Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
Az igen nevetséges pénzbüntetés helyett, én a liga helyében eltiltanám 3 napra a focitól.Tulajdonképpen 10 napra tiltották el, múlt hét szerdától kezdve. 😊
Így lenne tisztességes.
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Az igen nevetséges pénzbüntetés helyett, én a liga helyében eltiltanám 3 napra a focitól. Így lenne tisztességes.
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
Jol gondolom hogy ha Aaron játszani akar vasárnap akkor ma már produkálnia kell egy negatívat ?szombaton elég
nando89
több mint 3 éve
SBL
2 216
Jol gondolom hogy ha Aaron játszani akar vasárnap akkor ma már produkálnia kell egy negatívat ?Nem szükséges
nando89
twitter.com/judybattista/status/1458883324852805632?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1458938053955751937%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fgreen-bay-packers
több mint 3 éve
nando89
3 905
Jol gondolom hogy ha Aaron játszani akar vasárnap akkor ma már produkálnia kell egy negatívat ?
több mint 3 éve
Ti itt szarakodtok Jodan Loveval, mikor a cseréje ilyeneket tud? 😊 Blake Bortles throwing missiles in the pouring rain. You’re welcome. pic.twitter.com/YX2qBooKE4
— Matt Schneidman (@mattschneidman) November 11, 2021
több mint 3 éve
Meg kéne nézni az elmúlt években kiknek a neve merült fel a Packersnél, akik aztán a végén máshol kötöttek ki, lehet egész jó csapatot lehetne összerakni belőlük 😊Mondjuk, hogy az jó vagy rossz az már más kérdés, ugye Watt is kidőlt idén.
több mint 3 éve
Kampman
28 331
OBJ --> RamsAz ő egójához New York vagy Hollywood kell.
meglepő
gamerkr
Nálunk a legelő tehenek között fél óra alatt megbomlott volna.
több mint 3 éve
OBJ --> RamsŐszintén szólva: nem bánom. Mármint azt, hogy nem hozzánk. Kellene már egy kis nyugalom az öltözőbe.
meglepő
gamerkr
több mint 3 éve
OBJ --> Ramsmeglepő
több mint 3 éve
Korábbi nyilatkozatokban az volt, hogy a KC ellen visszatér, persze, inkább ne erőltessék.Meg is tortent. Ez meg nem jelenti azt, hogy jatszik is a hetvegen, de mar az aktiv keret tagja.Király, köszi!Kicsit fontosabb téma 😁Én azt olvastam valahol h pár órán belül aktiváljuk . edzett is ma egy fénykép alapján .
Bakhtiari-val mi a helyzet ? Valaki írta , hogy szerdáig kellene aktiválni a csapatban, különben nem játszhat már idén. Néztem egy-két packers-ös oldalt, de nem láttam semmit, illetve mhol OBJ megy most, pedig sokkal fontosabb lenne, hogy Bakh, Jaire, Zada visszatérjenek és akkor évek óta először SB contender-nek érezném a csapatot, mivel végre van egy top10 közeli D#, amire évek óta vártak a GB fanok, na meg AR gondolom 😄
Clark-nak viszont nincs komolyabb baja, hála az égnek.
Köszi előre is!
Pep71
nando89
Pep71
casaubon
több mint 3 éve
casaubon
2 417
Meg is tortent. Ez meg nem jelenti azt, hogy jatszik is a hetvegen, de mar az aktiv keret tagja.Király, köszi!Kicsit fontosabb téma 😁Én azt olvastam valahol h pár órán belül aktiváljuk . edzett is ma egy fénykép alapján .
Bakhtiari-val mi a helyzet ? Valaki írta , hogy szerdáig kellene aktiválni a csapatban, különben nem játszhat már idén. Néztem egy-két packers-ös oldalt, de nem láttam semmit, illetve mhol OBJ megy most, pedig sokkal fontosabb lenne, hogy Bakh, Jaire, Zada visszatérjenek és akkor évek óta először SB contender-nek érezném a csapatot, mivel végre van egy top10 közeli D#, amire évek óta vártak a GB fanok, na meg AR gondolom 😄
Köszi előre is!
Pep71
nando89
Pep71
több mint 3 éve
Davante Adams on Odell Beckham Jr.: “I mean, he had one catch, like 6 yards in his last game, so I can guarantee you we can get him more than that over here. So as long as he’s good with two catches, 12 yards, we should be straight.” pic.twitter.com/jZUa34q6Nu
— Matt Schneidman (@mattschneidman) November 10, 2021
több mint 3 éve
Pep71
2 602
Király, köszi!Kicsit fontosabb téma 😁Én azt olvastam valahol h pár órán belül aktiváljuk . edzett is ma egy fénykép alapján .
Köszi előre is!
Pep71
nando89
több mint 3 éve
nando89
3 905
Kicsit fontosabb téma 😁Én azt olvastam valahol h pár órán belül aktiváljuk . edzett is ma egy fénykép alapján .
Köszi előre is!
Pep71
több mint 3 éve
Pep71
2 602
Kicsit fontosabb téma 😁Bakhtiari-val mi a helyzet ? Valaki írta , hogy szerdáig kellene aktiválni a csapatban, különben nem játszhat már idén. Néztem egy-két packers-ös oldalt, de nem láttam semmit, illetve mhol OBJ megy most, pedig sokkal fontosabb lenne, hogy Bakh, Jaire, Zada visszatérjenek és akkor évek óta először SB contender-nek érezném a csapatot, mivel végre van egy top10 közeli D#, amire évek óta vártak a GB fanok, na meg AR gondolom 😄
Köszi előre is!
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Hát, ha NFC elődöntőben / wild cardon jobban szeret kikapni, ő tudja.Most azt írják, hogy egy elbukott NFC döntő helyett, inkább a Saints-be megyÉn szívesen venném, ha érkezne. Elvégre nincs elég dráma a csapat körül.Ha Tampa megbirkózott Brawnnal, akkor a Packersnek is csak menne egy 12 meccs erejéig OBJ-vel....bár a Packers nem híres az ilyen lépésekről
twitch(4thline)
gbol
gamerkr
több mint 3 éve
Most azt írják, hogy egy elbukott NFC döntő helyett, inkább a Saints-be megyÉn szívesen venném, ha érkezne. Elvégre nincs elég dráma a csapat körül.Ha Tampa megbirkózott Brawnnal, akkor a Packersnek is csak menne egy 12 meccs erejéig OBJ-vel....bár a Packers nem híres az ilyen lépésekről
twitch(4thline)
gbol
több mint 3 éve
Hoppá! 0:27-től!uh jobbulást a Sajtfejű kollégának!
rtl.hu/rtlklub/hirek/koronavirus-egeszsegugy-mutetek-lemondas-terdmutet-veseko-fajdalmak?utm_source=Facebook&utm_medium=rtl-hirado&utm_campaign=post&fbclid=IwAR2hp1yL_0DBdADkK_TKqvP3lXlTG_dhVZmzLn4K7yEBuR6N-bjgh7UAsSI
nagylaza
több mint 3 éve
Akkor most már mindenki megnyugodhat, a liga összes szabályszegője alaposan meg lett büntetve.Tényleg neked lett igazad. A Packers szánja és bánja, Rodgers elnézést kér, nincs itt semmi látnivaló. Furcsa, hogy az eltiltás - amennyiben jól értelmezem az általam olvasott híreket - nem is volt opció. Bünti legfeljebb majd a drafton lesz (ha még eccer, irgum-burgum).
(Kb. ilyen komoly büntetést vártam és ilyen reakciókat rá 😊)
Peszinter Ferenc
Speciel azt cseppet se bánom, hogy nem JL kezd a SEA ellen.
több mint 3 éve
Akkor most már mindenki megnyugodhat, a liga összes szabályszegője alaposan meg lett büntetve.(Kb. ilyen komoly büntetést vártam és ilyen reakciókat rá 😊)
több mint 3 éve
és Goodell eltiltja mellé Ezekiel Elliott-ot 6 meccsre.
Matthew99
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
@MikeGarafoloGonosz.
#Bills placed WR Jake Kumerow on the COVID-19 list. Man he and Aaron Rodgers really are in sync.
😂
gamerkr