Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Vitatható a TD?Nagyjából csak a sisakja nem volt lenn.
Szánalom.
Várom már a GB elleni idegenbeli meccset, főleg ha nagyon kell nekik a W. Azt alighanem sárga zászlók között kell megvívni.
több mint 13 éve
Erre mondják, hogy összenő ami összetartozik.Ja és rögzítsük a szabályt: ha a könyök és a térd egyszerre van lenn akkor tovább lehet futni illetve ha a punt az ellenfél játékosáról pattan hozzád akkor az övék a labda.
Minden kétes esetet azonnal gondolkodás nélkül fújtak oda. Egy esetben sem nekik kellett cselendzselni. De legalább örülhet a sok Lions ellenes, újra szopóágon vagyunk.
több mint 13 éve
És az első recapek szerint a TD "vitatható" (WTF?) és Schwartz hibája az egész. A bírók nem hibáztak.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Lehet itt Schwartzra fogni, meg bárkire. Ezt a bírók vették el. A nevetséges TD, a visszavideózott punt utáni labdaszerzés, delay of game, Watt late hit fejre és még sorolhatnám. És ez nem egy szezonban, egy meccsen.Majd nézd meg, hogy a sok beömlött csicska noob troll mind GB logoval tolta az eredménykövetőben.
Nem mellékesen soha nem gondoltam volna, hogy a Texans fanok a legaljasabbak itt a fórumon. (Tisztelet a kevés kivételnek.)
Legalább lesz ki ellen szurkolni a POban.Bazzani
több mint 13 éve
Lehet itt Schwartzra fogni, meg bárkire. Ezt a bírók vették el. A nevetséges TD, a visszavideózott punt utáni labdaszerzés, delay of game, Watt late hit fejre és még sorolhatnám. És ez nem egy szezonban, egy meccsen.Nem mellékesen soha nem gondoltam volna, hogy a Texans fanok a legaljasabbak itt a fórumon. (Tisztelet a kevés kivételnek.)
Legalább lesz ki ellen szurkolni a POban.
több mint 13 éve
Ez szívszorítóbb OT szopás volt mint a mienk 4 napja. Azért sok sikert a maradék 5 meccsre.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Így kikapni, respect. 😕
több mint 13 éve
ha én Lions drukker lennék most azért kihúznám magam, gratulálok!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
respect srácok!
több mint 13 éve
Articles begging for taking the Thanksgiving game away start in 3 ... 2 ...
több mint 13 éve
Mocskos, retkes, szemét, rohadék, aljas csaló szarházi gecik.Rohadjatok meg ott ahol vagytok.
több mint 13 éve
Ki adott hálát hogy Lions szurkoló? 😀én egy felet, azért a Colts a #1
#thanksgivingtopmodell
több mint 13 éve
Respekt!En is megtartom, legalább addig amíg nem nyerünk SuperBowlt 😊 😉
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Ki adott hálát hogy Lions szurkoló? 😀Én egy csapatra sem cserélném. Akkor sem ha mindig szopunk.
#thanksgivingtopmodell
több mint 13 éve
Ki adott hálát hogy Lions szurkoló? 😀#thanksgiving
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Mac nem szidta soha, csak a nagymamáját szerette volna játszani a helyén 😀Vagy rosszul emlékszem?!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Sztem ez a két véglet, de a stabilitás amit adott az hogy Ő mindig ott volt az is számít. Remelem Reiff jobb lesz mint Ő, de nekem is hiányozni fog.Mondj meg valakit akit az elmúlt 8 évben (talán az elmúlt kettőben nem annyit) szidtunkÉn nem szidtam soha. Szerintem top10 LT az elmúlt évtizedből.MacPhisto
Mint őt.
Amúgy Nfl rekord hogy valaki ennyi meccsen kezdjen es ennyi sacket szopjon.
Ne féljünk a változàsból. Nem baj az ha jön az új a jövő. topmodell
több mint 13 éve
Mondj meg valakit akit az elmúlt 8 évben (talán az elmúlt kettőben nem annyit) szidtunkÉn nem szidtam soha. Szerintem top10 LT az elmúlt évtizedből.
Mint őt.
Ne féljünk a változàsból. Nem baj az ha jön az új a jövő. topmodell
több mint 13 éve
Mondj meg valakit akit az elmúlt 8 évben (talán az elmúlt kettőben nem annyit) szidtunkMint őt.
Ne féljünk a változàsból. Nem baj az ha jön az új a jövő.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Jeff Backus on the field taking pictures with his family now. His ironman streak comes to an end at 186 games today.Sokszor szidtuk, de valahogy mégis elképzelhetetlen nélküle a csapat.
Furcsa lesz megszokni, hogy Reiff nevével kezdődik az OL. Nem lesz könnyű Backust pótolni és most nem feltétlen a játékra gondolok. Amióta én nézem a Lions meccseket nem volt például balhéja sem a pályán sem azon kívül.
Fox lesz ma Reiff cseréje aki sztem az RT lesz jövőre ha egészséges tud maradni.
több mint 13 éve
Hát amit ezen a meccsen befújtak ellene az nevetséges volt.mert draftolnak ennyi kretént? 😀
Én nem cserélném el. Ez a srác tavaly bebizonyította, hogy tud játszani.
Kapnánk érte egy 5.-6.körös picket. A Jaxes csávóért megy 4.kört adtunk.
Mondom, fejétől bűzlik a hal. Máshol miért nincs ennyi balhé?Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Hát amit ezen a meccsen befújtak ellene az nevetséges volt.Én nem cserélném el. Ez a srác tavaly bebizonyította, hogy tud játszani.
Kapnánk érte egy 5.-6.körös picket. A Jaxes csávóért megy 4.kört adtunk.
Mondom, fejétől bűzlik a hal. Máshol miért nincs ennyi balhé?
több mint 13 éve
Ja, és akkor számold bele azt is, hogy kb. meccsenként van egy OPI-ja is. 😊 Azért az se mindegy.