NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
71
16
18:30-tól, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 9 éve
zsoltee
1 373
Nagyon sajnálom és rettentően fog hiányozni az öltőzőből de ez volt az ésszerű döntés. @mozsár: valamivel több mint 32 millió volt a cap space az A.J. cut előtt. Ebből bőven futnia kell Cobbra és Bulagára.
A Raiders nagyon nyomul Cobbért a hírek szerint. Én kb. elképzelhetetlennek tartom, hogy ne egyezzünk meg vele.
Old Green Bay: epic avatar!😀
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 891
Nem hittem volna, hogy ezt is meglépik. A tegnapi interjú:
www.youtube.com/watch?v=dZCfmlJN510#t=59
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
GNG
241
AJ Hawk nagyon szimpatikus játékos volt, remélem neki a legjobbakat. Amikor hallottam őt nyilatkozni, mindig a legkiválóbb ember képe jött le. Mlg lehet elviszi 1-2 évre egy csapat, ahol egy kis veterán kraftra van szükség, de akár most akár később kommentátor, vagy akár edzői szerepkörökben biztos meg fog jelenni.
több mint 9 éve
SBL
2 216
1.6M Dead money az 5.1M-os fizetése helyett. Várható volt, de Jones után nem hittem volna, hogy meglépjük ezt is.balazs799Kb. 25 milla van most a sapka alatt. Ez Cobb és Bulaga megtartásán túl elég lehet egy jó FA igazolásra is. Főleg ha Peppers-szel is megállapodnak a szerződés átszabásában.
több mint 9 éve
1.6M Dead money az 5.1M-os fizetése helyett. Várható volt, de Jones után nem hittem volna, hogy meglépjük ezt is.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
barrington tuti kezdő?braxa88Ha eddig lettek volna kétségek... most már az!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
metaxa17
306
Good bye A.J.
több mint 9 éve
SBL
2 216
Az élcsapatoknak talán kevésbé rossz mint azoknak, akiknek sok problémás posztra kellene megoldást találni.Épp most olvastam, hogy nagy csalódás a combine eredménye. Nem jó hír 😕GNGSzó van itt McKinneyről és Perrymanről is,de mit gondoltok Shaq Thompsonról? Szerintem rohadt nagy húzás lenne a drafton,bár az első körös választást nem áldoznám rá.Nelson87nagyszerű tweenerDrip
Nekünk ugyebár, az általánosan elfogadott vélemény szerint, egy jó ILB a legnagyobb hiányunk. A többi poszton nincs nagy gáz (persze a D line-t még lehetne erősíteni). Azért ezt a problémát sok csapat elcserélné!😊
Ha nem is jön össze egy olyan ILB, aki már az idén robbanthat, azt sem érzem olyan nagy bajnak. Jones ment és Hawk vagy követi vagy marad, de valószinűleg kevebbet lesz a pályán. Tehát valószinűleg Lattimore és Barrington lesz a kezdő páros és ez már mindenkép előrelépés a tavalyi Jones-Hawk duóhoz képest. Persze ez csak az én szerény véleményem.
több mint 9 éve
én előtte se voltam oda érteÉpp most olvastam, hogy nagy csalódás a combine eredménye. Nem jó hír 😕GNGSzó van itt McKinneyről és Perrymanről is,de mit gondoltok Shaq Thompsonról? Szerintem rohadt nagy húzás lenne a drafton,bár az első körös választást nem áldoznám rá.Nelson87nagyszerű tweenerDrip
több mint 9 éve
GNG
241
Épp most olvastam, hogy nagy csalódás a combine eredménye. Nem jó hír 😕Szó van itt McKinneyről és Perrymanről is,de mit gondoltok Shaq Thompsonról? Szerintem rohadt nagy húzás lenne a drafton,bár az első körös választást nem áldoznám rá.Nelson87nagyszerű tweenerDrip
több mint 9 éve
Szó van itt McKinneyről és Perrymanről is,de mit gondoltok Shaq Thompsonról? Szerintem rohadt nagy húzás lenne a drafton,bár az első körös választást nem áldoznám rá.Nelson87nagyszerű tweener
több mint 9 éve
Most nézem,tényleg OLB. Bár játszott ILB-ként is,amellett,hogy safety és running back is egyben. 😊Szó van itt McKinneyről és Perrymanről is,de mit gondoltok Shaq Thompsonról? Szerintem rohadt nagy húzás lenne a drafton,bár az első körös választást nem áldoznám rá.Nelson87OLB, nekünk középre kell valaki.balazs799
több mint 9 éve
Szó van itt McKinneyről és Perrymanről is,de mit gondoltok Shaq Thompsonról? Szerintem rohadt nagy húzás lenne a drafton,bár az első körös választást nem áldoznám rá.Nelson87OLB, nekünk középre kell valaki.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Szó van itt McKinneyről és Perrymanről is,de mit gondoltok Shaq Thompsonról? Szerintem rohadt nagy húzás lenne a drafton,bár az első körös választást nem áldoznám rá.
több mint 9 éve
Egy kis szerencse.... www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25077676/thrift-store-vince-lombardi-sweater-sells-in-auction-for-43020
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
barrington tuti kezdő?braxa88Az idei teljesítményeket látva szvsz nálam egyértelmű. Jones borzalmas volt, cutoltuk is. Hawk nálam 1 szinttel nyújtott jobbat mint Jones, épp nem Cutolnám, de szintén nem volt jó. (Bár Cut esetén se ugornék fel örjöngve).
Lattimore mind a 2 nél jobb volt, de mint írtam nem volt magasan a léc. Barrington viszont remekül játszott. Igazi kezdő 3-4es ILB teljesítménye volt. Jól olvasott és határozottan osztott tackle-t, (nem 4-5 ... 8-9 yarddal később mint Hawk pl).
Liverpool Fc
több mint 9 éve
braxa88
12 534
barrington tuti kezdő?
több mint 9 éve
Az egyik mockban egy Denzel Perryman nevű srácat emlegettek, mint gyilkos tackle gyáros. Na ilyet szívesen látnék Barrington mellett.Ha McKinney kiesne esetleg (van rá esély) akkor simán ő a target (nálam)
GNG
több mint 9 éve
GNG
241
Hát azt hiszem a Packers szurkolóként egy szavunk nem lehet. Eddig az offseason maximálisan azoknak a hibáknak a javításáról szól, amiket látni lehetett. McCarthy leadta a play-callingot, Slocum kivágva, Bostick kivágva, B. Jones kivágva. McCarthy azt mondta a "kombány" interjúban, hogy az a pozíció, ami tavaly a safety volt, az most az ILB. Tavaly mondjuk óriási mázlija volt TT-nek, mert Ha Ha meglepetésre csúszott le egészen hozzánk. Így az esetében a BPA és a need tökéletes találkozása volt. Nem tudom, hogy lesz-e idén ilyen. Az egyik mockban egy Denzel Perryman nevű srácat emlegettek, mint gyilkos tackle gyáros. Na ilyet szívesen látnék Barrington mellett.
Jövőhéten szerintem már jönnek, majd a szerződéshosszabbításos hírek is. Alig várom.
több mint 9 éve
zsoltee
1 373
Eddig remekül alakul a offseason megint.Brad Jonesnak is viszlát!metaxa17www.packers.com/news-and-events/article-press-release/article-1/Packers-release-LB-Brad-Jones/22eb618d-b715-451c-b63e-eff6c17cf04d?campaign=social_20150220_40864786&adbid=568882200055193600&adbpl=tw&adbpr=35865630
Egész hivatalos!
1M dead money jön utána és ezzel együtt spóroltunk 3.6M-ót. Remek döntés!balazs799
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
Brad Jonesnak is viszlát!metaxa17Imáitok meghallgattattak! Vagy csak olvassák a topikot 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Brad Jonesnak is viszlát!metaxa17www.packers.com/news-and-events/article-press-release/article-1/Packers-release-LB-Brad-Jones/22eb618d-b715-451c-b63e-eff6c17cf04d?campaign=social_20150220_40864786&adbid=568882200055193600&adbpl=tw&adbpr=35865630
Egész hivatalos!
1M dead money jön utána és ezzel együtt spóroltunk 3.6M-ót. Remek döntés!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
metaxa17
306
Brad Jonesnak is viszlát!
több mint 9 éve
nyilván, erre kis összegben fogadni is lehetett volna, ezért voltak a smileyk 😊Gergőbácsimy bad 😀😀😀
több mint 9 éve
nyilván, erre kis összegben fogadni is lehetett volna, ezért voltak a smileyk 😊VikingsDripNo és melyik az a másik csapat 😀 😀GergőbácsiBrandon Bostick released by Green Bay PackersDe az nem, hogy ilyen hamar leigazolja egy másik csapat.😊mozsár
Várható volt!Béczkó
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.