Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
A Rotoworld tegnap, azt írta hogy Grant sose járt nálatok 😀
több mint 12 éve
Jah, gondolom jó sok kesst kér minden futó, elvégre ismerik a Lions RB átkát, így már jóelőre megkérik az árát valami vaskos sérülésnek. 😀
több mint 12 éve
Grant nem lesz oroszlán.Kevés volt neki a money.
Remélem valami hülye csapat túlfizeti.
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Hamár DB-kről beszéltünk:ha szerencsétek van, akkor tovább is áll 😊
Chris Crocker exBengals safety jön vizitre.Bazzani
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Hamár DB-kről beszéltünk:Chris Crocker exBengals safety jön vizitre.
több mint 12 éve
Wrightot fikázni igen csak ON itt szerintem 😊 A két Saints elleni meccsen is "brillírozott" tavaly is. Nem mondom, hogy minden csak az ő hibája volt, de vastagon benne volt több TD-ben is szerintem.Meglepne, ha Wright kitöltené egyáltalán ezt a szerződést, ehhez óriási formajavulás fog kelleni. Mondjuk Nicks itt se kerül rossz társaságba, sztem az teljesítményét Penn játéka fogja majd inkább fel/lehúzni, de középen elég jó lesz az az OL.Tampán kívül mindenhol nyilvánvaló, hogy Wright szar.szabaRégen örültem annyira Tampa igazolásnak 😀 Mondjuk ők VJ-t is túlfizették, és azon sem lepődnék meg, ha Nicks sem hoznám azt, ami korábban. De Wright igazolása \o/Gyurma Pappa
ONszaba
több mint 12 éve
szaba
10 551
Meglepne, ha Wright kitöltené egyáltalán ezt a szerződést, ehhez óriási formajavulás fog kelleni. Mondjuk Nicks itt se kerül rossz társaságba, sztem az teljesítményét Penn játéka fogja majd inkább fel/lehúzni, de középen elég jó lesz az az OL.Régen örültem annyira Tampa igazolásnak 😀 Mondjuk ők VJ-t is túlfizették, és azon sem lepődnék meg, ha Nicks sem hoznám azt, ami korábban. De Wright igazolása \o/Gyurma PappaEnnek fényében mégjobban vicces Wright új szerződése. 😀BazzaniTampán kívül mindenhol nyilvánvaló, hogy Wright szar.szaba
ON
több mint 12 éve
Régen örültem annyira Tampa igazolásnak 😀 Mondjuk ők VJ-t is túlfizették, és azon sem lepődnék meg, ha Nicks sem hoznám azt, ami korábban. De Wright igazolása \o/Ennek fényében mégjobban vicces Wright új szerződése. 😀BazzaniTampán kívül mindenhol nyilvánvaló, hogy Wright szar.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 551
Ennek fényében mégjobban vicces Wright új szerződése. 😀BazzaniTampán kívül mindenhol nyilvánvaló, hogy Wright szar.
több mint 12 éve
Ennek fényében mégjobban vicces Wright új szerződése. 😀
több mint 12 éve
Hát alapvetően úgy van, hogy ha pozitív, akkor már jó 😊
több mint 12 éve
Hát aki pozitívban van az már nem rossz.
több mint 12 éve
Pff alapján az overallok:Mennyitől számít jónak?
-Berry: 478 snap, 5.7es rating
-Houston: 858 snap, 3.0 rating
- Alphonso Smith: 259 snap, -4.7 rating
- Chris Harris: 400 snap, -7.3 rating
- Eric Wright: 1129 snap, -13.7 rating
- Amari Spievey: 1016 snap, -16.1 ratingtenorx
Spievey űberbrutál... 😮
több mint 12 éve
Pff alapján az overallok:-Berry: 478 snap, 5.7es rating
-Houston: 858 snap, 3.0 rating
- Alphonso Smith: 259 snap, -4.7 rating
- Chris Harris: 400 snap, -7.3 rating
- Eric Wright: 1129 snap, -13.7 rating
- Amari Spievey: 1016 snap, -16.1 rating
több mint 12 éve
Amikor idekerült akkor azt mondták róla, hogy gyors de semmi labdaérzéke nincs. Erre azért kellően rácáfolt. Szedi az INTeket és nagyon sokat TDre is vált. Én imádom a játékát. Kellene mellé egy normális pár a másik oldalra. Ha még passrush is lenne akkor az lenne a kánaán neki.ami azt illeti, nálunk elég szar volt 😀peachHouston nagyon jó. Bly óta a csapat legjobbja a poszton. Fene gondolta volna amikor idejött. Ő az egyik legnagyobb trade-je magic Mayhew-nak.BazzaniAzt en nagyonjol tudom. Szerintem csak az lepodott meg a jatekanak minosegen, aki nem latta azelott a Falconsban jatszani ennel azert egy fokkal rosszabb front mogott.Fake
több mint 12 éve
ami azt illeti, nálunk elég szar volt 😀Houston nagyon jó. Bly óta a csapat legjobbja a poszton. Fene gondolta volna amikor idejött. Ő az egyik legnagyobb trade-je magic Mayhew-nak.BazzaniAzt en nagyonjol tudom. Szerintem csak az lepodott meg a jatekanak minosegen, aki nem latta azelott a Falconsban jatszani ennel azert egy fokkal rosszabb front mogott.Fake
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Houston nagyon jó. Bly óta a csapat legjobbja a poszton. Fene gondolta volna amikor idejött. Ő az egyik legnagyobb trade-je magic Mayhew-nak.BazzaniAzt en nagyonjol tudom. Szerintem csak az lepodott meg a jatekanak minosegen, aki nem latta azelott a Falconsban jatszani ennel azert egy fokkal rosszabb front mogott.
több mint 12 éve
Houston nagyon jó. Bly óta a csapat legjobbja a poszton. Fene gondolta volna amikor idejött. Ő az egyik legnagyobb trade-je magic Mayhew-nak.houston ennyire szar lenne ?FakeVagy a kérdést vagy a poént nem értem. :/Bazzanidraftoltatok három CB-t meg hoztatok egy negyediket udfa-nek, aztán ott van még Houston, Lacey, Berry, Alphonso (+ Carey meg Weaver) meg elméletileg jöhet még Florence is, na de van-e közülük akár egyetlen játékos, aki szerinted egyértelmű kezdő?jjncaa
több mint 12 éve
Houston betonbiztos 1.CB. Mind a teljesítménye mind a rutinja feljogosítja erre. Ha ma indulna a bajnokság akkor Berry lenne a 2.számú, aki magára pakolt néhány font izmot, hogy erősebb és kevésbé sérülékeny(???) legyen.draftoltatok három CB-t meg hoztatok egy negyediket udfa-nek, aztán ott van még Houston, Lacey, Berry, Alphonso (+ Carey meg Weaver) meg elméletileg jöhet még Florence is, na de van-e közülük akár egyetlen játékos, aki szerinted egyértelmű kezdő?jjncaaCB camp mikor lesz? 😊jjncaaVagy a kérdést vagy a poént nem értem. :/Bazzani
A nickel posztért Lacey és Bentley fog harcolni. A többiek depth.
Ez csak akkor fog változni, ha valaki nagyot villant a TC-ben (Greenwood?).
A Florence dolog csak pletyka sztem.
Egyébként érthető, hogy sok CB-vel vágunk neki a TC-nek, tavaly igencsak elfogytunk a végére.
több mint 12 éve
jj szerint akkor ennyirehouston ennyire szar lenne ?FakeVagy a kérdést vagy a poént nem értem. :/Bazzanidraftoltatok három CB-t meg hoztatok egy negyediket udfa-nek, aztán ott van még Houston, Lacey, Berry, Alphonso (+ Carey meg Weaver) meg elméletileg jöhet még Florence is, na de van-e közülük akár egyetlen játékos, aki szerinted egyértelmű kezdő?jjncaa
egyébként nem, ha nem sérül, simán az egyik kezdő
inkább a többiek között lesz harc a #2, nickel posztért
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
houston ennyire szar lenne ?draftoltatok három CB-t meg hoztatok egy negyediket udfa-nek, aztán ott van még Houston, Lacey, Berry, Alphonso (+ Carey meg Weaver) meg elméletileg jöhet még Florence is, na de van-e közülük akár egyetlen játékos, aki szerinted egyértelmű kezdő?jjncaaCB camp mikor lesz? 😊jjncaaVagy a kérdést vagy a poént nem értem. :/Bazzani
több mint 12 éve
draftoltatok három CB-t meg hoztatok egy negyediket udfa-nek, aztán ott van még Houston, Lacey, Berry, Alphonso (+ Carey meg Weaver) meg elméletileg jöhet még Florence is, na de van-e közülük akár egyetlen játékos, aki szerinted egyértelmű kezdő?CB camp mikor lesz? 😊jjncaaVagy a kérdést vagy a poént nem értem. :/Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
CB camp mikor lesz? 😊jjncaaVagy a kérdést vagy a poént nem értem. :/
több mint 12 éve
CB camp mikor lesz? 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ez még kimaradt:OTAs
May 21-22
May 24
May 29
May 31-June 1
June 4-5
June 7-8
Minicamps
May 11-13 (rookies)
June 12-14
Még egy hetet várnunk kell, hogy Lions mezben lássuk az újakat.