NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 362
Lehetséges playoff-ellenfelek: Washington, Tampa, LA, Chicago
Nyilván a Tampára van a legnagyobb esély, bár pont őket lenne a legjobb elkerülni.
több mint 3 éve
James007
1 859
Teljesen kizárt, hogy MLF idén is hozza a 13-3-at...😊😊😊Az volt az indok, hogy túl sok szoros győzelme volt.
nagylaza
Ám legyen, csinált helyette túl sok nem szorosat 😀 😀
több mint 3 éve
James007
1 859
Hogy MVS párosodjon minden héten legalább háromszor a schönbrunni álatkert Heidi nevű vizilovával. Mehettem volna aludni éjfélkor, ehelyett végig kellett körömrágni a 3. negyedes Benny Hill show-t. Az év első munkanapján miatta vagyok olyan, mint egy mosogatórongy, kifacsarás közben.
több mint 3 éve
Indubitably
464
Aaron Rodgers joins elite company this season.Holy Fuck!
Fewest INT in NFL history for QB with 40+ Pass TD
Aaron Rodgers: 5 (2020)
Aaron Rodgers: 6 (2011)
Aaron Rodgers: 7 (2016)
SBL
I... don't care... John.
több mint 3 éve
SBL
2 216
Aaron Rodgers joins elite company this season.Fewest INT in NFL history for QB with 40+ Pass TD
Aaron Rodgers: 5 (2020)
Aaron Rodgers: 6 (2011)
Aaron Rodgers: 7 (2016)
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
Crosby mezőnygólból 100%. Az se semmi. Mondjuk ilyen keveset 16 még sose kellett rúgnia.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
SBL
2 216
Az. Egy feketeöves.Troll 😀Nagyon nem volt könnyű főleg nem annyira mint ahogy az eredmény mutatja , de megcsináltuk , lehet pihenni és készülni .Gratula nektek. Kár, hogy az első körös pick nem tudott sokat hozzá tenni. 😀
Back To Back 13-3 !!!
nando89
Toto21
Indubitably
több mint 3 éve
Teljesen kizárt, hogy MLF idén is hozza a 13-3-at...😊😊😊
több mint 3 éve
Idén sem megyünk WC-reSzékrekedés gyanú detected.
Tactful Cactus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
nando89
3 906
Az ide draft sokáig fog még fájni nem szép dolog savat önteni a sebre 😀Nagyon nem volt könnyű főleg nem annyira mint ahogy az eredmény mutatja , de megcsináltuk , lehet pihenni és készülni .Gratula nektek. Kár, hogy az első körös pick nem tudott sokat hozzá tenni. 😀
Back To Back 13-3 !!!
nando89
Toto21
több mint 3 éve
Indubitably
464
Troll 😀Nagyon nem volt könnyű főleg nem annyira mint ahogy az eredmény mutatja , de megcsináltuk , lehet pihenni és készülni .Gratula nektek. Kár, hogy az első körös pick nem tudott sokat hozzá tenni. 😀
Back To Back 13-3 !!!
nando89
Toto21
I... don't care... John.
több mint 3 éve
Toto21
5 966
Nagyon nem volt könnyű főleg nem annyira mint ahogy az eredmény mutatja , de megcsináltuk , lehet pihenni és készülni .Gratula nektek. Kár, hogy az első körös pick nem tudott sokat hozzá tenni. 😀
Back To Back 13-3 !!!
nando89
több mint 3 éve
nando89
3 906
Nagyon nem volt könnyű főleg nem annyira mint ahogy az eredmény mutatja , de megcsináltuk , lehet pihenni és készülni .Back To Back 13-3 !!!
több mint 3 éve
Nem is Packers-drukker, aki nem látta legalább 100 ezerszer. Mégse lehet megunni:www.youtube.com/watch?v=YXq8C5sbRzU
több mint 3 éve
James007
1 859
Tét nélküli meccs a Bears ellen?Nálunk meg nem lesz Jaylon Johnson meg Skrine. Adams valszeg sokat lesz 1v1-ben Vildorral akinek ez lesz a második NFL meccse kezdőként. Nem egy kedvező match up nekünk. A falból a múltkori meccsen is kiesett nálatok Linsley aztán az se látszott különösebben...Jobban orultem volna, ha tét nelkuli ez a meccs...
Tomcsik
Még abban kicsit reménykedem, hátha nem akarják a Macik megmenteni Nagyot (de ilyen osszeeskuvés elmeletet meg nem lattam megvalosulni).
jossbeaumont
Oximoron
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Nálunk meg nem lesz Jaylon Johnson meg Skrine. Adams valszeg sokat lesz 1v1-ben Vildorral akinek ez lesz a második NFL meccse kezdőként. Nem egy kedvező match up nekünk. A falból a múltkori meccsen is kiesett nálatok Linsley aztán az se látszott különösebben...Jobban orultem volna, ha tét nelkuli ez a meccs...
Tomcsik
Még abban kicsit reménykedem, hátha nem akarják a Macik megmenteni Nagyot (de ilyen osszeeskuvés elmeletet meg nem lattam megvalosulni).
több mint 3 éve
Tomcsik
8 017
Nálunk meg nem lesz Jaylon Johnson meg Skrine. Adams valszeg sokat lesz 1v1-ben Vildorral akinek ez lesz a második NFL meccse kezdőként. Nem egy kedvező match up nekünk. A falból a múltkori meccsen is kiesett nálatok Linsley aztán az se látszott különösebben...
több mint 3 éve
gremi
118
"Most már ugye kettő kezdő is hiányozni fog az eredeti ötösből (Bakh, Taylor)"Adam Stenavich ezt is megoldja (valahogy...). Amit ebben a szezonban az OL-lel csinál azért le a kalappal 😀.
Wagner ma mar azert ott volt az edzesen (tegnap még DNP volt), de tobbfele serulese van folyamatban.
Remelem nem lesz 3 a 2-bol...
jossbeaumont
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
"Most már ugye kettő kezdő is hiányozni fog az eredeti ötösből (Bakh, Taylor)"Wagner ma mar azert ott volt az edzesen (tegnap még DNP volt), de tobbfele serulese van folyamatban.
Remelem nem lesz 3 a 2-bol...
több mint 3 éve
Rubens
830
2010ben is jöhettek a B, C, D, E tervek... a végeredményt azóta se láttuk újra sajnos, szóval ne essünk kétségbe, akármekkora érvágás is ez.
több mint 3 éve
JéBé
7 035
Nagyon remélem, hogy nincs világvége hangulat a csapatnál. Próbálom meggyőzni magamat arról (nem könnyű), hogy akár még jól is kijöhetünk ebből: ilyenkor a többiek kétszeresen odateszik magukat, Rodgers pedig egész biztosan 110 százalékkal fog koncentrálni.Pont erre gondoltam, hogy ezeknek mindig van egy nem vart pozitiv hatasa is. Nem kell ketsegbe esni szerintem se, nem hiszem hogy ezen fog mulni.
nagylaza
több mint 3 éve
Nagyon remélem, hogy nincs világvége hangulat a csapatnál. Próbálom meggyőzni magamat arról (nem könnyű), hogy akár még jól is kijöhetünk ebből: ilyenkor a többiek kétszeresen odateszik magukat, Rodgers pedig egész biztosan 110 százalékkal fog koncentrálni.