NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 327 — beers & Packers
Fáztam a tegnapi meccstől! Mint mindenki én is szinte biztosra vettem Henry 200 yardos meccsét. Nem hiszem, hogy csak a fagyos talaj miatt nem jött össze. Pettine-t nem emelném piedesztálra (egyelőre), de örüljünk, hogy végre jó felállásokat rakott fel a pályára futás ellen és nem csak a passz levédekezésére koncentrált. Alexander egy kincs. Ha a másik oldalon is lenne egy legalább fele ilyen jó CB akkor... Na jó, kiveszem a kezem a biliből.
Az offense-nél megint voltak kreatív hívások. MLF (vagy Arod, esetleg mindkettő) szépen variálta a hívásokat. Nem egy-két dolgot erőltettünk az egész meccsen. Ha Arod nem szúrja el a Bears ellen akkor harmadszorra is MVP lesz idén.
És nem menjünk el szó nélkül az idei draft csillaga, Dillon mellett sem.😊
Kellemes meglepetés volt látni, hogy tud írány váltani (még ha nem is AJ szinten) és nem csak a főiskolás CB-ket ültetni seggre, de az NFL-es LB-ket is fellöki ha kell.
Most már csak Bears ellen kell egy ilyen jó meccs és a W és akkor megvan az hőn áhított első kiemelés. És a még inkább áhított "Bears oda-vissza".
SBL
Nyugodtan dicsérjük Pettine-t, annyit kapott már tőlünk, hogy nem fogja elbízni magát.😊 Ezen a meccsen pedig tényleg megérdemli.
több mint 3 éve
SBL Green Bay Packers 2 216
Fáztam a tegnapi meccstől! Mint mindenki én is szinte biztosra vettem Henry 200 yardos meccsét. Nem hiszem, hogy csak a fagyos talaj miatt nem jött össze. Pettine-t nem emelném piedesztálra (egyelőre), de örüljünk, hogy végre jó felállásokat rakott fel a pályára futás ellen és nem csak a passz levédekezésére koncentrált. Alexander egy kincs. Ha a másik oldalon is lenne egy legalább fele ilyen jó CB akkor... Na jó, kiveszem a kezem a biliből.
Az offense-nél megint voltak kreatív hívások. MLF (vagy Arod, esetleg mindkettő) szépen variálta a hívásokat. Nem egy-két dolgot erőltettünk az egész meccsen. Ha Arod nem szúrja el a Bears ellen akkor harmadszorra is MVP lesz idén.
És nem menjünk el szó nélkül az idei draft csillaga, Dillon mellett sem.😊
Kellemes meglepetés volt látni, hogy tud írány váltani (még ha nem is AJ szinten) és nem csak a főiskolás CB-ket ültetni seggre, de az NFL-es LB-ket is fellöki ha kell.
Most már csak Bears ellen kell egy ilyen jó meccs és a W és akkor megvan az hőn áhított első kiemelés. És a még inkább áhított "Bears oda-vissza".
több mint 3 éve
Gonosz vagyok!😊 Ez a második leap, ami jobban sikerült.😊 (Az elsőt nem találom...)
 twitter.com/NFL/status/1343406608827568128
Részemről amúgy nagy grat Dillonnak!
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 483
Azt gondolom, az extrém korulmények, es az ellenfel miatt nem feltétlenul kaptunk valaszt minden kerdesre.
A TEN tenyleg nem tudta kezelni az idojarast, Henry nehezen allt a laban, passzjatekuk pedig nem volt. Így a megerositett box-szal jol tartottuk a futast, a remek napot fogó Savage es Alexander pedig megoldotta a tobbit.
Tovabbra sem hiszek abban, h Pettine megvilagosodott...
En most eloszor lattam egy evtized alatt, hogy a tundra tenyleg elony is tud lenni. Ha NO v Tampa, akkor inkabb jojjenek kopogosra fagyni...

Adams, AJ remelem rendben van, nelkuluk azert ez nem eselyes csapat. A mai napot Dillonnak szerkesztették, es ez jelentos reszben Linsley-nek is koszonheto.
Lehet, hogy gyalazat, de ha kozte, es az egyik futo hosszabbitasa kozul kellene valasztani, en biztos a falra szavazok...
jossbeaumont
nem gyalázat, így épít egy jó gm csapatot. ha nincs fal akkor a futó teljesen mindegy kicsoda, ha van, akkor is majdnem, mert a fal nyitja az utat úgyis.
több mint 3 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 180
Azt gondolom, az extrém korulmények, es az ellenfel miatt nem feltétlenul kaptunk valaszt minden kerdesre.
A TEN tenyleg nem tudta kezelni az idojarast, Henry nehezen allt a laban, passzjatekuk pedig nem volt. Így a megerositett box-szal jol tartottuk a futast, a remek napot fogó Savage es Alexander pedig megoldotta a tobbit.
Tovabbra sem hiszek abban, h Pettine megvilagosodott...
En most eloszor lattam egy evtized alatt, hogy a tundra tenyleg elony is tud lenni. Ha NO v Tampa, akkor inkabb jojjenek kopogosra fagyni...

Adams, AJ remelem rendben van, nelkuluk azert ez nem eselyes csapat. A mai napot Dillonnak szerkesztették, es ez jelentos reszben Linsley-nek is koszonheto.
Lehet, hogy gyalazat, de ha kozte, es az egyik futo hosszabbitasa kozul kellene valasztani, en biztos a falra szavazok...
több mint 3 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 307
PRO
Tényleg nagyon jól játszottunk ma éjjel, A-Rod elit volt, a futás szintén jól ment (Dillon is bizonyított egy kicsit) és Adams nálam végérvényesen az év top elkapója a ligában.
A védelem talán idei legjobbját hozta, ha valaki előzetesen azt mondja, hogy Henry-t 100 y alatt tartjuk, azt kinevetem. De a Def minden csapatrésze jó volt szerintem, remélem, mostanra összeértek, s ez megmarad a PO-ra is.
S most látszott igazán, miért is jelenthet sokat nekünk ebben a téli időszakban az első kiemelés és a fagyos-havas tundra...persze, hogy nem ideális a mi passzjátékunknak sem, de mi tudjuk ezt kezelni, ellentétben az ellenfelek többségével.
KONTRA
Ez a mai meccs tetszetős volt, de ne felejtsük, hogy a Ten a liga egyik legrosszabb védelme, ellenük elvárható volt, hogy feltegyünk min. 40 pontot. Szerencse, hogy ők nem tették meg ugyanezt, de ez főleg a havas időnek köszönhető, amire azonban nem számíthatunk minden héten.
A mai győzelem semmit nem ért, ha jövő héten kikapunk a Bearstől...akkor a WC után (ahol akár jöhet szembe ismét a Chi...) oda a hazai pálya előnye, s mehetünk Seattle-be meccselni...ahol szintén nagyon összeállt a védelem szezon végére...
S ne felejtsük, hogy van a PO-ban olyan potenciális ellenfél, akiktől nagyon csúnyán kikaptunk idén, s azóta csak jobbak lettek...azaz ahhoz, hogy egyáltalán SB-t játsszunk, még nagyon kemény akadályok és kedvezőtlen matchup-ok állnak előttünk, ahol nem feltétlenül mi vagyunk az esélyesek...

SUMMA
Azért én optimista vagyok, GO PACKS! 😊
esz-ki-mo
Ilyen ha optimista vagy?😀
hegedusggergo
Hát, abban a tekintetben igen, hogy egy pozitív és egy negatív forgatókönyv közül a pozitívnek adok nagyobb esélyt..
(mondjuk úgy 51 %-ot...) 😊
több mint 3 éve
hegedusggergo Green Bay Packers 105
PRO
Tényleg nagyon jól játszottunk ma éjjel, A-Rod elit volt, a futás szintén jól ment (Dillon is bizonyított egy kicsit) és Adams nálam végérvényesen az év top elkapója a ligában.
A védelem talán idei legjobbját hozta, ha valaki előzetesen azt mondja, hogy Henry-t 100 y alatt tartjuk, azt kinevetem. De a Def minden csapatrésze jó volt szerintem, remélem, mostanra összeértek, s ez megmarad a PO-ra is.
S most látszott igazán, miért is jelenthet sokat nekünk ebben a téli időszakban az első kiemelés és a fagyos-havas tundra...persze, hogy nem ideális a mi passzjátékunknak sem, de mi tudjuk ezt kezelni, ellentétben az ellenfelek többségével.
KONTRA
Ez a mai meccs tetszetős volt, de ne felejtsük, hogy a Ten a liga egyik legrosszabb védelme, ellenük elvárható volt, hogy feltegyünk min. 40 pontot. Szerencse, hogy ők nem tették meg ugyanezt, de ez főleg a havas időnek köszönhető, amire azonban nem számíthatunk minden héten.
A mai győzelem semmit nem ért, ha jövő héten kikapunk a Bearstől...akkor a WC után (ahol akár jöhet szembe ismét a Chi...) oda a hazai pálya előnye, s mehetünk Seattle-be meccselni...ahol szintén nagyon összeállt a védelem szezon végére...
S ne felejtsük, hogy van a PO-ban olyan potenciális ellenfél, akiktől nagyon csúnyán kikaptunk idén, s azóta csak jobbak lettek...azaz ahhoz, hogy egyáltalán SB-t játsszunk, még nagyon kemény akadályok és kedvezőtlen matchup-ok állnak előttünk, ahol nem feltétlenül mi vagyunk az esélyesek...

SUMMA
esz-ki-mo
Ilyen ha optimista vagy?😀

On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 3 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 307
PRO
KONTRA

SUMMA

Szerkesztette: esz-ki-mo
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Minden várakozásomat túlszárnyalta a csapat. Nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne írjam le, mit várok a rájátszásban.😊
nagylaza
A SB-ben ez kevés lesz a KC ellen 😉
ParadSEC
Ahogy mi kezdunk jobban kinezni, ugy a Chiefs kezd sebezhetonek tunni. Meg mindig nem magunkra tennem a hazat, de nem kell toluk beszarni. Persze jussunk el addig.
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 906
Minden várakozásomat túlszárnyalta a csapat. Nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne írjam le, mit várok a rájátszásban.😊
nagylaza
ParadSEC
Kösz h benéztél meg az önzetlen infót 😊
több mint 3 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
nagylaza

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 537
nagylaza
Nem kell leirni, az NFC legjobb csapata vagytok jelenleg.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Furcsa kezdési időpontokat látok az nfl.com-on. Nyugtassatok meg, hogy hajnali 2.20-tól lesz a Titans-meccs.
nagylaza
Akkor lesz, nekem azt az időpontot adja nfl. Com is.
Nem lehet hogy a géped vagy telefonod másik időzónára van állítva, mert elvileg az alapján írja ki az időpontokat az nfl. com
kapitnono
Kösz. Eddig úgy volt, de most váratlanul 5:20 jelent meg, amit nem tudtam értelmezni.
nagylaza
Hoppá. Újra megnéztem, visszaállt 2:20-ra. (Most már a többi meccsnél is magyar idő szerint vannak az időpontok.) Sejtelmem sincs, mi történt.
több mint 3 éve
Furcsa kezdési időpontokat látok az nfl.com-on. Nyugtassatok meg, hogy hajnali 2.20-tól lesz a Titans-meccs.
nagylaza
Nem lehet hogy a géped vagy telefonod másik időzónára van állítva, mert elvileg az alapján írja ki az időpontokat az nfl. com
kapitnono
Kösz. Eddig úgy volt, de most váratlanul 5:20 jelent meg, amit nem tudtam értelmezni.
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!
nagylaza

több mint 3 éve
több mint 3 éve
uatu Indianapolis Colts 950 — uatu@freemail.hu
nagylaza
Holnap a Titans ellen lehet gyakorolni a futás elleni védekezést.
több mint 3 éve
Nem akartam ünneprontó lenni az eredménykövetőben, de Kamara csúcsbeállításához nagyon kellett a Viking D szánalmas produkciója.
Nekünk viszont nem árt óvatosnak lennünk a PO-ban, ha a sors megint összehoz a Szentekkel. (30 pontot azért a W ellenére benyeltünk tőlük szeptemberben.) A nagy számok törvénye alapján egyszer jönnie kell egy olyan meccsnek is, amikor Pettine a topon van.
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Boldog Karácsonyt és jó egészséget minden Packers szurkernek!!!

több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 906
Kellemes ünnepeket mindenkinek 😊

Ami pedig a jövőt illeti én nem vagyok a nagy taktikázások híve , nyerjük meg a főcsoportot , használjuk ki a pihenő hetet a sérültek gyógyulására formába hozására (Linsley ) , aztán nyomjuk ami csövön kifér 😊
több mint 3 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 180
Szerintetek a hazai palya jelent idén elonyt a rajatszasban?
Kozonseg nelkul nemigen.
Es a frozen tundra nekunk is ugyanugy faj, es rossz a passzjateknak, semmi hazai elonyt nem jelent, jelentosen rontja a sajat passzjatek hatekonysagat, ezt mar sokszor kibeszeltuk (talan Brees, aki latvanyosan nem birja a hideget).
Raadasul konnyen johet a Rams, vagy K. Murray, h megdontse Kaep rajatszasi futott QB-futas rekordjat.
En mar sajnos nem veszem be, hogy Pettine epp most fog megvilagosodni. Agyon fognak minket futni, es ha nem tud az O# mindig 1 ponttal tobbet csinalni, akkor iden is rovid lesz a móka...
több mint 3 éve
Jut eszembe: a körülmények ellenére boldog karácsonyt minden Packers-drukkernek!!!
több mint 3 éve
Tavaly a Seahawks ellen a playoffban nem tunt ugy, mintha sokat artott volna a pihenohet...

A Panthers ellen egyebkent azert jott folyamatosan bentrol a nyomas, mert Patricknek volt nagyon gyenge napja, legalabb ket sack az ove volt. A Lions ellen jo volt, de elotte az Eagles ellen is ot vertek meg tobbszor. Ha visszater Linsley, akkor lehet, erdemes megtartani a Wagner-Turner jobboldalt, ha tovabbra is jol jatszanak, Jenkins meg mehetne vissza LG-nek.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Patrick szar, mert siman hoz egy atlagos (nem egyszer atlag feletti) kezdo szintet, ami a fizetesehez viszonyitva kivalo, de ha lehet meg javulni, akkor miert ne?
casaubon
Az elejéhez: ezt már megbeszéltük. A SEA ellen tényleg nem volt gond, de (a fejlemények ismeretében) véletlenül sem lehet azt állítani, hogy a PO-ra összességében túl jól sikerült volna a mentális (vagy akár a taktikai) felkészítés.