Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem szeretem az olyan szitut, amikor biztosra veszem a W-t, márpedig most ez van. Ilyenkor szokott jönni a nagy koppanás.Szerintem a game plan is valami hasonlo lehet, a bears jol futott az elmult meccseken, valoszinu tomni fogjuk a boxot. Ha fields ki tud mozogni sot megpasszolni amit meg kell akkor azert meleg lehet a CB parosunk helyzete.Azért lássuk be, hogy Kingnek egy szerény alapképesség mellett mindig volt egy-egy jó meccse. Ilyen volt a múlt heti is. Yiadom pff átlaga alapján kb. ugyanaz a szint, csak kérdés, hogy van-e benne jó meccs. Fontos lenne hogy jól működjön a fal, tudjon elég nyomást generálni, hogy aCB-ről levegye a terhet.Most kiderülhet Yiadom tudja e hozni Kevin King szintjét.Téged egész biztosan nem érhet az a vád, hogy teljesíthetetlen elvárásaid lennének.😊
amaru
nagylaza
gbol
amaru
több mint 4 éve
Szerintem a game plan is valami hasonlo lehet, a bears jol futott az elmult meccseken, valoszinu tomni fogjuk a boxot. Ha fields ki tud mozogni sot megpasszolni amit meg kell akkor azert meleg lehet a CB parosunk helyzete.Azért lássuk be, hogy Kingnek egy szerény alapképesség mellett mindig volt egy-egy jó meccse. Ilyen volt a múlt heti is. Yiadom pff átlaga alapján kb. ugyanaz a szint, csak kérdés, hogy van-e benne jó meccs. Fontos lenne hogy jól működjön a fal, tudjon elég nyomást generálni, hogy aCB-ről levegye a terhet.Most kiderülhet Yiadom tudja e hozni Kevin King szintjét.Téged egész biztosan nem érhet az a vád, hogy teljesíthetetlen elvárásaid lennének.😊
amaru
nagylaza
gbol
több mint 4 éve
Azért lássuk be, hogy Kingnek egy szerény alapképesség mellett mindig volt egy-egy jó meccse. Ilyen volt a múlt heti is. Yiadom pff átlaga alapján kb. ugyanaz a szint, csak kérdés, hogy van-e benne jó meccs. Fontos lenne hogy jól működjön a fal, tudjon elég nyomást generálni, hogy aCB-ről levegye a terhet.Most kiderülhet Yiadom tudja e hozni Kevin King szintjét.Téged egész biztosan nem érhet az a vád, hogy teljesíthetetlen elvárásaid lennének.😊
amaru
nagylaza
több mint 4 éve
Most kiderülhet Yiadom tudja e hozni Kevin King szintjét.Téged egész biztosan nem érhet az a vád, hogy teljesíthetetlen elvárásaid lennének.😊
amaru
több mint 4 éve
Hát Dunbar nem sokat edzett még a csapattal, meg nem tudom mennyire ismeri a rendszert. Szerintem Stokes-Yiadom-Charles a sorrend jelenleg.Hát érdekes felállás, nem mondom, hogy megnyugtató. Most kiderülhet Yiadom tudja e hozni Kevin King szintjét. Remelem Charles nem kap nagyobb szerepet neki meg talan korai lenne egy macik elleni nagyobb workload
Indubitably
több mint 4 éve
Hát Dunbar nem sokat edzett még a csapattal, meg nem tudom mennyire ismeri a rendszert. Szerintem Stokes-Yiadom-Charles a sorrend jelenleg.
I... don't care... John.
több mint 4 éve
Quinton Dunbar nem lesz felhozva a gyakorlóból?King out for the game.Múltkor jól játszott…félek Yiadom-tól
Simán nyerünk...
😀
Indubitably
SGBP
több mint 4 éve
SGBP
341
King out for the game.Múltkor jól játszott…félek Yiadom-tól
Simán nyerünk...
😀
Indubitably
több mint 4 éve
Hosszú idő után megnézem a C'mon man-t, biztos benne lesz ez a meccs 😊Olyat se sűrűn láttam, hogy mindkét csapat egyszerre ünnepeljen, de a hosszabbításban a Bengals kihagyott FG után még ilyen is volt.
több mint 4 éve
Az eredménykövetőben írtam, hogy ezzel a meccsel még álmodni fogok. Jelentem: rögtön az első éjszaka így lett. (Igaz, valamilyen rejtélyes okból álmomban a Bengals helyett a Dallas volt az ellenfél. Mindegy.)Többször megnéztem az összefoglalót (19 perces highlights!), vissza-visszapörgetek néhány jelenetet, de még mindig nem akarom elhinni, amit láttam.😊
több mint 4 éve
@RobDemovskySunday was the first time in team history the that the Packers had a 300-yard passer (Aaron Rodgers, 344), a 200-yard receiver (Davante Adams, 206) a 100-yard rusher (Aaron Jones, 103) in the same game.
azért ez kemény. És nem sokon múlt.
Ez a gif meg egész egyszerűen zseniális
twitter.com/i/status/1447377485100843011
több mint 4 éve
Wft utani 3 meccsünk is főműsoridős ,Arizona 2:20 , Kc meg Hawks 10:25Tudom.😊 De hol van az még?😊 (Igazából a Bears-Packers kezdési időpontja lepett meg.)
nando89
több mint 4 éve
El vagyunk kényeztetve, a következő két fordulóban - a Macik és a WFT ellen is - hétkor kezdődik a meccs. Úgy látszik, nem a GB most a sláger. Nem baj, lesz ez még máshogy. (Remélem.)
több mint 4 éve
Ne értsetek félre, mert a fal erőn felül teljesített ebben az összetételben, de ha jobban muzsikál, akkor Jones futásai is jobban ültek volna, és a vörös zónában sem kellett volna annyit hátrálnunk.Úgy gondolom, hogy ez most a felforgatott O Line miatt lett ilyen szoros. Ez sokkal jobb lesz majd, ahogy gyógyulnak a sérültek.Nem lehet, hogy a kihagyott extra és FG-ok is hozzájárultak ahhoz, hogy ennyire szoros legyen?😊
gbol
nagylaza
Szerencsére a csoportunk nem éppen erős, így elég ha mindenki felépül a rájátszásra. Ha ARod is eléri a a tavalyi szintjét, akkor egy egészséges gárdával sokkal jobbak leszünk, mint tavaly.
több mint 4 éve
Úgy gondolom, hogy ez most a felforgatott O Line miatt lett ilyen szoros. Ez sokkal jobb lesz majd, ahogy gyógyulnak a sérültek.Nem lehet, hogy a kihagyott extra és FG-ok is hozzájárultak ahhoz, hogy ennyire szoros legyen?😊
gbol
több mint 4 éve
Azért olyan veszett módon nem voltak tesztelve az elkapók...Én ma védelmet nagyon kiemelném , sokat szidtuk őket és legtöbbször jogosan , de ez ma ő meccsük is volt ,Viszont kurv@ kellemetlen, hogy Adams után (talán egy Cobb-on kívül Aki miatt kb minden szakértő rajtunk röhögött. illetve, ha nem Rodgers passzolgatott neki, akkor eltűnt a ligában) senkit nem lehet említeni WR poszton.
De'vondre campbell pedig egészen extra teljesítméényt nyújtott , ahogy az egész szezonban is többet kapunk tőle mint várható volt .
O oldalon a fal ilyen összetételben sztm még jónak is mondható volt ,Adams pedig Monster.
nando89
twitch(4thline)
A futók és Adams 26-szor voltak célpont, a TE-ek 4-szer. Volt vagy 3 kidobott labda, tehát Cobbal együtt a WR-ek 6-szor voltak célba véve...
több mint 4 éve
Úgy gondolom, hogy ez most a felforgatott O Line miatt lett ilyen szoros. Ez sokkal jobb lesz majd, ahogy gyógyulnak a sérültek.
több mint 4 éve
ami nagyon szemet szúr, hogy Tonyan-t se használjuk. Redzone-ban sem.Én ma védelmet nagyon kiemelném , sokat szidtuk őket és legtöbbször jogosan , de ez ma ő meccsük is volt ,Viszont kurv@ kellemetlen, hogy Adams után (talán egy Cobb-on kívül Aki miatt kb minden szakértő rajtunk röhögött. illetve, ha nem Rodgers passzolgatott neki, akkor eltűnt a ligában) senkit nem lehet említeni WR poszton.
De'vondre campbell pedig egészen extra teljesítméényt nyújtott , ahogy az egész szezonban is többet kapunk tőle mint várható volt .
O oldalon a fal ilyen összetételben sztm még jónak is mondható volt ,Adams pedig Monster.
nando89
twitch(4thline)
Mercédesz kapott labdákat, de hát nem elsődleges opció volt az öreg feltételezem.
Nyilván limitálja a dolgokat az ötödik fajta felállás az o-lineban, ami a futás blokkolásban is látszik. A hosszú Jones futást most vegyük le - és már egyből nem olyan fényes az a stat se...
több mint 4 éve
Ezzel nem szállok vitába , ma Dilon volt a 3. legjobb elkapónk , ami nem túl egészséges .Én ma védelmet nagyon kiemelném , sokat szidtuk őket és legtöbbször jogosan , de ez ma ő meccsük is volt ,Viszont kurv@ kellemetlen, hogy Adams után (talán egy Cobb-on kívül Aki miatt kb minden szakértő rajtunk röhögött. illetve, ha nem Rodgers passzolgatott neki, akkor eltűnt a ligában) senkit nem lehet említeni WR poszton.
nando89
twitch(4thline)
több mint 4 éve
Én ma védelmet nagyon kiemelném , sokat szidtuk őket és legtöbbször jogosan , de ez ma ő meccsük is volt ,Viszont kurv@ kellemetlen, hogy Adams után (talán egy Cobb-on kívül Aki miatt kb minden szakértő rajtunk röhögött. illetve, ha nem Rodgers passzolgatott neki, akkor eltűnt a ligában) senkit nem lehet említeni WR poszton.
nando89
több mint 4 éve
reméljük ezzel a maival sok "klasszikus" kiszenvedett W -t tudtunk le pár évre (tudom vágyálom).Egész egyszerűen szürreális volt az utolsó két perctől számítva az egész.
Jönnek a győzelmek, de most már a sérültek is térjenek vissza plííííz
több mint 4 éve
Nem gondoltam volna, hogy van olyan győzelem amit gyorsan el kell felejteni és menni tovább előre...