Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Végre valami szar hír... Remélem legalább nem IR lesz.Amúgy sztem Erik Coleman fog Delmas helyén játszani és Spievey marad a SS.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
faszm."Not good: Lions safety Louis Delmas has had surgery on his left knee, the team confirmed. Great player who struggles to stay healthy."
hirtelen nem is ugrik be értelmes FA safety :\
szerk. talán Deon Grant, ha nem megy vissza a Giantsbe, tavaly év végén már egész tűrhetően játszott.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
www.prideofdetroit.com/2012/8/7/3226609/detroit-lions-depth-chart-2012-cleveland-browns-preseason#storyjumpTegnap egy másik helyen elég sok volt ehhez képest a különbség 😀
Az első nem hivatalos depth chart.
Nagy meglepetés nincs benne.Bazzani
több mint 12 éve
www.prideofdetroit.com/2012/8/7/3226609/detroit-lions-depth-chart-2012-cleveland-browns-preseason#storyjumpAz első nem hivatalos depth chart.
Nagy meglepetés nincs benne.
több mint 12 éve
Állítólag 24-48 órán belül igazolunk egy veteran FA RB-t.Best állapota továbbra is kérdéses, LeShoure sérült + eltiltott, Green gyenge, J.Bell és K.Williams pedig max vészmegoldásnak elég.
Bíztató a helyzet. Nem tudom, hogy egy Benson szintű futó mennyit tudna nekünk segíteni.
több mint 12 éve
Kurva vicces beszólás volt, köszönjük.Ami baj, hogy Delmas is kidőlt, a bal térdével vannak gondok. Az elmúlt 5 edzést ki is hagyta.legalább nem lesz sánta 😀Amadeus91
Emlékeztetőül, tavaly szezon végén a jobb térdét műtötték, legalább annyi pozitívum van a doogban, hogy nem arra sérült rá.Stez
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Ami baj, hogy Delmas is kidőlt, a bal térdével vannak gondok. Az elmúlt 5 edzést ki is hagyta.legalább nem lesz sánta 😀
Emlékeztetőül, tavaly szezon végén a jobb térdét műtötték, legalább annyi pozitívum van a doogban, hogy nem arra sérült rá.Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Amikor először nem edzett, akkor mondta Schwartz, hogy "Áááá nincs itt komoly baj, csak pihentetjük.". LeShoure egy hete nem edz, Best és Greenwood el sem kezdte. Best szinte tuti IR, akkor Logan lesz a nr.2 RB. Állítólag nagyon élvezi ezt a szerepet.Jövő héten meccs, már alig várom. 😊
több mint 12 éve
Ami baj, hogy Delmas is kidőlt, a bal térdével vannak gondok. Az elmúlt 5 edzést ki is hagyta.Emlékeztetőül, tavaly szezon végén a jobb térdét műtötték, legalább annyi pozitívum van a doogban, hogy nem arra sérült rá.
több mint 12 éve
Látom Scott kidőlt, mindenki jóljárt, szinte hihetlen
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Állítólag Avril hamarosan aláírja a tendert és elkezd edzeni.
több mint 12 éve
Bill Bentley having a good workout Monday. Making good plays against everybody but C. Johnson. Then again, Nobody stops CJ.Halálra dícsérik Bentleyt, de van valaki akit ő sem tud tartani. 😊
több mint 12 éve
Lions | Ryan Broyles activatedSun, 29 Jul 2012 06:30:08 -0700
The Detroit Lions have activated rookie WR Ryan Broyles (knee) off of the active PUP list.
Ez remek hír. Lássuk mit tud.
több mint 12 éve
Rövid hírek a tegnapi edzésről:-Backus sérülése után Hilliardot és foxot cserélgette a csapat, de Reiff is volt fenn pár játéknyit
-Kellen Moore kapott pár lehetőséget az első csapatnál
-Titus és Megatron továbbra is beast módban edz
Sliding one-handed catch by Calvin draws oohs and ahs from the large crowd at practice.
-A secondary sokkal jobb napon van túl mint az első napi. Houston INT-et szedett Hill passzánál.
DBs winning 7 on 7s so far. Houston and Bentley making plays.
-Patrick Edwards WR remek napot zárt
WR Patrick Edwards is 1 speedy guy. Puttin on a show.
-Továbbra is Coleman a kezdő Spievey kárára
-Logan, Miller és Bell gyakorolt returnerként
-Ronnel Lewis már nincs PUP-n
-Ja és megtudhadtuk, hogy miért Bill a beceneve Bentleynek: "Long story. Before I grew dreds, before I grew out my hair, I had it low cut," he said Saturday. They called me little Bill. Little Bill the cartoon show. It stuck. I'm fine with it. I'm Bill."
több mint 12 éve
Ezért jött Reiff, nem? 😛Végül ezért. Mondjuk Hilliard és Fox ugrott be helyette.
Lehet ő rúgta leHöri
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Lions: Hamstring kept Mikel Leshoure out of end of camp; He said, 'I'll be good, I'm fine, I'm straight.'28 Jul 12Akkor a menetrend szerint most füveznie kell majd?
Szerencsére nem olyan sérülékeny LeShoure...Bazzani
több mint 12 éve
Jeff Backus Injures Thumb On Day 2 Of Lions Training CampJeeee. Mégmégmég. Faszom.
több mint 12 éve
Lions: Hamstring kept Mikel Leshoure out of end of camp; He said, 'I'll be good, I'm fine, I'm straight.'28 Jul 12Szerencsére nem olyan sérülékeny LeShoure...
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nem, te értetted jól, én meg nem néztem, hogy több is van itt 😀Habár nem tudom kívülről Wyatt rosterét, de feltételezem nem keveri, csak Erik Coleman nála van GM játékban. 😀Akkor én értettem félre, úgy értelmeztem hogy CB helyett safetyben lehetne kipróbálni.
Más:
Lehet én vagyok nagyon hülye, de nekem kibaszottul nem hiányzik Avril ebből a csapatból. Szerintem Suh és Fairley mellett egy kicsit is korrektebb LE hasítani fog, ráadásul talán valaki olyan játszhat, aki run defenseben segítség is lehet. Mert Avril nem volt az.Stez
Állítólag Everette Brown egyre jobb, ő lehet a 4.DE ha Avril nem lesz a szezonra.
Willie Young amúgy tök ugyanazt le tudja hozni, mint Avril. Bazzani
több mint 12 éve
Szerintem itt a nagyobb kérdés úgysem a másik end lesz, hanem az, hogy Fairley mire lesz képes Suh mellett, egyáltalán egészséges tud-e maradni?Habár nem tudom kívülről Wyatt rosterét, de feltételezem nem keveri, csak Erik Coleman nála van GM játékban. 😀Akkor én értettem félre, úgy értelmeztem hogy CB helyett safetyben lehetne kipróbálni.
Más:
Lehet én vagyok nagyon hülye, de nekem kibaszottul nem hiányzik Avril ebből a csapatból. Szerintem Suh és Fairley mellett egy kicsit is korrektebb LE hasítani fog, ráadásul talán valaki olyan játszhat, aki run defenseben segítség is lehet. Mert Avril nem volt az.Stez
Állítólag Everette Brown egyre jobb, ő lehet a 4.DE ha Avril nem lesz a szezonra.
Willie Young amúgy tök ugyanazt le tudja hozni, mint Avril. Bazzani
Nekem legalábbis ez lesz fontos, mert ha a Suh-Fairley duó hozza azt, amit vár tőlük mindenki, akkor retteghetnek az ellenfelek. És ha rájuk folyton figyelni kell, akkor Van Den Bosch, és a másik oldalon bárki sorra hozhatja a sackeket, és odaérhet a QB-hoz.
több mint 12 éve
Habár nem tudom kívülről Wyatt rosterét, de feltételezem nem keveri, csak Erik Coleman nála van GM játékban. 😀Akkor én értettem félre, úgy értelmeztem hogy CB helyett safetyben lehetne kipróbálni.
Más:
Willie Young amúgy tök ugyanazt le tudja hozni, mint Avril.
több mint 12 éve
Habár nem tudom kívülről Wyatt rosterét, de feltételezem nem keveri, csak Erik Coleman nála van GM játékban. 😀Más:
Lehet én vagyok nagyon hülye, de nekem kibaszottul nem hiányzik Avril ebből a csapatból. Szerintem Suh és Fairley mellett egy kicsit is korrektebb LE hasítani fog, ráadásul talán valaki olyan játszhat, aki run defenseben segítség is lehet. Mert Avril nem volt az.
több mint 12 éve
lehetne próbálni Colemant safetyben 😀WyattEz nem az a Coleman.
Ez Erik, akire Te gondolsz (exJags) meg Drew.