NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 503
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
amikor annak idején mondtam radió caféban h nem lesz ligautolsó a lions még hüledezett mindenki 😀
több mint 13 éve
Gratula a hármas győzelmi sorozathoz!
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Nagyon nagy grat ismét!
több mint 13 éve
Megint nyertünk.Nem hiszem el.
Shaun Hill meg egy ügyetlen fasz.
több mint 13 éve
Shaun Hill lesz a kezdő.
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81d296d0/article/stafford-out-for-season-schwartz-waiting-to-reveal-lions-qb?module=HP_headlinesKellemes ünnepeket!
több mint 13 éve
Jaja.Detroit Lions defensive tackle Ndamukong Suh finished first in fan balloting at his position and first among all rookies, the NFL announced today.Elég jól tolta hozzá, megérdemelte.Gogo
TAPSBazzani
Az egyik legkomolyabb produkció volt rookietól az utóbbi években.
több mint 13 éve
MINNESOTA: The Vikings did not put quarterback Brett Favre on injured reserve after he suffered a concussion in the loss to Chicago on Monday night. Coach Leslie Frazier said it is unlikely the 41-year-old quarterback will play on Sunday at Philadelphia. The Vikings, who are assured of their first losing season since 2006, play the Lions in the season finale at Ford Nagyon remélem,hogy játszik ellenünk az utolsó fordulóban. Azt is remélem,hogy Suh-ék elveszik a kedvét a visszatéréstől.
több mint 13 éve
Lions | Two QBs limited WednesdayTré,Stanton gyereket megnéztem vna utolsó 2 meccsen
Comment (1)
Wed, 22 Dec 2010 13:23:10 -0800
Detroit Lions QBs Shaun Hill (finger) and Drew Stanton (shoulder) were limited during practice Wednesday, Dec. 22.
Lions | Matthew Stafford out for Week 16
Comment (0)
Thu, 23 Dec 2010 08:25:39 -0800
Detroit Lions head coach Jim Schwartz has ruled QB Matthew Stafford (shoulder) out for the team's Week 16 game, according to Chris McCosky, of The Detroit News. "Matthew Stafford is not ready to play this week," Schwartz said. "We've left the door open for a comeback. But being so close to the end of the season, it changes your thoughts a little bit, but we're not at that spot (ready to put him on IR) yet." Schwartz was asked if the team was reluctant to put Stafford on Injured Reserve because they didn't want him to deal with the stigma finishing his first two NFL seasons on the shelf. "That doesn't really play into it," Schwartz said. "It's still a rehab and we're still trying to keep good players available to possibly play."
Lassan tényleg ZacRob lesz terítéken...Bazzani
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Detroit Lions defensive tackle Ndamukong Suh finished first in fan balloting at his position and first among all rookies, the NFL announced today.Elég jól tolta hozzá, megérdemelte.
TAPSBazzani
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Detroit Lions defensive tackle Ndamukong Suh finished first in fan balloting at his position and first among all rookies, the NFL announced today.http://www.freep.com/article/20101222/SPORTS01/101222002/1049/SPORTS01/Suh-wins-Pro-Bowl-fan-voting-at-DT?GID=38b66x2Zhxvrfb9WEElMqhuulYoGrFU7QfTeFjcr5W4%3D
TAPS
több mint 13 éve
Lions | Two QBs limited WednesdayComment (1)
Wed, 22 Dec 2010 13:23:10 -0800
Detroit Lions QBs Shaun Hill (finger) and Drew Stanton (shoulder) were limited during practice Wednesday, Dec. 22.
Lions | Matthew Stafford out for Week 16
Comment (0)
Thu, 23 Dec 2010 08:25:39 -0800
Detroit Lions head coach Jim Schwartz has ruled QB Matthew Stafford (shoulder) out for the team's Week 16 game, according to Chris McCosky, of The Detroit News. "Matthew Stafford is not ready to play this week," Schwartz said. "We've left the door open for a comeback. But being so close to the end of the season, it changes your thoughts a little bit, but we're not at that spot (ready to put him on IR) yet." Schwartz was asked if the team was reluctant to put Stafford on Injured Reserve because they didn't want him to deal with the stigma finishing his first two NFL seasons on the shelf. "That doesn't really play into it," Schwartz said. "It's still a rehab and we're still trying to keep good players available to possibly play."
Lassan tényleg ZacRob lesz terítéken...
több mint 13 éve
Stanton: separated shoulderA Miami ellen a törött ujjú Hill kezd.
Tényleg Zac time lesz lassan. Na most akkor Hill és Stanton is sérülékeny, vagy csak Staffordot kúrogatják ezzel? :mad:MacPhisto
Komolyan mondom,hogy amikor kezdünk ráálnni a jó utra,valami mindig történik.
Hillt amúgy is gyűlölöm nézni.
több mint 13 éve
M.V.P.hiába, túl jó volt az alma matere
tavalyelőtti preszezon óta mondom 😛Höri
több mint 13 éve
Stanton: separated shoulderTényleg Zac time lesz lassan. Na most akkor Hill és Stanton is sérülékeny, vagy csak Staffordot kúrogatják ezzel? :mad:
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Sokkot kapok, ha odaadtam neked az irl Lions franchise QBt 😀
több mint 13 éve
Speciel én magunkra gondoltam márha nem QBt draftolunk akkor simán PP-t el kell vinnünkAmiatt esetleg nem aggódsz ha nagyon felmentek valaki elviszi előttetek PP-t ? Vagy annyira nem gáz ?TocaNem látom azt a csapatot,akinek olyan nagy CB needje lenne (persze most a top5 esélyesekről beszélek),hogy beáldozná PPre a top5-ös picket.
Persze ha a Broncos nem tud aláírni Champ-el,akkor...
Remélem idetéved valami nagyobb draftguru és megerősít ebben.Bazzani
(Persze ehhez még meg kell előznötök, de számomra az is reális)
több mint 13 éve
Amiatt esetleg nem aggódsz ha nagyon felmentek valaki elviszi előttetek PP-t ? Vagy annyira nem gáz ?TocaNem látom azt a csapatot,akinek olyan nagy CB needje lenne (persze most a top5 esélyesekről beszélek),hogy beáldozná PPre a top5-ös picket.
Persze ha a Broncos nem tud aláírni Champ-el,akkor...
Remélem idetéved valami nagyobb draftguru és megerősít ebben.
több mint 13 éve
Amiatt esetleg nem aggódsz ha nagyon felmentek valaki elviszi előttetek PP-t ? Vagy annyira nem gáz ?Nézegettem kicsit a velünk nagyjából egyenlően álló csapatok sorsolását.Na hát jóslásból nem kapnék diplomát az tuti.
Nem szeretném ha top3ban draftolnánk.
A Carolina sztem már nem nyer meccset,marad 1/1
Bengalsnak a mai az utolsó nyerhető meccse a Browns ellen,sztem nem erőltetik túl,maradnak 1/2.
A Bills sem nyer már idén,ők lesznek az 1/3.
A Broncos megverheti a Texanst amivel négy győzelme lehet,ugyanannyi mint nekünk ha behúzzuk a vikingek ellenit vagy esetleg valamelyik idegenbelit amire kicsi az esély.
Az előtte lévő két csapat már nem utolérhető(Dallas & Cards),van egy-egy nyerhető meccsük + egymás ellen is játszanak,ott is lesz az egyiknek egy W.
Tehát 1/4 vagy 1/5 leszünk.
Ott sztem benn lesz Peterson,és ott már jobban vállalható egy CB pick,mint 1/2nél mondjuk.Bazzani
Nagyon kellett ez a győzelem,mert az összes közvetlen rivális (aki mögöttünk van) nyert a Broncost kivéve.
Viszont lassan utolérjük a Cardsot és a Redskinst.
Egy győzelemmel és egy kis szerencsével akár a csoport 3.helye is meglehet, sőt a top5ből is kiküzdhetjük magunkat.Bazzani
több mint 13 éve
Nézegettem kicsit a velünk nagyjából egyenlően álló csapatok sorsolását.Na hát jóslásból nem kapnék diplomát az tuti.
Nem szeretném ha top3ban draftolnánk.
A Carolina sztem már nem nyer meccset,marad 1/1
Bengalsnak a mai az utolsó nyerhető meccse a Browns ellen,sztem nem erőltetik túl,maradnak 1/2.
A Bills sem nyer már idén,ők lesznek az 1/3.
A Broncos megverheti a Texanst amivel négy győzelme lehet,ugyanannyi mint nekünk ha behúzzuk a vikingek ellenit vagy esetleg valamelyik idegenbelit amire kicsi az esély.
Az előtte lévő két csapat már nem utolérhető(Dallas & Cards),van egy-egy nyerhető meccsük + egymás ellen is játszanak,ott is lesz az egyiknek egy W.
Tehát 1/4 vagy 1/5 leszünk.
Ott sztem benn lesz Peterson,és ott már jobban vállalható egy CB pick,mint 1/2nél mondjuk.Bazzani
Nagyon kellett ez a győzelem,mert az összes közvetlen rivális (aki mögöttünk van) nyert a Broncost kivéve.
Viszont lassan utolérjük a Cardsot és a Redskinst.
Egy győzelemmel és egy kis szerencsével akár a csoport 3.helye is meglehet, sőt a top5ből is kiküzdhetjük magunkat.
több mint 13 éve
Jaja lehet.Egyszerű. Belül futunk...MacPhistoUgye mondom, a power rushing.Morris valami kegyetlen jó volt.
Fogy az aláírásom 😛MacPhisto
Nem tudom,hogy eddig miért nem ment ez.
Nem hinném,hogy a Cherilus-Hilliard csere eredménye.Bazzani
A másik ami tetszik a futásoknál az Logan.
Nagyon sokat szidtam azt az embert de az egyik legnagyobb fogásunk.
Tegnap Burlesonnak is volt egy trükkös futása,hoztunk is belőle 25 yardot.
Morris now has 55 carries for 283 yards and three touchdowns over his past four games.
több mint 13 éve
Egyszerű. Belül futunk...Ugye mondom, a power rushing.Morris valami kegyetlen jó volt.
Nem hinném,hogy a Cherilus-Hilliard csere eredménye.Bazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Ugye mondom, a power rushing.Morris valami kegyetlen jó volt.
Nem hinném,hogy a Cherilus-Hilliard csere eredménye.