Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
Sajna, nem a csiszolatlan gyémántot láttam. És még így is viszonylag szoros volt. Ha a két elcseszett FG-t is hozzáveszem, akkor pláne.
több mint 3 éve
SBL
2 216
Elmúlt pár napban egy rakás kommentet olvastam (nem itt), hogy végre itt a Love éra, oltásellenes köcsög Rodgers takarodjon nyugodtan... nem tudom átértékelik-e a dolgot 😊Gutie kommentelt ott kamu profillal.
Ja, és hogy Love legalább be van oltva. Hát be, pl. blitz olvasás ellen.
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
Pep71
2 602
Elmúlt pár napban egy rakás kommentet olvastam (nem itt), hogy végre itt a Love éra, oltásellenes köcsög Rodgers takarodjon nyugodtan... nem tudom átértékelik-e a dolgot 😊Újabb mellékhatását tudhattuk meg a vakcináknak, köszönjük meg Love-nak 😁 akkor ezért nem oltatta be magát a köcsög Rodgers 🤣🤣🤣
Ja, és hogy Love legalább be van oltva. Hát be, pl. blitz olvasás ellen.
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
A vedelem gyozelmet ert volna. Az offense nem. A ST (megint) egy kritikan aluli vicc volt. Vicces meccs volt. A vegen Reid kihuzta, mielott a Packers fordithatott volna. Rodgersszel ez a meccs megvan.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Elmúlt pár napban egy rakás kommentet olvastam (nem itt), hogy végre itt a Love éra, oltásellenes köcsög Rodgers takarodjon nyugodtan... nem tudom átértékelik-e a dolgot 😊Ja, és hogy Love legalább be van oltva. Hát be, pl. blitz olvasás ellen.
több mint 3 éve
The shine bright future
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
A Bucs edzői stábjának a Saints sosem kötelező 😀Saints ellenire gondoltam még, sry, de az nekik kötelező W-nek kellett volna , hogy legyen, főleg , hogy Winston meg is sérült az első negyedben.Most nagy kár ARod bohóckodásárt, mert a Tampa és a Dallas is kikapott , kiemelés nagyon fontos lesz a PO-ban, reméljük azért Love-al is lesz esély , nagyon kellenének a W-k továbbra is.Tampa By week-en van , de amugy tényleg kár ..
Pep71
nando89
Konnyebb a sorsolása mind a Dallasnak mind a Tampanak, ezért kéne minél több meccset hozni és a mostani chiefs és hawks Arodal azért a GB-nek álltak.
Pep71
De ja, favorit volt a Tampa, a nagyobb baj ott, hogy két értelmes csapat jött, két zacsival
több mint 3 éve
Pep71
2 602
Kíváncsi leszek H Matt jobban kinyitja e a playbookot, több trükkös play kerül e elő vagy marad az eddigi minimál design és a PO-ra tartogat továbbra is.
több mint 3 éve
jöjjön a discount State Farm Bowlpound the rock and keep the love
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
Holnap még hozzátesz 14-et és rendben is vagyunk.Az előszezonban JL irányításával (összesen) szerzett 21 pontunk ma kevés lesz.Most nagy kár ARod bohóckodásárt, mert a Tampa és a Dallas is kikapott , kiemelés nagyon fontos lesz a PO-ban, reméljük azért Love-al is lesz esély , nagyon kellenének a W-k továbbra is.Esely van. Hajra Chiefs meg minden. De a defense az mindennek az alja kabe.
Pep71
ulpianus
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Az előszezonban JL irányításával (összesen) szerzett 21 pontunk ma kevés lesz.Most nagy kár ARod bohóckodásárt, mert a Tampa és a Dallas is kikapott , kiemelés nagyon fontos lesz a PO-ban, reméljük azért Love-al is lesz esély , nagyon kellenének a W-k továbbra is.Esely van. Hajra Chiefs meg minden. De a defense az mindennek az alja kabe.
Pep71
ulpianus
több mint 3 éve
Vegyük úgy, hogy pontot se szerzett.Most nagy kár ARod bohóckodásárt, mert a Tampa és a Dallas is kikapott , kiemelés nagyon fontos lesz a PO-ban, reméljük azért Love-al is lesz esély , nagyon kellenének a W-k továbbra is.Tampa By week-en van , de amugy tényleg kár ..
Pep71
nando89
több mint 3 éve
Pep71
2 602
A GB és d# is tud bohóckódni, főleg ha Mahomesék vissza tudnak billenni. Nagyon fájni fognak ezek a meccsek még a végén úgy érzem.Most nagy kár ARod bohóckodásárt, mert a Tampa és a Dallas is kikapott , kiemelés nagyon fontos lesz a PO-ban, reméljük azért Love-al is lesz esély , nagyon kellenének a W-k továbbra is.Esely van. Hajra Chiefs meg minden. De a defense az mindennek az alja kabe.
Pep71
ulpianus
több mint 3 éve
Most nagy kár ARod bohóckodásárt, mert a Tampa és a Dallas is kikapott , kiemelés nagyon fontos lesz a PO-ban, reméljük azért Love-al is lesz esély , nagyon kellenének a W-k továbbra is.Esely van. Hajra Chiefs meg minden. De a defense az mindennek az alja kabe.
Pep71
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Pep71
2 602
Saints ellenire gondoltam még, sry, de az nekik kötelező W-nek kellett volna , hogy legyen, főleg , hogy Winston meg is sérült az első negyedben.Most nagy kár ARod bohóckodásárt, mert a Tampa és a Dallas is kikapott , kiemelés nagyon fontos lesz a PO-ban, reméljük azért Love-al is lesz esély , nagyon kellenének a W-k továbbra is.Tampa By week-en van , de amugy tényleg kár ..
Pep71
nando89
Konnyebb a sorsolása mind a Dallasnak mind a Tampanak, ezért kéne minél több meccset hozni és a mostani chiefs és hawks Arodal azért a GB-nek álltak.
több mint 3 éve
nando89
3 905
Most nagy kár ARod bohóckodásárt, mert a Tampa és a Dallas is kikapott , kiemelés nagyon fontos lesz a PO-ban, reméljük azért Love-al is lesz esély , nagyon kellenének a W-k továbbra is.Tampa By week-en van , de amugy tényleg kár ..
Pep71
több mint 3 éve
Pep71
2 602
Most nagy kár ARod bohóckodásárt, mert a Tampa és a Dallas is kikapott , kiemelés nagyon fontos lesz a PO-ban, reméljük azért Love-al is lesz esély , nagyon kellenének a W-k továbbra is.
több mint 3 éve
Már nem is akartam az oddsokkal jönni... Az a baj, hogy bármennyire is megalázó, nem tartom irreálisnak. JL-ból legalább két INT-et kinézek.Most már ideje a ma esti vereségre koncentrálni. Love-tól az is bravúros lesz, ha kihozza szorosra. Úgy döntöttem, nem fogok józanul szenvedni. Megtettem a szükséges előkészületeket: vettem vörös bort.Úgy látom a 3,75ös Packers odds nem csábít most. A harmadik legesélytelenebb csapat vagyunk a hetvegen ami ligaelsoken azert eleg vicces 😊
nagylaza
amaru
Persze: nagyon drukkolok neki! (És annak, hogy ne legyen igazam.)
több mint 3 éve
amaru
153
Most már ideje a ma esti vereségre koncentrálni. Love-tól az is bravúros lesz, ha kihozza szorosra. Úgy döntöttem, nem fogok józanul szenvedni. Megtettem a szükséges előkészületeket: vettem vörös bort.Úgy látom a 3,75ös Packers odds nem csábít most. A harmadik legesélytelenebb csapat vagyunk a hetvegen ami ligaelsoken azert eleg vicces 😊
nagylaza
több mint 3 éve
Ok értem.Vagy azért nem hordta, mert az aktív játékosoknak nem kötelező, az oltatlan inaktív játékosoknak kötelező.Ezt irtam, kötelező a sideline-on is hordani, Wentz hordja is. De ugye Rodgers azért nem hordta mert akkor azonnal lebukott volna.Én inkább Cousinsnak olvastam utána, aki úgy néztem szintén nincs beoltva (amiért basztatták is még augusztusban) és szintén nem hord maszkot a sajtótájékoztatókon. De gyanítom nem csak ők 3-an nincsenek beoltva az egész NFL-ben.Nehéz komolyan venni olyan szabályokat, amiknek a betartatása csak azután lett fontos, hogy lement a fél szezon és Rodgers tesztje pozitív lett. Remélem ugyanilyen nagy erőkkel vizsgálják az összes többi oltatlant is 😊Kicsit olvass utána, pl Wentz
Peszinter Ferenc
davemayer
Amúgy meg
Any such individual with Bench Area Access who is not fully vaccinated, except for Active Players, shall be required to wear masks at all times; unvaccinated Inactive Players (e.g., Practice Squad or IR) who are on the sideline must also wear masksNekem ez alapján nem úgy tűnik, hogy a pálya mellett is maszkot kéne hordania.
Peszinter Ferenc
davemayer
Peszinter Ferenc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Most már ideje a ma esti vereségre koncentrálni. Love-tól az is bravúros lesz, ha kihozza szorosra. Úgy döntöttem, nem fogok józanul szenvedni. Megtettem a szükséges előkészületeket: vettem vörös bort.
több mint 3 éve
Vagy azért nem hordta, mert az aktív játékosoknak nem kötelező, az oltatlan inaktív játékosoknak kötelező.Ezt irtam, kötelező a sideline-on is hordani, Wentz hordja is. De ugye Rodgers azért nem hordta mert akkor azonnal lebukott volna.Én inkább Cousinsnak olvastam utána, aki úgy néztem szintén nincs beoltva (amiért basztatták is még augusztusban) és szintén nem hord maszkot a sajtótájékoztatókon. De gyanítom nem csak ők 3-an nincsenek beoltva az egész NFL-ben.Nehéz komolyan venni olyan szabályokat, amiknek a betartatása csak azután lett fontos, hogy lement a fél szezon és Rodgers tesztje pozitív lett. Remélem ugyanilyen nagy erőkkel vizsgálják az összes többi oltatlant is 😊Kicsit olvass utána, pl Wentz
Peszinter Ferenc
davemayer
Amúgy meg
Any such individual with Bench Area Access who is not fully vaccinated, except for Active Players, shall be required to wear masks at all times; unvaccinated Inactive Players (e.g., Practice Squad or IR) who are on the sideline must also wear masksNekem ez alapján nem úgy tűnik, hogy a pálya mellett is maszkot kéne hordania.
Peszinter Ferenc
davemayer
több mint 3 éve
Ezt irtam, kötelező a sideline-on is hordani, Wentz hordja is. De ugye Rodgers azért nem hordta mert akkor azonnal lebukott volna.Én inkább Cousinsnak olvastam utána, aki úgy néztem szintén nincs beoltva (amiért basztatták is még augusztusban) és szintén nem hord maszkot a sajtótájékoztatókon. De gyanítom nem csak ők 3-an nincsenek beoltva az egész NFL-ben.Nehéz komolyan venni olyan szabályokat, amiknek a betartatása csak azután lett fontos, hogy lement a fél szezon és Rodgers tesztje pozitív lett. Remélem ugyanilyen nagy erőkkel vizsgálják az összes többi oltatlant is 😊Kicsit olvass utána, pl Wentz
Peszinter Ferenc
davemayer
Amúgy meg
Peszinter Ferenc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én inkább Cousinsnak olvastam utána, aki úgy néztem szintén nincs beoltva (amiért basztatták is még augusztusban) és szintén nem hord maszkot a sajtótájékoztatókon. De gyanítom nem csak ők 3-an nincsenek beoltva az egész NFL-ben.Nehéz komolyan venni olyan szabályokat, amiknek a betartatása csak azután lett fontos, hogy lement a fél szezon és Rodgers tesztje pozitív lett. Remélem ugyanilyen nagy erőkkel vizsgálják az összes többi oltatlant is 😊Kicsit olvass utána, pl Wentz
Peszinter Ferenc
davemayer
Amúgy meg
több mint 3 éve
A sideline-on is maszkban kellene lennie, azt sem tartotta be.Egy tegnapi cikk alapján azt nyilatkozta, hogy az mRNS típusú vakcinák valamelyik összetevőjére alergiás, ezért nem adathatta be. A Johnson&Johnson jöhetett volna szóba, de annak a mellékhatásait úgy ítélte meg a saját orvosi stábja, hogy nagyobb kockázatot rejt, mint elkapnia a vírust. Ezért nem oltatta magát (ez szíve joga).Mit csinált Rodgers? Köszönöm a válaszokatRöviden: elkapta a koronát, kiderült, hogy nincs beoltva (korábban erről megtévesztő nyilatkozatot tett), vakcina helyett homeopátiás-holisztikus lófaszokkal védekezett. Nagyon úgy néz ki, hogy megsértette az oltatlanokra vonatkozó NFL-protokollt. A GB vezetői pedig a jelek szerint asszisztáltak ehhez.
KeyG
nagylaza
Az NFL előírásokat betartotta (maszkviselés, napi tesztelés, zárt térben max 3 emberrel...) egy kivétellel, hogy a sajtónak maszkban nyilatkozzon (ez saját döntése volt, mert úgy ítéli meg, hogy csupa oltott, maszkos újságíró között, aznapi friss negatív teszttel nem akar maszkban nyilatkozni). Ez utóbbi miatt elmeszelhetik (eltiltás nem várható), ha addig nem derül ki semmi más.
A sajtónak való nyilatkozatai hátteréről is beszélt, de ez az NFL szabályainak megszegése szempontjából indiferens.
gbol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal