Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 3 éve
Peszinter Ferenc 774 — 中国加油
Én örülnék a Ramsnek. Ha egy töröttujjú QB-tól sikerül kikapni, akkor már csak kirakják Pettinet, másik oldalról meg a legjobb védelem ellen jó megmérettetés lehet.
| De ez majd csak az NFC döntőben lesz, jövő héten a Bears jön 😀 |
több mint 3 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 960 — pizsama@gmail.com
Srácok! Ne aggódjatok már ennyire! Jó a Rams D, de azért a Seahawks offense jócskán elmarad a tiétektől. Másrészt LaFleur némileg előnyben van hiszen ismeri McVay gondolkodását. És akkor a Rams offense-t ne is feledjük. Kizárt hogy több pontot felpakoljanak a táblára mint a Packers. Kemény meccsre számítok, de nálam egy pillanatig sem kétséges hogy ti mentek tovább. Szeretem a csapatom, de igyekszem reálisan nézni az erőviszonyokat. Jó meccs lesz! (Kivéve ha ma a Macik csodát tesznek)
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 325 — beers & Packers
Nem vagyok babonás, „mert aki minden hétfőn hármat köp kelet felé egy barna kavicsra, azt nem érheti megrontás.” (Rejtő)
Szóval: nem vagyok babonás, de általában szívesen eltekintek attól, hogy esélyesnek nevezzem a GB-t. Most viszont nem tudok mást mondani. A kínálatot elnézve bárki jön is a Lembóra, a Packers az esélyes. (Igaz, a Tampa-meccs második félidejét már nem bírtam ki ébren.) Lehet elfogultsággal vádolni, de szerintem megérdemelten nyertük az NFC-t. Ez nem szerencse volt, hanem egy jól felkészített és motivált csapat tudása. És azt is gondolom, hogy az NFC-ben csak akkor győzhetnek ellenünk, ha mi nagyon elcsesszük. Babona ide+oda, én csalódott lennék, ha nem kerülnénk a SB-ba.
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 906
Ha komoly terveink vannak akkor hazai pályán a ramst verni kell , komoly védelem de azért támadásban Goff nagyon limitálja őket , es azt se felejtsük el h a mi O falunk azért nem igen emíthető egy lapon seahawks falával még Bakh nélkül is sztm.

Lehet készülni , Aaronnak gyorsan kell majd szabadulni a labdától , dominálni az órát , én bizakodó vagyok 😊
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Rams vagy Bears johet jovoheten. Azert ez a defense eleg ilyeszto volt..
JéBé
Ahogy leírtad, na az az ijesztő. 😉
Fontos_Vidra
Jogos a challenge, koran volt meg😅
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 483
JéBé
Ahogy leírtad, na az az ijesztő. 😉
több mint 3 éve
Indubitably Green Bay Packers 464
Ne felejtsük el, hogy a mi offensünk ugyanolyan félelmetes, mint a Rams D.

Akármilyen védelem ellen felrakunk 25+ pontot, azt viszont nem látom, h a kórházból kitolt Rams nekünk 20 felett tudna elérni. A Seattle-i támadók két hónapja gödörben vannak, meg sem közelítették a szezon eleji formájukat.

I... don't care... John.
több mint 3 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 307
Elozetesen nem gondoltam volna, h a Rams ijesztobb lehet, mint a Tampa, de ez, hogy serultekkel, a felkezu Goff-val lenyomtak RW-ékat.
Hát...na.
Ez a McVay vonal, es a LigaNo. 1 vedelem nemigen fekszik nekunk. Mult januarban is azert estunk ki, mert annyival jobb volt az edzoi terv a 49-nel.
Huuuu, de sokara jon a meccs.
Persze, Maciknak jobban orulnenk - fura lesz ma nekik szurkolni -, de eselyt erre nemigen latok.
jossbeaumont
Mindent összevetve jobban örülnék a Rams-nek, mint örültem volna a Tampának...
A SEA off minden elképzelést alulmúlóan borzasztó volt.
A kreativitás teljes hiánya a playhívásoknál, nemlétező rövidpasszos játékok, droppoló WR-ek... ez szerintem legalább annyira közrejátszott a vereségükben, mint a Rams védelme.
Én úgy látom, ha tudjuk hozni a támadópotenciálunk 80 %-át, akkor jó esélyeink lehetnek a meccsen.
több mint 3 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 180
Elozetesen nem gondoltam volna, h a Rams ijesztobb lehet, mint a Tampa, de ez, hogy serultekkel, a felkezu Goff-val lenyomtak RW-ékat.
Hát...na.
Ez a McVay vonal, es a LigaNo. 1 vedelem nemigen fekszik nekunk. Mult januarban is azert estunk ki, mert annyival jobb volt az edzoi terv a 49-nel.
Huuuu, de sokara jon a meccs.
Persze, Maciknak jobban orulnenk - fura lesz ma nekik szurkolni -, de eselyt erre nemigen latok.

Szerkesztette: jossbeaumont
több mint 3 éve
Pack3r Green Bay Packers 139
JéBé
Én szinte biztos vagyok benne, hogy Rams. Goff, Kupp és Donald ki tudja, jövőhétig 100 %-os állapotba kerülnek-e.
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Rams vagy Bears johet jovoheten. Azert ez a defense eleg ijeszto volt..

Szerkesztette: JéBé
több mint 3 éve
Hat all-pro lett

Első csapatos
Rodgers
Adams
Bakhtiari
Linsley

Második csapatos
Z. Smith
Alexander
gamerkr
Gyakorlatilag a 8 legmeghatározóbb játékosból (még Clarkot és Jonest tenném ide) 6-an.
Nem rossz arány 😉
több mint 3 éve
Hat all-pro lett

Első csapatos
Rodgers
Adams
Bakhtiari
Linsley

Második csapatos
Z. Smith
Alexander
gamerkr
Csak?!😊
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Hat all-pro lett

Első csapatos
Rodgers
Adams
Bakhtiari
Linsley

Második csapatos
Z. Smith
Alexander

több mint 3 éve
casaubon Green Bay Packers 2 430
“the Packers finished inside the top 10 in total defense (334.0 yards per game) for the first time in a decade”

Edit mondja, hogy az engedett pontokat nezzve sem sokkal rosszabb, ott 13.

Szerkesztette: casaubon
több mint 3 éve
Szerintetek melyik ellenféllel járnánk a legjobban jövőhétre?
AaronRoberts
Szerintem a Bearsszel, legjobban nyilván mindenki a tampától fél.
pecsi92
A WSH tán még náluk is jobb lenne.
gbol
Igaz, de ha kiütnék a Tampát, akkor azért kicsit megijednék tőlük...
több mint 3 éve
gbol Green Bay Packers 383
AaronRoberts
pecsi92
A WSH tán még náluk is jobb lenne.
több mint 3 éve
pecsi92 Green Bay Packers 505
AaronRoberts
több mint 3 éve
Pack3r Green Bay Packers 139
több mint 3 éve
6000 szurkolót beengednek elvileg a jövő heti meccsre !
több mint 3 éve
gremi Green Bay Packers 118
Remélem Telesco elviszi tőletek az OC-t 😁 Kell!
Chargers LT
Szerintem MLF-nek nagyobb erdeme van az offense szarnyalasaban, mint Hackettnek. O inkabb a futasok minosegenek javitasaban jeleskedhet (irom ezt ugy, hogy fogalmam sincs mi a pontos munkaleosztas kozottuk).
En inkabb Stenavichet feltem, nemhogy valaki lenyulja a kezunkrol 😀
gremi
Packers OC Nathaniel Hackett will interview for Falcons head coach job
jossbeaumont
Na bumm 😀
több mint 3 éve
Chargers LT
Szerintem MLF-nek nagyobb erdeme van az offense szarnyalasaban, mint Hackettnek. O inkabb a futasok minosegenek javitasaban jeleskedhet (irom ezt ugy, hogy fogalmam sincs mi a pontos munkaleosztas kozottuk).
gremi
jossbeaumont
Pompás...
több mint 3 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 180
Chargers LT
gremi
több mint 3 éve
amaru Green Bay Packers 153
Én azért kíváncsi vagyok mire megy majd egy Love-al MLF. Mit tud kihozni belőle, hogyan szabja majd át a rendszert, hogy épít csapatot... stb. Mert amit Rodgers idén hozzátett az hatalmas cheat! 😀 😀 😀
twitch(4thline)
Rodgers szenzacios volt, de korabbi evekbol kiindulva, azert nem mindegy hogy van futojatek, 3-4 akar 7 yardra üzembiztos 3rd down jatekok felrajzolva, game plan stb. Rodgers nelkul ez azert teljesen mas lenne de szerintem MLF is kellett Rodgersnek hogy tudjon tundokolni.

Jo kerdes pl hogy Rodgers milyen lenne mondjuk Nagy alatt es Trubisky MLF alatt de nem akarom megtudni valojaban😀
több mint 3 éve
Én azért kíváncsi vagyok mire megy majd egy Love-al MLF. Mit tud kihozni belőle, hogyan szabja majd át a rendszert, hogy épít csapatot... stb. Mert amit Rodgers idén hozzátett az hatalmas cheat! 😀 😀 😀
twitch(4thline)
Őszintén szerinted ez megtörténik ? Mármint én nem látom magam előtt egyelőre h az idén jó eséllyel Mvp Rodgers miért hagyná abba a következő 2-3-4 évben , vagy h Gb nem tartana igényt a szolgálataira .
Aztán változhat ez persze ..de én nem hiszem h Love sok sót eszik meg nálunk , ő lesz a mi Jimmy Garropolonk.

Szerkesztette: nando89