odaadjuk, akkor az érte adott első kör kuka.BleviEgyrészt második körös volt, másrészt nem kuka mert ott van (lenne) ugye MoJo.
Én sokkal nagyobb értelmét látnám, ha Avrilt adnánk oda Mojo-ért egy az egyben.
több mint 12 éve
Írtad a jags topicban h nem oda való, ezért itt válaszolok. Ha Mojo egészséges hasznára lesz a csapatnak. Leshoureból még semmit sem láttunk, bár tény hogyha odaadjuk, akkor az érte adott első kör kuka.
több mint 12 éve
Holnap állítólag először láthatjuk LeShoure-t meccsen.16+1 bajnoki és 6 előszezon meccset hagyott ki.
Szerintem bemelegítésnél meghúzódik.
több mint 12 éve
Drew Coleman cut, sérülés miatt.
több mint 12 éve
A ST gyengélkedése miatt leigazoltuk Kassim Osgood WR-t. Többszörös ST Pro Bowler.
több mint 12 éve
www.detroitlions.com/news/ohara/article-1/OHara-Johnson-is-the-best-today-but-is-he-better-than-Jerry-Rice-the-best-of-all-time/fd46ae3e-2bea-4a45-8be6-27a22fc91bf6Egy kis összehasonlítás Megatronról és Riceról.
több mint 12 éve
1. Smith tényleg nem Foster szint ezt nem is állítottam, de ahhoz ami nekünk kell tökéletes ha a fal jól dolgozik. Csak 2 meccset nem tud egészséges maradni. Véleményem szerint (az NCAA meccsekből kiindulva) LeShoure tökéletes lenne ide, ha végre pályára tudna lépni. Ő azért tud utat is törni magának.2. Hallottam én is pletykákat egy MoJo-Avril traderől. Mindkét csapat jól járna, ezért nem lesz belőle semmi.
több mint 12 éve
ez kicsit úgy jön le, hogy kb tökm1 milyen képességű futód van, úgyis a falon múlik minden. amiben persze van igazság, de pl az említett foster v mojo teljesen más szont mint smith, azért ők többre mennének a falatok mögött...peachRészben igaz, hogy egy gyengébb képességű futó egy jó fal mögött tud teljesíteni, de egy jó képességű futó egy szar fal mögött tud szenvedni. Szerintem inkább a falon kb. az első 5 yard múlik, openfielden/2nd lvl-en már inkább a futó képességei számítanak (persze ott sem ártanak a jó blokkok a WR-ektől, TE-ektől).
A felsorolt játékosok közül mindegyiknek egy baja van: összetörnek 3 meccsenként. Tök mindegy a fal, ha állandóan sérültek. Smith szerintem még lehetne normális futó is, ha kibírna egy szezont. Mojo és Foster sokat tudna ebben a csapatban teljesíteni, de szerintem úgy van vele az itteni FO is, hogy:
Inkább legyen védele jó védelem, akkor a futójátékot le se szarom. 😀Ami szerintem csak féligazság, mert el lehet jutni így a PO-ig, de egy kiegyensúlyozott O-val azért könnyebb, nem beszélve a PO-ról, amikor meg baromi nehéz balance nélkül a szoros meccseket megnyerni.
Ennél a csapatnál az kell, hogy az ilyen Saints-Packers-Giants féle csapatokat el tudja verni a PO-ban, amikor szükség lesz rá.Stez
több mint 12 éve
Ki fog futni?ez kicsit úgy jön le, hogy kb tökm1 milyen képességű futód van, úgyis a falon múlik minden. amiben persze van igazság, de pl az említett foster v mojo teljesen más szont mint smith, azért ők többre mennének a falatok mögött...
Reményeim szerint az ellen irányítói a mi passrushereink elől. 😊
Viccet félretéve.
Teljesen mindegy, ha a fal jól dolgozik akkor Kevin Smith is remek számokat hozhat. Ha nincsenek blokkok, akkor Arian Foster sem menne sokra.
Smith, LeShoure, K.Williams, J.Bell, S.Green a választék most.Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mojo keményen összerúgta a port a jaguars-el. Vsz a mi falunk van olyan jó mint a jaxé, Ő tudna javítani az offensen. Persze ez csak álom kategória egyenlőre.Blevinincs rá pénz. jelenleg is 4.5 milliót keres, amin jelentősen szeretne emelni, ha új csapathoz megy akkor nekik "muszáj" elé tolni egy megadealt.
több mint 12 éve
Mojo keményen összerúgta a port a jaguars-el. Vsz a mi falunk van olyan jó mint a jaxé, Ő tudna javítani az offensen. Persze ez csak álom kategória egyenlőre.
több mint 12 éve
Ki fog futni?Reményeim szerint az ellen irányítói a mi passrushereink elől. 😊
Viccet félretéve.
Teljesen mindegy, ha a fal jól dolgozik akkor Kevin Smith is remek számokat hozhat. Ha nincsenek blokkok, akkor Arian Foster sem menne sokra.
Smith, LeShoure, K.Williams, J.Bell, S.Green a választék most.
több mint 12 éve
Ki fog futni ez a nagy kérdés megmaradt tavalyról
több mint 12 éve
több mint 12 éve
vimeo.com/47796068#Egy kis lassított video a Ravens elleni meccs legjobb jeleneteiről.
több mint 12 éve
Lions | X-rays negative for Stefan LoganFri, 17 Aug 2012 21:32:20 -0700
Updating a previous report, X-rays were negative for Detroit Lions WR Stefan Logan (ankle), according to head coach Jim Schwartz. Logan will be re-evaluated Saturday, Aug. 18, but he was on crutches after the game.
Reméljük nincs nagyobb baj.
több mint 12 éve
Na nemcsak én láttam szarnak a ST munkáját. Sőt én még el is felejtettem a Ravens sikeres onside kickjét.Detroit's special teams unit played poorly during a 27-12 victory against the Baltimore Ravens, and Schwartz appeared ready to make roster changes after enduring another painful performance.
"We got to find better players to be able to execute," Schwartz said. "You can do all the drills you want, but if a guy can't make a play, he can't make a play. We got to find guys who can kickoff cover and punt cover. We were poor in those areas.
"We got lucky because of a couple of penalties, but we were lucky."
The Lions' special teams unit gave up a 55-yard yard kickoff return, 85-yard punt return for a touchdown, but both runs were negated by Ravens penalties. Baltimore also recovered an onside kick in the fourth quarter against Detroit.
Lions receiver Maurice Stovall failed to retrieve the ball on Baltimore's onside kick. He accepted full responsibility after the game.
"I'm supposed to jump and get the ball, but their kicker had a good kick," Stovall said. "I have to use it as a learning tool. Watch it on film and make the corrections."
Schwartz also appears ready to make corrections.
Stovallt a remek ST játéka miatt igazoltu. Most WRként is gyenge de legalább az STben is használhatatlan...
Remélem időben észreveszik, hogy a fejétől (is) bűzlik a hal és odapirítanak ennek a szerencsétlen edzőnek akin már Carolina-ban is röhögött mindenki...
több mint 12 éve
Túl vagyunk a második premeccsen, sikerült végignéznem majd gyorsan a melót is letudtam és most jöttem némi összefoglalóval.Elég lassan kezdtünk, mind az O mind a D nehezen pörgött bele a meccsbe. Leginkább a hülye büntetések jellemezték a játékunkat, nyeltük a yardokat előrefelé meg nem sikerült haladni. Hála az égnek mindkét részen -főleg offense oldalon- felébredtünk, így valamennyire pozitív szájízzel álltam fel a gép elöl a meccs végén. Nézzük kicsit részletesebben.
Pozitívumok:
-Megatron, Megatron és újra csak Megatron. Sokszor leírtuk, hogy nem ember a pali,de úgy néz ki,hogy az új szerződés ellenére sem lankad a teljesítménye. Stafford első 117 passzolt yardjából 111et Calvin kapott el.
-Sok yardot nyelt a D# de a fontos pillanatokban mindig megállítottuk a hollókat. Tegyük azért hozzá, hogy Flacco kb egy negyedet játszott. Nem kaptunk TD-t ami azért szép teljesítmény, mégha csak előszezon meccsről is van szó.
-Stafford nehezen lendült játékba, de amikor beindult akkor lenyűgöző volt. Hill is megbízható volt, nem semmi ahogy agyonütés közben is jó helyre tud passzolni, bár néha úgy repül a labdája mintha egy kiló kenyeret hajítana el. A múlt heti teljesítményéhez képest Kellen Moore is sokkal jobb volt, de továbbra sem közelíti meg Stanton szintjét.
-Bemutatkozott -mégpedig remekül- Ryan Broyles. Két elkapás (26yard) jutott neki, elég bíztatóan mozgott nem látszott rajta a sérülés.
-Stephfon (a szülei tuti rosszul írták le a nevét) Green meglepően jól futott. 92yard (közte egy 76yardos TD) futásból és 11 yard elkapásból, mellé brutál speed.
-Reiff alighanem remek pick lesz. Elég sokat foglalkoztak kiemelten vele. Igaz egyelőre csak a második sorban játszott, ott is csak RT-t, de látszik rajta, hogy erős és jól mozog. Bánhatja a Bears,hogy meghagyták nekünk, sztem máris jobb mint a faluk többsége..
-A védelemből nem tudnék igazán senkit kiemelni, de van egy játékos aki remélem legalább egy PS helyet kap a szezon előtt: Carmen Messina (LB). Az első premeccsen asszem a legtöbb tacklet csinálta, most meg a meccseldöntő INT volt az övé. Már collegeban is tacklegyár volt, remélem nem cutoljuk mégha elég telített is az LB korp.
-Hanson elég jó formában van. A kickoffjai jók voltak, bevert egy 50yardos FG-t meg két XP-t. A punter csatában nekem ma Donahue puntjai tetszettek jobban, van erő a lábában.
Negatívumok:
-Rengeteg balfasz büntetés. Főleg Fairley jeleskedett benne. Tegyük hozzá, hogy ez a bírói gárda is egy tragédia, de ettől függetlenül oda kellene erre figyelni.
-Nem tudom, hogy mit látunk ebben a Crossman-ben, de az ST továbbra is iszonyatosan gyenge. Volt egy 75yardos (kb) return TDje a Ravensnek amit hálisten (?) visszafújtak, de az összes visszahordásuknál komoly nehézségekbe ütköztünk. Eközben nálunk lényegében nulla a KR/PR játék. Nagy bajban leszünk ha a Bears ST egysége beindul.
-Misstackle parádé volt megint. Hihetetlen, hogy gyakran 2-3 ember is elvéti a szerelést.
-A védelemnek ugyanaz a gyenge pontja(i) mint tavaly. RunD és screen passzok. Ezeket rendszeresen benyeljük.
-Továbbra sem találjuk az ellenszert az olyan irányítók ellen akik futni is hajlandóak néha. Tavaly Webb, előtte Vick szopatott minket, most Taylor rohangálhatott nyugodtan.
-A futójátékunk továbbra is esetleges, de inkább nevezzük gyengének. Van olyan, hogy a védő hamarabb ér az RBhez, mint a labda. Ráadásul Logan megsérült, Stafford ütötte le egy futójátéknál, ami nem sikerült éppen tökéletesre. K.Smith nem rossz, de blokkok nélkül neki sem fog menni.
-Nagyon nem volt passrush. ezt most leginkább a kezdőkre mondom, mert az a lényeg. Ennél sokkal nagyobb nyomás kell, főleg ha a secondary továbbra is ilyen sérülésektől tüzedelt lesz.
több mint 12 éve
Lions | Bill Nagy could compete for starting job in 2013Hát ki lesz Raiola utódja? Egy évig kúrálják, aztán hasznosítják azt a 4 meccs kezdőrutint, amit Dallasban összekapirgált.Nagy Béla jött a Dallas waiverről, akik alighanem IR-re akarták tenni a hétfői műtétje után. Érdekes manőver.Régóta követem a Lionst, de ezt a Bill nagy igazolást marhára nem értem.
Cserébe Drew Coleman tényleg IR-re került.Höri
Sorban esnek ki a DB-k, erre hozunk egy sérült G-t.Bazzani
Szerintem ez itt az ultimate tervHöri
Fri, 17 Aug 2012 12:12:12 -0700
Detroit Lions OG Bill Nagy (ankle) could compete for a starting job next season if he remains with the team. The team appears to like Nagy's long-term potential since he has the ability to play center or offensive guard.
Jaja.