NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
12
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
Én azért kíváncsi vagyok mire megy majd egy Love-al MLF. Mit tud kihozni belőle, hogyan szabja majd át a rendszert, hogy épít csapatot... stb. Mert amit Rodgers idén hozzátett az hatalmas cheat! 😀 😀 😀
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Snacks Harrison kb. 10 snapet volt a palyan, de brutalis a pali. Megvan a tomege a rombolashoz, nemigen lehet egyesben szabalyosan megallitani. Szegeny Clarknak is lesz modja kemenykedni mellette.Jooooo lesz a futashoz..!
youtu.be/7MBGEovQiSc
több mint 3 éve
Nem egymás között, MLF volt itten elküldve melegebb éghajlatra. De hagyjuk is, nem szeretnék ünneprontó lenni. Fátylat a múltra!😊Másold ide, légy szives, azt az anyázást!Ez a szemet osszeferhetetlen nagykepu kioregedett Rodgers es a pincsikutya edzoje egesz jol racafoltak arra a par ujsagirora akik ezt terjeszteni kezdtek es amit aztan szepen lassan at vett mindenki. Meg itt is vita volt errol emlekszem. Ha ki is zugunk azonnal, ez a szezon mar most jol esett a lelkemnek.Vita?😊 Konkrétan anyázás ment...
JéBé
Ja, és, ha lehet, ne zúgjunk ki azonnal!😊
nagylaza
SBL
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Bocs, a WR-ekre gondoltam.És Tonyan?Akkor most van itt a pillanat, hogy hitelesen legyunk qrwa boldogok attol, amit MLF muvelt ezzel a csapattal McC utan. Nem csak a 26-6-os ket alapszakaszrol van szo (ami egy ilyen fiatal, sosevolt HC edzotol hihetetlen!), hanem arrol is, ami a sajtotajekoztatokbol, a metakommunikaciobol atjon még a "tengereninnenre" is.No, azért az elejtett passz utáni arckifejezése is beszédes volt A-Rod-nak 😊 , de nyilván ez természetes a játék hevében, s klassz, hogy utána az öltözőben már tudnak örülni egymásnak.
Annal szebben a sportban nem lehet, ahogy MLF Rodgersrol meseli elcsuklo hangon, hogyan szuletett a CHI ellen MVS TD-je, hogy felfoghatatlan még a szakembereknek is sokszor, hogy 2 lepessel jar Arod mindenki elott fejben(ő épp idot akart kerni, mert nem ertette a felallast, de a tobbiek tudtak, h menni kell, mert Aaron latott vmi hibat a vedelemben). Vagy ahogy Rodgers meseli vigyorogva, hogyan tanul az oltozoben MLF tanclepeseket Jamaaltol. Vagy, hogy mindketten meselik, h osszehozta Matt es Arod a TD-t Dafney-nek, mert annyira megerdemli, mert olyan rendes srac es kokemenyen dolgozik.
Gondoljunk bele, kikbol csinaltak jo jatekosokat, csapatot: UDFA Barnes, Tonyan, Lazard, Sully es a tobbi sokadik senki.
Es nem arrol szol a story, hogy ki tudja megsemmisiteni a masikat a palyan, hanem otszazadszor hallom MLF-tol, h azert jo jatekos (most epp Barnes), mert OKOS, es erti a jatekot.
Szoval en halas vagyok a sorsnak MLF-ert is...
jossbeaumont
Egyébként épp néztem, hogy Adams után MVS-nek volt a legtöbb TD elkapása, mégpedig 6.
Számolta valaki, hogy hány TD-t érő labdát ejtett el a szezonban? mert nekem van egy olyan érzésem, hogy simán meglehetett volna neki is a 10...
esz-ki-mo
nagylaza
Természetesen Tonyan kiemelkedően jó volt, de MVS hasonló lehetett volna...
több mint 3 éve
SBL
2 216
Másold ide, légy szives, azt az anyázást!Ez a szemet osszeferhetetlen nagykepu kioregedett Rodgers es a pincsikutya edzoje egesz jol racafoltak arra a par ujsagirora akik ezt terjeszteni kezdtek es amit aztan szepen lassan at vett mindenki. Meg itt is vita volt errol emlekszem. Ha ki is zugunk azonnal, ez a szezon mar most jol esett a lelkemnek.Vita?😊 Konkrétan anyázás ment...
JéBé
nagylaza
több mint 3 éve
Tonyan 11 TD, Packers TE-nél mikor volt ilyen?Igen, ezért kérdeztem.
| Paul Coffman 1983, szintén 11 TD |
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
Tonyan 11 TD, Packers TE-nél mikor volt ilyen?| Paul Coffman 1983, szintén 11 TD |
több mint 3 éve
És Tonyan?Akkor most van itt a pillanat, hogy hitelesen legyunk qrwa boldogok attol, amit MLF muvelt ezzel a csapattal McC utan. Nem csak a 26-6-os ket alapszakaszrol van szo (ami egy ilyen fiatal, sosevolt HC edzotol hihetetlen!), hanem arrol is, ami a sajtotajekoztatokbol, a metakommunikaciobol atjon még a "tengereninnenre" is.No, azért az elejtett passz utáni arckifejezése is beszédes volt A-Rod-nak 😊 , de nyilván ez természetes a játék hevében, s klassz, hogy utána az öltözőben már tudnak örülni egymásnak.
Annal szebben a sportban nem lehet, ahogy MLF Rodgersrol meseli elcsuklo hangon, hogyan szuletett a CHI ellen MVS TD-je, hogy felfoghatatlan még a szakembereknek is sokszor, hogy 2 lepessel jar Arod mindenki elott fejben(ő épp idot akart kerni, mert nem ertette a felallast, de a tobbiek tudtak, h menni kell, mert Aaron latott vmi hibat a vedelemben). Vagy ahogy Rodgers meseli vigyorogva, hogyan tanul az oltozoben MLF tanclepeseket Jamaaltol. Vagy, hogy mindketten meselik, h osszehozta Matt es Arod a TD-t Dafney-nek, mert annyira megerdemli, mert olyan rendes srac es kokemenyen dolgozik.
Gondoljunk bele, kikbol csinaltak jo jatekosokat, csapatot: UDFA Barnes, Tonyan, Lazard, Sully es a tobbi sokadik senki.
Es nem arrol szol a story, hogy ki tudja megsemmisiteni a masikat a palyan, hanem otszazadszor hallom MLF-tol, h azert jo jatekos (most epp Barnes), mert OKOS, es erti a jatekot.
jossbeaumont
Egyébként épp néztem, hogy Adams után MVS-nek volt a legtöbb TD elkapása, mégpedig 6.
Számolta valaki, hogy hány TD-t érő labdát ejtett el a szezonban? mert nekem van egy olyan érzésem, hogy simán meglehetett volna neki is a 10...
esz-ki-mo
több mint 3 éve
Ez a szemet osszeferhetetlen nagykepu kioregedett Rodgers es a pincsikutya edzoje egesz jol racafoltak arra a par ujsagirora akik ezt terjeszteni kezdtek es amit aztan szepen lassan at vett mindenki. Meg itt is vita volt errol emlekszem. Ha ki is zugunk azonnal, ez a szezon mar most jol esett a lelkemnek.Vita?😊 Konkrétan anyázás ment...
JéBé
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
JéBé
7 035
Ez a szemet osszeferhetetlen nagykepu kioregedett Rodgers es a pincsikutya edzoje egesz jol racafoltak arra a par ujsagirora akik ezt terjeszteni kezdtek es amit aztan szepen lassan at vett mindenki. Meg itt is vita volt errol emlekszem. Ha ki is zugunk azonnal, ez a szezon mar most jol esett a lelkemnek.
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Akkor most van itt a pillanat, hogy hitelesen legyunk qrwa boldogok attol, amit MLF muvelt ezzel a csapattal McC utan. Nem csak a 26-6-os ket alapszakaszrol van szo (ami egy ilyen fiatal, sosevolt HC edzotol hihetetlen!), hanem arrol is, ami a sajtotajekoztatokbol, a metakommunikaciobol atjon még a "tengereninnenre" is.No, azért az elejtett passz utáni arckifejezése is beszédes volt A-Rod-nak 😊 , de nyilván ez természetes a játék hevében, s klassz, hogy utána az öltözőben már tudnak örülni egymásnak.
jossbeaumont
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
"Green Bay finished the 2020 season ranked first offensively in points per game (31.8), points per play (0.51), yards per point (12.2), touchdowns (66), passer rating (121.5), red zone TD percentage (80 percent), and field goal scoring percentage (100 percent)." (via AllPackers)
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Akkor most van itt a pillanat, hogy hitelesen legyunk qrwa boldogok attol, amit MLF muvelt ezzel a csapattal McC utan. Nem csak a 26-6-os ket alapszakaszrol van szo (ami egy ilyen fiatal, sosevolt HC edzotol hihetetlen!), hanem arrol is, ami a sajtotajekoztatokbol, a metakommunikaciobol atjon még a "tengereninnenre" is.Annal szebben a sportban nem lehet, ahogy MLF Rodgersrol meseli elcsuklo hangon, hogyan szuletett a CHI ellen MVS TD-je, hogy felfoghatatlan még a szakembereknek is sokszor, hogy 2 lepessel jar Arod mindenki elott fejben(ő épp idot akart kerni, mert nem ertette a felallast, de a tobbiek tudtak, h menni kell, mert Aaron latott vmi hibat a vedelemben). Vagy ahogy Rodgers meseli vigyorogva, hogyan tanul az oltozoben MLF tanclepeseket Jamaaltol. Vagy, hogy mindketten meselik, h osszehozta Matt es Arod a TD-t Dafney-nek, mert annyira megerdemli, mert olyan rendes srac es kokemenyen dolgozik.
több mint 3 éve
gremi
118
Remélem Telesco elviszi tőletek az OC-t 😁 Kell!Szerintem MLF-nek nagyobb erdeme van az offense szarnyalasaban, mint Hackettnek. O inkabb a futasok minosegenek javitasaban jeleskedhet (irom ezt ugy, hogy fogalmam sincs mi a pontos munkaleosztas kozottuk).
Chargers LT
En inkabb Stenavichet feltem, nemhogy valaki lenyulja a kezunkrol 😀
több mint 3 éve
Remélem Telesco elviszi tőletek az OC-t 😁 Kell!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Így igaz, de abban azért megalapozottan reménykedhetünk, hogy ARod nem dob két INT-et ugyanazzal a csapattal szemben. A védelmünk pedig - szerintem legalábbis - határozottan javuló formát mutat.A Bears topikban említették, hogy mennyire zavarta őket az a szoft védekezés, amivel próbálták a Packers offesne-t megállítani mindkét meccsen. Na a Tampa egy sokkal agresszívabb stílusban játszana, ezt már láttuk is.A Friszkó óta tudjuk, hogy kétszer is bele lehet lépni ugyanabba a folyóba. A kérdés tehát az: vajon a Tampa is lehet ugyanaz a folyó?😊Lehetséges playoff-ellenfelek:Jo lenne elkerulni a Tampat bar jo esellyel oket kaphatjuk. Chicago, Washington nem nagyon bizhatunk bennuk, talan a Seattle tudna meg labon loni magat, de az is lutri. Ez utobbi esetben johetne a Rams. Valami miatt (vajon mi miatt) a Tampatol nagyon fazok.
Washington, Tampa, LA, Chicago
Nyilván a Tampára van a legnagyobb esély, bár pont őket lenne a legjobb elkerülni.
Kampman
amaru
nagylaza
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 362
A Bears topikban említették, hogy mennyire zavarta őket az a szoft védekezés, amivel próbálták a Packers offesne-t megállítani mindkét meccsen. Na a Tampa egy sokkal agresszívabb stílusban játszana, ezt már láttuk is.A Friszkó óta tudjuk, hogy kétszer is bele lehet lépni ugyanabba a folyóba. A kérdés tehát az: vajon a Tampa is lehet ugyanaz a folyó?😊Lehetséges playoff-ellenfelek:Jo lenne elkerulni a Tampat bar jo esellyel oket kaphatjuk. Chicago, Washington nem nagyon bizhatunk bennuk, talan a Seattle tudna meg labon loni magat, de az is lutri. Ez utobbi esetben johetne a Rams. Valami miatt (vajon mi miatt) a Tampatol nagyon fazok.
Nyilván a Tampára van a legnagyobb esély, bár pont őket lenne a legjobb elkerülni.
Kampman
amaru
nagylaza
több mint 3 éve
Bárkit is kerülgetni wtf? 😀 Fagyos tundra, zorall körülmények, full éles Rodgers, rekordokat döntő Adams, playmaker Jones stb. Akit kapunk meg kell baxni nincs mese! 😀 Akarjanak minket kerülgetni! Nem szlalomozni kell, hanem a lehető legmagasabb szinten játszani, azt lesz ami lesz. GO PACK GO!!!
több mint 3 éve
A Friszkó óta tudjuk, hogy kétszer is bele lehet lépni ugyanabba a folyóba. A kérdés tehát az: vajon a Tampa is lehet ugyanaz a folyó?😊Lehetséges playoff-ellenfelek:Jo lenne elkerulni a Tampat bar jo esellyel oket kaphatjuk. Chicago, Washington nem nagyon bizhatunk bennuk, talan a Seattle tudna meg labon loni magat, de az is lutri. Ez utobbi esetben johetne a Rams. Valami miatt (vajon mi miatt) a Tampatol nagyon fazok.
Kampman
amaru
több mint 3 éve
James007
1 859
Viccet félretéve, teljesen vállalható módon menedzselte le a meccset. Aztán, amikor a kommentátorok elkezdték pedzegetni, hogy több kellene tőle, egy percre rá meg is dobta az int-et... 😀Trubisky tényleg első körös volt? Pedig tisztán úgy játszott, mint egy UDFA 😛Trubiskyre gondoltDehogynem: o tuzelt fel RogerstNagyon nem volt könnyű főleg nem annyira mint ahogy az eredmény mutatja , de megcsináltuk , lehet pihenni és készülni .Gratula nektek. Kár, hogy az első körös pick nem tudott sokat hozzá tenni. 😀
Back To Back 13-3 !!!
nando89
Toto21
gremi
James007
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 966
Trubisky tényleg első körös volt? Pedig tisztán úgy játszott, mint egy UDFA 😛Trubiskyre gondoltDehogynem: o tuzelt fel RogerstNagyon nem volt könnyű főleg nem annyira mint ahogy az eredmény mutatja , de megcsináltuk , lehet pihenni és készülni .Gratula nektek. Kár, hogy az első körös pick nem tudott sokat hozzá tenni. 😀
Back To Back 13-3 !!!
nando89
Toto21
gremi
James007
több mint 3 éve
Előkerestem, mit tippeltem szezonkezdetkor. A 8 csoportgyőztesből 5-öt találtam el, a PO-ba jutott 14 csapatból 9-et. Mérsékelten jó arány. Nem baj: a lényeg az, hogy a Packers bejött!
több mint 3 éve
amaru
153
Lehetséges playoff-ellenfelek:Jo lenne elkerulni a Tampat bar jo esellyel oket kaphatjuk. Chicago, Washington nem nagyon bizhatunk bennuk, talan a Seattle tudna meg labon loni magat, de az is lutri. Ez utobbi esetben johetne a Rams. Valami miatt (vajon mi miatt) a Tampatol nagyon fazok.
Kampman
több mint 3 éve
James007
1 859
Trubiskyre gondoltDehogynem: o tuzelt fel RogerstNagyon nem volt könnyű főleg nem annyira mint ahogy az eredmény mutatja , de megcsináltuk , lehet pihenni és készülni .Gratula nektek. Kár, hogy az első körös pick nem tudott sokat hozzá tenni. 😀
Back To Back 13-3 !!!
nando89
Toto21
gremi
több mint 3 éve
gremi
118
Dehogynem: o tuzelt fel RogerstNagyon nem volt könnyű főleg nem annyira mint ahogy az eredmény mutatja , de megcsináltuk , lehet pihenni és készülni .Gratula nektek. Kár, hogy az első körös pick nem tudott sokat hozzá tenni. 😀
Back To Back 13-3 !!!
nando89
Toto21