NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
casaubon
2 441
Tavaly a Seahawks ellen a playoffban nem tunt ugy, mintha sokat artott volna a pihenohet...A Panthers ellen egyebkent azert jott folyamatosan bentrol a nyomas, mert Patricknek volt nagyon gyenge napja, legalabb ket sack az ove volt. A Lions ellen jo volt, de elotte az Eagles ellen is ot vertek meg tobbszor. Ha visszater Linsley, akkor lehet, erdemes megtartani a Wagner-Turner jobboldalt, ha tovabbra is jol jatszanak, Jenkins meg mehetne vissza LG-nek.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Patrick szar, mert siman hoz egy atlagos (nem egyszer atlag feletti) kezdo szintet, ami a fizetesehez viszonyitva kivalo, de ha lehet meg javulni, akkor miert ne?
több mint 3 éve
Nyerjük meg mindkét meccset, de ne legyen pihenőhét. Azt nem lehet?😊
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Most kerul le Linsley IRrol, kerdes, mikor jatszhat ujra, Ten ellen megleszunk nelkule, Bears ellen viszont nagyon kellene...Bocs srácok a témaváltásért. Kicsit előre gondolkodva, én jobban örülnék, ha még nem dőlne el az első kiemelés a Titans ellen, mert ha jönne egy kb tétnélküli Bears meccs (tudom, presztizs, de valószínűleg ott lenne a fejekben, hogy valódi tétje már nincs), utána meg egy pihenőhét, kérdés, hogy az első PO meccsre két lazább hét után mennyire tudnánk felpörögni.Nehez ugy, mert jobb nem az utolso meccsre hagyni a dontest. Tudjuk, h MLF-nek vhogy nem mennek a nagy rakeszulesek.
AaronRoberts
Ugyanakkor a macik mindent megtennenek, h kibabraljanak velunk, es egy szep emlekkel bucsuzzanak az idei szezontol (es Nagy-tol). Aminek kovetkezteben egy kemeny meccsen hullhatnanak a jatekosaink. Nem szivesen probalnam ki, h Mack-ek meg tudjak e javitani Arod-on a mult heti/Tampa beli 5-5 sackes rekordot.
jossbeaumont
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Bocs srácok a témaváltásért. Kicsit előre gondolkodva, én jobban örülnék, ha még nem dőlne el az első kiemelés a Titans ellen, mert ha jönne egy kb tétnélküli Bears meccs (tudom, presztizs, de valószínűleg ott lenne a fejekben, hogy valódi tétje már nincs), utána meg egy pihenőhét, kérdés, hogy az első PO meccsre két lazább hét után mennyire tudnánk felpörögni.Nehez ugy, mert jobb nem az utolso meccsre hagyni a dontest. Tudjuk, h MLF-nek vhogy nem mennek a nagy rakeszulesek.
AaronRoberts
Ugyanakkor a macik mindent megtennenek, h kibabraljanak velunk, es egy szep emlekkel bucsuzzanak az idei szezontol (es Nagy-tol). Aminek kovetkezteben egy kemeny meccsen hullhatnanak a jatekosaink. Nem szivesen probalnam ki, h Mack-ek meg tudjak e javitani Arod-on a mult heti/Tampa beli 5-5 sackes rekordot.
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Tudjuk, hogy Jenkins nagyon jo jatekos, minden poszton bevetheto a falban (es jo is, nem csak a palyan van, mint nemely csere), es az egyetemen centert jatszott, de a mult heti meccsen nagyon visszavagytam Linsley-t. A fal kozeperol jott a nyomas, utottek-vertek Arodot. Nem volt ez igy minden meccsen miota Corey kiesett, de ahol kemeny a tamadofal, ott bajban vagyunk. En fixre vettem, h tavozik tavasdzal, de jobb lenne, ha mégse...Es azert a futas sem ugyanaz igy, Linsley nelkul, bar nem mondanam, h akadozik. A 195 yardos futostat nem volt rossz ranezesre 27 kiserletbol, es ezzel 2* annyi yardot tettunk meg, mint a 20/29 passzbol (96 yard).
Igazi run heavy off lettunk 😊 , amit 2 eve nem gondoltunk volna.
több mint 3 éve
gbol
383
Bocs srácok a témaváltásért. Kicsit előre gondolkodva, én jobban örülnék, ha még nem dőlne el az első kiemelés a Titans ellen, mert ha jönne egy kb tétnélküli Bears meccs (tudom, presztizs, de valószínűleg ott lenne a fejekben, hogy valódi tétje már nincs), utána meg egy pihenőhét, kérdés, hogy az első PO meccsre két lazább hét után mennyire tudnánk felpörögni.Ha a Seahawks is nyer, akkor továbbra is van tétje az utolsó fordulónak.
AaronRoberts
több mint 3 éve
Pack3r
139
Bocs srácok a témaváltásért. Kicsit előre gondolkodva, én jobban örülnék, ha még nem dőlne el az első kiemelés a Titans ellen, mert ha jönne egy kb tétnélküli Bears meccs (tudom, presztizs, de valószínűleg ott lenne a fejekben, hogy valódi tétje már nincs), utána meg egy pihenőhét, kérdés, hogy az első PO meccsre két lazább hét után mennyire tudnánk felpörögni.
több mint 3 éve
Most megint háromszor. Basszus, szabályosan könnyezek.Már újra megnéztem legalább nyócszor... De azért jó, hogy föltetted...Sokkoló Greene halála. Február 6-án lesz 10 éve a híres 'It is time!'-nak. Lenne egy mód amivel méltóképpen megemlékezhetne róla a csapat jövő február 7-én.Ha valakinek nem lenne meg.
Tactful Cactus
twitter.com/GBPdaily/status/1341134245616623619?fbclid=IwAR1RFxfRbzMXj4tH4j8mlzRASryVm7tFqT41zVBgKynpE5mlRvhD9pki3lE
alatriste
nagylaza
több mint 3 éve
Már újra megnéztem legalább nyócszor... De azért jó, hogy föltetted...Sokkoló Greene halála. Február 6-án lesz 10 éve a híres 'It is time!'-nak. Lenne egy mód amivel méltóképpen megemlékezhetne róla a csapat jövő február 7-én.Ha valakinek nem lenne meg.
Tactful Cactus
twitter.com/GBPdaily/status/1341134245616623619?fbclid=IwAR1RFxfRbzMXj4tH4j8mlzRASryVm7tFqT41zVBgKynpE5mlRvhD9pki3lE
alatriste
több mint 3 éve
Sokkoló Greene halála. Február 6-án lesz 10 éve a híres 'It is time!'-nak. Lenne egy mód amivel méltóképpen megemlékezhetne róla a csapat jövő február 7-én.Ha valakinek nem lenne meg.
Tactful Cactus
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
Sokkoló Greene halála. Február 6-án lesz 10 éve a híres 'It is time!'-nak. Lenne egy mód amivel méltóképpen megemlékezhetne róla a csapat jövő február 7-én.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
7 Packers játékos került be a Pro Bowlba: Aaron Rodgers, Davante Adams, David Bakhtiari, Elgton Jenkins, Za'Darius Smith, Jaire Alexander és Aaron Jones.több mint 3 éve
Kampman
28 362
It is time...😕
több mint 3 éve
elhunyt az 58 éves, HoF Kevin GreeneFrancba...
twitter.com/i/status/1341134245616623619
gamerkr
több mint 3 éve
elhunyt az 58 éves, HoF Kevin GreeneAmikor nem lehetett tudni a 3 szőke hosszú hajúból ki kicsoda :/
twitter.com/i/status/1341134245616623619
gamerkr
CMIII Hawk és a coach...
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Gondolom, úgy értetted, hogy a bye szempontjából lényegtelen. Mert egyébként nagyon jó lenne elkapni őket. A Colts és a Tampa elleni zakó után nem lenne jó belépő a PO-ba, ha egy újabb top csapat is elverne.1 győzelem kell meg , és miénk a pihenő het , jó lenne egyből megcsinalni 😊Ha jól nézem teljesen lényegtelen meccsünk jön a Titans ellen. Ha azt nyerjük de kikapunk a Bearstól és nyer 2-t a Saints és 2-t a Hawks akkor csak 3. kiemeltek vagyunk. Ha jól néztem akkor a 3-as holtverseny miatt ugye nem az dönt már, hogy mi h2h elvertük a Sains-t és a 3 12-4-es csapatnál (talán konferencia mérleg alapján) a Saints lenne a no1.
nando89
Igazából a 16. héten teljesen lényegtelen mit csinálunk (ha nyer a másik két csapat is). Ellenben ha a 17.-en ütjük a Bearst akkor történhet bárhol bármi más miénk a no1 spot.
alatriste
több mint 3 éve
gremi
118
Am amellett el is mentünk hogy Kummerow idei első elkapasa 22 yardos TD lett a Billsbe. Eddig se volt nagy kérdés kinek drukkolok az AFCben de ezzel csak tovább növelték az előnyüket.brühühü... Touchdown Jesus brühühü....
twitter.com/mattbowen41/status/1340710986001559553?s=21
alatriste
Hiányzik nekem is....
több mint 3 éve
Am amellett el is mentünk hogy Kummerow idei első elkapasa 22 yardos TD lett a Billsbe. Eddig se volt nagy kérdés kinek drukkolok az AFCben de ezzel csak tovább növelték az előnyüket.twitter.com/mattbowen41/status/1340710986001559553?s=21
Liverpool Fc
több mint 3 éve
igazából ha a Seahawks egyszer is kikap, akkor mindegy, mivel akkor már nincs 3-as holtversenyIgen , de annyi van ha Rams veri most a Seahawkst , és mi a Titanst , akkor az utcso bears meccstol függetlenül megvan .Pontosan, én is most nyomkodtam végig a ESPN PO machine-t, csak az utolsó hetes Bears meccs számít (ha a másik két csapat nyeri mindkét meccsét).1 győzelem kell meg , és miénk a pihenő het , jó lenne egyből megcsinalni 😊Ha jól nézem teljesen lényegtelen meccsünk jön a Titans ellen. Ha azt nyerjük de kikapunk a Bearstól és nyer 2-t a Saints és 2-t a Hawks akkor csak 3. kiemeltek vagyunk. Ha jól néztem akkor a 3-as holtverseny miatt ugye nem az dönt már, hogy mi h2h elvertük a Sains-t és a 3 12-4-es csapatnál (talán konferencia mérleg alapján) a Saints lenne a no1.
nando89
Igazából a 16. héten teljesen lényegtelen mit csinálunk (ha nyer a másik két csapat is). Ellenben ha a 17.-en ütjük a Bearst akkor történhet bárhol bármi más miénk a no1 spot.
alatriste
Gyurma Pappa
nando89
több mint 3 éve
Persze az én szcenárióm alapja, hogy a riválisok hozzák a 2-2 meccsüket.Igen , de annyi van ha Rams veri most a Seahawkst , és mi a Titanst , akkor az utcso bears meccstol függetlenül megvan .Pontosan, én is most nyomkodtam végig a ESPN PO machine-t, csak az utolsó hetes Bears meccs számít (ha a másik két csapat nyeri mindkét meccsét).1 győzelem kell meg , és miénk a pihenő het , jó lenne egyből megcsinalni 😊Ha jól nézem teljesen lényegtelen meccsünk jön a Titans ellen. Ha azt nyerjük de kikapunk a Bearstól és nyer 2-t a Saints és 2-t a Hawks akkor csak 3. kiemeltek vagyunk. Ha jól néztem akkor a 3-as holtverseny miatt ugye nem az dönt már, hogy mi h2h elvertük a Sains-t és a 3 12-4-es csapatnál (talán konferencia mérleg alapján) a Saints lenne a no1.
nando89
alatriste
Gyurma Pappa
nando89
Ráadásul mivel SNF lesz ugye tudni fogjuk is az eredményeket már. Nem azt mondom, mehet fel a B csapat ha nyer a Hawks, de azért biztos nem lesz akkora a motiváció, ha tudjuk a W sem jelent sokat.
Persze ha a Jetstől kikapó Rams valahogy elkapja Wilsonékat (minden meccs más) akkor ott a lehetőség.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
nando89
3 906
Igen , de annyi van ha Rams veri most a Seahawkst , és mi a Titanst , akkor az utcso bears meccstol függetlenül megvan .Pontosan, én is most nyomkodtam végig a ESPN PO machine-t, csak az utolsó hetes Bears meccs számít (ha a másik két csapat nyeri mindkét meccsét).1 győzelem kell meg , és miénk a pihenő het , jó lenne egyből megcsinalni 😊Ha jól nézem teljesen lényegtelen meccsünk jön a Titans ellen. Ha azt nyerjük de kikapunk a Bearstól és nyer 2-t a Saints és 2-t a Hawks akkor csak 3. kiemeltek vagyunk. Ha jól néztem akkor a 3-as holtverseny miatt ugye nem az dönt már, hogy mi h2h elvertük a Sains-t és a 3 12-4-es csapatnál (talán konferencia mérleg alapján) a Saints lenne a no1.
nando89
alatriste
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Pontosan, én is most nyomkodtam végig a ESPN PO machine-t, csak az utolsó hetes Bears meccs számít (ha a másik két csapat nyeri mindkét meccsét).1 győzelem kell meg , és miénk a pihenő het , jó lenne egyből megcsinalni 😊Ha jól nézem teljesen lényegtelen meccsünk jön a Titans ellen. Ha azt nyerjük de kikapunk a Bearstól és nyer 2-t a Saints és 2-t a Hawks akkor csak 3. kiemeltek vagyunk. Ha jól néztem akkor a 3-as holtverseny miatt ugye nem az dönt már, hogy mi h2h elvertük a Sains-t és a 3 12-4-es csapatnál (talán konferencia mérleg alapján) a Saints lenne a no1.
nando89
alatriste
több mint 3 éve
1 győzelem kell meg , és miénk a pihenő het , jó lenne egyből megcsinalni 😊Ha jól nézem teljesen lényegtelen meccsünk jön a Titans ellen. Ha azt nyerjük de kikapunk a Bearstól és nyer 2-t a Saints és 2-t a Hawks akkor csak 3. kiemeltek vagyunk. Ha jól néztem akkor a 3-as holtverseny miatt ugye nem az dönt már, hogy mi h2h elvertük a Sains-t és a 3 12-4-es csapatnál (talán konferencia mérleg alapján) a Saints lenne a no1.
nando89
Liverpool Fc
több mint 3 éve
nando89
3 906
1 győzelem kell meg , és miénk a pihenő het , jó lenne egyből megcsinalni 😊