NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 3 éve
gremi Green Bay Packers 118
Biztosan senki nem orul Bakhtiari serulesenek (na talan csak Mack 😉), de ahogy mar valaki irta: next man up, irany a bye week, Bearst pedig elutni a PO-tol.

Szerkesztette: gremi
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
Bakh 😕 pótolhatatlan sajnos ...
Én Wagnert raknam talán a helyére .
Wagner-Jenkins-Linsley-Patrick/Runyan -Turner...de ez most nagyon nagy baj .
nando89
Ezt probalták Bakh hátserulesenel. Nem mukodott abszolut. Utana valtottak arra, h Turner ment LT-be. Lucas RG, Wagner RT.
Ez sem volt az igazi, de egyel jobban ment.
Sajnos sehogy sem lesz olyan stabil a fal, mint vele. A masik, h amig ott van, Arod ugy dolgozik, h tudja, balrol nem jon nyomas. Amikor hianyzott, latvanyosan nem bizik abban, h a hata felol nyugodt lehet.
Ha megnezzuk a mult heti meccset, a futasok es overall a jatekok nagyon donto resze a Bakhtiari-Jenkins-Linsley oldalra vagy a koztuk nyitott utakra ment.
HA voltak SB remenyeink, annak nem tett jot ez az ertelmetlen edzes-serules.
;'(
jossbeaumont
Az biztos hogy Aaronnak jobban kell majd figyelnie balra mint eddig. Szerintem megint elővesszük az 1-2 másodperc alatt szabadulok a labdától játékot hogy esélyük se legyen odaérni.
Egy biztos, valahogy ki kell harcolni a No1 seedet és akkor több idő van pihenni és összecsiszolni a falat illetve akkor hazai pályán jó kis havas hideg meccseken jöhet a futás a most már 3 sztárfutóval (helló Dillon 😄) rendelkező támadóktól.
Nagyon kéne az az első kiemelés...
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 919
 m.youtube.com/watch?v=mQvmKR1qZUc
Szeretném ha meg tudna győzni. Azért a 2 DB nélküli W egyike C csapattal felálló Frisco ellen volt.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Ha volt eddig nagyon jól működő egység ebben a szezonban akkor az (talán 2 meccs kivételével) az O fal volt...
Most már ugye kettő kezdő is hiányozni fog az eredeti ötösből (Bakh, Taylor)
De talán ez az egyik legmélyebb egységünk szóval bízzunk a többiekben. Ha nem is olyan szinten fog működni a fal mint eddig (remélhetőleg nem lesz teljes blama és szétesés) de bőven vállalható így is a mostani 5ös.
Szerintem Jenkins/Turner fog kimozogni LT-be (Jenkinsben jobban bíznék)
Jenkins-Turner-Linsley-Patrick-Wagner

Az idegesítő az hogy végre jó állapotban, jó hangulatban fordulhatnánk a playoffra és akkor ez történik egy edzésen...hihetetlen...

A lényeg tehát hogy NextManUp! És jobbulást Bakhnak! (Én azt mondom ajándékozzuk meg egy gyűrűvel, attól csak jobban lesz 😊 )
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amikor mi SB-t nyertünk, akkor nálunk is hiányzott ám Peters, aki akkor még lényegesen fontosabb ember volt a csapatban. De sikerült megoldani a stábnak. Szerintem ezen nálatok sem szabad múlnia. Ezzel együtt persze gyógyulást!
több mint 3 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 180
nando89
Ezt probalták Bakh hátserulesenel. Nem mukodott abszolut. Utana valtottak arra, h Turner ment LT-be. Lucas RG, Wagner RT.
Ez sem volt az igazi, de egyel jobban ment.
Sajnos sehogy sem lesz olyan stabil a fal, mint vele. A masik, h amig ott van, Arod ugy dolgozik, h tudja, balrol nem jon nyomas. Amikor hianyzott, latvanyosan nem bizik abban, h a hata felol nyugodt lehet.
Ha megnezzuk a mult heti meccset, a futasok es overall a jatekok nagyon donto resze a Bakhtiari-Jenkins-Linsley oldalra vagy a koztuk nyitott utakra ment.
HA voltak SB remenyeink, annak nem tett jot ez az ertelmetlen edzes-serules.
;'(
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
k*rva életbe :/

csak térjen vissza 100%-osan kövi szezonra

Szerkesztette: gamerkr

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az egyik legjobb LT, de a Packersnek jó játékosai vannak rajta kívül is, univerzális emberek, jó edzők, legjobb QB, egyik legjobb elkapó. Ha van csapat, ahol ezt átvészelik simán az Ti vagytok. Vannak csapatok jó LT nélkül.
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 919
Innen kurva nehéz lesz. Kell az első kiemelés, ez az alap.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 906
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Bakh lehet h season ending térd sérülést szenvedett ma edzésen. Jól indul az év!

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 327 — beers & Packers
"Seahawks coach Pete Carroll was under the impression that Harrison no longer wanted to play.

"He's decided to stop playing," Carroll said Monday during an appearance on 710 ESPN Seattle. "He's done playing. I talked to him this morning. He's in good spirits and all of that. He's really grateful for the opportunity in playing here, and he did really well by us, but he just ... he's done."(ESPN)

Kicsit gyanus, h a GB még nem erositette meg a leigazolasat...
jossbeaumont
Akárhogyan is van: BÚÉK mindenkinek!
több mint 3 éve
"Seahawks coach Pete Carroll was under the impression that Harrison no longer wanted to play.

"He's decided to stop playing," Carroll said Monday during an appearance on 710 ESPN Seattle. "He's done playing. I talked to him this morning. He's in good spirits and all of that. He's really grateful for the opportunity in playing here, and he did really well by us, but he just ... he's done."(ESPN)

Kicsit gyanus, h a GB még nem erositette meg a leigazolasat...
több mint 3 éve
According to the transaction wire, former #Seahawks DL Damon “Snacks” Harrison was claimed by the #Packers - Ian Rapoport

Úgy nézz ki hozunk középre egy kis tömeget futás ellen!
Reméljük van még benne elég erő egy SB runra 😊
D-Train
Habar kiakadt azon, h inaktiv volt legutobbi SEA meccsen, ugy tunt, nem volt igazan boldog az eligazolas miatt sem.
Legutobb is passzolta a GB ajanlatat. Szerintem még le is csaphatja a kezunkrol rosszabb merlegu csapat.
Ne igy legyen, jol jonne futas ellen a rajatszasban!
több mint 3 éve
According to the transaction wire, former #Seahawks DL Damon “Snacks” Harrison was claimed by the #Packers - Ian Rapoport

Úgy nézz ki hozunk középre egy kis tömeget futás ellen!
Reméljük van még benne elég erő egy SB runra 😊
több mint 3 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 859
Gonosz vagyok!😊 Ez a második leap, ami jobban sikerült.😊 (Az elsőt nem találom...)
 twitter.com/NFL/status/1343406608827568128
Részemről amúgy nagy grat Dillonnak!
nagylaza
Tudom, hogy Lazard "csak" 3-4. számú elkapó, de nekem óriási kedvencem lett. Többek közt pont az ilyen akciói miatt, ahogy segít Dillonnak megugrani a Leapet. Igazi csapatember, mindamellett jó kis elkapó és nagy blokkmester is. Áldassék a neve annak, aki kiszúrta, fillérekért idehozta és így felépítette.
James007
Valamint a Jaguarsnak, aki szokás szerint volt olyan barom, hogy a practice squadban tartva hagyta, hogy elvigyétek.
iktriad
Emlékszem, anno egy Jax-drukker írta, hogy mennyire jól járunk vele. Te voltál?
nagylaza
Jó eséllyel igen. Sokat pofázom itt, nem emlékszem mindenre.
iktriad
Igen, Iktriad volt az. El is könyveltem Lazardot azonnal a 2 hét után kivágandó töltelékek újabb esetének a jinx miatt...
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gonosz vagyok!😊 Ez a második leap, ami jobban sikerült.😊 (Az elsőt nem találom...)
nagylaza
Tudom, hogy Lazard "csak" 3-4. számú elkapó, de nekem óriási kedvencem lett. Többek közt pont az ilyen akciói miatt, ahogy segít Dillonnak megugrani a Leapet. Igazi csapatember, mindamellett jó kis elkapó és nagy blokkmester is. Áldassék a neve annak, aki kiszúrta, fillérekért idehozta és így felépítette.
James007
Valamint a Jaguarsnak, aki szokás szerint volt olyan barom, hogy a practice squadban tartva hagyta, hogy elvigyétek.
iktriad
nagylaza
Jó eséllyel igen. Sokat pofázom itt, nem emlékszem mindenre.
több mint 3 éve
nagylaza
James007
iktriad
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
nagylaza
James007

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Ugy gondolom, MLF rendszere, es a jatek elotti akciok, a futas/passz keverese stb. mellett az idei fo kulonbseg, h Arod is szemmel lathatoan hisz abban amit csinalnak(Love szerepet a pszichologusokra hagyom). Hozzaadja a zsenialis szikrát, amikor kell, de eltunt a 2019-es pantomim.
Amugy a rendszer egyik nagy haszonelvezoje ő maga, nezzuk csak az idei sack-ek szamat. Ha kivesszuk a két 5zsakos meccset (Panthers, Tampa), akkor szinte valoszinutlenul tiszta zsebben dolgozhat.
Az, h milyen kulturat epitett Gute es MLF GB-ben, az a rajatszastol fuggetlenul megsuvegelendo...
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 906
Én azt emelném ki h tavaly az alapszakasz után több fórum társ , csoport más csapatainak drukkere emelte ki és mondta el h ez így nem fenntartható és jönni fognak a zacskók jövőre , és őszintén jómagam is így gondoltam meg még itt sokan mások is .
Ehhez képest ott vagyunk megint 13-3 kapujában ,ami idén No1 seed lehet ,ehhez mérten én néha úgy érzem h Mlf és az egész rendszere nincs eléggé elismerve , tőlünk kb semelyik edző nincs kanyarban sem h valahol hc állást kapjon , mondjuk annyi baj legyen 😊 Pettine-t meg ha viszik , hát legyen 😀

Tavaly jogos volt kritika nyögvenyelős meccsek , kiszenvedett győzelmek , a futás túl erőltetése , idén tudtunk váltani ,futás es a passz játék balanszba került ,Aaron beleszokott rendszerbe, a fal előtte pedig csak jobb lett pedig Bulaga távozása után aggódtam .
Mindenzt úgy h az O új fegyvereket nem kapott .
Sokan hajlamosak csak az egészet Aaronnak tulajdonítani , valóban Mvp formában van de én ugy gondolom h ahhoz h ő így tudjon teljesiteni kellett Mlf is vastagon , ne feledjük Mlf előtt 2 Po nélküli szezont mentünk .
Idénre lett ebből pontokban a legeredményesebb O , látványos játék , magabiztos Po-ba jutás.

Szóval jár az elismerés nálam az edzői stábnak is.

Nyerni kell vasárnap sztm nagyon nehéz lesz , Bears nem rossz csapat és nagyon fognak harapni a Po-ért.
Kell a kiemelés tegnap láttuk mit jelent a hazai pálya 😊
több mint 3 éve
gbol Green Bay Packers 383
Most látom, hogy az FK-n fent van a Dillon-féle mágikus első leap is!😊😊😊
 twitter.com/NFL/status/1343398235184906243?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1343398235184906243%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffuzovelkifele.com%2F2020%2F12%2Fa-seahawks-es-a-steelers-megnyerte-csoportjat-a-vegletekig-kielezett-maradt-az-nfc-east%2F
nagylaza
ja, míg a futást egyszer ismételték, a leap-et vagy háromszor 😀
több mint 3 éve
Most látom, hogy az FK-n fent van a Dillon-féle mágikus első leap is!😊😊😊
 twitter.com/NFL/status/1343398235184906243?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1343398235184906243%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffuzovelkifele.com%2F2020%2F12%2Fa-seahawks-es-a-steelers-megnyerte-csoportjat-a-vegletekig-kielezett-maradt-az-nfc-east%2F
több mint 3 éve
gbol Green Bay Packers 383
Ezeket a hajnali meccsket én felvételről nézem reggel. Eddig minden meccs előtt rosszul aludtam, többször felkeltem, de most teljesen jól aludtam és álmomban mintegy mellékszálként a Titans elleni győzelem is megjlent...és bejött, viszonylag könnyen nyertünk...asszem vátesz vagyok.
több mint 3 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 859
nagylaza