NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
82
12
2:20, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 5 éve
Begelton felhozva ..✌🏼✌🏼Karriernapot😁😁 Viccet félretéve Go pack go🧀🙋🏽♂️
több mint 5 éve
Halihó!02:50kor lesz a kezdés végül? Mert már annyi féle időpontot láttam, hogy nem tudom követni.
több mint 5 éve
Fantasyben is nálam van Adams, ilyenkor már kukazni is nehéz helyette. Shepherd lesz helyette, aztán uccu neki
több mint 5 éve
Igazából 3-0-ás a mérleg, a 2. számú WR 4-6 hétre kidőlt. Kövi héten bye week, szóval ha kérdéses a dolog én se erőltetném. Ha most nem öltözik be, akkor több mint 3 hetes egybefüggő a pihenő. Így nagyobb esélye van, hogy teljesen felépüljön.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Nézzük a jó oldalát: szívesebben veszem, ha egy papírforma W helyett izgalmasnak ígérkező meccs miatt hajnalozok.😊Szerintem ez ellen az ATL ellen jobb félni... Amugy az utolso 4 meccsunk kozul 3szor kikaptunk (mind Ryan/Rodgers) toluk.
(Jöjjön bármi, örülök, ha a GB félig sérülten nem kockáztatja Adams játékát.)
nagylaza
Az ő utolso idei eselyuk ma van, osszetákoltak akit lehet (Julio, Ridley), es nem egy lehetetlen taktika ha a pisztolyparbajt akarjak megnyerni ellenunk Adams es Lazard nelkul.
Olyan erzesem van, az a csapat nyer, ahol a vedelem is kijon a palyara (legyunkmilegyunkmilegyunkmi).
😉
több mint 5 éve
Nézzük a jó oldalát: szívesebben veszem, ha egy papírforma W helyett izgalmasnak ígérkező meccs miatt hajnalozok.😊(Jöjjön bármi, örülök, ha a GB félig sérülten nem kockáztatja Adams játékát.)
több mint 5 éve
Adams azt írta twitteren, hogy ma nem öltözik be (azóta lekerült a tweet).[/quote]Eléggé az pörög twitteren hogy Adams out...
+ az Arena4 váltott a programban és a Chiefs meccsét adja...
gamerkr
Szóval ma az MVS, Tyler Ervin, Darrius Shepherd, Malik Taylor négyessel rohamozunk ha minden igaz, érdekes lesz az biztos.
Remélem a futójáték továbbra is működik illetve be lehet vonni a 3 TE-et is (Lewis játszik ma?, mint ha a héten nem nagyon edzett volna)
Egyébként mikor nincs Adams akkor AR nagyon jól szétosztja labdákat ebben lehet bízni, plussz hátha ma valamelyik ,,ismeretlen'' elkapó előlép a reflektorfénybe 😊
több mint 5 éve
Esetleg Robert Foster a PS-ből? Van már 26 meccses tapasztalata
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Adams azt írta twitteren, hogy ma nem öltözik be (azóta lekerült a tweet).+ az Arena4 váltott a programban és a Chiefs meccsét adja...
több mint 5 éve
Why the Packers Offense is Unstoppable!www.youtube.com/watch?v=WnNE_synXE8&ab_channel=NFL
több mint 5 éve
Abból szempontból jobb helyzetben vagyunk mint a SF, hogy náluk nem egy Arod szintű QB irányított. Reméljük ez a különbség elég lesz, hogy a végeredmény is más legyen!In system (and MLF) we trust 😀.Nincs közöttünk vita. Nem változott a korábbi véleményem: én is tartok tőle, Lázár sérülése után különösképpen.Most, hogy nem egészen 4 perccel a vége előtt a Colts 19-3-ra vezet a CHI ellen, megkockáztatom: egy MNF-győzelemmel a GB kicsit ellépne a csoportban.Nagyon tartok én ettől a meccstől. Remélem Adams tényleg lesz és egészséges is lesz mert pontokat kell gyártani, mert a Falcons is fog.
nagylaza
alatriste
nagylaza
.
.
.
Ezt gondoltak San Franciscoban is 😀
gremi
több mint 5 éve
In system (and MLF) we trust 😀.Nincs közöttünk vita. Nem változott a korábbi véleményem: én is tartok tőle, Lázár sérülése után különösképpen.Most, hogy nem egészen 4 perccel a vége előtt a Colts 19-3-ra vezet a CHI ellen, megkockáztatom: egy MNF-győzelemmel a GB kicsit ellépne a csoportban.Nagyon tartok én ettől a meccstől. Remélem Adams tényleg lesz és egészséges is lesz mert pontokat kell gyártani, mert a Falcons is fog.
nagylaza
alatriste
nagylaza
.
.
.
Ezt gondoltak San Franciscoban is 😀
több mint 5 éve
Nincs közöttünk vita. Nem változott a korábbi véleményem: én is tartok tőle, Lázár sérülése után különösképpen.Most, hogy nem egészen 4 perccel a vége előtt a Colts 19-3-ra vezet a CHI ellen, megkockáztatom: egy MNF-győzelemmel a GB kicsit ellépne a csoportban.Nagyon tartok én ettől a meccstől. Remélem Adams tényleg lesz és egészséges is lesz mert pontokat kell gyártani, mert a Falcons is fog.
nagylaza
alatriste
több mint 5 éve
Most, hogy nem egészen 4 perccel a vége előtt a Colts 19-3-ra vezet a CHI ellen, megkockáztatom: egy MNF-győzelemmel a GB kicsit ellépne a csoportban.Nagyon tartok én ettől a meccstől. Remélem Adams tényleg lesz és egészséges is lesz mert pontokat kell gyártani, mert a Falcons is fog.
nagylaza

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Most, hogy nem egészen 4 perccel a vége előtt a Colts 19-3-ra vezet a CHI ellen, megkockáztatom: egy MNF-győzelemmel a GB kicsit ellépne a csoportban.
több mint 5 éve
Talan reggel fel6ra odaernek, csinalnak 2 jatekot, es mar nyertuk is a meccset 45:42re...A Chiefs - Patriots meccs "bemozgása" miatt 02:50-kor fog kezdődni az MNF, így többet alszunk / hamarabb kezdődik a nap.Védelem tudja már?
gamerkr
Tactful Cactus
több mint 5 éve
A Chiefs - Patriots meccs "bemozgása" miatt 02:50-kor fog kezdődni az MNF, így többet alszunk / hamarabb kezdődik a nap.Védelem tudja már?
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
A Chiefs - Patriots meccs "bemozgása" miatt 02:50-kor fog kezdődni az MNF, így többet alszunk / hamarabb kezdődik a nap.Jó, hogy szóltál, kösz. (Francba.)
gamerkr
több mint 5 éve
A Chiefs - Patriots meccs "bemozgása" miatt 02:50-kor fog kezdődni az MNF, így többet alszunk / hamarabb kezdődik a nap.
több mint 5 éve
alakul egy roncsderbi bowl
több mint 5 éve
Rodgers liked a tweet from Zach Kruse suggesting the Kumerow option...Huh, mi megy itt!
😉
több mint 5 éve
En sem ugy latom, hogy fogunk hozni valakit WRnek. Hamarabb latom, hogy a vedelembe fogunk lecsapni valakire. Hasznalhato ILBnk mar szinte nincs is.
több mint 5 éve
Lazard 1 honap kb. Csak kene valakit hozni de en mar nem mondok semmit.Ahogy en latom MLF/Gute tandem mukodeset, "valamirevalo" WR igazolas nem lesz(James Jones biztos vallalná 😊 ).
JéBé
Az Atlanta ellen itthon megoldjak a passzjatekot T. Ervinnel, MVS-el, AJ-vel, a TE-ekkel, as Shepherd-del(jaj). Rajtuk kivul Malik T. a rosteren van, es van +4 WR a PS-ban(valaki feljon még a meccsre). Jobb lenne #17 nem eroltetni a Tampa meccsig.
Csodalatos volt amit Lazard a NO ellen muvelt, de az igazsaghoz hozzatartozik, h MVS-t gyakran duplaztak, es MLF jatekai a 13#ra voltak kijatszva. A biztos keze (PFF szerint legtutibb) nagyon fog hianyozni...
Igazi gondunk a 3. downoknal lesz. Tavaly ott egtunk legjobban, Lazard idén megoldotta ezeket.
több mint 5 éve
Lazard 1 honap kb. Csak kene valakit hozni de en mar nem mondok semmit.