NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
252
33
18:30-tól, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 9 éve
Rapoport The #Packers are expected to keep OT Bryan Bulaga, source says. They are closing in on a deal. High priority for them.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Davon House jön hozzánk, hogy újra az egyetemi HCja(DeWayne Walker, aki most a Jags DB coacha) eddze nálunk.nem csodálom, hogy TT nem adott ennyit 😊
Évi 6,5 milliót írnak fizetésnek.iktriad
több mint 9 éve
Davon House jön hozzánk, hogy újra az egyetemi HCja(DeWayne Walker, aki most a Jags DB coacha) eddze nálunk.Évi 6,25 milliót írnak fizetésnek.
több mint 9 éve
köszMikor nyílik a piactér magyar idő szerint?21 00 korkapitnono
Jó lenne előtte egy kis jó hír...Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Mikor nyílik a piactér magyar idő szerint?21 00 kor
Jó lenne előtte egy kis jó hír...Gergőbácsi
több mint 9 éve
Mikor nyílik a piactér magyar idő szerint?Jó lenne előtte egy kis jó hír...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 903
Beszarás, azt tudtátok, hogy ez a fickó a Conan a barbárból tagja volt a 61-es bajnokságot nyert Packers-nek? Én meg azt hittem Vonnegut az, hosszú hajjal.😊
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
A nap képe! /Incredibly proud to continue to be a part of this team and organization./
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nem akarjuk meggyőzni Willist, hogy a visszavonulás helyett jöjjön hozzánk "levezetni" némi aprópénzért? 😀moncsy91Félek nem jönne. 😊
Ellenben Lofton lehet, hogy megérne egy bátortalan kísérletet, még egy ILB draft mellett is.
több mint 9 éve
moncsy91
197
Nem akarjuk meggyőzni Willist, hogy a visszavonulás helyett jöjjön hozzánk "levezetni" némi aprópénzért? 😀
több mint 9 éve
zsoltee
1 373
Stez a ti csoportotokról is írt www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-dominans-rodgersek-szetesoben-a-lions-felelmetes-vedelme-2399591WyattKét helyesbítés csak: Bulaga még nem távozott a csapattól (reméljük nem is fog), Hawk utódja nagy valószínűséggel Barrington személyében már megvan.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Stez a ti csoportotokról is írt www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-dominans-rodgersek-szetesoben-a-lions-felelmetes-vedelme-2399591
több mint 9 éve
zsoltee
1 373
Tolzien is aláírt.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
moncsy91
197
Nose tackle párosunk is még kérdéses. Ma-holnap jöhetnek majd még a hírek.és Ház sorsa mi lesz?JanekMi lesz Shutdownnal és Bush-sal?
Ha House és Blulaluga visszatérne, maximálisan elégedett lennék.Gergőbácsi
több mint 9 éve
zsoltee
1 373
Nála a sérülékenysége a kérdőjel de én azt mondom megéri a kockázatot, ki kell fizetni, persze ha lehet finomítani akkor hajrá, de tartsuk meg!Szép volt Ted, okos lépés Randall. 😊 Nagyon remélem, hogy Bulaga következik a sorban.GergőbácsiMinimumévi 7 milliót akar. Az szép pénz egy RTnek. És meg is fogja kapni valahol, mert alig van minőségi RT, aki még elérhető.iktriad
Cobb előtt meg le a kalappal, ilyen döntésben bíztam (nyilván ha elfogadja a jobb ajánlatot az is érthető lett volna perszepersze).
több mint 9 éve
GNG
241
Nagy húzás TT-től. Piaci ár alatt megtartani egy elkapót... Le a kalappal. Szerintem még nem érte el Cobb a plafonját. Hosszútávra megalapozott a csapat. Én megdöbbenék ezek után, ha BB elmenne. A corner kérdés meg majd meglátjuk, hogy alakul.
több mint 9 éve
.brk
1 890
Cobb had 6-7 offers today. He turned down considerably more money elsewhere to sign w GB.ez a lényeg srácok, itt SB lesz pár éven belül!
több mint 9 éve
és Ház sorsa mi lesz?JanekMi lesz Shutdownnal és Bush-sal?
Ha House és Blulaluga visszatérne, maximálisan elégedett lennék.
több mint 9 éve
JéBé
7 035
Megeri. Hihetetlenul hasznos playa.Cserébe a draft igen erős OT poszton.Szép volt Ted, okos lépés Randall. 😊 Nagyon remélem, hogy Bulaga következik a sorban.GergőbácsiMinimumévi 7 milliót akar. Az szép pénz egy RTnek. És meg is fogja kapni valahol, mert alig van minőségi RT, aki még elérhető.iktriad
Amúgy ez a Cobb pénz csak szerintem baromi sok?
Persze remek játékos de 10milla/év???Bazzani
több mint 9 éve
és Ház sorsa mi lesz?JanekDavon House akár kiköthet nálunk is. Az egyetemi HCje a New Mexico Stateen, DeWayne Walker jelenleg éppen a Jaguars DB edzője, és egy kis depth nem jönne rosszul.
több mint 9 éve
TT szerint biztos sok, azt hiszem az eredeti ajánlat 9 körül volt. A lényeg, hogy kiköhögte, és hogy Cobb is figyelembe vett más szempontokat a pénz mellett. Azért szerintem még van esély Balulagára is.Cserébe a draft igen erős OT poszton.Szép volt Ted, okos lépés Randall. 😊 Nagyon remélem, hogy Bulaga következik a sorban.GergőbácsiMinimumévi 7 milliót akar. Az szép pénz egy RTnek. És meg is fogja kapni valahol, mert alig van minőségi RT, aki még elérhető.iktriad
Persze remek játékos de 10milla/év???Bazzani
több mint 9 éve
Cserébe a draft igen erős OT poszton.Szép volt Ted, okos lépés Randall. 😊 Nagyon remélem, hogy Bulaga következik a sorban.GergőbácsiMinimumévi 7 milliót akar. Az szép pénz egy RTnek. És meg is fogja kapni valahol, mert alig van minőségi RT, aki még elérhető.iktriad
Persze remek játékos de 10milla/év???
több mint 9 éve
Szép volt Ted, okos lépés Randall. 😊 Nagyon remélem, hogy Bulaga következik a sorban.GergőbácsiMinimum évi 7 milliót akar. Az szép pénz egy RTnek. És meg is fogja kapni valahol, mert alig van minőségi RT, aki még elérhető.
több mint 9 éve
Bocs, cserébe bejelenthetnéd elsőnek nálunk, hogy Maclin és Graham marad 😉