Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
SBL
2 216
Ezt nem sok Pats szurkoló fogja lájkolni!Igen. A parkoloban leengedi a gumijat.Goodellre ki fogja kiszabni büntit?Ha mindenki tudta, akkor mindenki büntit kell kapjon, hiszen nem tartották be a szabályokat. Ez van.A csapat és az NFL is tudta, így érdekes ha az NFL most kezd vizsgálódni.A Rodgers elleni boszorkány üldözést meg egyáltalán nem értem. Nyilván, ha a csapat tudta nélkül szegdte meg a protokollt, az az ő felelőssége. De ennyi, itt van vége, ezt ki kell vizsgálni. Minden másban "ítélkezni" szerintem teljesen felesleges!A csapat tudta nélkül hogy? Bemondásra megy a dolog, nem kell bemutatni/utánanézni semminek arrafelé?
twitch(4thline)
topin
Peszinter Ferenc
topin
Brady?
SBL
RedFive
Pedig tizes!!!
több mint 3 éve
Goodellre ki fogja kiszabni büntit?Jon Gruden
Brady?
SBL
több mint 3 éve
Goodellre ki fogja kiszabni büntit?Ha mindenki tudta, akkor mindenki büntit kell kapjon, hiszen nem tartották be a szabályokat. Ez van.A csapat és az NFL is tudta, így érdekes ha az NFL most kezd vizsgálódni.A Rodgers elleni boszorkány üldözést meg egyáltalán nem értem. Nyilván, ha a csapat tudta nélkül szegdte meg a protokollt, az az ő felelőssége. De ennyi, itt van vége, ezt ki kell vizsgálni. Minden másban "ítélkezni" szerintem teljesen felesleges!A csapat tudta nélkül hogy? Bemondásra megy a dolog, nem kell bemutatni/utánanézni semminek arrafelé?
twitch(4thline)
topin
Peszinter Ferenc
topin
Brady?
SBL
Goodell fogja üvölteni AR-nek hogy " I own you" "all my fucking life I owned you"
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Igen. A parkoloban leengedi a gumijat.Goodellre ki fogja kiszabni büntit?Ha mindenki tudta, akkor mindenki büntit kell kapjon, hiszen nem tartották be a szabályokat. Ez van.A csapat és az NFL is tudta, így érdekes ha az NFL most kezd vizsgálódni.A Rodgers elleni boszorkány üldözést meg egyáltalán nem értem. Nyilván, ha a csapat tudta nélkül szegdte meg a protokollt, az az ő felelőssége. De ennyi, itt van vége, ezt ki kell vizsgálni. Minden másban "ítélkezni" szerintem teljesen felesleges!A csapat tudta nélkül hogy? Bemondásra megy a dolog, nem kell bemutatni/utánanézni semminek arrafelé?
twitch(4thline)
topin
Peszinter Ferenc
topin
Brady?
SBL
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
SBL
2 216
Goodellre ki fogja kiszabni büntit?Ha mindenki tudta, akkor mindenki büntit kell kapjon, hiszen nem tartották be a szabályokat. Ez van.A csapat és az NFL is tudta, így érdekes ha az NFL most kezd vizsgálódni.A Rodgers elleni boszorkány üldözést meg egyáltalán nem értem. Nyilván, ha a csapat tudta nélkül szegdte meg a protokollt, az az ő felelőssége. De ennyi, itt van vége, ezt ki kell vizsgálni. Minden másban "ítélkezni" szerintem teljesen felesleges!A csapat tudta nélkül hogy? Bemondásra megy a dolog, nem kell bemutatni/utánanézni semminek arrafelé?
twitch(4thline)
topin
Peszinter Ferenc
topin
Brady?
több mint 3 éve
topin
2 008
Ha mindenki tudta, akkor mindenki büntit kell kapjon, hiszen nem tartották be a szabályokat. Ez van.A csapat és az NFL is tudta, így érdekes ha az NFL most kezd vizsgálódni.A Rodgers elleni boszorkány üldözést meg egyáltalán nem értem. Nyilván, ha a csapat tudta nélkül szegdte meg a protokollt, az az ő felelőssége. De ennyi, itt van vége, ezt ki kell vizsgálni. Minden másban "ítélkezni" szerintem teljesen felesleges!A csapat tudta nélkül hogy? Bemondásra megy a dolog, nem kell bemutatni/utánanézni semminek arrafelé?
twitch(4thline)
topin
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
A csapat és az NFL is tudta, így érdekes ha az NFL most kezd vizsgálódni.A Rodgers elleni boszorkány üldözést meg egyáltalán nem értem. Nyilván, ha a csapat tudta nélkül szegdte meg a protokollt, az az ő felelőssége. De ennyi, itt van vége, ezt ki kell vizsgálni. Minden másban "ítélkezni" szerintem teljesen felesleges!A csapat tudta nélkül hogy? Bemondásra megy a dolog, nem kell bemutatni/utánanézni semminek arrafelé?
twitch(4thline)
topin
több mint 3 éve
Varj, azt hittem ot mi igazoltuk le nemreg 😀Mert ez még csak az alapszakasz, Blake majd az NFC-döntőben kezdMost, hogy Bortles is a fedélzeten van, a KC-nek végképp nincs esélye.Nem is értem miért Jordan Love kezd majd vasárnap.
nagylaza
Playoff wins since 2017:
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) November 3, 2021
Blake Bortles 2
Russell Wilson 1
Matt Ryan 1
Lamar Jackson 1
Dak Prescott 1
Ben Roethlisberger 0 pic.twitter.com/btvWeVRDV6
iktriad
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Mert ez még csak az alapszakasz, Blake majd az NFC-döntőben kezdMost, hogy Bortles is a fedélzeten van, a KC-nek végképp nincs esélye.Nem is értem miért Jordan Love kezd majd vasárnap.
nagylaza
Playoff wins since 2017:
Blake Bortles 2
Russell Wilson 1
Matt Ryan 1
Lamar Jackson 1
Dak Prescott 1
iktriad
több mint 3 éve
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
A jó játék már reménykeltő lesz. 😊 Pláne, hogy ez lesz az első kezdő meccse. Ha mégsem tud egy jó teljesítményt lehozni, nem fogok egyből pálcát törni felette.Ja, ha úgy néz ki, hogy nem megy az O-nak, akkor meg eladják Mahomesék a lasztit...De jónak tartott O nem igen fuccsolt be mostanában ez ellen a D ellen...Remenykeltő alatt mire gondoltok? Mert kb akármelyik egyetemi meccsén látni lehetett tőle "reménykeltő " megoldásokat...A probléma sosem ez volt vele! Én simán jó játékot várok, kreatív play hívásokkal. (Szemmel látható fejlődést a játékában, meg főleg kiegyensúlyozott jó játékot...) Amennyiben most nem tud jó játékot hozni, akkor elképzelni nem tudom, hogy mikor várjuk tőle...? Míg a KC O-ből kinézem, hogy összekapják magukat és megégetik a vedelmünket, addig a D-jükből nem nézném ki, hogy egymás után többször sikerülne leparancsolni a Packers offenst. Mindenesetre nagyon várós a meccs.És ilyenkor szokott az történni, hogy az ellen a D ellen a támadók befuccsolnak. A mi védelmünk is volt már így szerintem, hogy leírták, aztán megizzasztotta a támadócirkuszt.Tökéletes feladat, hogy Guték bizonyítsák miért volt szükség Lovere első körben.Arról nem beszélve, hogy O szempontjából könnyebb debütálása nem is lehetne! A liga leggyengébb D-je ellen kell bizonyítani. Mikor szétvet az ideg ilyen Kingek miatt, akkor megnézem a Chiefs secondaryt és jókat mosolygok. Én egyáltalán nem látom vészesnek a helyzetet. Love-nak bőven volt ideje, elvileg láttak benne valamit, puszta statok alapján LaFleur "zseni", karerő meg van bőven... Amennyiben "többet akarjuk futtatni a labdát " és nem tudunk folyamatosan pontokat termelni ez ellen a védelem ellen. Na akkor megfogalmazódik bennem pár kerdés...
Ha Ar nem lesz a Hawks ellen sem, akkor 2 meccs AR nélkül 2 L egy AR-el 34-7-es csapattól.
1-1et hozni kell a 2 meccsen
alatriste
twitch(4thline)
Ahogy nando írta, legyen Love egészséges. Aztán bízzunk abban, hogy tud valami reménykeltő teljesítményt mutatni, arra a nem várt eshetőségre is figyelemmel, hogy AR-t elmeszelik. Meg hát a jövő.
Gergőbácsi
A Rodgers elleni boszorkány üldözést meg egyáltalán nem értem. Nyilván, ha a csapat tudta nélkül szegdte meg a protokollt, az az ő felelőssége. De ennyi, itt van vége, ezt ki kell vizsgálni. Minden másban "ítélkezni" szerintem teljesen felesleges!
twitch(4thline)
több mint 3 éve
topin
2 008
A Rodgers elleni boszorkány üldözést meg egyáltalán nem értem. Nyilván, ha a csapat tudta nélkül szegdte meg a protokollt, az az ő felelőssége. De ennyi, itt van vége, ezt ki kell vizsgálni. Minden másban "ítélkezni" szerintem teljesen felesleges!A csapat tudta nélkül hogy? Bemondásra megy a dolog, nem kell bemutatni/utánanézni semminek arrafelé?
twitch(4thline)
több mint 3 éve
Ja, ha úgy néz ki, hogy nem megy az O-nak, akkor meg eladják Mahomesék a lasztit...De jónak tartott O nem igen fuccsolt be mostanában ez ellen a D ellen...Remenykeltő alatt mire gondoltok? Mert kb akármelyik egyetemi meccsén látni lehetett tőle "reménykeltő " megoldásokat...A probléma sosem ez volt vele! Én simán jó játékot várok, kreatív play hívásokkal. (Szemmel látható fejlődést a játékában, meg főleg kiegyensúlyozott jó játékot...) Amennyiben most nem tud jó játékot hozni, akkor elképzelni nem tudom, hogy mikor várjuk tőle...? Míg a KC O-ből kinézem, hogy összekapják magukat és megégetik a vedelmünket, addig a D-jükből nem nézném ki, hogy egymás után többször sikerülne leparancsolni a Packers offenst. Mindenesetre nagyon várós a meccs.És ilyenkor szokott az történni, hogy az ellen a D ellen a támadók befuccsolnak. A mi védelmünk is volt már így szerintem, hogy leírták, aztán megizzasztotta a támadócirkuszt.Tökéletes feladat, hogy Guték bizonyítsák miért volt szükség Lovere első körben.Arról nem beszélve, hogy O szempontjából könnyebb debütálása nem is lehetne! A liga leggyengébb D-je ellen kell bizonyítani. Mikor szétvet az ideg ilyen Kingek miatt, akkor megnézem a Chiefs secondaryt és jókat mosolygok. Én egyáltalán nem látom vészesnek a helyzetet. Love-nak bőven volt ideje, elvileg láttak benne valamit, puszta statok alapján LaFleur "zseni", karerő meg van bőven... Amennyiben "többet akarjuk futtatni a labdát " és nem tudunk folyamatosan pontokat termelni ez ellen a védelem ellen. Na akkor megfogalmazódik bennem pár kerdés...
Ha Ar nem lesz a Hawks ellen sem, akkor 2 meccs AR nélkül 2 L egy AR-el 34-7-es csapattól.
1-1et hozni kell a 2 meccsen
alatriste
twitch(4thline)
Ahogy nando írta, legyen Love egészséges. Aztán bízzunk abban, hogy tud valami reménykeltő teljesítményt mutatni, arra a nem várt eshetőségre is figyelemmel, hogy AR-t elmeszelik. Meg hát a jövő.
Gergőbácsi
A Rodgers elleni boszorkány üldözést meg egyáltalán nem értem. Nyilván, ha a csapat tudta nélkül szegdte meg a protokollt, az az ő felelőssége. De ennyi, itt van vége, ezt ki kell vizsgálni. Minden másban "ítélkezni" szerintem teljesen felesleges!
több mint 3 éve
Most, hogy Bortles is a fedélzeten van, a KC-nek végképp nincs esélye.Nem is értem miért Jordan Love kezd majd vasárnap.
nagylaza
Playoff wins since 2017:
Blake Bortles 2
Russell Wilson 1
Matt Ryan 1
Lamar Jackson 1
Dak Prescott 1
több mint 3 éve
Remelem jol viseli majd es nem lesz szamottevo utohatasa sem a betegsegnek. Ismerek kamionsofort aki imadta a munkajat, penge is volt, atesett a betegsegen, fizikailag ujra a toppon, de meg se 7,5-es teherautot, se 3,5-es furgont se hajlando vezetni mert elkezdett panikolni. Kurvara nem ismerjuk a nyavaja minden aspektusat.Nekem taxisofőr ismerősöm van, aki a Covid után időnként pánikrohamot kap vezetés közben. Bízom benne, ARodnál nem az lesz az utóhatás, hogy nem mer majd passzolni.
RedFive
nagylaza
Covid elott - ARod
Covid utan - Brother Ray aka Septon Meribald 😅
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
goboston
221
Remelem jol viseli majd es nem lesz szamottevo utohatasa sem a betegsegnek. Ismerek kamionsofort aki imadta a munkajat, penge is volt, atesett a betegsegen, fizikailag ujra a toppon, de meg se 7,5-es teherautot, se 3,5-es furgont se hajlando vezetni mert elkezdett panikolni. Kurvara nem ismerjuk a nyavaja minden aspektusat.Erre mondaná neked Aarod, hogy az oltásét sem 😀
RedFive
több mint 3 éve
SBL
2 216
Én nem aggódom emiatt. Biztosan van valami tuti homeopátiás szer pánikroham ellen.Remelem jol viseli majd es nem lesz szamottevo utohatasa sem a betegsegnek. Ismerek kamionsofort aki imadta a munkajat, penge is volt, atesett a betegsegen, fizikailag ujra a toppon, de meg se 7,5-es teherautot, se 3,5-es furgont se hajlando vezetni mert elkezdett panikolni. Kurvara nem ismerjuk a nyavaja minden aspektusat.Nekem taxisofőr ismerősöm van, aki a Covid után időnként pánikrohamot kap vezetés közben. Bízom benne, ARodnál nem az lesz az utóhatás, hogy nem mer majd passzolni.
RedFive
nagylaza
több mint 3 éve
Remelem jol viseli majd es nem lesz szamottevo utohatasa sem a betegsegnek. Ismerek kamionsofort aki imadta a munkajat, penge is volt, atesett a betegsegen, fizikailag ujra a toppon, de meg se 7,5-es teherautot, se 3,5-es furgont se hajlando vezetni mert elkezdett panikolni. Kurvara nem ismerjuk a nyavaja minden aspektusat.Nekem taxisofőr ismerősöm van, aki a Covid után időnként pánikrohamot kap vezetés közben. Bízom benne, ARodnál nem az lesz az utóhatás, hogy nem mer majd passzolni.
RedFive
több mint 3 éve
Remelem jol viseli majd es nem lesz szamottevo utohatasa sem a betegsegnek. Ismerek kamionsofort aki imadta a munkajat, penge is volt, atesett a betegsegen, fizikailag ujra a toppon, de meg se 7,5-es teherautot, se 3,5-es furgont se hajlando vezetni mert elkezdett panikolni. Kurvara nem ismerjuk a nyavaja minden aspektusat.
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Nem támadásként, minden csapatra játékosaira igaz ez, de újra és újra meglepődik az ember, hogy a játékosok gyakorlatilag egy totál idióta ember szintjén vannak(nem elenyésző részük). Még az hogy egy gettóból kiszakított játékos csinál hülyeségeket azt még el fogadja az ember(környezeti hatások, stb miatt), de egy Rodgers vagy bármelyik hasonszőrű társa is gyakorlatilag értékelhetetlenül hülye dolgokat csinál vagy tesz. Minden nap meglepődök a játékosok hülyeségein, ez a Rodgerses sztori is lehetne az év vicce, ha nem lenne halálosan komoly.
Steelers fan
több mint 3 éve
nando89
3 905
Egy ökör mert nem oltatta be magát és meg be is kamuzta , de ezt ne kezdjük el …Mlfel tokeletes a viszony meg csak csúnya ‘nézések ‘ sem voltak idén , ne lássuk bele ebbe a saját miért egy fasz aarod teoriankat.összességében azért van valami toxikus arod személyiségében mióta elment mccarthy. nem túl együttműködő a franchise-zal azóta, addig is vszeg azért volt, mert ő volt a big dog. aztán laflör ezt elvette és azóta megy a fight, néha fegyverszünetekkel, de ez megint egy árulásocska.Jaj ne..
gedam
JéBé
több mint 3 éve
JéBé
7 035
összességében azért van valami toxikus arod személyiségében mióta elment mccarthy. nem túl együttműködő a franchise-zal azóta, addig is vszeg azért volt, mert ő volt a big dog. aztán laflör ezt elvette és azóta megy a fight, néha fegyverszünetekkel, de ez megint egy árulásocska.Jaj ne..
gedam
több mint 3 éve
Külön, oltatlanoknak fenntartott géppel utazott? Még twitteren is voltak képek, hogy maszk nélkül, csapattársakkal együtt száll le a gépről.Pl. pont ezert szamit az oltas: ha van, akkor kozeli kontakt eseten sincs karanten, csak, ha pozitiv a teszted.Buliról instára posztolt képek alapjan ,Cobb , Big Dog ,Bakhtiari...igen igen közeli kontakt ,de Love , Lucas Patrick ,vagy épp Preston is közelben volt.hát lehet passzolni kellett volna a bulit. :/aaron rodger pic.twitter.com/PWESHYsbXl
— Steven Ruiz (@theStevenRuiz) November 1, 2021
iktriad
Persze így utólag okos az ember
gamerkr
nando89
Adamsnek pozitiv tesztje volt, ezert kell megvarnia ket negativat, hogy visszaterhessen. Lazard close contact volt, pozitiv teszt nelkul, de mivel oltatlan, ot napra karantenba kellett vonulnia.
A nagyobb gond abbol lehet, hogy Rodgers milyen szabalyokat szegett meg. Azt pl. biztosan, hogy maszk nelkul nem talalkozhatott volna zart terben mediaval. Elvileg minden mas, oltatlanra vonatkozo szabaly betartott, de ezt most elkezdte az NFL vizsgalni.
casaubon
Maszkot hordott a csapatlétesítményeken belül és utazás közben? Kétlem
Naponta tesztelték?
Külön evett az oltott csapattársaktól? Az utolsó kettőről el tudom hinni, hogy igen.
Nagyon kíváncsi leszek, mit hoz ki ebből az NFL, példát statuál, vagy ejnyebejnyével elintézik?
több mint 3 éve
gedam
5 908
összességében azért van valami toxikus arod személyiségében mióta elment mccarthy. nem túl együttműködő a franchise-zal azóta, addig is vszeg azért volt, mert ő volt a big dog. aztán laflör ezt elvette és azóta megy a fight, néha fegyverszünetekkel, de ez megint egy árulásocska.