Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
Egyik kedvenc játékosom, és emberként is példaértékűnek tartom Rodgerst. Szerintem ha valaki, ő képes a perfekt szezonra. De azt így kijelenteni, hogy már most eldőlt, hogy ő az MVP, óriási nagyképűség és baromság. Annyi minden közbejöhet még, hogy ilyet max 13 hét után mernék kijelenteni. És ismerem a számait, azt is, hogy mit művel - nem emberi, no doubt. De egy szezon miatt kiosztandó díjat 7, azaz hét meccs után előre odaadni bárkinek is, baromság.szabaígy van. ha innen elbasszuk, nem kapja meg. ha neadjisten megsérül, akkor sem. ne kiabáljuk el, nem jó az 😊
több mint 14 éve
Egyik kedvenc játékosom, és emberként is példaértékűnek tartom Rodgerst. Szerintem ha valaki, ő képes a perfekt szezonra. De azt így kijelenteni, hogy már most eldőlt, hogy ő az MVP, óriási nagyképűség és baromság. Annyi minden közbejöhet még, hogy ilyet max 13 hét után mernék kijelenteni. És ismerem a számait, azt is, hogy mit művel - nem emberi, no doubt. De egy szezon miatt kiosztandó díjat 7, azaz hét meccs után előre odaadni bárkinek is, baromság.
több mint 14 éve
Kicsit kezd előjönni a tombredi szindróma...szabaén is ettől félek egyébként. ezért is, akármennyire is szar kikapni, kéne egy zakó regular season közben. pont ideális ez a hétvége. AFC-s csapat, nem akkora gond. szép lenne egy perfect season, csak hatalmas lenne a nyomás PO-ban
bár nem tudom, így értetted-e
több mint 14 éve
3 ponttal jobb ratingje van mint a valaha volt legjobb, 7-0-al állunk és kb semmibe sem lehet belekötni vele kapcsolatban. Nem hiszem hogy ez most hype vagy elfogultság. Talán idén lett kicsit felkapva de tavaly pl még a pro bowlra sem szavazták be pedig kb 80%-ban neki köszönhető az a gyűrű...Kicsit kezd előjönni a tombredi szindróma...szabaPOTM-ra gondoltam 😀LNTudom, ez egy teljesen független hsz-volt részemről 😀 Teljességgel kizárt hogy ne ő legyen az MVP mégha vissza esik is a játéka ez már megvan.JayB
több mint 14 éve
Kicsit kezd előjönni a tombredi szindróma...Tudom, ez egy teljesen független hsz-volt részemről 😀 Teljességgel kizárt hogy ne ő legyen az MVP mégha vissza esik is a játéka ez már megvan.JayBNemtud már olyan szarul játszani hogy ne legyen MVP.JayBPOTM-ra gondoltam 😀LN
több mint 14 éve
Tudom, ez egy teljesen független hsz-volt részemről 😀 Teljességgel kizárt hogy ne ő legyen az MVP mégha vissza esik is a játéka ez már megvan.Nemtud már olyan szarul játszani hogy ne legyen MVP.JayBPOTM-ra gondoltam 😀LN
több mint 14 éve
Nemtud már olyan szarul játszani hogy ne legyen MVP.JayBPOTM-ra gondoltam 😀
több mint 14 éve
Nemtud már olyan szarul játszani hogy ne legyen MVP.
több mint 14 éve
Rodgers megkapta közben az októberi POTM díjat is NFC-ben, 2/2. hihetetlen ez a fazon.brkmár csak kettőt kell "kihúznia" és teljes a szezon 😀
több mint 14 éve
Rodgers megkapta közben az októberi POTM díjat is NFC-ben, 2/2. hihetetlen ez a fazon
több mint 14 éve
Burnett, Morgan S Hand FP - - - Clifton, Chad T Knee/Hamstring Out - - -
Lattimore, Jamari LB Shoulder FP - - -
Matthews, Clay LB Quadricep LP - - -
Neal, Mike DE Knee Out - - -
Shields, Sam CB Concussion FP - - -
Sitton, Josh G Knee LP - - -
Zombo, Frank LB Knee FP - - -
hála az égnek, viszonylag rövid a lista
több mint 14 éve
Az pedig nagyon ritka, hogy egy vereség "jól jön", mondjuk a tavalyi Pats elleni az volt, így utólag visszagondolva 😊 Olyan önbizalmat adott a csapatnak, ami nagyon kellett.Kampmanazért ez kétoldalú. csak azért jött úgymond jól, mert nagyon jól játszott a csapat, végig pariban voltunk az óÓNagy Patssel, idegenben és mindezt Rodgers nélkül. Ha most, ahol kvázi esélyesek vagyunk Rodgerssel, rossz játékkal, bye week után kapnánk ki, szerintem az lenne a kérdés, hogy a PO-ig fel tudunk e pörögni. kiderül, mindenesetre most benne van a pakliban a vereség, de valóban inkább a Lions ellen várom.
több mint 14 éve
A Lions elleni dupla meccs lesz szerintem a két legkeményebb dió, még akkor is, ha esetleg máshonnan is becsúszik egy L.tudom, túlságosan pesszimista vagyok, de idegenben nem magunkat tartom az esélyesnek, és lehet, hogy most még jól is jönne egy vereség, és akkor a csapat is keményebben tenné oda magát onnantól fogva hétről hétreHurkaAz MNF alapján mi vagyunk az esélyesek. Én inkább a Giants vagy a Lions ellen aggódnék. 😊
Az pedig nagyon ritka, hogy egy vereség "jól jön", mondjuk a tavalyi Pats elleni az volt, így utólag visszagondolva 😊 Olyan önbizalmat adott a csapatnak, ami nagyon kellett.Kampman
több mint 14 éve
tudom, túlságosan pesszimista vagyok, de idegenben nem magunkat tartom az esélyesnek, és lehet, hogy most még jól is jönne egy vereség, és akkor a csapat is keményebben tenné oda magát onnantól fogva hétről hétreHurkaAz MNF alapján mi vagyunk az esélyesek. Én inkább a Giants vagy a Lions ellen aggódnék. 😊
Az pedig nagyon ritka, hogy egy vereség "jól jön", mondjuk a tavalyi Pats elleni az volt, így utólag visszagondolva 😊 Olyan önbizalmat adott a csapatnak, ami nagyon kellett.
több mint 14 éve
én a Redskins-es folytatást várom, az lehetne I'm Rexy and I know it 😀http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AFm3FiVzhhkJSanyoAaazta mindenit 😀 ennél már csak a "Bears still suck"-nak van jobb szövege 😀 :cool:kobalu91
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AFm3FiVzhhkJSanyoAaazta mindenit 😀 ennél már csak a "Bears still suck"-nak van jobb szövege 😀 :cool:
több mint 14 éve
Danielle Robay szarul néz ki nem? 😛 😛http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AFm3FiVzhhkJSanyokuuuuuurva nagy 😀 Valami lyrics valahol esetleg? 😀JayB
több mint 14 éve
tudom, túlságosan pesszimista vagyok, de idegenben nem magunkat tartom az esélyesnek, és lehet, hogy most még jól is jönne egy vereség, és akkor a csapat is keményebben tenné oda magát onnantól fogva hétről hétre
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AFm3FiVzhhkJSanyokuuuuuurva nagy 😀 Valami lyrics valahol esetleg? 😀
több mint 14 éve
Hétvégétől mit vártok? Én egy laza, minimum 2 td különbségnyi vendéget mondanék most.szabaMondhatnám, hogy Riversen múlik, de annak szerintem nem örülnél 😊 A két secondary lesz a kulcs szerintem.
Neal: lássuk, legyen egészséges.
Clifton: év végén szerintem visszavonul az öreg, de idén még szeretném SB-n látni 😀
Hm, azt mondtam öreg... fél évvel idősebb nálam kb 😀
több mint 14 éve
Hétvégétől mit vártok? Én egy laza, minimum 2 td különbségnyi vendéget mondanék most.
több mint 14 éve
McCarthy at podium: Medical staff hopeful Mike Neal gets on practice field next week. Clifton still multiple weeks away.
több mint 14 éve
Remélem összejön neki, nagyon szerettem, kb az utolsó valamire való returnerünk volt.Ha Cobb nem jött volna, várnám vissza. Remélem megmutatja mit tud, csak ne ellenünk 😀
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C4cvNKb9HMEJayB
több mint 14 éve
Remélem összejön neki, nagyon szerettem, kb az utolsó valamire való returnerünk volt. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C4cvNKb9HME