NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
3 TD utan bezartuk a playbookot, aztan amikor kellett volna mar nem tudtunk felporogni. Nem tudom a Carolina akart-e egyaltalan gyozni, azert a draft pozi sokat nyomhat a latba itt a vegen. Az a field goal a vegen mi volt pl nem is ertettem? A Titans meccs erdekes lesz, a Saints gyozelem ota nem vertunk PO csapatot.
amaru
3 TD utan bezartuk a playbookot, aztan amikor kellett volna mar nem tudtunk felporogni. Nem tudom a Carolina akart-e egyaltalan gyozni, azert a draft pozi sokat nyomhat a latba itt a vegen. Az a field goal a vegen mi volt pl nem is ertettem? A Titans meccs erdekes lesz, a Saints gyozelem ota nem vertunk PO csapatot.
amaru
Ez felfogás kérdése. 10 pontot kell szerezned. Erőltetheted elsőre a TD-t, de lehet, hogy nem hagysz magadnak időt ezzel a 2. sorozatra. Igazából a terv jól sült el Rhule-ék számára. A biztos FG bent volt, a 2 timeout (1 + 1 2minute warning) miatt sok maradt az órán és vissza tudtak még támadni. Az, hogy ott már nem tudtak haladni más kérdés.

Szerintem itt nincs jó vagy rossz döntés, csak más felfogás. Lehet, hogy más ott inkább a TD-re ment volna rá és a 2. sorozatnál a FG-ra.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 327 — beers & Packers
A Titans off nagyon rosszul mutat a mi szempontunkból. Henry... El nem tudom képzelni, hogyan fogja megállítani a GB D. Leginkább tényleg csak a védelmükben és ARodban bízhatunk.
több mint 3 éve
amaru Green Bay Packers 153
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Letargia van a topikban, vagy mi a szösz? Oké, nem hengereltünk ma hajnalban, de ennél azért kicsit nagyobb életkedvet várnék.😊
Szezonkezdetkor azzal a szöveggel tippeltem 10-6-ot, hogy rosszabb még bőven lehet, a jobb mutatóhoz csoda kellene. Most 11-3-nál járunk.
Nem mondom, hogy cseppet se tartok a Titans-meccstől (nagyon is tartok), a PO-ban viszont tényleg akármi is lehet. Ez a Packers - ha kijön a lépés - az NFC-ben bárkit képes legyőzni. Az AFC keményebb dió, de az sem lehetetlen.
nagylaza
Szó sincs letargiáról, csak azért látszódott, hogy akadozott a gép, főni se mosolygott annyit.
Nem segített, hogy Bakh-Patrick párost sokszor verték meg, és sajnos ugyanazokban a play-ekben. Az offense csúnyán beleállt a földbe.
Tetszett a 'run heavy' erőltetése, PO-ban hazai pályán(?) kemény run defense-k jönnek szembe, ott ilyen lefagyás végzetes - ahogy a korábbi időszakban is láttuk - lehet.

Illetve klónozhatnánk Alexandert a pálya másik oldalára... 😊 😀

több mint 3 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 180
Amikor Arod kifutott a labdaval, es az oldalvonalnal rantottak le, en ugy lattam, hogy maga ala szorult a laba. A bokaja es a terde is furcsan csuklott. Onnantol nem volt vigyorgas, vigyazott a mimikara, de igazabol akkor kezdodott a szenvedes. Remelem nem serult meg. En - talan csak kepzeltem - ugy lattam, attol kezdve nem ugy mozgott a fal mogott, ahogy szokott, benyelte a sackeket.
Ez lehet(ne) egy magyarazat a masodik felidore. Es a McCarthy idoket idezo dramai Aaron eloadasra. Bar amit elejtettek a sracok (Adams, AJ, Lazard), attol en is rohamot kaptam a fotelban, ettol elszoktunk mostanaban.
De ma ez is belefert.
több mint 3 éve
Letargia van a topikban, vagy mi a szösz? Oké, nem hengereltünk ma hajnalban, de ennél azért kicsit nagyobb életkedvet várnék.😊
Szezonkezdetkor azzal a szöveggel tippeltem 10-6-ot, hogy rosszabb még bőven lehet, a jobb mutatóhoz csoda kellene. Most 11-3-nál járunk.
Nem mondom, hogy cseppet se tartok a Titans-meccstől (nagyon is tartok), a PO-ban viszont tényleg akármi is lehet. Ez a Packers - ha kijön a lépés - az NFC-ben bárkit képes legyőzni. Az AFC keményebb dió, de az sem lehetetlen.
több mint 3 éve
A Carolina nem volt igazi ellenfel sajnos... Nekunk jol jott volna, de jar a gratu a gyozelemert! Elso kiemeles zsebben.
Kájzerszóze
Majd a 17. forduló után térjünk erre vissza.
több mint 3 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 493 — playoffs???
A Carolina nem volt igazi ellenfel sajnos... Nekunk jol jott volna, de jar a gratu a gyozelemert! Elso kiemeles zsebben.

több mint 3 éve
Ha valakiben esetleg még nem tudatosodott volna: a Titans elleni meccs is hajnalban lesz. Boldog vagyok.
több mint 3 éve
Nem lattam a meccset, igy kerdezem: mi tortent az OL-al???
esz-ki-mo
Én láttam, de pont ugyanez a kérdésem.
több mint 3 éve
twitch(4thline) Green Bay Packers Wisconsin Badgers 719 — twitch@citromail.hu
esz-ki-mo
Nem igazán voltak képben a blokkolási sémával. 😀 Így sokszor nem is blokkoltak senkit, vagy simán átmentek rajtuk. Megint volt egy parádés kezdés, majd a hatalmas visszaesés. Szerencsére most ez belefért...
több mint 3 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 307
több mint 3 éve
Kedvelem Breest, es ugy ereztem, még egy hét pihenés nagyon raferne...
Tuuuul korainak erzem a visszatérését 😉
több mint 3 éve
gbol Green Bay Packers 383
Nagyon örülök, hogy Hurts nem ellenünk, hanem épp a Saints ellen csinálta a parádét. Ha a liga egyik legjobb futás elleni védelmének a torkán 100 yard felett nyomott le, bele sem merek gondolni, ha ezzel a game plannel érkezik hozzánk az Eagles, hogyan dönti meg Kaep rekordját...
Azért köszönjük a segítséget!
jossbeaumont
Így is úgy is nyertünk volna!
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 906
Értékes győzelem volt ez a tegnapi , Patricia nélküli lions sztm harcban lehetne po-ért is akár mert O oldalon egy igen korrekt keret az .

Tegnap én nagyjából elégedett voltam a Defensel közel sem voltak hibátlanok de annyi stoppot tudtak csinálni ami elég volt h megtudjuk nyerni a meccset , és ez a Lions O mióta nincs a rakéta guru felrakott a bearsnek is 30+ pontot.

Támadó oldalon csak a szokásos talán már lehet mondani egy extra Aaron és Adams mellé talán élete legjobb napját kifogó Mvs , Tonyan és a két futó is hozta amit idén szinte mindig .
A fal sacket megint nem engedett , összeségében az idei fal sima Top3 .
Aarod talán élreállt tegnap az mvp race-ben 😊

Viszont ami mellett nem lehet elmenni az a Spec team , tragikus és mindig kicsit gyengébb ...ezzel valamit kezdeni kell Po-ig , ezen elmehetnek továbbjutások .
több mint 3 éve
Most nézem, hogy a NO vereségével már hármas holtversenyek esetén (GB-NO-SEA vagy GB-NO-LAR) is mienk a BYE!
Szóval ha a NO kikap a Chiefstől (amire azért látok halovány esélyt), akkor nekünk akár még a 12-4 is első kiemelést jelenthet!
több mint 3 éve
Újfent észak trónján!
Tactful Cactus
Tegyük hozzá, hogy jelen pillanatban történetesen az NFC-t is a GB vezeti.
Szóval, kezd élesedni a kérdés: jó nekünk a kiemelés?😊😊😊
nagylaza
Es nagyon remelem hogy Rodgers is vezeti az MVP szavazast.
JéBé
Nálam vezeti 😉

Panthers ellen folytatódhat a voksgyűjtés, és én a Titans védelemtől sem vagyok annyira megijedve. Már csak azért sem, mert ott termelni kell a pontokat Rodgerséknek, ha ellensúlyozni akarjuk Henry 300 futott yardját és 3 TD-jét 😉
Viszont a Bears ellen...no ott dőlhet el az MVP race... de úgy érzem, ha meglesz a no.1 seed, akkor ez is.
több mint 3 éve
Nagyon örülök, hogy Hurts nem ellenünk, hanem épp a Saints ellen csinálta a parádét. Ha a liga egyik legjobb futás elleni védelmének a torkán 100 yard felett nyomott le, bele sem merek gondolni, ha ezzel a game plannel érkezik hozzánk az Eagles, hogyan dönti meg Kaep rekordját...
Azért köszönjük a segítséget!
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Újfent észak trónján!
Tactful Cactus
nagylaza
Es nagyon remelem hogy Rodgers is vezeti az MVP szavazast.
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 906
Az idei jelszo : Won Not Done 😊
több mint 3 éve
Újfent észak trónján!
Tactful Cactus

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 919
Újfent észak trónján!

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Hát, tényleg megizzadtunk.
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 919
Ki mit tud Juwann Winfree-ről? (Nem statokra vagyok kíváncsi.)
nagylaza
'Jóvan simagyőzelem' - szabad fordításban. Szép hetet!

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Peszinter Ferenc 774 — 中国加油
3x annyi büntetés, mint a Lionsnál 😀