Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
hát, ez alapján elég szar húzás volt 😛jézusmária, valami elképesztő szégyen, amit a Packers Hungary FB-page művel ma. pedig az utóbbi időben sikerült egészen tisztességes színvonalat felmutatni, de gyorsan lerombolta..Szobi22(nem akarok nagyképű lenne,de a srác aki csinálta 3 napja rakott ki a szerkesztők közül, és most egyedül viszi tovább..na mind1,nem az én dolgom..😊)buci98
amúgy meg üdv a fórumon
több mint 11 éve
buci98
27
jézusmária, valami elképesztő szégyen, amit a Packers Hungary FB-page művel ma. pedig az utóbbi időben sikerült egészen tisztességes színvonalat felmutatni, de gyorsan lerombolta..Szobi22(nem akarok nagyképű lenne,de a srác aki csinálta 3 napja rakott ki a szerkesztők közül, és most egyedül viszi tovább..na mind1,nem az én dolgom..😊)
“Do or do not... there is no try.”
több mint 11 éve
de sztem akkor is megérte volna..na mindegy, legalább egy-két offense falembert hozzunk, és a drafton meg egy RB-t..buci98már bocsi, de azt sem tudjuk, milyen szerződést kapott, mi alapján érte volna meg?
másrészt meg valami elképesztő szégyen, amit a Packers Hungary FB-page művel (ma). pedig az utóbbi időben sikerült egészen tisztességes színvonalat felmutatni, de gyorsan lerombolta..
több mint 11 éve
buci98
27
de sztem akkor is megérte volna..na mindegy, legalább egy-két offense falembert hozzunk, és a drafton meg egy RB-t..besz@rok TT-n,mért nem lehetett elhozni Jacksont??!buci98azért, mert nem volt rá szükség annyiért, amennyiért lehetett volna. ilyen egyszerűen megy ez errefelé 😊Szobi22
több mint 11 éve
besz@rok TT-n,mért nem lehetett elhozni Jacksont??!buci98azért, mert nem volt rá szükség annyiért, amennyiért lehetett volna. ilyen egyszerűen megy ez errefelé 😊
több mint 11 éve
Nem úgy volt, hogy MM volt inkább csodálója? No mindegy, kíváncsi vagyok, mennyi a szerződése, lehet hogy túl drága volt. Jennings remélem sok pénzért megy Minnesotába, gyengítve hosszú távon az ellent - hozzánk csak a 10 M alattJackson - FalconsLNÚgy néz ki akkor megint a szokásos FA-t toljuk és rámegyünk egy 4. és két 7.körös comp.pick-re. Félek ebből Jennings re-sign lesz irreális fizuért.
Kérdem én, mi lett volna, ha TT nem szerelmes S-Jax játékába!? :o 😂Sanco
Kéne egy faszányos erőfutó valahol a börze közepe-végén. Le'Veon Bellről mit tudtok?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
buci98
27
besz@rok TT-n,mért nem lehetett elhozni Jacksont??!
több mint 11 éve
Jackson - FalconsLNÚgy néz ki akkor megint a szokásos FA-t toljuk és rámegyünk egy 4. és két 7.körös comp.pick-re. Félek ebből Jennings re-sign lesz irreális fizuért.
Kérdem én, mi lett volna, ha TT nem szerelmes S-Jax játékába!? :o 😂
több mint 11 éve
Jackson - Falcons
több mint 11 éve
Állítólag ma meglehet a deal Steven Jacksonnal és Jenningsel is.JayB"Greg Jennings reportedly visiting Minnesota Vikings" nfl.com
több mint 11 éve
Állítólag ma meglehet a deal Steven Jacksonnal és Jenningsel is.JayBCsak minél olcsóbban 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Állítólag ma meglehet a deal Steven Jacksonnal és Jenningsel is.
több mint 11 éve
Punisher Pollard szabad, könyörgöm Ted 😀JayBna őt mondjuk adnám én is 😀
más kérdés, hogy pont nem olyan típusú safetyre van most szükségünk, de still
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Punisher Pollard szabad, könyörgöm Ted 😀
több mint 11 éve
Állítólag Schefter kitweetelte, hogy 3 évre aláírt Steven Jackson hozzánk, majd törölte. Kíváncsi vagyok igaz e
több mint 11 éve
Néhány gondolat a FA-vel kapcsolatban:Az. Egy éjszakai műszak után nehéz összeszedetten írni 😊
Hillis (gondolom ő Willis 😛) : Kuhn helyén el tudnám képzelni
Sanco
több mint 11 éve
Jennings még végül lehet megmarad nálunk 😊 amit írnak 10 milkát, az durva, enyhén luxusnak érezném, még akkor is, ha Hawk/Williams szerződéseivel csinálunk valamit... Szokásos FA kezdés, semmi elhamarkodott lépés.
több mint 11 éve
Néhány gondolat a FA-vel kapcsolatban:Canty: egyáltalán nem sajnálom, hogy nem jött, főleg, hogy megint van nekünk egy Jolly-nk 😊
Jenkins: érte lehetett volna tenni egy lépést, kivált úgy, hogy ő is szeretett volna jönni, ismeri a rendszert, hiányposztra jött volna, jobb, mint Canty mégis ugyanannyiba került
Hillis (gondolom ő Willis 😛) : Kuhn helyén el tudnám képzelni
S-Jax: Ő jöhetne, TT már 3 vagy 4 éve is meg akarta szerezni (csakúgy, mint Canty-t), remélem most sikerül. Ez legalább némileg kompenzálná, hogy két éve sajnálta a 3.körös picket (amivel aztán Alex Greent húztuk 😂 ) Lynch-re.
Shields: tökéletes
Crabtree: az ő elengedése meglepett, a sok TE közül ő tűnt a legbiztosabb maradónak.
Francois, Zombo: nem lesz nehéz pótolni őket, ha egyáltalán kell
Walden: 😂 jól jön majd a compensatory pickek számításánál
Jennings: őszintén kívánok neki sok sikert máshol 10 millió/évért (korábban már kifejtettem, hogy miért), bár ha tényleg ez a Packers ajánlata, azért gondolom, hogy vannak a szerződésben "menekülőutak", de biztos vagyok benne, hogy lehetne azt a pénzt hasznosabb helyre is tenni.
DJ. Smith: örülök, hogy felépül, de hiába vannak szép tackle számai, ő nem kezdő szint!!!
Brad Jones: kicsivel jobb, mint Smith, remélem őt sikerül visszaigazolni ócsón, vagy ha elmegy máshová, akkor egy jó zsíros szerződést kap.
Woodson: jobb lett volna, ha visszavonul, szomorú ezt kimondani, de már csak árnyéka korábbi önmagának. A rutinja és az ösztönei segítségével még tud csinálni egy-két szép dolgot, de CB-nek már nagyon lassú, safety-ként meg sosem volt az igazi.
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Just in from Rob Demovsky: NFL source just told me that if Greg Jennings hasn't signed with another team by midnight, he could be back with the Packers.
több mint 11 éve
Canty - RavensWillissel meg állítólag beszélünk... Ő lenne a megoldás?
Woodson meg Friscoba megy?
www.jsonline.com/blogs/sports/197695651.html
több mint 11 éve
Walden-> colts4 év, 16 milka
En nem banomJayB
jó az ügynöke 😊
több mint 11 éve
Walden-> coltsén sem, jól indított, de nem igazán fejlődött.
En nem banomJayB
Shields tender is fasza
több mint 11 éve
2. körös tendert kapott Shields.
több mint 11 éve
Francios, Crabtree, Zombo mind free agent lett.szerk.: korlátlan