Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 5 éve
Ha tényleg elcserélik, akkor remélem Wattot megtartjuk, legalább arca legyen a csapatnak...
több mint 5 éve
gedam
6 476
Hihetetlen mennyire amatőr ez a management. Megértem, hogy nem hagyják hogy egy játékos mondja meg a tutit, de normálisan is lehetett volna kezelni. Bevonják az eszmecserékbe, meghívják az interjúkra meghallgatják a véleményét majd rohadtul nem azt választják akit Watson preferál. Egy szava nem lehetett volna, be lett volna vonva a folyamatba, csak a nagy többség mást akart. Pont.watson szerintem csak kibúvót keresett, menni akart. stafford egy kicsit többet szenvedett a detroitnál mégis tudta a szándékait normálisabban közölni a vezetőséggel. várjuk ki az ellenértéket, a végén lehet, hogy jól jártok és nem nektek kell nagy lóvét adnotok egy primadonna qb-nak.
De így nem csak hogy lehet elölről kezdeni mindent, hanem úgy gondolom az ügy után egy játékos nem akar majd ide igazolni. Tejesen jogosan.
Caserioval nem feltétlenül van baj. Ha Easterby hagyja dolgozni, még jól is kijöhetünk belőle. Csak hát hosszú lesz.
Nagyon dühös vagyok Watson miatt, de ha nem akar maradni nem szabad erőből itt tartani. Menjen a Jetsbe és ugyanebbe a szituba kerül majd. És kezdheti elölről a hisztit 2-3 év múlva. Dabzs dabzs.
samu09
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Akkor ing gatya oda-vissza minimum a csere érték...De ki fogja megadni?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Hihetetlen mennyire amatőr ez a management. Megértem, hogy nem hagyják hogy egy játékos mondja meg a tutit, de normálisan is lehetett volna kezelni. Bevonják az eszmecserékbe, meghívják az interjúkra meghallgatják a véleményét majd rohadtul nem azt választják akit Watson preferál. Egy szava nem lehetett volna, be lett volna vonva a folyamatba, csak a nagy többség mást akart. Pont. De így nem csak hogy lehet elölről kezdeni mindent, hanem úgy gondolom az ügy után egy játékos nem akar majd ide igazolni. Tejesen jogosan.
Caserioval nem feltétlenül van baj. Ha Easterby hagyja dolgozni, még jól is kijöhetünk belőle. Csak hát hosszú lesz.
Nagyon dühös vagyok Watson miatt, de ha nem akar maradni nem szabad erőből itt tartani. Menjen a Jetsbe és ugyanebbe a szituba kerül majd. És kezdheti elölről a hisztit 2-3 év múlva. Dabzs dabzs.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
HC jelöltek is tudtak arról h Watson kérte az eltradelését.
több mint 5 éve
Ez azért eléggé fáj 😕 Nincs mit tenni, az összes bőrt le kell húzni a csapatról ahova megy.
Gondolom most nem sokakat érdekel, de itt egy K-Jax videó
youtu.be/7RVaTTdDzXA
több mint 5 éve
Hivatalosan kijelenthető, hogy 1 év alatt contender helyzetből sikerült porig rombolni egy franchiset.Deshaun Watson officially has requested a trade from the Houston Texans, per league sources. He actually did it weeks ago. Their new head-coaching hire, David Culley, has not and will not alter Watson’s thinking.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 28, 2021
Beki
BOB remélem nem kerül soha vissza az NFL-be.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Deshaun Watson officially has requested a trade from the Houston Texans, per league sources. He actually did it weeks ago. Their new head-coaching hire, David Culley, has not and will not alter Watson’s thinking.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 28, 2021
több mint 5 éve
Hát én már felkészültem lelkileg, hogy hamarosan rossz híreket kapunk. Már csak abban reménykedem, hogy Mike Devlin helyett is vesznek fel új Oline edzőt, mert amit ebben a szezonban művelt az kész vicc volt. Ha meghagyják Tim Kellynek a play hívást nem hiszem, hogy olyan nagy visszaesés lesz a támadásban, kivéve persze, ha draftolnunk kell új QB-t 😕Mondjuk az vicces, hogy EB senkinek sem kellett, talán KC-ben akar maradni.
több mint 5 éve
Szerintem arthur smithel kapcsolatban is előre csak annyit lehet kifogásolni, hogy a csávónak nincs karizmája. Bob-nak pl volt, szóval...Nekem a Lions edzői stáb úgy kompletten nagyon tetszik, elég átgondolt szerződtetések.És simán lehet, hogy pont ez a kettő fog pár éven belül megbukni.Igazából Salehen és Meyeren kívül nem tudom ki volt megmagyarázható hc hire idén.a Ravens-nél ő volt a PASSZJÁTÉK felelőse 😀David Culley lett a HC!Who?
steelwolf
Amadeus
Ha minden igaz Lovie Smith lesz a DCTim Kelly az OC, szóval csak olyan stáb áll össze, ami jó eséllyel maradásra ösztökélheti Watsont
Bondi
r.baggio
Amadeus
peterk2005
Willie Parker
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Nekem a Lions edzői stáb úgy kompletten nagyon tetszik, elég átgondolt szerződtetések.És simán lehet, hogy pont ez a kettő fog pár éven belül megbukni.Igazából Salehen és Meyeren kívül nem tudom ki volt megmagyarázható hc hire idén.a Ravens-nél ő volt a PASSZJÁTÉK felelőse 😀David Culley lett a HC!Who?
steelwolf
Amadeus
Ha minden igaz Lovie Smith lesz a DCTim Kelly az OC, szóval csak olyan stáb áll össze, ami jó eséllyel maradásra ösztökélheti Watsont
Bondi
r.baggio
Amadeus
peterk2005
több mint 5 éve
És simán lehet, hogy pont ez a kettő fog pár éven belül megbukni.Igazából Salehen és Meyeren kívül nem tudom ki volt megmagyarázható hc hire idén.a Ravens-nél ő volt a PASSZJÁTÉK felelőse 😀David Culley lett a HC!Who?
steelwolf
Amadeus
Bondi
r.baggio
Amadeus

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Igazából Salehen és Meyeren kívül nem tudom ki volt megmagyarázható hc hire idén.a Ravens-nél ő volt a PASSZJÁTÉK felelőse 😀David Culley lett a HC!Who?
steelwolf
Amadeus
Bondi
r.baggio
több mint 5 éve
Számomra ez a kinevezés arra utal, hogy Watson távozása már kvázi tény, és csont 1/1 lesz ez a csapat a következő időszakban amit a jelöltek is tudtak. Kizárt, hogy ne találtak volna ígeretesebbet. Hozzáteszem nyilván minden HC bevállhat, megbukhat, legyen akármilyen rossz vagy kimagasló az ajánlólevele, de ez akkor sem túl bíztató.
Cruyffista
David Culley, traveling to Houston on Tuesday for his second job interview with Texans, coached Deshaun Watson in the Pro Bowl last year as part of Ravens' coaching staff. Watson and Culley built a really good connection that week, according to sources
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) January 25, 2021

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
ajánlott olvasmánywww.riversmccown.com/2021/01/27/meditations-on-watching-your-favorite-franchise-turn-into-a-dumpster-fire/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
gedam
6 476
kiszolizta a kompenzációs picket.Huppsz 🤣🤣Fehér is, öreg is, Watsonnak nem fog tetszeni 🙃Hát nem tudom, lehet csak a lence volt rossz...
steelwolf
alatriste
Amit én láttam ott még nem volt lebarnulva 😁
steelwolf
több mint 5 éve
Ez kúl 😛
több mint 5 éve
Más nem akarta elvállalni. Ennyi.
több mint 5 éve
Számomra ez a kinevezés arra utal, hogy Watson távozása már kvázi tény, és csont 1/1 lesz ez a csapat a következő időszakban amit a jelöltek is tudtak. Kizárt, hogy ne találtak volna ígeretesebbet. Hozzáteszem nyilván minden HC bevállhat, megbukhat, legyen akármilyen rossz vagy kimagasló az ajánlólevele, de ez akkor sem túl bíztató.
több mint 5 éve
Huppsz 🤣🤣Fehér is, öreg is, Watsonnak nem fog tetszeni 🙃Hát nem tudom, lehet csak a lence volt rossz...
steelwolf
alatriste
Amit én láttam ott még nem volt lebarnulva 😁
több mint 5 éve
In addition to being Baltimore's Assistant HC, he was also their WR coach (they were 32nd in passing this year). He was also the WR coach for KC the year when their WRs had **zero** receiving touchdowns.
több mint 5 éve
a Ravens-nél ő volt a PASSZJÁTÉK felelőse 😀David Culley lett a HC!Who?
steelwolf
Amadeus
Bondi

---