Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
pedig egy Probowler edzőert igazán kapkodhatnának a csapatokÚgy tűnik újabb nagyszerű szakembertől kell búcsút venniNem értem miért nem bíztunk benne h más elviszi tőlünk … kaptunk volna comp picket 😀
Maurice Drayton will not return as #Packers special teams coordinator, a source said. Story to come shortly.
— Tom Silverstein (@TomSilverstein) February 1, 2022
Peszinter Ferenc
nando89
több mint 2 éve
James007
1 857
Elöre is lépettOL edzonek elorelephet Luke Butkus, az eddigi asszisztens, aki mellesleg a Bears-legenda Dick Butkus unokaoccse.Úgy tűnik, lesz pár új arc az öltözőben és nemcsak a játékosok közöttGondolom a védelem oldalán nem várható jelentős változás, így elsősorban az OL és a QB edzői posztot kell okosan pótolni.
hage
Jajj, a ST-ről majd elfelejtkeztem! 😉
esz-ki-mo
casaubon
www.packers.com/news/5-things-to-know-about-new-packers-offensive-line-coach-luke-butkus?fbclid=IwAR1WBI9HosylJHj_omjlwpQ9xEoKI0pS9h9rBQRKq55kwejSCtMjp8tMUtw
több mint 2 éve
nando89
3 905
Úgy tűnik újabb nagyszerű szakembertől kell búcsút venniNem értem miért nem bíztunk benne h más elviszi tőlünk … kaptunk volna comp picket 😀
Maurice Drayton will not return as #Packers special teams coordinator, a source said. Story to come shortly.
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
Úgy tűnik újabb nagyszerű szakembertől kell búcsút venniMaurice Drayton will not return as #Packers special teams coordinator, a source said. Story to come shortly.
több mint 2 éve
pecsi92
505
Stenavich lett az Offensive Coordinator, ez akár Rodgers maradását segítheti kicsit.
több mint 2 éve
www.espn.com/blog/new-orleans-saints/post/_/id/34976/no-calls-have-continued-to-haunt-saints-at-historic-rateinkább a nyugdíjba ment Payton
Utóbbi években a Packers az élbolyban van azok között a csapatok között, akinek az ellenfeleire a legkevesebb zászlót dobják. Már erre se lehet számítani... 😀
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
Utóbbi években a Packers az élbolyban van azok között a csapatok között, akinek az ellenfeleire a legkevesebb zászlót dobják. Már erre se lehet számítani... 😀
több mint 2 éve
nando89
3 905
St edzőnek ha találunk egy olyat aki képes azt elérni h legalább 11en menjenek fel a pályára már az masszív előre lépés lesz , olyan mélységben van az az egység h onnan már tényleg csak felfelé vezethet út...OL edzonek elorelephet Luke Butkus, az eddigi asszisztens, aki mellesleg a Bears-legenda Dick Butkus unokaoccse. QB-coach velhetoen kivulrol johet, illetve lehet, hogy TE-coach is kell, ha Outten megy Hacketthez OC-nek (most ez a pletyka).Úgy tűnik, lesz pár új arc az öltözőben és nemcsak a játékosok közöttGondolom a védelem oldalán nem várható jelentős változás, így elsősorban az OL és a QB edzői posztot kell okosan pótolni.
hage
esz-ki-mo
ST-edzonek kis tulzassal barki johet, sokkal rosszabb nem lesz.
casaubon
több mint 2 éve
casaubon
2 417
OL edzonek elorelephet Luke Butkus, az eddigi asszisztens, aki mellesleg a Bears-legenda Dick Butkus unokaoccse. QB-coach velhetoen kivulrol johet, illetve lehet, hogy TE-coach is kell, ha Outten megy Hacketthez OC-nek (most ez a pletyka).Úgy tűnik, lesz pár új arc az öltözőben és nemcsak a játékosok közöttGondolom a védelem oldalán nem várható jelentős változás, így elsősorban az OL és a QB edzői posztot kell okosan pótolni.
hage
esz-ki-mo
ST-edzonek kis tulzassal barki johet, sokkal rosszabb nem lesz.
több mint 2 éve
esz-ki-mo
306
Úgy tűnik, lesz pár új arc az öltözőben és nemcsak a játékosok közöttGondolom a védelem oldalán nem várható jelentős változás, így elsősorban az OL és a QB edzői posztot kell okosan pótolni.
hage
több mint 2 éve
Úgy tűnik, lesz pár új arc az öltözőben és nemcsak a játékosok között
több mint 2 éve
Megvan Hackett utódja OC-ben:The #Packers are promoting Adam Stenavich to offensive coordinator, sources tell me and @TomPelissero.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 30, 2022
Stenavich replaces Nathaniel Hackett, who hoped to bring him along to Denver. The path is now clear for Luke Getsy to be the #Bears OC. That is expected to be official soon.
több mint 2 éve
SGBP
280
Úgy néz ki Getsy a top jelölt a Bears-nel OC-nek, ő hívná a játékokat is..Közben:
The #Packers interviewed #Chargers TEs coach Kevin Koger and are expected to interview #Eagles QB coach Brian Johnson for their vacant OC job, sources say. Luke Getsy and Adam Stenavich are the top in-house candidates.
több mint 2 éve
SBL
2 216
Mondjuk két 3. körös kompenzációs picket el tudtam volna viselni a kisebbségi előrelépési szabály miatt, de erre az evidens tényezők miatt nem volt esély.Még ne addjuk fel! Draytont még elviheti valaki.😉
zacknorb
több mint 2 éve
Mondjuk két 3. körös kompenzációs picket el tudtam volna viselni a kisebbségi előrelépési szabály miatt, de erre az evidens tényezők miatt nem volt esély.
több mint 2 éve
Kezd realitássá válni a Rodgers to Denver scenárió (ha elmegy, eddig is magabiztosan Denvert mondtam).Plusz lehet megy vele Davante (akkor trade alapja fixen Sutton vagy Jeudy)
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Packers lose their OC, but have a prime candidate to replace Hackett in Luke Getsy, who also interviewed in Denver. Matt LaFleur had said he hoped to promote from within.
több mint 2 éve
nando89
3 905
Hackett lett a Hc Denverben innentől érdekessé válik a helyzet..
több mint 2 éve
Ez az amúgy remek karikatúra sok sebet tép fel.
több mint 2 éve
25 éve ezen a napon nyerte meg a Packers, Reggie White vezérletével a 31.-ik Super Bowl-t, New Orleans-ban.
több mint 2 éve
nando89
3 905
A Lions szurkoló Józsi mit talált írni a Rodgers helyzetről? Tudja valaki?Arra számít h Denverben köt ki , de igen vágyvezérelt 😊
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Toto21
5 961
Jo, de Most lattad mi van mogotte? Tobb penzt hoz ha marad, megha utana halalhörges es siralom is lesz. Eladhatobb a csapat Rodgers-el, mint Love-al es ez teny!Aaron azt mondta PatMcAfeenél h egyelőre minde az asztalon van még marad /megy/visszavonul .ha tudnék írni és értenék az nfl-hez írnék egy könyvet, hogy a korosodó franchise qb-k hogyan próbálják túszulejteni a csapatukat. valakinek sikerül, mint benőnek a vasasnál, valakinek nem, mint bradynek. szerintem arodnak is menni fog.
Most azt érzem van esély a maradásra csak rendezni kéne a fontos kérdéseket főleg ugye Adams.
nando89
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 908
Aaron azt mondta PatMcAfeenél h egyelőre minde az asztalon van még marad /megy/visszavonul .ha tudnék írni és értenék az nfl-hez írnék egy könyvet, hogy a korosodó franchise qb-k hogyan próbálják túszulejteni a csapatukat. valakinek sikerül, mint benőnek a vasasnál, valakinek nem, mint bradynek. szerintem arodnak is menni fog.
Most azt érzem van esély a maradásra csak rendezni kéne a fontos kérdéseket főleg ugye Adams.
nando89
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
A Lions szurkoló Józsi mit talált írni a Rodgers helyzetről? Tudja valaki?