Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
A Lions szurkoló Józsi mit talált írni a Rodgers helyzetről? Tudja valaki?
több mint 2 éve
James007
1 857
Tudom ARod volt a hibás 😀, de1. MVSnem játszott
Kinek mi a véleménye MLF mennyire volt hibás a vereségért?
Eléggé Adams és jones központúnak tűnt a game plan. Azzal ne jöjjön senki , hogy AR csak mindig Adams fele néz stb stb , mert még a támadoguru McCarthy alatt is állandóan szétszórta a targeteket, nem hiszem, hogy hirtelen ezt elfelejtette volna.
A másik, hogy amikor több ideje van felkészülni egy meccsre akkor általában elég rosszul sül el és vereség lesz a vége.
Illetve MVS akármennyire is lyukas kézi WR , megint nem volt aki megnyujtsa a pályát hosszában, megint csak a WR problémák.
Az ST edző még mindig nincs kirúgva, azt nyilatkozta MLF h ő vállalja a felelősséget stb..
Ha megy AR , nem biztos , hogy elégnek fog bizonyulni a tudása, azért a Titans-nal sem igazán volt jó , egy HOF QB-val azért jóval könnyebb dolga van az embernek.
Durva , hogy egy olyan csapat ellen esett ki a Packers ahol szinte a nullával egyenlő értékű QB teljesítmény volt. Miközben az AFC-ben meg olyan QB teljesítmények voltak , hogy nem hittem a szememnek. Azért az AFC sokkal erősebbnek tűnik , főleg h mennyi fiatal bizonyított irányító van(Mahomes, Allen, Burrow, LJ), úgyhogy azért, ha Brady visszavonul az NFC-bol sokkal könnyebb út vezetne a SB-ba.
Pep71
2. Ez az idő nem passzbarát - az erőfutónk meg kiesett
3. Ez a Niner D szétszedte a Dallas O-t is
Tény, hogy kellene még egy potens WR, de inkább egy Kittle féle TE. Az O fal még mindig inkább a passzjátékra van kitalálva, mint a futásra, de a Lambeau Field inkább a futást kívánná, főleg október közepétől.
2011 januárjában a 17. heti meccsen 10 pontot szereztünk a bivalyerős Bears ellen, ami akkor simán elég volt a győzelemhez és a PO-ba való becsúszáshoz. Aztán mi lett a vége..
Ez a meccs is simán meglehetett volna, ha csak egy átlagos ST játékot hozunk.
Persze mindenkinek megvan belőle a maga része, MLF-nek is, de a kétes dicsőséget nem hinném, hogy el kéne venni Draytontól.
több mint 2 éve
Pep71
2 597
Tavaly egy top 3 egészséges Bucs védelemnek lett felpakolva 26 pont és 400+yard és az ellenfélnél sem épp egy JimmyG bohockodott.Tudom ARod volt a hibás 😀, deÉn ezt a vereséget sokkal kevésbé varrom MLF nyakába, mint a tavalyi.
Eléggé Adams és jones központúnak tűnt a game plan. Azzal ne jöjjön senki , hogy AR csak mindig Adams fele néz stb stb , mert még a támadoguru McCarthy alatt is állandóan szétszórta a targeteket, nem hiszem, hogy hirtelen ezt elfelejtette volna.
A másik, hogy amikor több ideje van felkészülni egy meccsre akkor általában elég rosszul sül el és vereség lesz a vége.
Illetve MVS akármennyire is lyukas kézi WR , megint nem volt aki megnyujtsa a pályát hosszában, megint csak a WR problémák.
Az ST edző még mindig nincs kirúgva, azt nyilatkozta MLF h ő vállalja a felelősséget stb..
Ha megy AR , nem biztos , hogy elégnek fog bizonyulni a tudása, azért a Titans-nal sem igazán volt jó , egy HOF QB-val azért jóval könnyebb dolga van az embernek.
Durva , hogy egy olyan csapat ellen esett ki a Packers ahol szinte a nullával egyenlő értékű QB teljesítmény volt. Miközben az AFC-ben meg olyan QB teljesítmények voltak , hogy nem hittem a szememnek. Azért az AFC sokkal erősebbnek tűnik , főleg h mennyi fiatal bizonyított irányító van(Mahomes, Allen, Burrow, LJ), úgyhogy azért, ha Brady visszavonul az NFC-bol sokkal könnyebb út vezetne a SB-ba.
Pep71
zacknorb
Azért egy olyan HC-kent aki a elsősorban a támadósorért felelős szerintem ez sokkal rosszabbul nézett ki az ő és nyilván AR szempontjából is , mert most a védelem(végre valahára , bár gyenge irányító ellen) hozta magát , jelesre vizsgázva.
több mint 2 éve
Tudom ARod volt a hibás 😀, deÉn ezt a vereséget sokkal kevésbé varrom MLF nyakába, mint a tavalyi.
Pep71
több mint 2 éve
Őszintén szólva továbbra sem èrtem hogyan szereztetek csak 10 pontot 😔😔😔 kb olyan győzelem volt ez a 49rs rèszèről, mint anno nekünk a tavaly előtti győzelmünk ellenetek (bár az pontgazdagabb volt)vagy az ATL elleni 2017s rájátszás győzelmünk....
több mint 2 éve
Pep71
2 597
Tudom ARod volt a hibás 😀, deKinek mi a véleménye MLF mennyire volt hibás a vereségért?
több mint 2 éve
SBL
2 216
Nálam is belefér. Ezért írtam, hogy ne akadjunk fent ezen.www.youtube.com/watch?v=iSstHxGW3rMHa ez volt mögötte, akkor kiabálhatták volna azt, hogy "we own you" vagy "Fuck Rodgers".Sztem ez benne van a sportban. Ezzel semmi gondom nincs. AR szurkolóknak való kikiabálása nálam sokkal durvább.ja, ugye Robi Csikágói "nevelés", Jimmy is IL-i gyerek. ennyi.
Meg nem is a Packers játékosoknak mondták, hanem egymásnak. Valamint ugye Gould 10-ensok évig volt Bear. Egymás közt egy utcsó másodpercces győztes field goal után nálam ez teljesen rendben van még.
alatriste
petey
Ez így nem volt túl elegáns. De eggyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy ne akadjunk fent ilyeneken.
Persze az megmosolyogtató, hogy a meccs után annak a Jimmy G-nek volt a legnagyobb szája, aki harmatgyengén tejesitett a meccsen.
SBL
Ebbe nem éreztem azt, hogy Jimmynek nagy lenne a szája. Gouldhoz ment oda, hogy "egy legenda vagy, megb*sztad a packerst"
Azért ezt a szófordulatot odakint nagyon sokat használják, nem érzek benne személyeskedést. Olyan felfokozott hangulatban egy ilyen hangulatszó nálam fordított helyzetben is bőven beleférne.
Tarsi
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Ez mondjuk marhara nincs igy szerintem. Eleg sokak kedvence.A megannyi jogos észrevétel mellett annyit feltennék kérdésként (nem tudom, leírta-e már valaki a felgyülemlett hsz-ekben): mi a fenének nem Nijman játszott LT-ben, amikor a beugrásai, a 8 startja során elég jó teljesítményt nyújtott??Igaz, Instan fent is van videón, ahogy mennek. De abszolut nem érthető a fennakadásod… Hiába Rodgers a tortenelem egyik legjobbja.. akkor is kibaszottul unszimpatikus fasz. Szerinted a 32 csapatos ligabol 31 csapat szurkoloi miert gyulolik?? sajat maganak erdemelte ki ezt a “rivalda fenyt” .
Nehéz megemészteni, ilyen jó védelmi teljesítmény nem biztos, hogy lesz egyhamar. A 2. félidőben 58 yardot tettünk meg. Hihetetlen. A futást is elhagytuk. Nem értem MLF-et sem. Az ST-re pedig nincsen elég jó szitokszó.
Apropó, ha igaz, Gould és Jimmy G is "Fuck the Packers"-t kiabált ünneplés közben. Ez esetben a jó édes anyátokat üdvözlöm, sok nemsikert a playoffban kettőtöknek. (Egyébként teljesen megértem a Bears fanokat, akik kiakadtak Rodgersre az I still own you után)
Jönnek a nehéz évek.
Gergőbácsi
ricsiii83
több mint 2 éve
Tarsi
1 246
Ha ez volt mögötte, akkor kiabálhatták volna azt, hogy "we own you" vagy "Fuck Rodgers".Sztem ez benne van a sportban. Ezzel semmi gondom nincs. AR szurkolóknak való kikiabálása nálam sokkal durvább.ja, ugye Robi Csikágói "nevelés", Jimmy is IL-i gyerek. ennyi.
Meg nem is a Packers játékosoknak mondták, hanem egymásnak. Valamint ugye Gould 10-ensok évig volt Bear. Egymás közt egy utcsó másodpercces győztes field goal után nálam ez teljesen rendben van még.
alatriste
petey
Ez így nem volt túl elegáns. De eggyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy ne akadjunk fent ilyeneken.
Persze az megmosolyogtató, hogy a meccs után annak a Jimmy G-nek volt a legnagyobb szája, aki harmatgyengén tejesitett a meccsen.
SBL
Ebbe nem éreztem azt, hogy Jimmynek nagy lenne a szája. Gouldhoz ment oda, hogy "egy legenda vagy, megb*sztad a packerst"
Azért ezt a szófordulatot odakint nagyon sokat használják, nem érzek benne személyeskedést. Olyan felfokozott hangulatban egy ilyen hangulatszó nálam fordított helyzetben is bőven beleférne.
több mint 2 éve
SBL
2 216
Ha a fórumot nézzük akkor a Bears és a Lions az a 31 csapat. A kinti fórumokon még hozzájön a Vikings.A megannyi jogos észrevétel mellett annyit feltennék kérdésként (nem tudom, leírta-e már valaki a felgyülemlett hsz-ekben): mi a fenének nem Nijman játszott LT-ben, amikor a beugrásai, a 8 startja során elég jó teljesítményt nyújtott??Igaz, Instan fent is van videón, ahogy mennek. De abszolut nem érthető a fennakadásod… Hiába Rodgers a tortenelem egyik legjobbja.. akkor is kibaszottul unszimpatikus fasz. Szerinted a 32 csapatos ligabol 31 csapat szurkoloi miert gyulolik?? sajat maganak erdemelte ki ezt a “rivalda fenyt” .
Nehéz megemészteni, ilyen jó védelmi teljesítmény nem biztos, hogy lesz egyhamar. A 2. félidőben 58 yardot tettünk meg. Hihetetlen. A futást is elhagytuk. Nem értem MLF-et sem. Az ST-re pedig nincsen elég jó szitokszó.
Apropó, ha igaz, Gould és Jimmy G is "Fuck the Packers"-t kiabált ünneplés közben. Ez esetben a jó édes anyátokat üdvözlöm, sok nemsikert a playoffban kettőtöknek. (Egyébként teljesen megértem a Bears fanokat, akik kiakadtak Rodgersre az I still own you után)
Jönnek a nehéz évek.
Gergőbácsi
ricsiii83
Ők is csak azért mert már tizen éve non-stop szopatja őket. Ha egy Goff szintű játékos lenne nem is foglalkoznának azzal, mit csinál vagy mond.
több mint 2 éve
casaubon
2 417
HelyesAkkor ez egy emberen mulik majd…
#Packers Matt LaFleur said he's on the same page with Brian Gutekunst, Russ Ball and Mark Murphy about wanting Aaron Rodgers to come back.
— Lily Zhao (@LilySZhao) January 24, 2022
"There's no debate"
Peszinter Ferenc
Douglas maradni akar:
twitter.com/mattschneidman/status/1485668730441015307
LaFleur meg arra szamit, hogy Hadkett HC lesz valahol, ebben az esetben belulrol jon az uj OC. Getsy vagy Stenavich lesz az?
több mint 2 éve
Helyes#Packers Matt LaFleur said he's on the same page with Brian Gutekunst, Russ Ball and Mark Murphy about wanting Aaron Rodgers to come back.
— Lily Zhao (@LilySZhao) January 24, 2022
"There's no debate"
több mint 2 éve
Dillonról megtudtuk, hogy eltört a bordája, mihamarabbi gyógyulást Quadzillának!Nekem már a meccs alatti ápolás közben is ez volt az első tippem. Jobbulást AJ
gamerkr
több mint 2 éve
bárhogy is lesz, nagyon remélem hogy a Rodgers helyzete gyorsan rendeződik, meghozzák a döntést és el lehet kezdeni a cap management-et. Van teendő bőven.A megannyi jogos észrevétel mellett annyit feltennék kérdésként (nem tudom, leírta-e már valaki a felgyülemlett hsz-ekben): mi a fenének nem Nijman játszott LT-ben, amikor a beugrásai, a 8 startja során elég jó teljesítményt nyújtott??Ezt a kérdést beat-writerektől is kiszúrtam, már akkor amikor látták melegíteni a srácokat.
Gergőbácsi
Dillonról megtudtuk, hogy eltört a bordája, mihamarabbi gyógyulást Quadzillának!
több mint 2 éve
Nem tudom, mi nem érthető ezen, de mindegy is. Rodgerst pedig nem tudom, minek kevered ide a Gould/Jimmy sztorihoz. Az ő kiszólását pont példaként írtam, hogy megértem a Bears fanok reakcióját is.A megannyi jogos észrevétel mellett annyit feltennék kérdésként (nem tudom, leírta-e már valaki a felgyülemlett hsz-ekben): mi a fenének nem Nijman játszott LT-ben, amikor a beugrásai, a 8 startja során elég jó teljesítményt nyújtott??Igaz, Instan fent is van videón, ahogy mennek. De abszolut nem érthető a fennakadásod… Hiába Rodgers a tortenelem egyik legjobbja.. akkor is kibaszottul unszimpatikus fasz. Szerinted a 32 csapatos ligabol 31 csapat szurkoloi miert gyulolik?? sajat maganak erdemelte ki ezt a “rivalda fenyt” .
Jönnek a nehéz évek.
Gergőbácsi
ricsiii83
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
A megannyi jogos észrevétel mellett annyit feltennék kérdésként (nem tudom, leírta-e már valaki a felgyülemlett hsz-ekben): mi a fenének nem Nijman játszott LT-ben, amikor a beugrásai, a 8 startja során elég jó teljesítményt nyújtott??Igaz, Instan fent is van videón, ahogy mennek. De abszolut nem érthető a fennakadásod… Hiába Rodgers a tortenelem egyik legjobbja.. akkor is kibaszottul unszimpatikus fasz. Szerinted a 32 csapatos ligabol 31 csapat szurkoloi miert gyulolik?? sajat maganak erdemelte ki ezt a “rivalda fenyt” .
Jönnek a nehéz évek.
Gergőbácsi
több mint 2 éve
SBL
2 216
Ha ez volt mögötte, akkor kiabálhatták volna azt, hogy "we own you" vagy "Fuck Rodgers".Sztem ez benne van a sportban. Ezzel semmi gondom nincs. AR szurkolóknak való kikiabálása nálam sokkal durvább.ja, ugye Robi Csikágói "nevelés", Jimmy is IL-i gyerek. ennyi.
alatriste
petey
több mint 2 éve
Sztem ez benne van a sportban. Ezzel semmi gondom nincs. AR szurkolóknak való kikiabálása nálam sokkal durvább.ja, ugye Robi Csikágói "nevelés", Jimmy is IL-i gyerek. ennyi.
alatriste
több mint 2 éve
Sztem ez benne van a sportban. Ezzel semmi gondom nincs. AR szurkolóknak való kikiabálása nálam sokkal durvább.Meg nem is a Packers játékosoknak mondták, hanem egymásnak. Valamint ugye Gould 10-ensok évig volt Bear. Egymás közt egy utcsó másodpercces győztes field goal után nálam ez teljesen rendben van még.
Liverpool Fc
több mint 2 éve
Persze, nem is látok bele többet, mint egy szimpla "anyázás" részükről, épp ezért csak Fuck Jimmy és Robbie (ebbe sem kell belelátni többet). A 9ers többi tagjának viszont sok sikert!A megannyi jogos észrevétel mellett annyit feltennék kérdésként (nem tudom, leírta-e már valaki a felgyülemlett hsz-ekben): mi a fenének nem Nijman játszott LT-ben, amikor a beugrásai, a 8 startja során elég jó teljesítményt nyújtott??Fel lehet ezt így is fogni, valószínűleg én is anyáznék ha fordított esetben Fuck the 9ers lenne, de nem kell ebben többet bele látni mint ami valójában volt.
Jönnek a nehéz évek.
Gergőbácsi
playmaker90
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
SBL
2 216
Persze, nincs harag!😉A megannyi jogos észrevétel mellett annyit feltennék kérdésként (nem tudom, leírta-e már valaki a felgyülemlett hsz-ekben): mi a fenének nem Nijman játszott LT-ben, amikor a beugrásai, a 8 startja során elég jó teljesítményt nyújtott??Fel lehet ezt így is fogni, valószínűleg én is anyáznék ha fordított esetben Fuck the 9ers lenne, de nem kell ebben többet bele látni mint ami valójában volt.
Jönnek a nehéz évek.
Gergőbácsi
playmaker90
Sok sikert a következő meccsre!
Szerkesztette: SBL
több mint 2 éve
playmaker90
215
A megannyi jogos észrevétel mellett annyit feltennék kérdésként (nem tudom, leírta-e már valaki a felgyülemlett hsz-ekben): mi a fenének nem Nijman játszott LT-ben, amikor a beugrásai, a 8 startja során elég jó teljesítményt nyújtott??Fel lehet ezt így is fogni, valószínűleg én is anyáznék ha fordított esetben Fuck the 9ers lenne, de nem kell ebben többet bele látni mint ami valójában volt.
Jönnek a nehéz évek.
Gergőbácsi
több mint 2 éve
A megannyi jogos észrevétel mellett annyit feltennék kérdésként (nem tudom, leírta-e már valaki a felgyülemlett hsz-ekben): mi a fenének nem Nijman játszott LT-ben, amikor a beugrásai, a 8 startja során elég jó teljesítményt nyújtott?? Nehéz megemészteni, ilyen jó védelmi teljesítmény nem biztos, hogy lesz egyhamar. A 2. félidőben 58 yardot tettünk meg. Hihetetlen. A futást is elhagytuk. Nem értem MLF-et sem. Az ST-re pedig nincsen elég jó szitokszó.
Jönnek a nehéz évek.
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Egyebkent ha mar itt vagyunk, pont par napja hunyt el. Nem biztos hogy nelkule most ezen a forumon lennek. RIPÉs akkor most visszatértünk ide, pont ennyi hiányzott tegnap..Az oka, amiért anno Packers drukker lettem 😊 Talán holnap be is vetjük az Anderson-vezércselt, azzal biztosan meglepnénk a 49erst
Kampman
Hurka
Hurka