Houston Texans
Caserio ma interjúztatja/ta Eberflust Staleyt Fraziert Bienemyt és Culleyt. Szerintem mindegyik azzal a kérdéssel kezdte hogy ki lesz az irányító.Staley gyorsan el is vállalta a Chargers HC posztot, nálam ő lett volna az egyik favorit. Én még mindig védelmi koordinátornak örülnék HC poszton, OC meg maradhat Tim Kelly.
samu09
Akkor talán mondhatnál valami biztatót...Minek? Szerintem te is latod, hogy ezt az egesz cirkuszt elvezi Watson, mert arra mutat ra, hogy a szurkolok szemeben o feljebb all, mint Caserio vagy a tobbi igazgato.
I’m hearing there is a march planned on my behalf in Houston today. Although I am humbled I ask that whoever is organizing the march cancel for the sake of public safety. Covid is spreading at a high rate & I don’t want any fans to unnecessarily expose themselves to infection.
— Deshaun Watson (@deshaunwatson) January 18, 2021
Merlin85
Hetek ota megy a buli, akar o, akar az ugynoke kibofoghetett volna masfel mondatot, hogy csititsa az egeszet, ehelyett barmikor megszolalt valaki az o oldalarol, az egvilagon semmit sem tett azert, hogy elsimitsak, vagy legalabb csititsak az indulatokat.
Watson direkt csinalja ezt az egeszet, es ugy csapodik le, mintha o lenne az aldozat es ot is tonkretenne a Texans.
I’m hearing there is a march planned on my behalf in Houston today. Although I am humbled I ask that whoever is organizing the march cancel for the sake of public safety. Covid is spreading at a high rate & I don’t want any fans to unnecessarily expose themselves to infection.
— Deshaun Watson (@deshaunwatson) January 18, 2021
Emlékszem hogy bosszantott mikor valami Cushing nevű rookie ki akarja szorítani. 😃 aztán jött a 3-4 D és mindkettőjüknek lett hely.
na jo kaptok egy jovo evi 2.at 😀Én ezt a Miamai helyében kérdés nélkül aláírnám.Ha a legfontosabb darabod megvan a kirakósból, aki köré lehetne csapatot építeni nem kellene elherdálni. Remélem valamennyire helyre hozható a dolog, hogy legalább belemegy a próbálkozásba. Ha nem akarják elcserélni, de ő mégsem akar maradni az lesz mint Duane Brown-nál volt (vagy a többi játékosnál, akik kiültek egy teljes szezont akár).grier nem BOB,
De ha a Miamival állapodnak majd meg, nehogy megpróbálják Tua-t kérni... Xavien Howard és jó sok draft pick. Aztán a 3ik helyen hozunk új QB-t...
Merlin85
howard ára 2db 1. körös pick, ezt a szezonban közölte már a csapat
szóval ha őt akarjátok majd akkor az 1/3 és az 1/18 a tietek meg Howard és ennyi nagyon max Watsonért cserébe
Adirotor
NomacMég pár 2. kör vagy hátsó körös picket rádobhatnak, és kész. Na le is beszéltük minek ide GM? 😀hát még én, és tuát meg rásóznám valaki másra ha a texansnak nem kellÉn ezt a Miamai helyében kérdés nélkül aláírnám.Ha a legfontosabb darabod megvan a kirakósból, aki köré lehetne csapatot építeni nem kellene elherdálni. Remélem valamennyire helyre hozható a dolog, hogy legalább belemegy a próbálkozásba. Ha nem akarják elcserélni, de ő mégsem akar maradni az lesz mint Duane Brown-nál volt (vagy a többi játékosnál, akik kiültek egy teljes szezont akár).grier nem BOB,
De ha a Miamival állapodnak majd meg, nehogy megpróbálják Tua-t kérni... Xavien Howard és jó sok draft pick. Aztán a 3ik helyen hozunk új QB-t...
Merlin85
szóval ha őt akarjátok majd akkor az 1/3 és az 1/18 a tietek meg Howard és ennyi nagyon max Watsonért cserébe
Adirotor
Nomac
Adirotor
Tua nem kell, minek ha a 3-ik helyen lehet új QB-t választani, ráadásul bal kezes ugyhogy felesleges lenne mellé a liga egyik legjobban kereső LT-je. Viszont még 1 jó RG-ot is küldhettek 😊
Merlin85
Guardunk 10 éve csak szar van (most az egyik ráádasul 10M keres évente)
Én ezt a Miamai helyében kérdés nélkül aláírnám.Ha a legfontosabb darabod megvan a kirakósból, aki köré lehetne csapatot építeni nem kellene elherdálni. Remélem valamennyire helyre hozható a dolog, hogy legalább belemegy a próbálkozásba. Ha nem akarják elcserélni, de ő mégsem akar maradni az lesz mint Duane Brown-nál volt (vagy a többi játékosnál, akik kiültek egy teljes szezont akár).grier nem BOB,
Merlin85
Adirotor
Nomac
Még pár 2. kör vagy hátsó körös picket rádobhatnak, és kész. Na le is beszéltük minek ide GM? 😀hát még én, és tuát meg rásóznám valaki másra ha a texansnak nem kellÉn ezt a Miamai helyében kérdés nélkül aláírnám.Ha a legfontosabb darabod megvan a kirakósból, aki köré lehetne csapatot építeni nem kellene elherdálni. Remélem valamennyire helyre hozható a dolog, hogy legalább belemegy a próbálkozásba. Ha nem akarják elcserélni, de ő mégsem akar maradni az lesz mint Duane Brown-nál volt (vagy a többi játékosnál, akik kiültek egy teljes szezont akár).grier nem BOB,
Merlin85
Adirotor
Nomac
Adirotor
Tua nem kell, minek ha a 3-ik helyen lehet új QB-t választani, ráadásul bal kezes ugyhogy felesleges lenne mellé a liga egyik legjobban kereső LT-je. Viszont még 1 jó RG-ot is küldhettek 😊
hát még én, és tuát meg rásóznám valaki másra ha a texansnak nem kellÉn ezt a Miamai helyében kérdés nélkül aláírnám.Ha a legfontosabb darabod megvan a kirakósból, aki köré lehetne csapatot építeni nem kellene elherdálni. Remélem valamennyire helyre hozható a dolog, hogy legalább belemegy a próbálkozásba. Ha nem akarják elcserélni, de ő mégsem akar maradni az lesz mint Duane Brown-nál volt (vagy a többi játékosnál, akik kiültek egy teljes szezont akár).grier nem BOB,
Merlin85
Adirotor
Nomac
Én ezt a Miamai helyében kérdés nélkül aláírnám.Ha a legfontosabb darabod megvan a kirakósból, aki köré lehetne csapatot építeni nem kellene elherdálni. Remélem valamennyire helyre hozható a dolog, hogy legalább belemegy a próbálkozásba. Ha nem akarják elcserélni, de ő mégsem akar maradni az lesz mint Duane Brown-nál volt (vagy a többi játékosnál, akik kiültek egy teljes szezont akár).grier nem BOB,
Merlin85
Adirotor
Ha a legfontosabb darabod megvan a kirakósból, aki köré lehetne csapatot építeni nem kellene elherdálni. Remélem valamennyire helyre hozható a dolog, hogy legalább belemegy a próbálkozásba. Ha nem akarják elcserélni, de ő mégsem akar maradni az lesz mint Duane Brown-nál volt (vagy a többi játékosnál, akik kiültek egy teljes szezont akár).grier nem BOB,
Merlin85
Szerkesztette: Adirotor
Ha csere lesz, valóban az új csapat is ilyen szar helyzetben lesz majd, mint most a Houston. Talán nem ennyire kilátástalan mondjuk egy másik csapat.
Csak annyit még, hogy a 32 GM azért beszél egymással, senki sem szereti az ilyen játékost. Könnyen lehet, hogy kiírja magát az NFL-ből ezzel.
JJ meg megy a Steelersbe, vagy ez még csak pletyka?

Ha meg eldöntötte Watson hogy ennyi volt, el kell fogadnia, hogy nem biztos hogy ahhoz a csapathoz fog menni amelyiket a legjobban preferálja. Az a csapat amelyik cserél érte, be kell dobnia a következő évek első és második köreit. Hosszu távon úgy fog járni jövőbeli csapata mint most a Houston. Top iranyito, nulla draft tőke.
Viszont ha tényleg menni akar, az FO helyében kiharcolnám hogy oda menjen ahonnan a legtöbb ellenérték jön, vagy üljön otthon x évet fizu nélkül, a csapat vele is 4-12 volt akkor meg inkább legyen csapaton kívül ne mérgezze a légkört.
Texans have had internal conversations about possible trade partners for Deshaun Watson, per @sarahbarshop pic.twitter.com/DID8kdSGcM
— Bleacher Report (@BleacherReport) January 17, 2021
Vele aztan ki lesznek segitve, ha osszejon.🤣Texans set to interview Baltimore Ravens assistant head coach, receivers coach and passing game coordinator David Culley on Monday, according to league sources
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) January 18, 2021
empty taxi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Texans set to interview Baltimore Ravens assistant head coach, receivers coach and passing game coordinator David Culley on Monday, according to league sources
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) January 18, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Illetve mivel no trade clause van a szerződésben, nem úgy néz ki a helyzet, hogy a Texans annak adja el, aki a legtöbbet ajánlja, hanem annak, akire Watson rábólint.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
De majd meglatjuk. Ha megadna ennyit, az ugy is kiderul.
Nyilvánvaló, hogy melyik pickcsomag az értékesebb, erre vannak a trade-chartok.Rendben, fogadhatunk, hogy Ballard nem fogja a Houston harom elso koros ajanlatat kifizetni. 🙂A Colts nem fog kifizetni ennyit, de szerintem a felsorolt csapatok fele sem. Mondjuk eleg, ha egy penget.Garantálom neked Stez, hogy Ballard lesz az első, aki rohan a telefonhoz ha 3 első körért el lehet hozni Watsont.
Masfelol viszont nem vennek ra merget, hogy rekordcsere lesz ebbol. Az ilyen elmebeteg dolgok altalaban ugy vegzodnek, hogy a jatekos addig veri az asztalt, amig a csapata inkabb eladja kevesebbert, csak legyen vege az egesz hiszterianak. Kivetelek nyilvan vannak, de amikor nem csak ket elso korrol beszelunk, hanem haromrol, plusz tovabbi pickekrol, ott mar szerintem kotelhuzas es kivaras lesz a vevo feltol, hogy az ar csokkenjen. Marpedig ha Watson folytatja a rinyalast, akkor nem neki, hanem a Houstonnak valik majd hirtelen sietosse a dolog, hogy megszabaduljon tole.
A Jetsben es az 1/2es pickben (tovabbi cetlikkel kiegeszitve) latok raciot, mindket csapat szamara win-win lenne, mivel a Texans huzhatna egybol elol iranyitot, es meg kapna is tobb elso kort.
Stez
Mondd már meg, hogy miért win-win az 1/2 Watsonért cserébe? Az egyik asset egy biztosan elit QB, a másik mondjuk 5, maximum 10%-ban az lesz. A pickek nem mindig fognak neked meccseket nyerni, Watson igen. Az egyetlen negatívum az, hogy már nem újonc szerződésen van. De amikor a Saints -100 milliós capnél boldogan elvan évek óta, addig ez nem probléma, megoldják.
Hulkeinstein
Az 1/2 pedig azert win a Houstonnak is, mert egyertepmuen odairtam, hogy nem csak azt adna nyilvan a Jets, hanem tovabbi egy vagy ket elso kort is. Tehat ertekben megadja azt, amit a Texans var, amely amellett, hogy megkapja Watson arat, nem kell, hogy a semmibol kubet keresgeljen, mert legalabb lesz azonnal eselye, hogy a drafton egybol elvigyen a top2es cetlivel egy iranyitot. Hogy az illeto jo lesz e, az mar mas kerdes. Itt az esely a lenyeg. Ha megkapna mas csapat elso koreit, de mondjuk top10en kivul lenne az idei elso kor, akkor nem lenne olyan tehetseget huzni Watson helyere, mint akit az 1/2vel van.
En inkabb valasztok egy 1/2t es egy jovo evi elso kort, mint harom elso kort peldauk egy Coltstol, egy Steelerstol, Bearstol, 49erstol - akik meg kozepes iranyitoval is a rajatszas kozeleben vannak, nem hogy meg Watsonnal. Ergo az o pickjuk meg lesz minden evben 1/20-23 utan. Nem mindegy, hogy kubeneedes csapatkent a kor vegen kell franchise iranyitot talalnom, vagy legalabb az egyik evben van erre egy 1/2es pickem.
Stez
De én nem erről beszéltem, hanem hogy vásárlói részről ki adná meg. Az más kérdés, hogy szerintem is csak 4-5 csapat jöhet szóba az eladó igényei miatt, egy Coltsnak 4 első kör kéne ahhoz, hogy matchelje mondjuk a 3 első kört a Jetstől.
Én annyit állítottam, hogy ha fixen 3 első körért meg lehetne venni Watsont, akkor ezek a csapatok megtennék.
Rendben, fogadhatunk, hogy Ballard nem fogja a Houston harom elso koros ajanlatat kifizetni. 🙂A Colts nem fog kifizetni ennyit, de szerintem a felsorolt csapatok fele sem. Mondjuk eleg, ha egy penget.Garantálom neked Stez, hogy Ballard lesz az első, aki rohan a telefonhoz ha 3 első körért el lehet hozni Watsont.
Masfelol viszont nem vennek ra merget, hogy rekordcsere lesz ebbol. Az ilyen elmebeteg dolgok altalaban ugy vegzodnek, hogy a jatekos addig veri az asztalt, amig a csapata inkabb eladja kevesebbert, csak legyen vege az egesz hiszterianak. Kivetelek nyilvan vannak, de amikor nem csak ket elso korrol beszelunk, hanem haromrol, plusz tovabbi pickekrol, ott mar szerintem kotelhuzas es kivaras lesz a vevo feltol, hogy az ar csokkenjen. Marpedig ha Watson folytatja a rinyalast, akkor nem neki, hanem a Houstonnak valik majd hirtelen sietosse a dolog, hogy megszabaduljon tole.
A Jetsben es az 1/2es pickben (tovabbi cetlikkel kiegeszitve) latok raciot, mindket csapat szamara win-win lenne, mivel a Texans huzhatna egybol elol iranyitot, es meg kapna is tobb elso kort.
Stez
Mondd már meg, hogy miért win-win az 1/2 Watsonért cserébe? Az egyik asset egy biztosan elit QB, a másik mondjuk 5, maximum 10%-ban az lesz. A pickek nem mindig fognak neked meccseket nyerni, Watson igen. Az egyetlen negatívum az, hogy már nem újonc szerződésen van. De amikor a Saints -100 milliós capnél boldogan elvan évek óta, addig ez nem probléma, megoldják.
Hulkeinstein
Az 1/2 pedig azert win a Houstonnak is, mert egyertepmuen odairtam, hogy nem csak azt adna nyilvan a Jets, hanem tovabbi egy vagy ket elso kort is. Tehat ertekben megadja azt, amit a Texans var, amely amellett, hogy megkapja Watson arat, nem kell, hogy a semmibol kubet keresgeljen, mert legalabb lesz azonnal eselye, hogy a drafton egybol elvigyen a top2es cetlivel egy iranyitot. Hogy az illeto jo lesz e, az mar mas kerdes. Itt az esely a lenyeg. Ha megkapna mas csapat elso koreit, de mondjuk top10en kivul lenne az idei elso kor, akkor nem lenne olyan tehetseget huzni Watson helyere, mint akit az 1/2vel van.
En inkabb valasztok egy 1/2t es egy jovo evi elso kort, mint harom elso kort peldauk egy Coltstol, egy Steelerstol, Bearstol, 49erstol - akik meg kozepes iranyitoval is a rajatszas kozeleben vannak, nem hogy meg Watsonnal. Ergo az o pickjuk meg lesz minden evben 1/20-23 utan. Nem mindegy, hogy kubeneedes csapatkent a kor vegen kell franchise iranyitot talalnom, vagy legalabb az egyik evben van erre egy 1/2es pickem.
A Colts nem fog kifizetni ennyit, de szerintem a felsorolt csapatok fele sem. Mondjuk eleg, ha egy penget.Garantálom neked Stez, hogy Ballard lesz az első, aki rohan a telefonhoz ha 3 első körért el lehet hozni Watsont.
Stez