Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
Azért ne felejtsük el, hogy végre az O-line is végig tudta nyomni talán legjobb összeállításában (legalábbis úgy láttam), igaz volt 2 sack, de csak 2 QB hit, s érzésre dominált a falunk, Parsons pl. nem sok vizet zavart.Most már csak meg kellene maradnia ennek az ötösnek a hátralevő meccseken, no meg megtalálni hozzá a legjobb WR corp-ot is.
Azért 30 körüli szerzett ponttal jobb esélyeink vannak, mint a megelőző 15-ös átlaggal...
több mint 3 éve
Nyilván nem fogunk megkövezni egy SB-győztes edzőt, de amíg Philbin mellette volt az OC is jobban muzsikált. Aztán jött a ki hívja a játékokat-mizéria, vállalhatatlan játékok stb. Egy biztos, nem akarta Rodgerst a 49ers-be és ezért örök hála neki.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Szorri, máj bed! A közhelyek és gyenge mémek közt gyakran elmosódnak a határok.Túl sok energiát fordítottál egy komolytalan kommentre. Menj és tilts le minden nfl meme-es oldalt, nehogy belefuss valami hasonlóba!Ja és sokat vártunk rá, de végre McCarthy coachingja segített a Packersen.Ócska szöveg, felesleges tiszteletlenség, ezt nem tudom máshogy mondani. Nektek, Packers szurkolóknak nyert Super Bowlt és az utolsó két évéig szinte minden évben power house volt a csapat. Ezek után bocs, de pitiáner dolog ő rá húzni a győzelmet, miközben az all-decade QB-tok végre ismét úgy játszott ahogy ti azt megszoktátok (nem láttam minden meccsét, de megkockáztatom ilyen jól még nem játszott idén) és Watsonnak is toronymagasan ez volt eddig a legjobb meccse az NFL-ben. Nem minden Packers drukkernek szól, de amikor azt mondják hogy el vagytok kényeztetve, akkor az efféle megnyilvánulásról beszélnek. Még a zebráknak is több köze volt a GB győzelemhez mint McCarthynak!
twitch(4thline)
gyeek
twitch(4thline)
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Ja és sokat vártunk rá, de végre McCarthy coachingja segített a Packersen.Szerintem jo donteseket hozott a kivitelezes nem allt ossze. MLf dontese is megkerdojelezheto, hogy a negyedikben miert adta fel 1,5 perccel a vege elott. Coin toss utan ha vegig viszi a Cowboys td-ig ami azert valljuk meg benne volt, akkor plane.
twitch(4thline)
Blevi
Persze, igazad van. Nyilván nem egy "szakmai" kommentnek szántam! 🤙🏻
több mint 3 éve
Túl sok energiát fordítottál egy komolytalan kommentre. Menj és tilts le minden nfl meme-es oldalt, nehogy belefuss valami hasonlóba!Ja és sokat vártunk rá, de végre McCarthy coachingja segített a Packersen.Ócska szöveg, felesleges tiszteletlenség, ezt nem tudom máshogy mondani. Nektek, Packers szurkolóknak nyert Super Bowlt és az utolsó két évéig szinte minden évben power house volt a csapat. Ezek után bocs, de pitiáner dolog ő rá húzni a győzelmet, miközben az all-decade QB-tok végre ismét úgy játszott ahogy ti azt megszoktátok (nem láttam minden meccsét, de megkockáztatom ilyen jól még nem játszott idén) és Watsonnak is toronymagasan ez volt eddig a legjobb meccse az NFL-ben. Nem minden Packers drukkernek szól, de amikor azt mondják hogy el vagytok kényeztetve, akkor az efféle megnyilvánulásról beszélnek. Még a zebráknak is több köze volt a GB győzelemhez mint McCarthynak!
twitch(4thline)
gyeek
több mint 3 éve
Ez biztosan nagyon szakmaiatlan, és elfogult, de a mai győzelem és a legutóbbi zakók közötti különbséget leginkább az jelentette, hogy most jól láthatóan Arodnak volt fontos a győzelem. Végig együtt élt a csapattal (nem az elefántcsont toronyból fintorgott, meg nézegette a Surface-t, hanem eszelős tekintettel tüzelte a többieket, vagy MLF fülébe suttogott/üvöltött), az elejtett TD után sem "vonta meg a bizalmat" Watsontól, ahogy szokta. Éjszaka azon agyaltam, hogy miért volt neki fontos, McCarthy miatt, vagy mert a múlt héten már arról szólt a kánon, hogy "megöregedett, rajta mennek el a meccsek, jöjjön Love".Azzal nem értek egyet, hogy ARod meg szokta vonni a bizalmat attól, aki hibázott. Kétségkívül volt már rá példa, de éppen az eredménykövetőben írtam: a jellemző az, hogy a következő playben megy még egy passz annak, aki előtte elpotyogtatta a labdát. Legyen az WR, TE vagy RB. (Lehet, hogy ebben az a megfontolás is benne van, hogy az ellenfél védelme kevésbé számít rá, nem tudom.)
Szereti játszani a nagy üzletembert (van nekem mit csinálni a focin kívül), szeret mások felett ítéletet mondani, de igazán akkor támad fel a hamvaiból, amikor megkérdőjeleződik a zsenije. Meg akarta mutatni, hogy nem McCarthy fújta a passzátszelet a sikeres GB-ben: egy remek, jó formában játszó Dallast is meg tud verni félcsapattal, törött ujjal, kész O nélkül is, ha kell egyedül? Nem tudom.
De imádnám, ha itt folytatnák a jövő héten!
jossbeaumont
Azt viszont, hogy "igazán akkor támad fel a hamvaiból, amikor megkérdőjeleződik a zsenije", nagyon találónak tartom. Számomra is csak az a kérdés, hogy a feltüzelt állapot kizárólag a Dallasnak szólt-e, vagy így marad a többi meccsre.
több mint 3 éve
Ja és sokat vártunk rá, de végre McCarthy coachingja segített a Packersen.Ócska szöveg, felesleges tiszteletlenség, ezt nem tudom máshogy mondani. Nektek, Packers szurkolóknak nyert Super Bowlt és az utolsó két évéig szinte minden évben power house volt a csapat. Ezek után bocs, de pitiáner dolog ő rá húzni a győzelmet, miközben az all-decade QB-tok végre ismét úgy játszott ahogy ti azt megszoktátok (nem láttam minden meccsét, de megkockáztatom ilyen jól még nem játszott idén) és Watsonnak is toronymagasan ez volt eddig a legjobb meccse az NFL-ben. Nem minden Packers drukkernek szól, de amikor azt mondják hogy el vagytok kényeztetve, akkor az efféle megnyilvánulásról beszélnek. Még a zebráknak is több köze volt a GB győzelemhez mint McCarthynak!
twitch(4thline)
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Ja és sokat vártunk rá, de végre McCarthy coachingja segített a Packersen.Szerintem jo donteseket hozott a kivitelezes nem allt ossze. MLf dontese is megkerdojelezheto, hogy a negyedikben miert adta fel 1,5 perccel a vege elott. Coin toss utan ha vegig viszi a Cowboys td-ig ami azert valljuk meg benne volt, akkor plane.
twitch(4thline)
Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
Ez biztosan nagyon szakmaiatlan, és elfogult, de a mai győzelem és a legutóbbi zakók közötti különbséget leginkább az jelentette, hogy most jól láthatóan Arodnak volt fontos a győzelem. Végig együtt élt a csapattal (nem az elefántcsont toronyból fintorgott, meg nézegette a Surface-t, hanem eszelős tekintettel tüzelte a többieket, vagy MLF fülébe suttogott/üvöltött), az elejtett TD után sem "vonta meg a bizalmat" Watsontól, ahogy szokta. Éjszaka azon agyaltam, hogy miért volt neki fontos, McCarthy miatt, vagy mert a múlt héten már arról szólt a kánon, hogy "megöregedett, rajta mennek el a meccsek, jöjjön Love".Szereti játszani a nagy üzletembert (van nekem mit csinálni a focin kívül), szeret mások felett ítéletet mondani, de igazán akkor támad fel a hamvaiból, amikor megkérdőjeleződik a zsenije. Meg akarta mutatni, hogy nem McCarthy fújta a passzátszelet a sikeres GB-ben: egy remek, jó formában játszó Dallast is meg tud verni félcsapattal, törött ujjal, kész O nélkül is, ha kell egyedül? Nem tudom.
De imádnám, ha itt folytatnák a jövő héten!
több mint 3 éve
Ja és sokat vártunk rá, de végre McCarthy coachingja segített a Packersen.
Szerkesztette: twitch(4thline)
több mint 3 éve
SGBP
341
Azert Savage messze volt az unbelievable-tól…konkretan egy rakas szar volthát tévedhetett volna hamarabb is Mr. Barry a bowl.hu-raJoe Barry: "I think Darnell Savage would be an unbelievable nickel."😀🤟🏻
Barry says if Savage played nickel, he'd need another safety. Says they haven't thought about putting Rasul Douglas at safety. Douglas practiced at safety a tad during camp.
Ha már ilyen “unbelievable nickel” Savage barátunk, akkor miért nem rakja be Rudy Ford-ot safety-be és Savage-et nickel-be…az okos fasz
SGBP
SGBP
gamerkr
több mint 3 éve
Bennem azért maradtak kerdőjelek. Mind az O-val(fent tartható e/ tud e fejlődni), mind a D-vel(helyt áll, de ez továbbra sem jó D, csak liga közepe) kapcsolatban. Egyedül a ST és Amari Rodgers amiről fixen tudni, hogy konzisztensen szar lesz továbbra is. Szerencsére én nem aludtam be, kellett nagyon már egy ilyen pozitív vibe a csapatnak, drukkereknek egyaránt! (Kinti fórumokon legalább eltűntek a "padoztassukrodgerset" hülye gyerekek)
több mint 3 éve
Ha Rodgers beindul osszeall a jatek akkor nem irrealis.Továbbra is ez a keret Rodgersszal odatud érni a PO-ra egy jó szezon befejezéssel. Kell már a 49ers is, de lőtávolság még adott.Szerintem nem (csak) a 49ers-t kell nézni, hanem a Giants-Seahawks-Cowboys hármast, hogy produkál-e az egyikük egy történelmi leolvadást. Nem beszélve arról, hogy nekünk meg nem szabad 1-nél többet bukni. Továbbra is irreális a PO szvsz.
tüsi91
vidimate
Ha innen becsusztok a PO-ba azt jelenti, hogy kb a legforrobb csapat vagytok egy eles Rosgers-el. Akkor irom le AR-t es a Packerst, ha 0% lesz az esely a matek szerint.
több mint 3 éve
én szépen átaludtam a comeback-et, kikerekedett szemekkel láttam reggel az eredményt.Szintén zenész..
gamerkr
Watson végre mutatott valamit. És ha még a 2. negyedben a nagy játékot is elhitte volna Áronnak...
Amari Rodgers remélem már valami hajón ül, útban Detroit felé. Ty Montgomeryt ennél kevesebbért rúgtuk ki.
több mint 3 éve
Továbbra is ez a keret Rodgersszal odatud érni a PO-ra egy jó szezon befejezéssel. Kell már a 49ers is, de lőtávolság még adott.Szerintem nem (csak) a 49ers-t kell nézni, hanem a Giants-Seahawks-Cowboys hármast, hogy produkál-e az egyikük egy történelmi leolvadást. Nem beszélve arról, hogy nekünk meg nem szabad 1-nél többet bukni. Továbbra is irreális a PO szvsz.
tüsi91
több mint 3 éve
én szépen átaludtam a comeback-et, kikerekedett szemekkel láttam reggel az eredményt.
több mint 3 éve
Továbbra is ez a keret Rodgersszal odatud érni a PO-ra egy jó szezon befejezéssel. Kell már a 49ers is, de lőtávolság még adott.
több mint 3 éve
Most szembesültem azzal, hogy TNF lesz a Titans elleni meccs.
több mint 3 éve
Ez a meccs minden várakozásomat felülmúlta. Akkor is ezt modanám, ha OT-ben mi szopunk ki. Watson 3 TD-je, AR eszelős nézése, és a D helytállása talán azt mutatja, hogy a szezon maradékát is érdemes lesz nézni 😊
I... don't care... John.
több mint 3 éve
2 TD-s hátrányban már temettem a csapatot, ilyenkor jó érzés tévedni. Watson talán szárnyakat kap, esetleg még az ST is összeszedi magát... Amilyen barom vagyok már megint elkezdtem számolgatni, hogy lehet mégis bejutni a PO-ba.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Ez volt a mi ide playoff meccsünk , 14-28 után ez mindenkepp szép győzelem , és Watsonnal talán átszakad a gát 😊
több mint 3 éve
hát tévedhetett volna hamarabb is Mr. Barry a bowl.hu-raJoe Barry: "I think Darnell Savage would be an unbelievable nickel."😀🤟🏻
Barry says if Savage played nickel, he'd need another safety. Says they haven't thought about putting Rasul Douglas at safety. Douglas practiced at safety a tad during camp.
Ha már ilyen “unbelievable nickel” Savage barátunk, akkor miért nem rakja be Rudy Ford-ot safety-be és Savage-et nickel-be…az okos fasz
SGBP
SGBP