NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
15
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
Én örülnék a Ramsnek. Ha egy töröttujjú QB-tól sikerül kikapni, akkor már csak kirakják Pettinet, másik oldalról meg a legjobb védelem ellen jó megmérettetés lehet.| De ez majd csak az NFC döntőben lesz, jövő héten a Bears jön 😀 |
több mint 3 éve
Srácok! Ne aggódjatok már ennyire! Jó a Rams D, de azért a Seahawks offense jócskán elmarad a tiétektől. Másrészt LaFleur némileg előnyben van hiszen ismeri McVay gondolkodását. És akkor a Rams offense-t ne is feledjük. Kizárt hogy több pontot felpakoljanak a táblára mint a Packers. Kemény meccsre számítok, de nálam egy pillanatig sem kétséges hogy ti mentek tovább. Szeretem a csapatom, de igyekszem reálisan nézni az erőviszonyokat. Jó meccs lesz! (Kivéve ha ma a Macik csodát tesznek)
több mint 3 éve
Nem vagyok babonás, „mert aki minden hétfőn hármat köp kelet felé egy barna kavicsra, azt nem érheti megrontás.” (Rejtő)Szóval: nem vagyok babonás, de általában szívesen eltekintek attól, hogy esélyesnek nevezzem a GB-t. Most viszont nem tudok mást mondani. A kínálatot elnézve bárki jön is a Lembóra, a Packers az esélyes. (Igaz, a Tampa-meccs második félidejét már nem bírtam ki ébren.) Lehet elfogultsággal vádolni, de szerintem megérdemelten nyertük az NFC-t. Ez nem szerencse volt, hanem egy jól felkészített és motivált csapat tudása. És azt is gondolom, hogy az NFC-ben csak akkor győzhetnek ellenünk, ha mi nagyon elcsesszük. Babona ide+oda, én csalódott lennék, ha nem kerülnénk a SB-ba.
több mint 3 éve
nando89
3 906
Ha komoly terveink vannak akkor hazai pályán a ramst verni kell , komoly védelem de azért támadásban Goff nagyon limitálja őket , es azt se felejtsük el h a mi O falunk azért nem igen emíthető egy lapon seahawks falával még Bakh nélkül is sztm.Lehet készülni , Aaronnak gyorsan kell majd szabadulni a labdától , dominálni az órát , én bizakodó vagyok 😊
több mint 3 éve
JéBé
7 035
Jogos a challenge, koran volt meg😅Rams vagy Bears johet jovoheten. Azert ez a defense eleg ilyeszto volt..Ahogy leírtad, na az az ijesztő. 😉
JéBé
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
Rams vagy Bears johet jovoheten. Azert ez a defense eleg ilyeszto volt..Ahogy leírtad, na az az ijesztő. 😉
JéBé
több mint 3 éve
Indubitably
464
Ne felejtsük el, hogy a mi offensünk ugyanolyan félelmetes, mint a Rams D.Akármilyen védelem ellen felrakunk 25+ pontot, azt viszont nem látom, h a kórházból kitolt Rams nekünk 20 felett tudna elérni. A Seattle-i támadók két hónapja gödörben vannak, meg sem közelítették a szezon eleji formájukat.
I... don't care... John.
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Elozetesen nem gondoltam volna, h a Rams ijesztobb lehet, mint a Tampa, de ez, hogy serultekkel, a felkezu Goff-val lenyomtak RW-ékat.Mindent összevetve jobban örülnék a Rams-nek, mint örültem volna a Tampának...
Hát...na.
Ez a McVay vonal, es a LigaNo. 1 vedelem nemigen fekszik nekunk. Mult januarban is azert estunk ki, mert annyival jobb volt az edzoi terv a 49-nel.
Huuuu, de sokara jon a meccs.
Persze, Maciknak jobban orulnenk - fura lesz ma nekik szurkolni -, de eselyt erre nemigen latok.
jossbeaumont
A SEA off minden elképzelést alulmúlóan borzasztó volt.
A kreativitás teljes hiánya a playhívásoknál, nemlétező rövidpasszos játékok, droppoló WR-ek... ez szerintem legalább annyira közrejátszott a vereségükben, mint a Rams védelme.
Én úgy látom, ha tudjuk hozni a támadópotenciálunk 80 %-át, akkor jó esélyeink lehetnek a meccsen.
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Elozetesen nem gondoltam volna, h a Rams ijesztobb lehet, mint a Tampa, de ez, hogy serultekkel, a felkezu Goff-val lenyomtak RW-ékat.Hát...na.
Ez a McVay vonal, es a LigaNo. 1 vedelem nemigen fekszik nekunk. Mult januarban is azert estunk ki, mert annyival jobb volt az edzoi terv a 49-nel.
Huuuu, de sokara jon a meccs.
Persze, Maciknak jobban orulnenk - fura lesz ma nekik szurkolni -, de eselyt erre nemigen latok.
Szerkesztette: jossbeaumont
több mint 3 éve
Pack3r
139
Rams vagy Bears johet jovoheten. Azert ez a defense eleg ilyeszto volt..Én szinte biztos vagyok benne, hogy Rams. Goff, Kupp és Donald ki tudja, jövőhétig 100 %-os állapotba kerülnek-e.
JéBé
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Hat all-pro lettGyakorlatilag a 8 legmeghatározóbb játékosból (még Clarkot és Jonest tenném ide) 6-an.
Első csapatos
Rodgers
Adams
Bakhtiari
Linsley
Második csapatos
Z. Smith
Alexander
gamerkr
Nem rossz arány 😉
több mint 3 éve
Hat all-pro lettCsak?!😊
Első csapatos
Rodgers
Adams
Bakhtiari
Linsley
Második csapatos
Z. Smith
Alexander
gamerkr
több mint 3 éve
Hat all-pro lettElső csapatos
Rodgers
Adams
Bakhtiari
Linsley
Második csapatos
Z. Smith
Alexander
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Igaz, de ha kiütnék a Tampát, akkor azért kicsit megijednék tőlük...A WSH tán még náluk is jobb lenne.Szerintetek melyik ellenféllel járnánk a legjobban jövőhétre?Szerintem a Bearsszel, legjobban nyilván mindenki a tampától fél.
AaronRoberts
pecsi92
gbol
több mint 3 éve
gbol
383
A WSH tán még náluk is jobb lenne.Szerintetek melyik ellenféllel járnánk a legjobban jövőhétre?Szerintem a Bearsszel, legjobban nyilván mindenki a tampától fél.
AaronRoberts
pecsi92
több mint 3 éve
pecsi92
505
Szerintetek melyik ellenféllel járnánk a legjobban jövőhétre?Szerintem a Bearsszel, legjobban nyilván mindenki a tampától fél.
AaronRoberts
több mint 3 éve
Pack3r
139
Szerintetek melyik ellenféllel járnánk a legjobban jövőhétre?
több mint 3 éve
nando89
3 906
6000 szurkolót beengednek elvileg a jövő heti meccsre !
több mint 3 éve
gremi
118
Na bumm 😀Packers OC Nathaniel Hackett will interview for Falcons head coach jobRemélem Telesco elviszi tőletek az OC-t 😁 Kell!Szerintem MLF-nek nagyobb erdeme van az offense szarnyalasaban, mint Hackettnek. O inkabb a futasok minosegenek javitasaban jeleskedhet (irom ezt ugy, hogy fogalmam sincs mi a pontos munkaleosztas kozottuk).
Chargers LT
En inkabb Stenavichet feltem, nemhogy valaki lenyulja a kezunkrol 😀
gremi
jossbeaumont
több mint 3 éve
Pompás...Packers OC Nathaniel Hackett will interview for Falcons head coach jobRemélem Telesco elviszi tőletek az OC-t 😁 Kell!Szerintem MLF-nek nagyobb erdeme van az offense szarnyalasaban, mint Hackettnek. O inkabb a futasok minosegenek javitasaban jeleskedhet (irom ezt ugy, hogy fogalmam sincs mi a pontos munkaleosztas kozottuk).
Chargers LT
gremi
jossbeaumont
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Packers OC Nathaniel Hackett will interview for Falcons head coach jobRemélem Telesco elviszi tőletek az OC-t 😁 Kell!Szerintem MLF-nek nagyobb erdeme van az offense szarnyalasaban, mint Hackettnek. O inkabb a futasok minosegenek javitasaban jeleskedhet (irom ezt ugy, hogy fogalmam sincs mi a pontos munkaleosztas kozottuk).
Chargers LT
gremi
több mint 3 éve
amaru
153
Én azért kíváncsi vagyok mire megy majd egy Love-al MLF. Mit tud kihozni belőle, hogyan szabja majd át a rendszert, hogy épít csapatot... stb. Mert amit Rodgers idén hozzátett az hatalmas cheat! 😀 😀 😀Rodgers szenzacios volt, de korabbi evekbol kiindulva, azert nem mindegy hogy van futojatek, 3-4 akar 7 yardra üzembiztos 3rd down jatekok felrajzolva, game plan stb. Rodgers nelkul ez azert teljesen mas lenne de szerintem MLF is kellett Rodgersnek hogy tudjon tundokolni.
twitch(4thline)
Jo kerdes pl hogy Rodgers milyen lenne mondjuk Nagy alatt es Trubisky MLF alatt de nem akarom megtudni valojaban😀
több mint 3 éve
nando89
3 906
Én azért kíváncsi vagyok mire megy majd egy Love-al MLF. Mit tud kihozni belőle, hogyan szabja majd át a rendszert, hogy épít csapatot... stb. Mert amit Rodgers idén hozzátett az hatalmas cheat! 😀 😀 😀Őszintén szerinted ez megtörténik ? Mármint én nem látom magam előtt egyelőre h az idén jó eséllyel Mvp Rodgers miért hagyná abba a következő 2-3-4 évben , vagy h Gb nem tartana igényt a szolgálataira .
twitch(4thline)
Aztán változhat ez persze ..de én nem hiszem h Love sok sót eszik meg nálunk , ő lesz a mi Jimmy Garropolonk.
Szerkesztette: nando89